Giottus tukee Flare Airdropia XRP-haltijoille, saat 5% Extra Flare -merkkejä

Yksi Intian johtavista kryptovaluutanvaihdoista, Giottus tukee Flare Network -lentopaikan XRP-haltijoille. Flare Network -maailman tilannekuva otetaan 12. joulukuuta 2020 klo 5.30 (IST), ja kaikkien käyttäjien on siirrettävä XRP-kolikkonsa Giottukseen tai muuhun tuettuun pörssiin..

Giottuksen virallinen ilmoitus

Vaikka on olemassa muutamia muita pörssejä, jotka tukevat myös Spark-token-ilmalentoa, saat enemmän Spark-merkkejä, jotka pitävät XRP: täsi Giottuksessa kuin mikään muu vaihto !!

Vaikka on olemassa muutamia muita pörssejä, jotka tukevat myös Spark-token-ilmalentoa, saat 5% enemmän Spark-merkkejä, jotka pitävät XRP: täsi Giottuksessa kuin mikään muu vaihto !!

Spark Airdropin kelpoisuus ja yksityiskohdat

  • Kaikki käyttäjät, joilla on yli 10 XRP Giottuksessa kello 5.30 (IST), saavat ilmaisia ​​Spark-merkkejä.
  • Giottus antaa ylimääräisen 5% SPARK-ilmaisvapauden kaikille kelvollisille käyttäjille (vain Giottus)!!
  • XRP-saldot, jotka ovat alle 10 XRP (mukaan lukien kauppatilauksissa olevat), eivät ole oikeutettuja ilmaisiin Spark-rahakkeisiin.
  • Giottus jakaa SPARK-tunnuksia sen jälkeen, kun projekti on suorittanut SPARK-tunnusten jakelun XRP-haltijoille. Lähetämme uuden ilmoituksen, kun jakelu on valmis.
  • Kipinän määrä, jonka jokainen käyttäjä saa =

    (Käyttäjän hallussa olevan XRP: n määrä 12.12.2015 klo 5.30 (IST) / Giottuksen hallussa oleva XRP: n kokonaismäärä XRP: tä 12/12/2020) x Giottus vastaanotti koko SPARKin lentoputkesta

  • Giottus antaa ylimääräisen 5%: n SPARK-vapauden kaikille kelvollisille käyttäjille.

Huomaa: Kaikki XRP-talletukset ja nostot keskeytetään 11/12/2020 klo 23.30 (IST). Käyttäjien on siirrettävä XRP-tiedostonsa Giottukseen ennen tätä. Talletukset ja nostot avataan uudelleen, kun tilannekuva on valmis.

Mikä on Flare Network?

Flare on ytimessä uusi tapa skaalata älykkäitä sopimusalustoja, jotka eivät liitä turvallisuutta sen tunnuksen arvoon. Flare vaatii edelleen tunnuksen verkon toiminnalle pääasiassa roskapostitapahtumien estämiseksi. Flare-tunnusta kutsutaan Sparkiksi. Koska Sparkilla ei ole verkkoturvallisuusvaikutuksia, se sopii hyvin mahdollistamaan muiden kuin Turingin täydellisten tunnusten luotettavan käytön älykkäillä sopimuksilla.

Flare on maailman ensimmäinen Turingin täydellinen federaation bysanttilaisen sopimuksen (FBA) verkko. Solmut suorittavat Avalanche-konsensusprotokollan avainkohdistuksella FBA-konsensustopologiaan. FBA on ainutlaatuinen yksimielinen topologia siinä mielessä, että se saavuttaa turvallisuuden turvautumatta taloudellisiin kannustimiin, jotka voivat häiritä arvokkaita ja riskialttiita käyttötapauksia. Lyhyesti sanottuna: Flareä voidaan käyttää älykkäänä sopimusalustana XRP: lle tai luotettavana putkena XRP: lle muihin verkkoihin.

Lisätietoja Giottuksesta

Giottus on Intian suosituin ja arvostetuin pörssi. Giottus tukee INR-, BTC-, TUSD- ja USDT-kauppapareja alustallaan. Ne tukevat yli 50 kolikkoa INR-kaupankäynnissä, eniten missä tahansa Intian pörssissä. Vaihtoalusta on helppokäyttöinen ja siinä on yksinkertainen käyttöliittymä.

Giottus toimitti yhteistyössä globaalin johtajan Bitgo-vapaudenhoitopalvelujen kanssa tarjotakseen 100% vakuutuksen käyttäjien varoille. Giottus-kylmälaukkuihin tallennetut varat ovat 100% vakuutettuja, mikä tekee siitä yhden turvallisimmista pörsseistä Intiassa. Giottuksella on nopein KYC-vahvistus. KYC-prosessi kestää vain 5-10 minuuttia, ja käyttäjät voivat aloittaa kaupankäynnin heti, kun heidän KYC-tunnuksensa on vahvistettu.

Vaihtotiimi on omistautunut tarjoamaan parhaansa käyttäjilleen. Jos on kysymys tai kysymys, joka liittyy KYC: hen tai kaupankäyntiin, käyttäjät voivat tavoittaa Giottuksen asiakaspalvelun. Vaihto tarjoaa monikanavaisen asiakastuen. Käyttäjät voivat tavoittaa asiakaspalvelun Live Chat-, puhelin-, sähköposti- ja lippujärjestelmien kautta.

Giottus vie viittausohjelman seuraavalle tasolle. Käyttäjät saavat jopa 100% viittaustuloista ja saavat mahdollisuuden voittaa 10000 Matic-merkkiä (noin arvo 190 dollaria nykyiseen hintaan). Lähetyst ansainnassa ei ole ylärajaa. Ohjaa niin monta asiakasta kuin mahdollista.

Giottus antaa pankkitililtä 24 x 7. Kaikki talletukset ja nostot käsitellään 10 sekunnin kuluessa. Vaihto tukee useita talletusmenetelmiä, kuten IMPS, NEFT, UPI, RTGS, pankkikortit, verkkopankit ja verkkolompakot. Ei maksuja INR-talletuksesta & nosto, markkinoiden alin maksu kaupankäynnistä ja kryptovaluutan nostoista.

Giottuksella on myös 0 nosto-maksu Ripplelle (XRP) ja Tronille (TRX). Ethereum-maksu on myös markkinoiden alhaisin.

Jos haluat voittaa ylimääräiset 5% Flare Airdrop -merkit, siirrä XRP-laitteesi nyt Giottukseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me