Kiinteistöjen tokenisaatio: epärealistiset odotukset vai valoisa tulevaisuus?

Mikä sytyttää halun teknologiseen kehitykseen? Suurimman osan ajasta on tarpeen parantaa, muuttaa jotain parempaan suuntaan. Jokainen unelmoinut yrittäjä alkaa ennemmin tai myöhemmin etsiä mahdollisuuksia saada hyvin rahoitettua ja toteuttaa unelmansa. He alkavat etsiä tapaa saada kannattavia investointeja mahdollisille ideoille. Blockchain-johtamasta tokenisaatiosta on tullut trendi, joka toi yhteen monia projekteja, joilla oli yhtenäinen tavoite. Miljoonat dollarit tälle kentälle ruokkivat kiistanalaisimpia projekteja ja auttoivat keksimään epätavanomaisia ​​ratkaisuja. Onko se täyttänyt odotukset vuosien varrella? Epätodennäköistä. Mutta historia kertoo meille, että kun jokin idea epäonnistuu, siinä ei ehkä ole mitään vikaa – lähestymistapaa on muutettava menestyksen saavuttamiseksi.

Tokenized toivoo parempaa huomista

Mitä paljastuksia on tarttuvien sanojen ja räikeiden iskulauseiden takana? Tokenisaatio on tapa muuttaa reaalimaailman omaisuutta siirtymällä DLT, tunnetaan myös nimellä blockchain. Tämä lähestymistapa auttaa lisäämään likviditeettiä, poistamaan välittäjiä useista omaisuusluokista, parantamaan digitaalialan avoimuutta ja nopeutta tämän tekniikan muuttumattomuuden ja luotettavuuden vuoksi.

Salausmaania sisältävien vuosien aikana, kun ajatus joukkorahoituksesta blockchain-pohjaisille startup-yrityksille, joka tunnetaan myös nimellä Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen, virukseksi, olemme havainneet lukuisia yrityksiä tuoda markkinoille erilaisia ​​reaalimaailman omaisuuseriä, joiden ilmeisin tavoite on hyödyntää tätä.

Silti Bitcoin-korjaus ja altcoin-pudotus jäivät monien harrastajien sydämet ankaran ja surullisen aikana salaus talvi 2018/2019. Siitä lähtien myös huutavien otsikoiden määrä väheni. Puolestaan ​​blockchainin luja ominaisuus antaa perimmäinen luottamus näkee kasvavan määrän käyttötapauksia – esimerkiksi Fordin ja BMW: n pahamaineisin aikomus tukea DLT-sertifikaatteja on jonka tarkoituksena on torjua käytettyjen autojen petos.

Vuoteen 2021 mennessä kävi selväksi, etteivät vahvat talous- ja yrityspäätöksentekijät tai vähittäiskaupan käyttäjät tue vielä joukkomuuntausideaa. Tähän päivään asti kokeet jatkuvat, jopa menestyksekkäästi. Ideoista ei ole pulaa, ja kiistanalaisimmat ovat toteutumassa: esimerkiksi tokenoitu yhden mallasiskotin kokoelma, joka on hiljattain käynnistetty Singaporen pörssissä. Toinen outo ilmoitus paljasti Rickin ja Mortyn salakirjoitus myytiin hämmästyttävällä 150 000 dollarilla Geminiin omistamassa alustassa.

Miksi yksi lupaavimmista trendeistä on enimmäkseen epäonnistunut tähän mennessä? Edistystä on tapahtunut melkein kaikkialla, mikä on mahdollista – halun löytää uusia käyttötapoja, blockchanization-käyttöönottajat yrittivät lyödä mahdollisimman monta lintua tällä erityisellä teknologiakivellä. Teoskokoelmista ja arvopapereista jopa arvokkaisiin timanteihin, eksoottisiin luksusautoihin, urheiluun ja kiinteistöihin: DLT-kentän parannusten lupaukset ovat vallanneet monien yrittäjien mielet maailmanlaajuisesti. Kiinteistömarkkinat keräsivät varoja erityisen kannattavasti, koska monet startupit onnistuivat saamaan vauhtia, luomaan onnistuneita joukkorahoituskampanjoita ja saavuttamaan miljoonia rahoittamaan kehitystä.

Ehkä maksaa pikemminkin heidän ylellisestä ja eksoottisesta vapaa-ajastaan? ICO-hulluuden aikana useat alustat saivat investointeja, jotka olivat kymmeniä miljoonia Yhdysvaltain dollareita. Lupaavimpia hankkeita on kuitenkin yleisesti tiedossa osoittautui laittomat pelaajat ja huijarit, mikä johtaa väärennettyihin alustoihin, poistumishuijauksiin ja pakenemiseen, joissa on täynnä sijoittajien rahaa. Olosuhteissa, joissa projekti koostui pääosin hyvin kirjoitetuissa asiakirjoissa mainituista ideoista, valkoisena paperina, oli vaikea arvioida toteutuksen mahdollisia todellisia etuja.

