Trezor vs Ledger: Vertailu ja arvostelu parhaalle laitteistolompakolle (2019)

Turvallisuudella on aina ensiarvoinen merkitys investoinnin tekemisessä. Koska sijoittajien kovalla työllä ansaitut rahat ovat linjalla. Siksi sijoittajat etsivät luotettavia pörssejä, joihin sijoittaa ja joilla käydään kauppaa.

Valitettavasti salausteknologian syntymän takia monet pörssit eivät ole pystyneet tarjoamaan tätä mukavuutta sijoittajille, ja on ollut toistuvia hakkereita, jotka muistuttavat heitä aina siitä, että heidän rahansa eivät ole turvallisia. kuumia lompakoita, Verkosta ja keskusten hallinnoimasta käyttäjän salausvaluutan säilyttämisestä on tullut hakkereiden näkyvimmät tarttuvuusalueet, koska heillä on paljon digitaalista omaisuutta.

Tämän vuoksi nämä hakkeroinnit ja jatkuvat uhat, joita esiintyy kuumien lompakoiden ympärillä. Monet analyytikot ja katuasiantuntijat uskovat, että paras tapa suojata nämä salaustuotteet on tallentaa ne kylmiin lompakkoihin tai laitteistolompakkoihin. Ja kaksi parasta nimeä, jotka taistelevat saadakseen kärkipaikan laitteistolompakkoalalle, ovat Trezor ja Ledger. Seuraava artikkeli on tarkoitettu lukijalle tunnistamaan paras kylmä lompakko itselleen. Siksi artikkeli on rakennettu vertailemaan ominaisuuksia, joita sijoittaja yleensä harkitsee ostaessaan kylmän lompakon. Nämä sisältävät –

 • Tuetut laitteet
 • Tuetut kolikot Trezor ja Ledger
 • Turvallisuus
 • Asennus ja käytettävyys
 • Fyysinen ulkonäkö ja kestävyys
 • Katso ja tunne
 • Kustannus
 • Johtopäätös

Pika yleiskatsaus laitteistolompakko Trezoriin

Trezor lanseerattiin kesällä 2014, ja se oli ensimmäinen laitteistolompakko. Laitteiston lompakon antoi Tšekin tasavallassa toimiva yritys nimeltä SatoshiLabs. Satoshilabsin perusti Marek Palatinus – ymmärtämällä tekniikkaa ja kryptovaluutta luonut Trezor – yhdessä hänen toisen keksintönsä, nimeltään Slushpool. Ymmärtää salausalan kaikki näkökohdat ja turvallisuus, josta kuumilla lompakoilla puuttui.

Trezor keksittiin auttamaan sijoittajia ja kauppiaita parantamaan salausvarojensa turvallisuutta suojaamalla heitä hakkereilta, viruksilta ja kolmansien osapuolten petoksilta. Keksinnön idea oli melko yksinkertainen ja suoraviivainen – Pidä digitaalinen omaisuus poissa kaikkien haitallisten merkkien luota ja käyttäjien valvonnassa.

Trezor-lompakko, jolla ei ole juurikaan historiaa, saavutti jonkin verran menestystä, joka auttoi sitä rakentamaan suuren maineen ja on ajan mittaan parantanut ominaisuuksiensa ja uusien kolikoidensa tukea. Tällä tavoin Trezor on pystynyt erottumaan kilpailijoistaan ​​ja pysymään jatkuvasti kasvavan salauksen kysynnän mukana. Perustajien kaukonäköisyys ja dynaamisuus ovat auttaneet Trezoria ansaitsemaan maineen yhtenä alan parhaista.

trezor-lompakko

Nopea esittely Ledger Hardware -lompakosta

Ledger on alusta lähtien noussut kohti johtajaa tarjoamalla salausvaluutan ja blockchain-pohjaisten sovellusten turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja. Pariisin ollessa yrityksen pääkonttori, sillä on toimistot Vierzonissa ja San Franciscossa, jossa on yli 130 ammattilaisen tiimi..

Ledger ylpeilee menestyksestään ja kyvystään keksiä lukuisia tuotteita ja palveluita, joita käytetään yksityishenkilöiden ja yritysten digitaalisten ja salausvarojen turvaamiseen. Tuotteistaan ​​menestynein on ollut Ledger-laitteistolompakko, jolla on asiakkaita 165 maassa. Tämä asiakastuki on auttanut yritystä keräämään huomattavaa pääomaa yksityisiltä sijoittajilta, joka on nyt yli 85 miljoonaa dollaria neljässä sijoituskierroksessa.

