PR: n omistama ARK Mobile Wallet

Yksi salausmaailman suurimmista tapahtumista oli ARK-matkapuhelimen lanseeraus. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä ainutlaatuisesta matkapuhelimesta.

arkin lompakko

ARK on tuonut markkinoille kauan odotetun ARK-matkapuhelimen, jota voidaan käyttää edustajan äänestämiseen, saldon lähettämiseen tai vastaanottamiseen tai vain saldon tarkistamiseen. Ei liian kauan sitten se ilmoitti yhteistyöstään johtavan hajautetun kaupankäynnin sovelluksen kanssa Blockport joka on tekninen selkäranka ARK-mobiililompakko.

arkin lompakko

Yhteistyö Blockportin kanssa

arkki + tukiasema

Blockport on vankka, virheetön peli, joka muuttaa hajautettua vaihtoa ja muodostaa perustan ARK-matkapuhelimelle. Se poistaa perinteisten pörssien kohtaamat epävarmuustekijät ja tekee kaupankäynnistä erittäin helppoa tavanomaisten valuuttojen, kuten eurojen, kanssa. Tätä valvoo suoraan ARK: n talousjohtaja Lars Rensing. Odotamme tulevaisuudessa enemmän Blockport-kanavien teknologista hyödyntämistä kuten matkapuhelimen muodossa.

Pääpiirteet

Tämän kickass-matkapuhelinsovelluksen avulla voit tehdä monia asioita yhdellä sovelluksella. Voit tuoda olemassa olevan salasanan yksinkertaisesti QR-ominaisuudella tai kirjoittaa tai liittää salasanasi. Voit tehdä uuden salasanan, asettaa PIN-koodin rajoittamaan pääsyä profiiliin ja pitämään sen turvassa. Se tarjoaa sinulle kaikki perustapahtumatyypit, kuten lähettää, vastaanottaa, äänestää ja poistaa äänestyksen edustajalta. Sovellus pystyy muodostamaan yhteyden sekä mainnetiin että devnetiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys ARK-osoitteiden tai -verkkojen eri profiileihin. Voit lisätä uusia kontakteja ja aloittaa asioinnin heidän kanssaan helposti. On mahdollista tarkistaa kokonaissaldo kaikista ARK-osoitteista. Toinen sen tarjoama upea ominaisuus on lompakon varmuuskopiointi, PIN-koodisi on kaikki mitä tarvitaan tietojen salauksen purkamiseen ja pääsyyn niihin. Voit vaihtaa PIN-koodisi milloin haluat. Lopuksi, jos olet huolissasi ja jostain syystä haluat poistaa kaikki tiedot, voit tehdä sen Clear data -vaihtoehdolla. Se näyttää nykyiset markkinahinnat ja raportin myös viikoittaisista muutoksista. Lisäksi se antaa sinulle yleiskatsauksen verkon tilasta ja mahdollisuuden vaihtaa myös vertaisryhmää. Se tukee tietojen näyttämistä eri FIAT-valuuttoina.

Tulevat ominaisuudet

Lisäksi tämä on vain perustiedot. Tulevina aikoina ARK-matkapuhelimessa on enemmän ominaisuuksia, joihin kuuluu tumma teema, Ledger Nano S -tuki On The Go -kaapelilla tai -sovittimella. Tavoitteena on myös lisätä käyttäjälle mukautettuja verkkotyyppejä, joihin käyttäjä voi lisätä oman ARK-pohjaisen ketjunsa, esimerkiksi Kapu, Blockpool jne., Samalla IP-osoitteella. Tällä hetkellä pääsyn hallintaan käytetty tappi korvataan vaihtoehtoisesti sormenjälkitunnistusvaihtoehdolla. Se lähettää sinulle ilmoituksia jokaisesta yksittäisestä tapahtumasta. Se antaa sinulle ominaisuuksia omalla paikallisella kielelläsi, ei vain englanniksi, ja käyttäjä voi tallentaa luomansa salasanan pdf-tiedostoon. Nämä ominaisuudet yhdessä voittavat kaikki muut matkapuhelinsovellukset.

Lompakon sovelluskoodi

Sen ei tarvitse synkronoida sovellustasi myös, avaa vain sovellus ja aloita yrityksesi toiminta. Se on hybridisovellus, jolla on sama koodi iPhonelle ja Androidille auttamaan koordinoitua kehitystä varten, joka on tehty käyttämällä Iconic frameworkia ja ARK: n omaa Typescript API: ta, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa ARK-verkon kanssa matkapuhelimesi kanssa missä ja milloin tahansa..

Kuinka joukkue ottaa virheitä?

Lisäksi mobiililompakko on juuri julkaistu beetaversiossaan ja siinä voi olla toistaiseksi joitain vikoja, kantele meitä, kun poistamme ne nopeasti. Kerro meille kaikista virheistä, jotka löydät Githubista, ja me hoidamme sen sieltä.

Kuinka pitää lompakko turvassa?

Lopuksi, älä unohda tallentaa luotua salasanaa paperille tai USB-laitteelle ja testata niitä pienillä talletuksilla ennen suurten tapahtumien suorittamista. Älä unohda, että tunnuslauseet ovat sinun vastuullasi, joten älä menetä niitä.

Kerro meille ajatuksesi bitcoinista vuonna 2018 alla olevissa kommenteissa tai kirjoita meille osoitteeseen [email protected]

Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me