PR: ABCC Token [AT] -katsaus

Kryptovaluuttamarkkinat ovat vielä syntymässä, mutta digitaalisten omaisuuserien käyttöönotto kasvaa vain joka päivä. Markkinoilla on tänään yli tuhat rahaketta. Vaihtojen käyttöön ottamat rahakkeet ovat kuitenkin saamassa yhä enemmän suosiota.

Muutamia merkittäviä mainintoja ovat Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) ja Huobi Token (HT).

Syy näiden merkkien suosioon on niiden tarjoama vakaus verrattuna muihin rahakkeisiin markkinoiden laskusuuntauksen aikoina. Lisäksi johtuen siitä syystä, että salakirjoituksia vaaditaan rahakkeiden ja kolikoiden kauppaan, vaihdon välttämättömyys ja suosio lisäävät tunnuksen arvoa.

ABCC Token (AT): ABCC Exchangen alkuperäinen tunnus

ABCC Exchange (ABCC) on nouseva ja tuleva kryptovaluutan vaihto natiivilla tunnuksellaan ABCC-tunnus (AT).

AT on olennainen osa tätä salauksenvaihtoekosysteemiä. Tämän merkin roolina on luoda arvoa ja jakaa sitä yhteisössä ja lisäksi rakentaa yksimielisyyttä.

Tunnuksen avaushinta eilen on ollut 0,5 USD, ja se on jo noussut 40 prosenttia sijoittajien parven ollessa tähän vaihtotunnukseen.

AT-tunnus on ABCC-vaihdon keskeinen kohta, johon osallistuvat muun muassa eri sidosryhmät, yksityissijoittajat ja institutionaaliset sijoittajat, blockchain-projektitiimit, media. Kuten ABCC-tiimi totesi,

“AT: n avulla ABCC integroi eri sidosryhmät yhteen tiiviisti integroituneeseen yhteisöön, joka löytää ja vapauttaa arvoa vankalla ja kestävällä tavalla.”

Tunnus toimii sidosryhmien välisen yksimielisyyden mahdollistajana. Vahvan ja pitkäaikaisen yhteisymmärryksen saavuttamiseksi eri osallistujat tekevät yhteistyötä ja vaihtavat resursseja sekä arvoa keskenään.

Apuohjelmakoodin toimiessa AT on väline, jonka kautta eri osapuolet jakavat arvoa avoimella ja kätevällä tavalla. Tämä varmistaa, että arvo kulkee saumattomasti koko ekosysteemissä samalla kun prosessissa luodaan enemmän arvoa.

Arvo AT-sijoittajille

Sijoituksen suhteen AT-sijoittajalle annetaan laaja valikoima oikeuksia. Pörssi on luonut joukon etuja merkkinsä haltijoille.

  • AT-jäsenille maksetaan 80% päivittäisestä kaupankäyntimaksusta sen haltijan 7 päivän AT-prosenttiosuuden perusteella.
  • AT-haltijat saavat Airdropsin edut, ja ABCC pudottaa kaikki karkkikoodit projekteista. Vaihto on jo ilmoittanut ensimmäinen AT Airdrop arvoinen 150000 USDT.
  • Jäseniä palkitaan 100 prosentilla blockchain-projekteista saaduista karkeista.
  • Jäsenille annetaan myös mahdollisuus osallistua pörssin hyväksymien merkkien ja kaivosmahdollisuuksien yksityiseen myyntiin.
  • Jäseniä kutsutaan myös äänestämään kolikoiden valintaa listattavaksi kuukausittain. Tässä yksi AT on yhtä suuri kuin 1 ääni.
  • Jäsenet, jotka käyvät kauppaa kauppakaivoksen (ToM) kautta, voivat parantaa kaivosvoimaansa käyttämällä ABCC: n laskentatehon lisälaitetta..

Tämä ei ole kaikki. Yhtiöllä on myös suunnitelma käynnistää AT Super Miners -ohjelma osana kauppaansa (ToM). He ovat aloitteentekijöitä AT-ekosysteemissä antaen samalla laajan valikoiman oikeuksia, kuten yksinomainen kaivoslaitteisto ja parannettu laskentateho. Lisätietoja samasta julkaistaan ​​elokuussa.

Lisäksi pörssi on avoinna kaupankäynnille myös API-käyttäjille. Nämä käyttäjät optimoivat pörssin käyttäjien kauppakokemuksen helpottamalla likviditeettiä.

AT saa hyvän alun

Tunnus julkaistaan ​​25. heinäkuuta, ja se on asetettu pääsemään salausmarkkinoille. Varhaisessa vaiheessa, verrattuna muihin vaihtoihin, joissa rahakkeet kasvavat lyhyellä aikavälillä mutta laskevat pitkällä aikavälillä, AT: n arvo on kestävä pitkällä aikavälillä. Äänestyksen lisäksi sovelluksen arvossa tätä korvaavaa USDT: tä käytetään myös vedonlyöntiin ja alustatoimintaan.

Tämän lisäksi ekologisella tasolla sijoituslaitokset, tiedotusvälineet ja projektin sidosryhmät antavat heille mahdollisuuden päästä superallianssin konsensukseen.

Kaiken kaikkiaan ABCC keskittyy työskentelemään tiimin, kumppaneiden ja sijoittajien kanssa terveellisen, kestävän ja kestävän AT-ekosysteemin rakentamiseksi.

Jos haluat tietää enemmän ABCC Tokenista (AT), mene tänne https://abcc.com/about_at

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me