Ledger on kaukana kilpailua edellä, kun on kyse salausvaluuttojen tietoturvaratkaisujen tarjoamisesta. Heillä on kaikki komponentit, jotka tekevät siitä luotettavan tuotemerkin, olipa se oikea yhdistelmä tiimiä, intohimoa tai visiota.

Ledger Nano S

Laitetta, käyttöjärjestelmää ja sovellusta tuetaan

Trezor-laite on yhteensopiva sekä tietokoneen että älypuhelimen kanssa. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat Windows 7 ja uudemmat, macOS 10.11 ja uudemmat, Linux ja Android OS.

Uusimmat Ledger-laitteet vaativat joko pöytätietokoneen (vähintään 64-bittinen Windows 8, macOS 10.8 tai 64-bittinen Linux) tai älypuhelin (vähintään iOS 9 tai Android 7) sovellusten asentamiseksi, tilien lisäämiseksi, tilien saldojen tarkistamiseksi ja suojattujen tapahtumien hallitsemiseksi.

Sekä lompakoilla, Trezorilla että Ledgerillä, on oma käyttöliittymä, joka tekee siitä helppokäyttöisen. Oman käyttöliittymänsä lisäksi käyttäjät voivat käyttää niitä useilla kolmansien osapuolten lompakkosovelluksilla. Alla olevassa taulukossa on esitetty johtava sovellus ja sen yhteensopivuus Trezor vs Ledgerin kanssa.

Sovellus Trezor Ledger Nano S
Electrum Joo Joo
MyEtherWallet Joo Joo
Rihmasto Joo Joo
Copay Joo Joo
GreenBits Joo Joo
MultiBit HD Joo Ei
MyTrezor Joo Ei
Ledger Chrome Ei Joo

Valuutat, joita tukee Trezor Wallet

Trezor tukee useita digitaalisia resursseja, joihin kuuluvat Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (+ kaikki ERC20-rahakkeet), Ethereum Classic (ETC), NEM, Expanse, UBIQ ja Bitcoin testnet.

Äskettäisten päivitysten mukaan ERC20-rahakkeiden integrointi ei ole tällä hetkellä mahdollista Trezor-lompakoiden kanssa, mutta niitä voidaan käyttää helposti ja turvallisesti Trezor-beetalompakon kanssa muiden yleisesti käytettyjen kolmansien osapuolten lompakoiden ja palveluiden kanssa. Vaikka niiden siemen- ja yksityiset avaimet pysyvät suojatuina Trezor-laitteessa. On mahdollista, että joillekin ERC20-tunnuksille voi olla vaikea tunnistaa Trezor-laiteohjelmistoa, mutta se ei estä niitä tallentamasta ja lähettämästä Trezor-lompakoita. Käyttäjien on vain mainittava tunnuksensa osoitepolku, ja se näytetään tuntemattomana tunnuksena

Valuutat, joita tukee Ledger Nano S -lompakko

Aivan kuten Trezor, Ledger Nano S tukee myös erilaisia ​​digitaalisia resursseja, jotka sisältävät monia merkittäviä kolikoita ja rahakkeita. Tärkeimmät kolikot ja rahakkeet käydään Ledger Live -ohjelmistoliittymän kautta. Seuraava on luettelo merkittävistä kolikoista, joita Ledger Nano S tukee, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum (ETH), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Zcash (ZEC), Dash (DASH).

Ledger Nano S toimii omilla käyttöliittymillään: Ledger Live -sovellus (ilmainen Google Chrome -sovellus), mutta se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää myös muita yhteensopivia ohjelmistolompakoita, jotka on mainittu yllä artikkelissa.

Trezorin ja kirjanpidon turvatoimet

Turvallisuuden suhteen molemmat lompakot Trezor ja Ledger tarjoavat saman turvallisuustason melkein pitävät sitä kaulasta kaulaan. Sekä Trezorin että Ledger Nano S: n merkittävin turvaominaisuus on, että molemmat käyttävät näyttöään yksityisen avaimen luomiseen ja näyttämiseen offline-tilassa.

Lompakot myös pyytävät käyttäjiä luomaan käyttöoikeuden PIN-koodin palautussiementin ohella. Satunnaisesti, jos käyttäjä menettää lompakonsa tai varastetaan tai vahingoittuu, hänen yksityinen avain menetetään. Tätä varten palautussiemenet ja PIN-koodi ovat.

