PR: I dag frigav Alibabacoin deres meget forventede Cryptocurrency-app

I dag er den berømte Alibabacoin Foundation frigivet deres meget forventede Multicrypto Wallet som svar på den overvældende samfundsstøtte til projektet. Multicrypto Wallet er en af ​​kryptokurrency-tegnebogen i verden, der kan gemme, sikre og udveksle 10 unikke kryptokurver samtidigt, alt sammen med bekvemmeligheden og beskyttelsen af ​​en blockchain-integreret ansigtsgenkendelsestjeneste – en anden verdens første.

For at fejre den historiske lancering afholder Alibabacoin en engangs-Airdrop-begivenhed med store belønninger på spil.

Alibabacoin: En succeshistorie

Multicrypto-projektets succes og den deraf følgende Aidrop-begivenhed stammer direkte fra den overvældende succes, som fonden har opnået i 2018. Virksomhedens høje ambitioner har ofte inspireret tvivl blandt kritikere, men gang på gang blev denne tvivl tavset af virksomhedens gennemsigtighed hengivenhed. Det er netop på grund af dette niveau af engagement, at samfundet er vokset så hurtigt.

Multicrypto Wallet-projektet ville ikke have været så vellykket, hvis det ikke var for laserfokus Alibabacoin team parret med tilliden fra tusinder af intelligente investorer. Fonden har foreslået ideer, der syntes alt for ambitiøse eller ligefrem umulige, men disse projekter lykkes konstant, samfundet vokser, og værdien af ​​ABBC-mønten stiger. Virksomhedens tidligste bagmænd troede på forretningsplanen i den velformulerede hvidbog. Det var denne vision, som så mange troede på at føre til den uventede succes med ICO-begivenheden.

Alibabacoin modtog langt mere finansiering end forudsagt på grund af investorens begejstring og tillid. Disse midler gik direkte i at gøre deres planer til virkelighed og tabte en chance for at gribe hurtige overskud til i stedet at investere i avancerede teknologier, der går ud over deres forpligtelser.

Finansieringen fra de lidenskabelige investorer er gået til udvidelse af infrastruktur, opgradering af softwaresystemer og ansættelse af nye udviklere, økonomer og teamledere. Alibabacoins investering i deres egen vision har gjort deres drøm til virkelighed, om at udvikle den mest avancerede krypto-tegnebog i verden, Multicrypto Wallet.

Multicrypto tegnebog: En spilskifter

Denne dag markerer en historisk begivenhed i blockchain-teknologiens verden. Udgivelsen af ​​Multicrypto Wallet vil forme fremtidens kryptovalutaer og sætte en standard for alle virksomheder, der følger den. Ved at downloade en enkelt gratis applikation til Android eller i0S, vil brugerne have den mest alsidige møntlager- og udvekslingsplatform i verden lige ved hånden.

Der er ikke behov for flere tegnebøger eller tredjepartsudvekslere, fordi Alibabacoins tegnebog fungerer med ABBC, Ethereum, Bitcoin, Dash, Litecoin, Bitcoin Cash, Z-Cash, Otum, Tether og Verge. Alle disse 10 mønter kan administreres, udveksles og overføres i den enkle, intuitive app uden behov for et traditionelt kodeord og med et uovertruffen beskyttelsesniveau fra den avancerede ansigtsgenkendelsessoftware.

Alibabacoin Foundation arbejdede udførligt med branchens ledere for at banebrydende for denne teknologi og inkorporere den i blockchain. Med deres nye platform hører fortiden til at glemme adgangskoder. Ansigtsgenkendelsessoftwaren, der er integreret i applikationen, gør det let for brugere at komme ind på deres konto og samtidig holde kriminelle ude

Massiv airdrop-fest

For at give tilbage til det lidenskabelige samfund, der gjorde alt dette muligt, giver Alibabacoin Foundation 50.000.000 ABBC væk. Alle kan modtage belønninger i denne luftdrop ved at downloade Multicrypto Wallet-applikationen gratis. De første 500.000 mennesker, der åbner ansøgningen, får 100 ABBC. Brugere kan tjene yderligere ABBC ved at henvise venner. Hver henvisning, som en bruger foretager, tjener yderligere 20 ABBC.

Dette er et fantastisk system til at udvide samfundet og udvide Multicrypto Wallets fantastiske funktion til møntinvestorer over hele verden. Airdrop løber fra 2. juli til 31. juli, så sørg for ikke at gå glip af muligheden for at få gratis mønter fra en af ​​de hurtigst voksende kryptokurver, før prisen skyrock.

Konklusion

Med deres fantastiske track record af succes er det let at se, hvorfor lanceringen af ​​denne nye teknologi har vundet så meget opmærksomhed. Alibabacoin Foundation er virkelig en innovator i branchen og har aldrig ophørt med at behage deres investorer.

Lanceringen af ​​deres Multicrypto Wallet er bare det første stop på deres køreplan for at blive verdens førende softwareplatform for digitale aktiver ”. Krypto-entusiaster og investorer overalt downloader den nye applikation og får deres ABBC hurtigst muligt.

For mere information besøg vores hjemmeside www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me