PR: s tager på ARK Mobile Wallet

Blandt en af ​​de største begivenheder i kryptoverdenen var lanceringen af ​​ARK mobil tegnebog. Her er alt hvad du behøver at vide om denne unikke mobil tegnebog.

ark tegnebog

ARK har lanceret sin meget efterlengtede ARK-mobil tegnebog, som kan bruges til at stemme en delegeret, sende eller modtage saldoen eller bare kontrollere saldoen. For ikke længe siden meddelte det sit samarbejde med førende decentraliseret handelsapplikation Blockport som er den teknologiske rygrad bag ARK mobil tegnebog.

ark tegnebog

Samarbejde med Blockport

ark + blockport

Blockport er et robust, fejlfrit spil, der ændrer decentral udveksling, der danner basen for ARK mobil tegnebog. Det eliminerer de iboende usikkerheder, som konventionelle børser står overfor, og gør det super nemt at handle med konventionelle valutaer som euro. Dette overvåges direkte af ikke mindre end CFO Lars Rensing fra ARK. Forvent mere teknologisk gearing af Blockport-kanaler som i form af mobil tegnebog i fremtiden.

Hovedtræk

Med denne kickass mobile pungapplikation kan du gøre mange ting med en app. Du kan importere en eksisterende adgangssætning ved blot ved hjælp af QR-funktionen eller skrive eller indsætte din adgangssætning. Du kan oprette en ny adgangssætning, du kan indstille en pinkode for at begrænse adgangen til profilen og holde den sikker. Det giver dig alle de grundlæggende transaktionstyper som at sende, modtage, stemme, afstemme en delegeret. Appen er i stand til at oprette forbindelse til både mainnet og devnet og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til de forskellige profiler for ARK-adresser eller netværk. Du kan tilføje nye kontakter og nemt begynde at handle med dem. Der er mulighed for at kontrollere den samlede saldo fra alle ARK-adresser. En anden god funktion, den giver, er at tage backup af din tegnebog, din pin er alt, hvad der er nødvendigt for at dekryptere dine data og få adgang til dem. Du kan ændre din pinkode når som helst. Endelig, hvis du er bekymret og af en eller anden grund vil slette alle dataene, kan du gøre det med indstillingen Ryd data. Det viser dig også de aktuelle markedspriser med en rapport om ugentlige bevægelser. Det giver dig også netværksstatusoversigt med mulighed for også at ændre peer. Det understøtter visning af data i forskellige FIAT-valutaer.

Kommende funktioner

Hvad mere er, dette er bare den grundlæggende lancering. I de kommende tider vil ARKs mobile tegnebog have flere funktioner, som inkluderer et mørkt tema, understøttelsen af ​​Ledger Nano S-support via On The Go-kablet eller adapteren. Det sigter også på at tilføje brugerdefinerede netværkstyper til brugeren, hvor brugeren kan tilføje deres egen ARK-baserede kæde for eksempel Kapu, Blockpool osv. Med den samme IP-adresse. Den ben, der bruges til nu til at kontrollere adgang, vil eventuelt blive udskiftet med en mulighed for fingeraftryksidentitet. Det sender dig meddelelser for hver enkelt transaktion, du foretager. Det giver dig funktioner på dit eget lokale sprog og ikke kun engelsk, og brugeren kan gemme deres genererede adgangssætning til pdf. Disse funktioner kombineret vil slå enhver anden mobil tegnebog-app.

Koden til tegnebogen

Det behøver ikke at synkronisere din app også, bare åbn appen og kom i gang med din virksomhed. Det er en hybridapplikation, der har den samme kode til iPhone og Android til at hjælpe med den koordinerede udvikling, der er lavet ved hjælp af Iconic framework og ARKs helt egen Typescript API, der giver dig mulighed for at interagere med ARK-netværket ved hjælp af din mobiltelefon hvor som helst og når som helst.

Hvordan vil holdet tage fejl?

Desuden frigives den mobile tegnebog lige i sin Beta-version og kan have nogle bugs for nu, hold os med, mens vi hurtigt fjerner dem. Fortæl os om eventuelle fejl, du finder på Github, og vi tager os af det derfra.

Sådan holder du din tegnebog sikker?

Endelig skal du ikke glemme at gemme din genererede adgangssætning på et stykke papir eller en USB-enhed og teste dem med små indskud, inden du foretager store transaktioner. Glem ikke, at adgangssætninger er DIT eget ansvar, så du må ikke miste dem.

Fortæl os dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [email protected]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me