Rahoita seuraava matkasi näihin kuumiin matkailukohteisiin yksinkertaisella hajautetulla sovelluksella

Kesä on aivan nurkan takana. Joillekin matkasuunnitelmat on asetettu. Monet muut etsivät oikeaa kohdetta seuraavan loman toteuttamiseksi. Vaikka jotkut ovat kiireisiä säästämisessä ja kamppailevat saamaan aikaansa – mikä tämän artikkelin loppuun mennessä ei ole enää ongelma. Kiitokset “Airsave-matka”.

Kun tulee päättää seuraavasta lomastasi, talouden jälkeen vaikeinta on päättää määränpää. Pitkän määrän luettelon kaventaminen on helpompaa sanoa kuin tehty.

Tämän vuoden luettelo ulottuu monille mantereille, olipa se sitten Aasia, Eurooppa tai Australia. Moderni mutta keskiaikainen Bakun kaupunki, räjähtävät Berliinin etnologiset museot tai Australian kung-fu-kengurut; kuka tietää, saatat päätyä johonkin näistä paikoista tulevana kesänä. Tärkeintä – kuinka säästää lomalle “Airsave Travel” -sovelluksella, keskustellaan myös jatkuessamme.

Suunnittelemme ilman lisäselvityksiä suoraan vuoden 2019 kuumimpien lomakohteiden luetteloon.

Baku

Kuumin paikka vierailla tänä vuonna on Azerbaidžanin pääkaupunki nimeltä Baku. Euraasian Kaukasuksen alueella sijaitseva maa on nopeimmin kasvavan matkailukohteen luettelossa. Vaikka nykyaikainen pääkaupunki, Bakusta houkuttelee keskiajan rakennuksia, joilla on kiehtova historia, houkuttelevuutta selvittää. Kaupunki on kuuluisa monipuolisesta taiteestaan ​​ja kulttuuristaan ​​sekä kosmopoliittisesta tunnelmastaan. Jotkut Bakun pakollisista vierailukohteista ovat Neitsyttorni, City Boulevard, Shirvanshah’s Palace ja Gobustanin kansallispuisto. Jatka, jos haluat tietää, miten voit rahoittaa Bakun-matkan “Airsave Travel” -sovelluksella.

Berliini

Berliini, Saksan pääkaupunki, joka tunnetaan myrskyisästä menneisyydestään, on vuoden 2019 kuumimpien matkailukohteiden luettelon toisella sijalla. Arkaaiset museot, kulttuurin maamerkit, villi yöelämä ja laaja historia tekevät Berliinistä hot-spotin. Kaupungin muistomerkit ja museot antavat vierailijoille varmasti räikeän näkymän vuosien varrella olevasta myrskyisästä historiasta. Jos valitset Berliinin seuraavaksi lomakohteeksi, älä unohda käydä näissä paikoissa: Neuvostoliiton muistomerkki Treptower Parkissa, Berliinin muuri East Side -galleriassa, holokaustimuistomerkki ja Brandenburgin portti. Anna “Airsave Travel” auttaa sinua tämän matkan rahoittamisessa.

Sydney

Sydney, Australian kruununjalokivi, on vuoden 2019 kuumimpien matkailukohteiden luettelon kolmannella paikalla. Maan rannikko ulottuu lähes 37 000 km: n päähän, ja siellä on vähintään 11011 rantaa. Todella lumoava maa! Jos kuitenkin olet Sydneyssä, oopperatalon ja sen jälkeen vierailun kuninkaalliseen kasvitieteelliseen puutarhaan pitäisi olla reittisi yläosassa, muuten menetät paljon aikaa. Rahoita Sydney-matkasi Airsave Travel -sovelluksella. ilman paljon vaivaa.

Kuinka rahoittaa seuraava loma?

Kaikki eivät tässä maailmassa ole tarpeeksi onnekkaita syntyessään rikkaiksi. Rikkaille matkustaminen näihin kohteisiin ei ehkä ole ongelma. Matkailijoille, jotka työskentelevät 9–5, tällaisen matkan rahoitus voi kuitenkin kestää kuukausia, ellei vuosia. Täällä tekniikka on kätevä – kiitos Airsave Travelille, joka helpottaa matkustamista ja matkailua. Airsave Travel, yksinkertainen App Storesta saatavana oleva mobiilisovellus, antaa sinulle mahdollisuuden säästää ja ansaita rahaa, jotta voit helposti toteuttaa unelmasi vierailla Bakussa, Berliinissä tai Sydneyssä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on rekisteröityminen, ohjata sovellus ystävillesi ja alkaa säästää ja ansaita.

Airsave Travelin uusi hajautettu versio, joka on saatavana App Storesta vuodesta 2017, on saatavana alkuperäiskolikollaan Airsave Travel Coin (ASTC). Näet kuinka helposti Airsave Miles ja ASTC voivat kolminkertaistaa todelliset matkatulosi seuraamalla samalla sekä virtuaalisia että todellisia saldoja reaaliajassa.

Airsave Travel lanseeraa ensimmäisen vaihdotarjouksensa 1. toukokuuta 2019 hajautetun projektin rahoittamiseksi. On aika pakata laukut, tehdä matkareitti ja asentaa Airsave Travel sijoittamiseen ja ansaitsemiseen!

Voit ostaa ASTC-tunnuksia Exmarkets Exchange 1. toukokuuta ja 31. heinäkuuta 2019.

Tämä on maksettu lehdistötiedote. Suorita oma tutkimustyönne ylennetystä yrityksestä tai sen tytäryhtiöistä tai lehdistötiedotteessa mainituista palveluista. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me