Sådan bruges en Yubikey med Lastpass

I dag bliver flere menneskers karriere afhængige af internettet. Det er derfor behovet for at sikre onlineadgang og adgangskode til data bliver en højere prioritet. Som et resultat adskillige innovationer såsom Yubikey og Lastpass er udviklet. Lad os se på, hvad disse er, og hvordan vi bruger dem sammen.

Hvad er en Yubikey?

En YubiKey er en lille enhed, der har samme størrelse som en USB. Det er som en fysisk nøgle til dit online liv, fordi det gemmer din webgodkendelse og adgangskoder. Der er forskellige mærker til disse enheder, men de fungerer på samme måde. De følger Universal 2nd Factor-standarden.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com – Sikker adgang med Yubikey

Yubikey er en af ​​de mest populære variationer af denne nøgle. Yubico fremstiller det. Deres nøgler er batterifrie, vandtætte og holdbare. Denne særlige model er ligesom en almindelig nøgle, som du fastgør til din nøglering. Omkostningerne ved denne enhed er omkring $ 40 til $ 60.

Skærmbillede af yubico.com Yubico.com’s – Produkter

Alle Yubikeys sammenlignet

YubiKey 5ci

YubiKey 5Ci

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C og Lightning-stik
 • Vandtæt og knusbestandig

KØB NU YubiKey 5c

YubiKey 5C

 • Bedst til Mac-brugere
 • USB-C-stik
 • Du kan spare $ 20, hvis du ikke har brug for lynstikket

KØB NU Sikkerhedsnøgle NFC

Sikkerhedsnøgle NFC

 • Bedst for brugere, der ikke er LastPass
 • Budgetversion af 5 NFC
 • Bedst for brugere, der ikke kan bruge meget

KØB NU yubikey fips-serien

YubiKey FIPS-serien

 • Bedst for føderale arbejdere og entreprenører
 • Mød det højeste godkendelsesniveau fra den seneste FIPS-vejledning
 • Fås i alle versioner, som YubiKey er

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Hvad er Lastpass?

LastPass er en adgangskodeadministrator, der fungerer med en freemium-forretningsmodel. Det bruges til at holde krypterede adgangskoder på online platforme. Dette har sin egen webgrænseflade, men det tilbydes også som et plugin på flere mobilapps og webbrowsere.

Skærmbillede af lastpass.com LastPass.com – Hjemmeside

LastPass kan bruges som en udvidelse i webbrowsere som Google Chrome, Apple Safari, Opera og Mozilla Firefox. Det fungerer også på smartphones, som kører på Windows-, iOS- og Android-systemer.

Skærmbillede af lastpass.com LastPass.com – Download sektion

Sådan bruges en Yubikey med LastPass?

I mellemtiden, hvis du bruger Yubikey, er det meget lettere og ligetil. Her er trinene til, hvordan du bruger en Yubikey med LastPass:

1. Gå til Multifactor-indstillingerne i LastPass

Et LastPass kræves for at kunne bruge en Yubikey- eller Multi-Factor-godkendelsesindstilling. Hvis du allerede har premium-versionen, skal du bare gå til LastPass-ikonet. Vælg derefter “Åbn min boks” og klik på “kontoindstillinger.” Der vil du allerede se multifaktormuligheden.

Åbn min hvælving

2. Tilslut din Yubikey-enhed

Sæt enheden i din USB-port. Sørg for, at den er indsat korrekt, og at din computer genkender den.

Indsæt Yubikey i enheden

3. Tillad Yubikey-adgang

En pop op vises, når du indsætter din Yubikey. Tillad adgang ved at vælge “ja”.

4. Indtast din hovedadgangskode til LastPass

Når du har aktiveret Yubikey, skal du vælge linjen med “Yubikey #.” Klik derefter på Yubikey-knappen, og du bliver bedt om flere prikker.

Indtast din hovedadgangskode

5. Opdater LastPass

Den sidste ting du skal gøre er at opdatere dit LastPass og derefter indtaste din hovedadgangskode. Derfra kan du nu også bruge Yubikey til multifaktorautentificering til andre sammenkædede platforme.

Indtast din hovedadgangskode

Du kan følge disse instruktioner i nedenstående video.

Der har du det. Opsætning af din LastPass og Yubikey kan gøres i lige under fem trin. Let, ikke? Bare rolig, hvis du mister din Yubikey, fordi du kan bruge anden multifaktorautentificering. Dine data og oplysninger vil stadig være sikre, når du deaktiverer den bestemte, du mistede.

FAQ

Hvad er adgangskodestyring?

Adgangskodeadministration er et sæt principper og bedste praksis for brugere, mens de gemmer og administrerer adgangskoder på en effektiv måde for at sikre adgangskoder for at forhindre uautoriseret adgang.

Hvordan kan du gøre LassPass mere sikker?

Du kan gøre din LastPass mere sikker ved hjælp af en Yubikey. En Yubikey er kendt som en hardwareautentificator eller USB-sikkerhedsnøgle.

Hvad er brugen af ​​en YubiKey?

En Yubikey bruges til at godkende weblogins. Den kan tilsluttes computer eller telefon.

Hvad er størrelsen på en Yubikey?

Yubikey er en lille (metal eller plastik) enhed, omtrent på størrelse med en USB-nøgle. Det kunne være knyttet til din nøglering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me