Mutta mikä veti idean miljoonille ihmisille maailmanlaajuisesti? Lupaus uudistaa, häiritä ja elvyttää joitain markkinoita, jotka eivät ole nähneet edistystä dinosaurusten aikakauden jälkeen, on epäilemättä hieno asia XXI-luvulla. Tästä päivästä lähtien blockchain kasvaa potentiaalina teknologiana, mikä on lopullinen luottamuksen tarjoaja digitaalisessa maailmassa.

DLT-pohjaisten palvelujen käytön kiinteistöissä pitäisi olla parempi kuin kaikki aikaisemmat kehitykset ja tarjota käyttäjille lisääntynyt likviditeetti, oikeudenmukaisemmat hinnat, alhaisemmat palkkiot välittäjien poistamisesta yhtälöstä, alentunut paperin omistajuuden hinta, lyhyempi lukitus aikana, ja tietysti lisääntynyt läpinäkyvyys ja biljoona muuta muutosta. Se lupasi käsitellä kaupat nopeammin laajentumalla maailmanlaajuiseen potentiaalisten sijoittajien verkostoon ja alemman kynnyksen liian usein tapahtuvalle korruptiolle ja manipuloinnille..

Mutta onko pyörä todella keksittävä uudelleen? Kun ajatus oli lopulta kääritty vain numeroiksi ja älykkäiksi sopimuksiksi, se oli järkevää. Myöhemmin, kun se saavutti markkinat, osallistujat huomasivat, että tokenisaatiomallille ei löydy selvää näyttöä siitä, että prosessit olisivat sen arvoisia.

Tokenisaatiotarjoukset koskivat alun perin yksityisiä sijoittajia, mutta eivät onnistuneet vetämään sitä seuraavalle tasolle, valtavirran puolelle. Kiinteistötunnukset näyttivät olevan kannattavia, mutta käyttäjäkunnan puute esti sen kehityksen hetkeksi. Maailma ei ole vielä valmis salauksen haltuunottoon.

Käyttökokemuksen parantaminen

Viime vuoteen asti menestyneimmät tarjoukset olivat keskittynyt yksityisiin sijoittajiin ja jopa vakuutti joillekin ihmisille, että joukkotarjous on tulossa. Pohjimmiltaan mikään ei ole muuttunut maailmanlaajuisten salausmarkkinoiden prosessissa. Mikä johti joukkotuhoamisen epäonnistumiseen?

Miksi YouTubea ei ole luotu 90-luvulla? Miksi sosiaaliset verkostot ilmestyivät vasta XXI-luvulla? Sama tarina täällä – tekniikka ja rajapinnat eivät ole riittävän täydellisiä, eikä markkinoiden infrastruktuuri ole valmis. Käsitteen lisäksi on ongelmia myös maailmanlaajuisesti hyväksytyn sääntelykehyksen puuttumisesta ja jälkimarkkinoiden puutteesta.

DeFi-protokollien myötä kryptovaluutan käyttöönotto on palannut tiellä tasoittaakseen tietä massamarkkinoille. Millaista infrastruktuuria tarvitaan perinteisten laitosten tuomiseksi DeFi-markkinoille? Mahdollinen toimiva ratkaisu on sallia erilaisten omaisuuserien merkitseminen, jotka hyödyntävät uusien DeFi-protokollien voimaa.

Hajautettu rahoitus- tai P2P-lainaus voi tarjota kaivatun lisäkierroksen, kun otetaan huomioon käyttäjille tarjottu avoimuus. Uusi vuosikymmen avaa epäilemättä uusia mahdollisuuksia elvyttää lupaavaa tokenisaatiotrendiä sekoittamalla sen erittäin lupaaviin DeFi-protokolliin, jotta saavutettaisiin visio tokenoidusta maailmasta, joka voi todella toimia. Tavallisten rahoitus- ja kriittimarkkinoiden välisen kuilun kurominen voi olla mahdollista parannettujen rajapintojen ja lähentymisen ansiosta muiden tekniikoiden kanssa.

Monet yritykset ovat työskennelleet kaupallisten ja asuinkiinteistöjen merkitsemisen parissa, mutta kävi selväksi, että vain vankat pelaajat eivätkä harrastajat voivat vaikuttaa tähän kapealle. Viimeisin edistysaskel kiinteistöjen tokenointiliiketoiminnassa, jota ohjaa Jointer Yhtiö hyödynsi kaikkea parasta olemassa olevaa markkinatekniikkaa tarjotakseen helpon ja turvallisen pääsyn näille markkinoille ja pyrkii kerrostamaan kaupallisen kiinteistön syndikaation tulevaisuutta, joka on rakennettu hajautetun rahoituksen (DeFi), joka perustuu hajautettuun autonomiseen organisaatioon (DAO)..