Käyttäjä voi käyttää palautussiementään kolikoidensa palauttamiseen. PIN-koodi estää muita käyttämästä lompakkoa – jos se katoaa tai varastetaan, kukaan muu ei pääse laitteiden lompakkoon ilman käyttäjän luomaa PIN-koodia.

Lukuun ottamatta PIN-koodia ja palautussiementtiä, jotka auttavat käyttäjää palauttamaan kadonneen yksityisen avaimensa, molemmat lompakot tarjoavat nyt myös kolmannen suojaustason, nimeltään ‘Passphrase’.. Tunnuslausetta voidaan pitää palautussiementen 24. sanana. Aivan kuten PIN-koodi, käyttäjällä on mahdollisuus asettaa salasana. Tämä tunnuslause voi olla sana tai joukko kirjaimia. On odotettavissa, että käyttäjä muistaa salasanan sen sijaan, että kirjoittaisi sen siten, että se turvattaisiin kokonaan ja erillään haitallisista merkeistä.

Joten turvaominaisuuksien suhteen sekä Trezor että Ledger seisovat kaulasta kaulaan.

Asennus ja käytettävyys

Trezor-lompakko ja Ledger-lompakko ovat molemmat fyysisessä muodossa, joka on kytkettävä tietokoneeseen mikro-USD-kaapelilla. Molemmat lompakot löytävät yhteensopivuuden Windowsin, Linuxin ja macOS: n kanssa. Molempien lompakoiden käyttöönotto on melko yksinkertaista ja helppoa. Vaiheisiin kuuluu – asettaa PIN-koodi ja kirjoittaa varmuuskopio palautussiemenestä, jota voidaan käyttää, jos tappi menetetään. Vastaavasti käyttöliittymä on puhdas, käyttäjäystävällinen ja hyvin suunniteltu, joten sitä on erittäin helppo käyttää sekä Trezor Walletissa että Ledger Nano S: ssä.

Verrataan miltä käyttöliittymät näyttävät: Trezor vs. Ledger

rajapinnat Trezor– Trezor liitännät Ledger– Pääkirja

Fyysinen ulkonäkö ja kestävyys

Trezor-lompakko on valmistettu muovista, kun taas toisaalta Ledger-lompakossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko (tarkoittaa korkealaatuisempaa ja tukevampaa runkoa). Tämä antaa Ledger Nano S: lle etulyöntiaseman tyylikkäämmältä, mutta lompakon haltija ei etsi sitä. Mutta jos puhumme vain kestävyydestä täällä, niin Ledger Nano S teki pisteen Trezorin yläpuolelle, koska se oli paremmin suojattu vaurioilta.

Trezor Vs Ledgerin ulkonäkö

Sekä Trezor että Ledger Nano S ovat kooltaan melko identtisiä. Molemmat ovat riittävän pieniä, mikä tekee siitä helpon kuljettaa mukana ollessaan huomaamaton ja häiritsevä. Molemmissa laitteissa on pieni näyttö, jossa on kaksi painiketta, mikä helpottaa liikkumista. Näytön koon suhteen Trezorilla on hieman suurempi näyttö, jonka resoluutio on 128 × 64 pikseliä. Vertailun vuoksi Nano S on pienempi näistä kahdesta kooltaan ja on melkein puolet Trezorin koosta. Fyysisen turvallisuuden suhteen Nano S seisoo Trezorin edessä, joka on valmistettu muovin ja metallin seoksesta, ja kestävä muovinen sisustus, jota ympäröi pyörivä metallivaippa, antaa sille trendikkään ilmeen.

Kustannus

Kahden Ledger-mallin hinta on

 • Ledger Nano X – 119 dollaria
 • Ledger Nano S- 59 dollaria

Trezorin kahden mallin hinta on

 • Trezor T- USD 165
 • Trezor One – 78 dollaria

Johtopäätös

Jälleen ero on paljon pienempi molemmissa lompakoissa, voittajan piirtäminen on vaikeaa. Käyttäjän on tarkasteltava kolikkoa, jonka hän haluaa tallentaa, ja noutaa lompakkonsa. Myös jos hinta on rajoitus, Ledger Nano X on ehdottomasti lähes 20 USD halvempi kuin Trezorin perusmallit. Lepo Trezor ja Ledger kulkevat ehdottomasti päähän, kun käyttäjä noutaa ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me