Bedste VPN’er til Cuba

På Cuba en sikker og pålidelig VPN er et must, hvis du vil være i stand til at bruge alle fordelene ved Internettet uden begrænsninger. Sammenlign de bedste VPN-udbydere fra vores liste, og vælg en der passer dig bedst.

Introduktion

Hvert år tiltrækker Cuba flere og flere nysgerrige rejsende. Der er ikke underligt hvorfor, da landet er ret fascinerende. Men du skal være opmærksom på og forberedt på nogle udfordringer, du måtte stå over for i hjertet af Caribien.

For eksempel er det en ret skræmmende opgave at finde WiFi og få adgang til Internettet. Cuba er berømt for mange ting, men ytringsfriheden er næppe en af ​​dem. Det er derfor, selvom du er heldig nok til at komme online, kan regeringen muligvis overvåge hvert trin, du tager. Desuden, hvis de mener, at din onlineaktivitet udgør en trussel mod deres socialistiske samfund, er det usandsynligt, at du kommer af med et slag på håndleddet. I henhold til den lokale lov kan du få op til 20 års fængsel.

På Cuba er en pålidelig VPN af høj kvalitet et must for sikkerhed, sikkerhed og anonymitet i cyberspace. Det er faktisk den eneste måde at omgå begrænsningerne. Følgende liste hjælper dig med at vælge den bedste VPN til Cuba.

Hurtig VPN-sammenligning

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

  • God pris
  • Anstændige servere
  • Ikke den mest private

KØB NU LÆS ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

  • Mest private VPN
  • Flammer hurtigt
  • De fleste servere og lande af alle VPN’er

KØB NU LÆS ANMELDELSE Surfshark logo

Surfshark VPN

  • Store hastigheder
  • Stor sikkerhed rekord
  • Ny VPN

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN er guldstandarden for VPN’er. Det har mere end 3000 superhurtige servere i 94 lande og militær sikkerhed. Det er også et oplagt valg, hvis du vil være i stand til at oprette forbindelse til næsten enhver online streamingplatform, der findes.

ExpressVPN kan beskytte 5 enheder på samme tid. Det fungerer godt med Windows, Android, macOS, Linux og endda nogle smarte tv’er og spilkonsoller. ExpressVPN-apps er meget nemme at bruge.

Selvom du har nogle problemer, er deres kundeservicemedarbejdere der for dig 24/7. Den eneste ulempe ved denne VPN-udbyder er muligvis prisen. Men hvis du inden for 30 dage beslutter, at du ikke er tilfreds med tjenesten, garanterer de, at du får dine penge tilbage.

Ren VPN

Ren VPN

PureVPN er alt i alt på niveau med ExpressVPN og overgår det endda på nogle måder. For eksempel giver det dig en ekstra dags pengene-tilbage-garanti og giver mulighed for at forbinde så mange som 5 enheder på én gang. PureVPN understøtter en række forskellige platforme, som Windows, Mac, iOS, Android og Android TV samt Firestick.

Det fungerer muligvis med færre servere (over 2000), men spændvidden er meget bredere (140 lande). Med netværket kan du se dine yndlingsserier på Netflix, HBO, Hulu og andre streamingplatforme. Du er også i stand til at bruge instant messaging-apps.

Sikkerhedsmæssigt er PureVPN også værd at være på toplisten, hvor DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch kun er nogle af funktionerne.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN er en sikker og pålidelig veteran blandt VPN’er. Det har et imponerende antal servere (mindst 5000) i 60 lande.

Med NordVPN du kan fjerne blokering af de øverste streamingplatforme og gennemse i Chrome, Firefox eller Safari. Som dem, der er nævnt ovenfor, er den også kompatibel med Windows, Mac, iOS og Android. Hvad der får tjenesten til at skille sig ud blandt andre, er dens fortroligheds- og sikkerhedsfunktioner. NordVPN tilbyder dedikeret IP, P2P og dobbelt VPN.

Den dobbelte sikkerhed har dog en pris, da det kan bremse din forbindelse.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN er en anden god mulighed for både indbyggere og besøgende på Cuba. Det er nybegyndervenligt og relativt billigt, men dets hovedfunktioner er på ingen måde ringere.

CyberGhost-netværket har over 3000 servere i 60 lande, og det fortsætter med at udvides. Dens optimerede servere giver dig mulighed for at fjerne blokering af Netflix, Amazon Prime, YouTube Red og lignende. Det giver dig også adgang til indhold af de populære streamingtjenester i forskellige lande.

Med CyberGhost bliver Google, Facebook, Instagram, Skype og andre grundlæggende websteder tilgængelige. Desuden forbliver du anonym, når du surfer eller torrent. CyberGhost tilbyder til enhver tid høj hastighed og solid sikkerhed. Det giver dig også mulighed for at beskytte så mange som 7 enheder med kun et abonnement, så du kan beskytte dig selv og din familie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me