PR: Dentacare Mobile App palkitsee käyttäjät, joilla on kryptovaluutta harjaukseen, huuhteluun ja hammaslankaa varten

Dentacare, sovellus, joka palkitsee ihmisiä terveiden hammashoitotottumusten luomisesta, on nyt saatavilla Applen AppStore-kaupassa!

Tietoja sovelluksesta

Jos olet uusi Dentacoin *, mietit todennäköisesti mitä Dentacare Health Training -sovellus tekee tarkalleen ja miten se liittyy sinuun. Käsite on yksinkertainen: ylläpitämällä asianmukaista hammashoitoa ja noudattamalla kaikkia sovelluksen suosituksia, käyttäjät saavat kannustimia Dentacoin-salausvaluutan muodossa. Tällä hetkellä tämä alkuperäinen iOS-versio palkitsee käyttäjiä Denta-pisteillä, jotka voidaan lunastaa vastaavalle määrälle Dentacoinia matkan päätyttyä..

Dentacare Mobile -sovelluksen tavoitteena on muodostaa pitkäaikaisia ​​hammashoitotottumuksia intensiivisen koulutusohjelman avulla.

“Motivaatio on se, mikä saa sinut alkuun. Tapa on se, mikä pitää sinut menossa. ” – Jim Ryun

Perusohjelma kestää 3 kuukautta, koska katsotaan, että tämä on aika, joka tarvitaan tietyn toiminnan pysyvään integrointiin yksilön päivittäiseen rutiiniin.

“Soita sille mitä haluat, kannustimet saavat ihmiset työskentelemään kovemmin.” – Nikita Hruštšov

Vasta kun ylläpidetään asianmukaista rutiinia 3 kuukauden ajan, käyttäjät voivat vaatia Dentacoin-tunnuksiaan, joita voidaan käyttää hammashoitopalveluiden maksamiseen (kryptovaluutta on jo hyväksytty hammaslääkäreissä 14 maassa maailmanlaajuisesti), hammashoitotuotteista, Dentacoin Assurance ** tai he voivat tallentaa ne tai käydä kauppaa pörssiympäristöissä ja hyötyä siten odotetusta arvon kerronnasta.

Dentacare Health Training -mobiilisovelluksen kautta sekä aikuiset että lapset motivoituvat parantamaan paitsi hampaidensa terveyttä myös yleistä terveyttään. Usein huomiotta jätetään tosiasia, että hampaiden terveys liittyy suoraan henkilön yleiseen terveydentilaan.

“Hampaiden terveys ei ole jotain” hyvää saada “, mutta ei niin tärkeä kuin toinen kehon osa. Hammaslääketieteen alalta olemme nähneet omakohtaisesti, kuinka huono hampaiden terveys voi johtaa yleiseen huonoon elämänlaatuun. Ruoansulatuskanavan, sydän- ja verisuonijärjestelmän, hermoston ongelmat muodostavat vain murto-osan kaikista ongelmista, jotka liittyvät hampaiden terveyteen.

Siksi on äärimmäisen tärkeää jokaiselle yksilölle ylläpitää korkeita hammashygieniavaatimuksia. Ihmisiä tulisi kouluttaa oikean hammashoidon merkityksestä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, minkä jälkeen heitä tulisi motivoida noudattamaan suosituksia ja muodostamaan terveellisiä tapoja. Tässä pelaamis- ja palkitsemisjärjestelmät ovat “avainsanoja” tarvittavan hampaiden terveystietoisuuden saavuttamiseksi. “

kommentoi tohtori Dimo ​​Daskalov, johtava hammaslääkäri ja proteettisen hammaslääketieteen kouluttaja.

Erilaistuminen

Joten mikä erottaa Dentacare Health Trainingin muista vastaavista sovelluksista? Jeremias Grenzebach, Dentacoinin ydinkehittäjä, sai sanoa tämän:

”Markkinoilla on vain muutama muu sovellus, jolla on samanlainen tarkoitus. Dentacarella on kuitenkin sen erityispiirteet. Ensinnäkin se keskittyy tapojen luomiseen: ei kertaluonteisten ponnistelujen kannustamiseen. Kolmen kuukauden Dentacare-ohjelma on suunnattu ihmisten kouluttamiseen suuhygienian ja ehkäisyn tärkeydestä kaikessa hauskassa ja pelillisessä ympäristössä. Luontainen kannustinjärjestelmä on toinen Dentacaren ainutlaatuinen piirre.

Ainoastaan ​​käyttäjät, jotka noudattavat sovelluksen suosituksia – koko 3 kuukauden ajan (ja sen jälkeen haluttaessa) – palkitaan ponnisteluistaan ​​ja hyvistä tuloksistaan ​​Dentacoin-tunnuksilla. Siksi kannustimet eivät ole pelkästään sovelluksen käytön alkuvaiheita, vaan myös motivoivat johdonmukaisuutta. Ansaituilla rahakkeilla on todellinen arvo: Niillä voi käydä kauppaa kansainvälisillä vaihtoalustoilla, varastoida potentiaalista arvon kertomista varten ja / tai käyttää maksuvälineenä hammashoitopalveluissa klinikoilla 13 maassa ympäri maailmaa. “

Dentacare Health Training -sovelluksen Android-versio julkaistiin virallisesti marraskuussa 2017, ja siitä lähtien yli 23 000 käyttäjää on liittynyt alustalle aloittamaan matkansa kohti parempaa suunhoitoa. Nyt matka iOS-käyttäjillemme voi virallisesti alkaa.

* Dentacoin on ensimmäinen Blockchain-ratkaisu globaalille hammaslääketieteelliselle teollisuudelle, jonka tarkoituksena on tuoda tehokkuutta teollisuuteen ja siirtää paradigma “sairaalahoidosta” ennaltaehkäisevään hoitoon lukuisilla Blockchain-pohjaisilla sovelluksilla ja yhteisellä toimialakohtaisella kryptovaluutalla (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** Dentacoin Assurance on Dentacoin Foundationin kehittämä vakuutuksen kaltainen malli, joka kannustaa ennaltaehkäisyn maksamiseen hoidon sijaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me