PR: Tänään Alibabacoin julkaisi odotetun kryptovaluutta-sovelluksen

Nykyään kuuluisa Alibabacoin-säätiö julkaisi odotetun Multicrypto Wallet -vastaanottonsa vastauksena yhteisön valtavaan tukeen projektille. Multicrypto-lompakko on yksi kryptovaluutta-lompakosta maailmassa, joka voi tallentaa, suojata ja vaihtaa 10 ainutlaatuista kryptovaluutta samanaikaisesti, kaikki kätevästi ja suojatusti integroidun blockchain-kasvojentunnistuspalvelun kanssa – toinen maailma ensin.

Historiallisen laukaisun muistoksi Alibabacoin järjestää kertaluonteisen Airdrop-tapahtuman, jossa on valtavia palkintoja..

Alibabacoin: Menestyksen historia

Multicrypto-projektin menestys ja siitä johtuva Aidrop-tapahtuma johtuvat suoraan säätiön vuonna 2018 saavuttamasta ylivoimaisesta menestyksestä. Yrityksen korkeat tavoitteet ovat usein herättäneet epäilyksiä kriitikoissa, mutta yrityksen avoimuus ja hiljaisuus hiljentävät ne joka kerta. omistautumista. Juuri tämän sitoutumisen tason ansiosta yhteisö on kasvanut niin nopeasti.

Multicrypto Wallet -hanke ei olisi ollut niin onnistunut, ellei se olisi lasertarkennus Alibabakoin joukkue pariksi tuhansien älykkäiden sijoittajien luottamuksen kanssa. Säätiö on ehdottanut ideoita, jotka tuntuivat liian kunnianhimoisilta tai suorastaan ​​mahdottomilta, mutta nämä projektit onnistuvat jatkuvasti, yhteisö kasvaa ja ABBC-kolikon arvo nousee. Varhaisimmat yrityksen tukijat uskoivat hyvin muotoiltuun Whitepaperiin sisältyvään liiketoimintasuunnitelmaan. Juuri tähän näkemykseen niin monet uskoivat johtavan ICO-tapahtuman odottamattomaan menestykseen.

Alibabacoin sai paljon enemmän rahoitusta kuin ennustettiin sijoittajan innostuksen ja luottamuksen vuoksi. Nämä varat menivät suoraan suunnitelmiensa toteuttamiseen ja menettivät mahdollisuuden hyödyntää nopeita voittoja sijoittamaan edistyneeseen teknologiaan, ylittäen velvollisuutensa..

Intohimoisten sijoittajien myöntämä rahoitus on kohdistunut infrastruktuurin laajentamiseen, ohjelmistojärjestelmien päivittämiseen sekä uusien kehittäjien, taloustieteilijöiden ja tiimijohtajien palkkaamiseen. Alibabacoinin sijoitus omaan visioon on tehnyt heidän unelmastaan ​​totta, kehittää maailman edistynein salauslompakko, Multicrypto Wallet.

Monikryptoinen lompakko: Pelinvaihtaja

Tämä päivä on historiallinen tapahtuma blockchain-tekniikan maailmassa. Multicrypto Wallet -sovelluksen julkaisu muokkaa kryptovaluuttojen tulevaisuutta ja asettaa standardin kaikille sitä noudattaville yrityksille. Lataamalla yhden ilmaisen sovelluksen Androidille tai i0S: lle, käyttäjillä on käden ulottuvilla maailman monipuolisin kolikoiden tallennus- ja vaihtoalusta..

Useita lompakoita tai kolmannen osapuolen vaihtimia ei tarvita, koska Alibabacoinin lompakko toimii ABBC: n, Ethereumin, Bitcoinin, Dashin, Litecoinin, Bitcoin Cashin, Z-Cashin, Otumin, Tetherin ja Vergen kanssa. Kaikkia näitä 10 kolikkoa voidaan hallita, vaihtaa ja siirtää yksinkertaisessa, intuitiivisessa sovelluksessa ilman perinteistä salasanaa ja vertaansa vailla olevalla suojauksella edistyneeltä kasvojentunnistusohjelmistolta..

Alibabacoin-säätiö työskenteli laajasti alan johtajien kanssa edelläkävijänä tässä tekniikassa ja sisällyttää se lohkoketjuun. Uuden alustansa ansiosta salasanojen unohtaminen on menneisyyttä. Sovellukseen integroidun kasvojentunnistusohjelmiston avulla käyttäjät pääsevät helposti tililleen pitäen rikolliset poissa

Massiivinen ilmalennon juhla

Antaakseen takaisin intohimoiselle yhteisölle, joka teki tämän kaiken mahdolliseksi, Alibabacoin-säätiö lahjoittaa 50 000 000 ABBC: tä. Kuka tahansa voi saada palkintoja tässä lentopaikassa lataamalla Multicrypto Wallet -sovelluksen ilmaiseksi. Ensimmäisille 500 000 sovelluksen avaavalle henkilölle annetaan 100 ABBC. Käyttäjät voivat ansaita lisää ABBC: tä viemällä ystäviä. Jokainen käyttäjän tekemä viittaus ansaitsee lisäksi 20 ABBC: tä.

Tämä on hämmästyttävä järjestelmä yhteisön kasvattamiseksi ja Multicrypto Walletin hämmästyttävän toiminnallisuuden laajentamiseksi kolikkosijoittajille maailmanlaajuisesti. Laskupisara kestää 2.7. – 31.7., Joten älä unohda mahdollisuutta saada ilmaisia ​​kolikoita yhdeltä nopeimmin kasvavasta kryptovaluutasta ennen kuin hinta nousee taivaalle.

Johtopäätös

Hämmästyttävän menestystiedonsa ansiosta on helppo ymmärtää, miksi uuden tekniikan lanseeraaminen on saanut niin paljon huomiota. Alibabacoin-säätiö on todella alan innovaattori, eikä se ole koskaan lakannut miellyttämästä sijoittajiaan.

Multicrypto Wallet -mallin lanseeraus on vasta ensimmäinen pysäkki heidän etenemissuunnitelmassaan, josta tulee maailman johtava digitaalisen omaisuuden ohjelmistoalusta. Kryptoharrastajat ja sijoittajat kaikkialla lataavat uuden sovelluksen ja saavat ABBC: nsä mahdollisimman pian.

Lisätietoja on verkkosivustollamme www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me