Jointer on maailman ensimmäinen kaupallisen kiinteistön tukema DeFi, blockchain-pohjainen syndikaatiomalli, joka toimii vaihtoehtona kaupalliselle todelliselle joukkorahoitukselle ja REIT: ille, hyödyntämällä blockchain-mallia, joka antaa sijoittajille korkean tuoton ja likviditeetin pienillä riskeillä.

Vuonna 2021 Jointerin ensimmäinen käyttötapaus on liikekiinteistö ongelman ratkaisemiseksi, jossa monet yritykset vuokraavat kiinteistöjä vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi, jolloin vuokranantajat voivat hyötyä vuokrakassavirrasta ja kiinteistöjen arvostuksesta. Käyttämällä syndikaatiotaloutta Jointer ratkaisee tämän tarjoamalla yhteisyrityksen kumppanuuden nykyisille ja potentiaalisille liikekiinteistöjen omistajille antamalla heille mahdollisuuden maksaa 1% kiinteistön arvosta ja saada 50% omistukseen kiinteistössä. Jointer saavuttaa tämän hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa luomaan syndikaatiomalli, joka kerää varoja yleisöltä tarjoamalla uudentyyppistä omaisuusluokkaa, jonka tuotto on kaksinkertainen kuin REIT.

Jonkin aikaa sitten Jointer teki yhteistyötä STEX tarjota ainutlaatuisia sijoitusominaisuuksia. STEX on eurooppalainen salauskauppapaikka ansaitseville, joka tarjoaa laaja valikoima ominaisuuksia parantaa käyttökokemusta. Nopeasti kasvavan asiakaskunnan ja yli 400 kaupankäyntiparin tuen ansiosta se on kätevä yhden luukun paikka ostaa salausta vain luotto- tai pankkikortilla, vaihtaa fiat salakirjoitukseen tai krypto fiatiin muutamalla pyyhkäisyllä mobiililaitteellaan. Virossa perustettu STEX täyttää kaikki salausvaluutanvaihtoa koskevat EU: n säädökset.

Jointerin Huutokauppaominaisuus jatkaa päivittäistä dynaamista tarjontaa, ja STEX-käyttäjät voivat osallistua suoraan lompakostaan. Joka päivä on oma tavoite ja suurin mahdollinen lahjoitusten määrä. Huutokaupan investoinnit sisältävät 90%: n suojan haittapuolelta, jolloin sijoittajat voivat minimoida pääomariskinsä hyötyessään silti mahdollisesta noususta. Ryhmäbonus antaa kaikille mahdollisuuden hyötyä merkittävämmästä JNTR-alennuksesta, kun huutokauppa saavuttaa yli 100%. Henkilökohtainen bonus auttaa suuria osallistujia kierrokselle tarjoamalla kertoimen, joka kannustaa päivittäisiä johtavia sijoittajia. Bonus on rajoittamaton, mutta se ei voi ylittää 150%: n päivittäistä maksuprosenttia, joten rajoitetun päivittäisen tarjonnan vuoksi sijoittajia kannustetaan osallistumaan aikaisin. Tällä hetkellä JNTR: ää voi ostaa vain huutokaupasta, eikä jälkimarkkinoita ole.

“Uskon, että viimeisintä huutokauppaa voidaan pitää esimerkkinä seurattavaksi toimialallamme, ja jatkamme käyttäjäkokemuksen parantamista. DeFin lähentyminen perinteisen rahoituksen kanssa on alkanut, ja on paljon peitettävää maata ”- totesi STEXin perustaja Vadim Kurylovych.

Nouto

Analyytikot ylistävät suuria toiveita vuodelle 2021: jotkut odottavat Bitcoinin taivaan nousevan laitokset kertyvät Ykkönen kryptovaluutta ennennäkemättömässä mittakaavassa, kun taas toiset odottavat enemmän teknologiakehityksen puolelta ja DeFin edelleen nousua.

Hyvin odotetut Ethereum 2.0 -hyväksyntä lisää skaalautuvuutta ja nostaa rimaa monelle kehitykselle. Siten kasvava DeFi-ekosysteemi monipuolistaa tarjontaa, tuo lisää ominaisuuksia integraatioon perinteisten rahoitusraiteiden kanssa, joista tulee yksi tämän segmentin kasvun kulmakivistä.

Kun aluksen kokemuksella on vähemmän kitkakerroksia ja käyttäjän matka yksinkertaistuu, voimme odottaa valtavaa nousua DeFin käyttäjäkunnassa ja kryptovaluuttaan perustuvissa projekteissa. Tokenisaatiolla on edelleen valoisa tulevaisuus, ja sen muokkaavat kokeneet markkinatoimijat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me