PR: Dentacare Mobile App belønner brugere med kryptovaluta til børstning, skylning og tandtråd

Dentacare, den app, der belønner folk for at etablere sunde tandplejevaner, er nu tilgængelig i Apples AppStore!

Om appen

Hvis du er ny hos Dentacoin *, spekulerer du sandsynligvis på, hvad Dentacare Health Training-appen gør nøjagtigt, og hvordan den relaterer til dig. Konceptet er simpelt: Ved at opretholde ordentlig tandpleje og overholde alle anbefalinger i appen får brugerne incitamenter i form af Dentacoin-kryptokurrency. På nuværende tidspunkt belønner denne oprindelige iOS-version brugere med Denta-point, der kan indløses for det tilsvarende beløb af Dentacoin efter afslutning af rejsen.

Dentacare Mobile-appen sigter mod at danne langvarige tandplejevaner gennem et intensivt træningsprogram.

”Motivation er, hvad der kommer i gang. Vane er, hvad der holder dig i gang. ” – Jim Ryun

Det grundlæggende indledende program varer i 3 måneder, da det anses for, at dette er den tid, der er nødvendig for, at en bestemt aktivitet permanent integreres i den enkeltes daglige rutine..

“Kald det, hvad du vil, incitamenter er det, der får folk til at arbejde hårdere.” – Nikita Khrushchev

Først efter at have opretholdt en ordentlig rutine i en 3-måneders periode, kan brugerne kræve deres Dentacoin-tokens, som kan bruges til at betale for tandplejetjenester (kryptokurrency accepteres allerede ved tandlægepraksis i 14 lande globalt), tandplejeprodukter, Dentacoin Assurance **, eller de kan gemme dem eller handle på børsplatforme og dermed drage fordel af den forventede værdimultiplikation.

Via Dentacare Health Training-mobilappen vil både voksne og børn være motiverede til ikke kun at forbedre deres tandhygiejne, men også deres generelle helbred. En kendsgerning, der ofte ignoreres, er, at tandhygiejne er direkte relateret til en persons helbredstilstand.

”Dental sundhed er ikke noget” godt at have ”, men alligevel ikke så vigtigt som en anden del af kroppen. Kommer vi fra tandplejen, har vi set på første hånd, hvordan dårlig tandhygiejne kan føre til en generelt lav livskvalitet. Problemer med mave-tarmkanalen, det kardiovaskulære system, nervesystemet udgør kun en brøkdel af alle problemer forbundet med dårlig tandhygiejne.

Således er det yderst vigtigt for hver enkelt at opretholde høje tandhygiejnestandarder. Folk bør undervises i vigtigheden af ​​korrekt tandpleje som en forebyggende foranstaltning, og derefter skal de motiveres til at overholde anbefalingerne og danne sunde vaner. Her er gamification- og belønningssystemer “nøgleordene” til at opnå det nødvendige niveau af tandhygiejnebevidsthed, “

kommenterer Dr. Dimo ​​Daskalov, førende tandlæge og underviser inden for protetisk tandpleje.

Differentiering

Så hvad adskiller Dentacare Health Training fra andre lignende apps? Jeremias Grenzebach, kerneudvikler hos Dentacoin havde dette at sige:

”Der er bare et par andre apps på markedet med et lignende formål. Dentacare har dog sine særpræg. For det første er det fokuseret på at etablere vaner: ikke på at tilskynde til engangsindsats. 3-måneders Dentacare-programmet er orienteret mod at uddanne folk om vigtigheden af ​​mundhygiejne og forebyggelse, alt i et sjovt og gamified miljø. Det iboende incitamentsystem er et andet unikt træk ved Dentacare.

Kun brugere, der følger anbefalingerne i appen – gennem hele 3-månedersprogrammet (og bagefter efter ønske) – belønnes for deres indsats og gode resultater med Dentacoin-tokens. Derfor tjener incitamenterne ikke kun som en indledende udløser for brug af appen, men de motiverer også konsistens. De optjente tokens har en reel værdi: de kan handles på internationale udvekslingsplatforme, lagres til potentiel værdimultiplikation og / eller bruges som betalingsmiddel til tandplejetjenester på klinikker i 13 lande rundt om i verden. ”

Android-versionen af ​​Dentacare Health Training blev officielt udgivet i november 2017, og lige siden har mere end 23.000 brugere tilsluttet sig platformen for at begynde deres rejse mod bedre oral pleje. Nu kan rejsen for vores iOS-brugere officielt begynde.

* Dentacoin er den første Blockchain-løsning til den globale tandindustri, der har til formål at bringe effektivitetsgevinster inden for branchen og skifte paradigmet fra “sygepleje” til forebyggelsesorienteret pleje gennem talrige Blockchain-baserede applikationer og en fælles branchespecifik kryptovaluta (Dentacoin, DCN). www.dentacoin.com

** Dentacoin Assurance er en forsikringslignende model udviklet af Dentacoin Foundation, der tilskynder til at betale for forebyggelse snarere end behandling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me