Finansier din næste tur til disse hotte turistmål med en simpel decentral app

Sommeren er lige rundt om hjørnet. For nogle er rejseplanerne klar. Mange andre leder efter den rigtige destination for at få den næste ferie til at ske. Mens nogle har travlt med at spare og kæmper for at få enderne til at mødes – hvilket i slutningen af ​​denne artikel ikke længere vil være et problem. Tak til “Airsave Travel”.

Når det kommer til at beslutte din næste ferie efter økonomien, er det sværeste at bestemme destinationen. Det er lettere sagt end gjort at indsnævre en lang liste over destinationer.

Årets liste spænder over mange kontinenter, det være sig Asien, Europa eller Australien. Den moderne, men middelalderlige by Baku, spredte etnologiske museer i Berlin eller Australiens kung-fu kænguruer; hvem ved, du ender muligvis på et af disse steder i den kommende sommer. Den vigtigste del – hvordan man sparer til denne ferie med “Airsave Travel” vil også blive diskuteret, når vi fortsætter.

Uden yderligere ado, lad os gå direkte til listen over de hotteste rejsemål i 2019.

Baku

Det hotteste sted at besøge i år er hovedstaden i Aserbajdsjan ved navn Baku. Beliggende i Kaukasus-regionen i Eurasien, finder landet sig på listen over det hurtigst voksende turiststed. Selvom det er en moderne hovedstad, udstråler Baku tiltrækningskraft fra middelalderlige bygninger med spændende historie, som du kan opklare. Byen er berømt for sin forskelligartede kunst og kultur og kosmopolitiske stemning. Nogle af de mest besøgte steder i Baku er The Maiden Tower, City Boulevard, Shirvanshah’s Palace og Gobustan National Park. Fortsæt, hvis du vil vide, hvordan du kan finansiere din rejse til Baku med “Airsave Travel”.

Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad kendt for sin turbulente fortid, befinder sig på 2. pladsen på vores liste over hotteste turistmål i 2019. Arkæiske museer, kulturelle seværdigheder, vildt natteliv og stor historie er det, der gør Berlin til et hot-spot. Byens monumenter og museer vil helt sikkert give besøgende et åbenlyst syn på den tumultagtige historie, den har gennemgået gennem årene. Hvis du vælger Berlin som din næste feriemål, skal du ikke glemme at besøge disse steder: Sovjetmonumentet i Treptower Park, Berlinmuren ved East Side Gallery, Holocaust-mindesmærket og Brandenburger Tor. Lad “Airsave Travel” hjælpe dig med finansieringen af ​​denne rejse.

Sydney

Sydney, Australiens kronjuvel, ligger på 3. pladsen på vores liste over de hotteste turistmål i 2019. Landets kyststrækning strækker sig næsten 37.000 km med ikke mindre end 11.011 strande. Et tryllebindende land! Men hvis du er i Sydney, skal operahuset efterfulgt af et besøg i Royal Botanic Garden være oven på din rejseplan, ellers går du glip af den store tid. Finansier din rejse til Sydney med “Airsave Travel.” uden meget besvær.

Sådan finansierer du din næste ferie?

Ikke alle i denne verden er heldige nok til at blive født rige. For dem der er rige, er det måske ikke noget problem at rejse til disse destinationer. For rejseentusiaster, der arbejder 9 til 5, kan finansieringen til en sådan rejse dog tage måneder, om ikke år. Dette er hvor teknologien er praktisk – takket være Airsave Travel, der gør rejser og turisme meget lettere. Airsave Travel, en simpel mobilapp, der er tilgængelig i App Store, giver dig mulighed for at spare såvel som at tjene penge, så du nemt kan opfylde din drøm om at besøge Baku, Berlin eller Sydney. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig, henvise appen til dine venner og begynde at spare og tjene.

Airsave Travels nye decentrale version, der er tilgængelig i App Store siden 2017, ved hjælp af sin oprindelige mønt Airsave Travel Coin (ASTC), vil snart være tilgængelig. Du vil se, hvor let Airsave Miles og ASTC kan tredoble din reelle rejseindtjening, mens du sporer både virtuelle og reelle saldi i realtid.

Airsave Travel lancerer sit første udbydende tilbud den 1. maj 2019 for at finansiere det decentrale projekt. Det er på tide, at du pakker dine tasker, laver en rejseplan og installerer Airsave Travel for at investere og tjene stort!

Du kan købe ASTC-tokens den Exmarkets Exchange i løbet af 1. maj og 31. juli 2019.

Dette er en betalt pressemeddelelse. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i pressemeddelelsen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me