Paras VPN Kuuballe

Kuubassa turvallinen ja luotettava VPN on välttämätöntä, jos haluat pystyä käyttämään kaikkia Internet-etuja ilman rajoituksia. Vertaa luettelon parhaita VPN-palveluntarjoajia ja valitse sinulle parhaiten sopiva.

Johdanto

Kuuba houkuttelee joka vuosi yhä uteliaampia matkailijoita. Ei ole ihme, miksi, koska maa on melko kiehtova. Mutta sinun tulisi olla tietoinen ja valmistautunut joihinkin haasteisiin, joita saatat kohdata Karibian sydämessä.

Esimerkiksi WiFi: n löytäminen ja Internetin käyttö on melko pelottava tehtävä. Kuuba on kuuluisa monista asioista, mutta sananvapaus on tuskin yksi niistä. Siksi, vaikka olisit onnekas pääsemään verkkoon, hallitus saattaa hyvinkin seurata jokaista tekemääsi askelta. Sitä paitsi, jos heidän mielestänne verkkotoimintasi uhkaa heidän sosialistista yhteiskuntaansa, et todennäköisesti pääse irti ranteella. Paikallisen lain mukaan saatat saada jopa 20 vuotta vankeutta.

Kuubassa luotettava, korkealaatuinen VPN on välttämätöntä kyberavaruuden turvallisuuden ja nimettömyyden kannalta. Se on oikeastaan ​​ainoa tapa kiertää rajoituksia. Seuraava luettelo auttaa sinua valitsemaan Kuuballe parhaan VPN: n.

Nopea VPN-vertailu

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT LUE TARKISTUS NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN on VPN-palveluiden kultastandardi. Sillä on yli 3000 huippunopeaa palvelinta 94 maassa ja sotilastason turvallisuus. Se on myös ilmeinen valinta, jos haluat pystyä muodostamaan yhteyden melkein mihin tahansa online-suoratoistoalustaan.

ExpressVPN voi suojata 5 laitetta samanaikaisesti. Se toimii hyvin Windows-, Android-, macOS-, Linux- ja jopa joidenkin älytelevisioiden ja pelikonsolien kanssa. ExpressVPN-sovelluksia on erittäin helppo käyttää.

Vaikka sinulla olisi vaikeuksia, heidän asiakaspalvelunsa edustajat ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Tämän VPN-palveluntarjoajan ainoa haittapuoli voi olla hinta. Jos kuitenkin 30 päivän kuluessa päätät, ettet ole tyytyväinen palveluun, he takaavat, että saat rahasi takaisin.

Puhdas VPN

Puhdas VPN

PureVPN on kaiken kaikkiaan yhtäpitävä ExpressVPN: n kanssa ja jopa ylittää sen jollain tavalla. Esimerkiksi se antaa sinulle yhden ylimääräisen päivän rahat takaisin -takuun ja mahdollistaa jopa 5 laitteen yhdistämisen kerralla. PureVPN tukee useita eri alustoja, kuten Windows, Mac, iOS, Android ja Android TV sekä Firestick.

Se voi käyttää vähemmän palvelimia (yli 2000), mutta alue on paljon laajempi (140 maata). Verkon avulla voit katsella suosikkisarjaasi Netflixissä, HBO: ssa, Hulussa ja muilla suoratoistoalustoilla. Pystyt käyttämään myös pikaviestisovelluksia.

Turvallisuuden kannalta PureVPN on myös arvoinen olemaan kärjessä, ja DNS-vuotosuojaus ja tappokytkin ovat vain joitain ominaisuuksia.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN on turvallinen ja luotettava veteraani VPN: n joukossa. Sillä on vaikuttava määrä palvelimia (vähintään 5000) 60 maassa.

Kanssa NordVPN Voit kumota suosituimmat suoratoistoalustat ja selata Chromessa, Firefoxissa tai Safarissa. Kuten yllä mainitut, se on myös yhteensopiva Windows, Mac, iOS ja Android. Mikä tekee palvelusta erottuvan muiden joukossa, on sen yksityisyys ja suojausominaisuudet. NordVPN tarjoaa omistetun IP-, P2P- ja kaksois-VPN-yhteyden.

Kaksinkertainen turvallisuus on kuitenkin hinta, koska se voi hidastaa yhteyttä.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN on toinen loistava vaihtoehto Kuuban asukkaille ja vierailijoille. Se on aloittelijoille sopiva ja verrattain edullinen, mutta sen pääominaisuudet eivät suinkaan ole huonompia.

CyberGhost-verkossa on yli 3000 palvelinta 60 maassa ja se laajenee jatkuvasti. Sen optimoidut palvelimet mahdollistavat Netflixin, Amazon Prime: n, YouTube Redin ja vastaavien eston avaamisen. Sen avulla voit myös käyttää suosittujen suoratoistopalvelujen sisältöä eri maissa.

CyberGhostin myötä Google, Facebook, Instagram, Skype ja muut perussivustot ovat käytettävissä. Lisäksi pysyt nimettömänä, kun surffaat tai torrentit. CyberGhost tarjoaa aina nopean nopeuden ja vakaan turvallisuuden. Sen avulla voit myös suojata jopa 7 laitetta vain yhdellä tilauksella, joten voit suojata itseäsi ja perhettäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me