Giottus understøtter Flare Airdrop til XRP-holdere, få 5% ekstra Flare-tokens

En af de førende kryptokurrencyudvekslinger i Indien, Giottus understøtter Flare Network airdrop til XRP-indehavere. Flare Network airdrop-øjebliksbillede tages den 12. december 2020 kl. 5:30 (IST), og alle brugere skal overføre deres XRP-mønter til Giottus eller andre understøttede børser.

Giottus officielle meddelelse

Mens der er få andre børser, der også støtter Spark token airdrop, får du flere Spark-tokens, der holder din XRP i Giottus end nogen anden børs !!

Mens der er få andre børser, der også støtter Spark token airdrop, får du 5% flere Spark tokens, der holder din XRP i Giottus end nogen anden børs !!

Spark Airdrop-støtteberettigelse og detaljer

  • Alle brugere, der har 10+ XRP i Giottus kl. 5.30 (IST), modtager gratis Spark-tokens.
  • Giottus giver yderligere 5% SPARK gratis til alle kvalificerede brugere (kun hos Giottus)!!
  • XRP-saldi under 10 XRP (inklusive dem i handelsordrer) er ikke berettiget til de gratis Spark-tokens.
  • Giottus distribuerer SPARK-tokens, efter at projektet har gennemført SPARK-token-distributionen til XRP-indehavere. Vi sender en yderligere meddelelse, når distributionen er afsluttet.
  • Mængden af ​​gnist, som hver bruger modtager =

    (Mængde af XRP, der holdes af brugeren kl. 5.30 (IST) den 12/12/2020 / Samlet XRP afholdt af Giottus kl. 5.30 (IST) den 12/12/2020) x Total SPARK modtaget af Giottus for airdrop

  • Giottus giver yderligere 5% SPARK gratis til alle kvalificerede brugere.

Bemærk: Alle XRP-indskud og udbetalinger sættes på pause fra 23:30 (IST) den 11/12/2020. Brugere skal overføre deres XRP til Giottus inden dette. Indskud og udbetalinger genåbnes, når øjebliksbillede er afsluttet.

Hvad er Flare Network?

Flare er i sin kerne en ny måde at skalere smarte kontraktplatforme på, der ikke forbinder sikkerhed med værdien af ​​dets token. Flare kræver stadig et token til driften af ​​netværket, primært for at afskrække spamtransaktioner. Flares token kaldes Spark. Fordi Spark ikke har netværkssikkerhedsimplikationer, er det velegnet til at muliggøre den tillidsløse anvendelse af ikke-Turing komplette tokens med smarte kontrakter.

Flare er verdens første Turing-komplette Federated Byzantine Agreement (FBA) netværk. Noder kører Avalanche-konsensusprotokollen med en nøgletilpasning til FBA-konsensus-topologien. FBA er unik som en konsensus-topologi, idet den opnår sikkerhed uden at stole på økonomiske incitamenter, der kan forstyrre høje værdier og højrisiko-brugssager. Kort sagt: Flare kan bruges som en smart kontraktplatform til XRP eller som en tillidsfri pipeline til XRP til andre netværk.

Mere om Giottus

Giottus er den mest populære og bedømte børs i Indien. Giottus understøtter INR-, BTC-, TUSD- og USDT-handelspar på deres platform. De understøtter 50+ mønter til INR-handel, mest af enhver børs i Indien. Udvekslingsplatformen er nem at bruge og har en simpel brugergrænseflade.

Giottus indgik et samarbejde med den globale leder inden for depotydelser Bitgo for at yde 100% forsikring til brugernes midler. Midlerne gemt i Giottus kolde tegnebøger er 100% forsikrede, hvilket gør det til en af ​​de sikreste børser i Indien. Giottus har den hurtigste KYC-verifikation. KYC-processen tager kun 5-10 minutter, og brugere kan begynde at handle, så snart deres KYC er verificeret.

Udvekslingsteamet er dedikeret til at give det bedste til sine brugere. Hvis der er et spørgsmål eller et spørgsmål relateret til KYC eller handel, kan brugerne nå Giottus kundeservice. Udvekslingen giver kundesupport med flere kanaler. Brugere kan nå kundeservicetjenester via Live Chat, telefon, e-mail og billetsystem.

Giottus tager henvisningsprogrammet til næste niveau. Brugere får op til 100% af henvisningstjenesten og får en chance for at vinde 10.000 Matic-tokens (ca. værdi $ 190 til den aktuelle pris). Der er ingen øvre grænse for henvisningstjeneste. Henvis så mange kunder som muligt.

Giottus giver bankudbetalinger 24 x 7. Alle indskud og udbetalinger behandles inden for 10 sekunder. Børsen understøtter flere indbetalingsmetoder, herunder IMPS, NEFT, UPI, RTGS, betalingskort, netbanking og online tegnebøger. Ingen gebyrer for INR-depositum & tilbagetrækning, laveste gebyr på markedet for handel og tilbagetrækning af kryptokurrency.

Giottus har også 0 udbetalingsgebyr for Ripple (XRP) og Tron (TRX). Ethereum-gebyr er også det laveste på markedet.

Hvis du vil vinde ekstra 5% Flare Airdrop-tokens, skal du flytte din XRP til Giottus nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me