PR: ABCC Token [AT] anmeldelse

Markedet for kryptovaluta er stadig i sin begyndende fase, men vedtagelsen af ​​digitale aktiver stiger kun for hver dag der går. Der er over tusind tokens på markedet i dag. Imidlertid vinder tokens introduceret af børser i stigende grad popularitet.

Et par af de bemærkelsesværdige omtaler er Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) og Huobi Token (HT).

Årsagen til disse tokens popularitet er den stabilitet, de tilbyder i sammenligning med andre tokens i tider med en nedadgående tendens på markedet. På grund af grunden til, at krypto-udvekslinger er nødvendige for at handle tokens og mønter, styrer nødvendigheden og populariteten af ​​en udveksling yderligere værdien af ​​et token.

ABCC Token (AT): Native Token of ABCC Exchange

ABCC Exchange (ABCC) er en kommende cryptocurrency-udveksling med sit oprindelige token ABCC Token (AT).

AT er en integreret komponent i dette krypto-udvekslingsøkosystem. Denne tokens rolle er at skabe og dele værdi i samfundet og desuden oprette konsensus.

Tokenets åbningskurs i går har været 0,5 USD, og ​​den har allerede sprunget 40 procent, da investorernes flok til dette valutatoken.

AT-tokenet er det centrale punkt i ABCC-udvekslingen, der involverer forskellige interessenter, detail- og institutionelle investorer, blockchain-projektteam, medier blandt andre. Som anført af ABCC-teamet,

“Med hjælp fra AT vil ABCC integrere forskellige interessenter i et tæt integreret samfund, opdage og frigive værdi på en robust og bæredygtig måde.”

Token vil fungere som muliggør konsensus blandt interessenterne. For at opbygge en stærk og langvarig konsensus vil de forskellige deltagere samarbejde og udveksle ressourcerne såvel som værdien med hinanden.

Da et værktøjstoken fungerer, er AT det medium, hvorigennem de forskellige involverede parter vil dele værdi på en åben og bekvem måde. Dette vil sikre, at værdien flyder problemfrit i hele økosystemet, mens der skabes mere værdi i processen.

Værdi for AT-investorer

Med hensyn til investering tildeles en AT-investor en bred vifte af rettigheder. Børsen har skabt et sæt fordele for sine tokenholdere.

  • AT-medlemmer vil blive belønnet med 80% af det daglige handelsgebyr på basis af indehaverens 7-dages AT-procentsats.
  • AT-indehavere vil få fordel af Airdrops, såvel som ABCC vil lægge alle candy-tokens fra projekter. Børsen har allerede annonceret sin første AT Airdrop værd 150.000 USDT.
  • Medlemmerne vil blive belønnet yderligere med 100 procent af slik modtaget fra blockchain-projekterne.
  • Medlemmer får også mulighed for at deltage i det private salg af symbolet og minedrift, der er godkendt af børsen.
  • Medlemmerne vil også blive opfordret til at stemme på mønten med henblik på notering hver måned. Her vil 1 AT være lig med 1 stemme.
  • Hvad angår medlemmer, der handler via Trade-to Mine (ToM), vil de kunne forbedre deres minekraft ved at bruge ABCC’s Computation Power Enhancement Ticket.

Dette er ikke alt. Virksomheden har også planen om at lancere et AT Super Miners-program som en del af dets Trade-to-Mine (ToM). De vil være initiativtagerne til AT-økosystemet, mens de tildeler med en bred vifte af rettigheder såsom eksklusiv minedrifthardware og forbedret beregningskraft. Flere detaljer for det samme frigives i august.

Desuden vil børsen også være åben for handel med API-brugere. Disse brugere optimerer handelsoplevelsen for børsens brugere ved at lette likviditeten.

AT får en god start

Udgivelsen den 25. juli er token klar til at komme ind på kryptomarkedet. På et tidligt grundlag sammenlignet med andre børser, hvor tokens stiger på kort sigt, men falder på lang sigt, er værdien af ​​AT bæredygtig på lang sigt. Bortset fra at stemme, når det gælder anvendelsesværdi, vil denne erstatning for USDT også blive brugt i væddemål og platformaktiviteter.

Ud over dette vil investeringsinstitutioner, medier og projektinteressenter på det økologiske front også give dem mulighed for at nå en superalliance-konsensus.

Samlet set fokuserer ABCC på at arbejde med teamet, partnere og investorer for at opbygge et sundt, robust og bæredygtigt AT-økosystem.

Hvis du vil vide mere om ABCC Token (AT), skal du gå her https://abcc.com/about_at

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me