2 asiaa, joita sinun ei pitäisi koskaan unohtaa kauppiaana! Japanin jeni ja S&P 500 tarkennuksessa

Riskimielisyys. Mikä tärkeä tekijä finanssimaailmassa! Pelon ja ahneuden voimat kohtaavat markkinoilla päivittäin. Kun tapahtuu suuria liikkeitä ja raha lentää kaikkialle, jotkut välineet voivat antaa meille vihjeitä siitä, ovatko markkinaosapuolet pelkäävät vai ahneita.

Kun sijoittajat ovat nälkäisiä tuoton suhteen, he eivät halua hölmätä omaisuudella, joka ei tarjoa hyvää tuottoa. Kuten Japanin jeni ja Sveitsin frangi. Nämä valuutat eivät tuota korkeita korkoja, ja niitä pidetään turvasatamana. Sama koskee kultaa, joka on suosittu väline poliittisen ja taloudellisen epävarmuuden aikana. Älkäämme unohtako Yhdysvaltain dollaria, jota monet pitävät myös turvapaikkana, vaikka se ei yleensä reagoi riskin välttämiseen yhtä voimakkaasti kuin esimerkiksi Japanin jeni..  

Joten mitä sijoittajat ostavat, kun he pyrkivät tuottoon? No, on olemassa monia erilaisia ​​omaisuuseriä, jotka tuottavat parempia tuottoja kuin esimerkiksi kulta tai Japanin jeni. Sijoittajat ostavat usein osakkeita, kun he haluavat korkeamman tuoton sijoitukselleen. Kun he siirtävät rahaa osakkeisiin, he myyvät usein matalamman tuoton ja turvallisemman omaisuuden, kuten Japanin jeni, vapauttaakseen tarvittavat varat, joilla he voivat ostaa näitä osakkeita. Muita tuottavampia varoja ovat valuuttaparit, joilla on korkea korko. Ostamalla nämä matalatuottoisempiin valuuttoihin, kuten esimerkiksi Japanin jeniin, sijoittajat ansaitsevat korkoa päivästä, jota he pitävät positiossa. Tätä kutsutaan a harjoittaa kauppaa. Se tuo meidät ensimmäiseen instrumenttiimme ja oppituntiimme tänään. Tarkastellaan USD / JPY:

 

USD / JPY – Valmis nousemaan jälleen korkeammalle?

2 asiaa, joita sinun ei pitäisi koskaan unohtaa 1USD / JPY päivittäinen kaavio

USD / JPY on ollut trendillä jo jonkin aikaa. Tämän päivän Japanin jenin myynti on asia, jonka karhujen on kuitenkin otettava huomioon. Tämän päivän voimakas kynttilä on uhka tämän valuuttaparin laskevalle rakenteelle. Vaikka pari on edelleen laskusuhdanteessa lyhyellä aikavälillä, 200 päivää liukuva keskiarvo viittaa siihen, että pari on nousutrendi kun katsomme suurempaa kuvaa.

Terveessä laskusuunta, et halua nähdä kynttilätyyppiä, jonka näimme tänään, etkä halua nähdä niin matalaa kulmaa trendissä. Toinen huomioitava asia on se, näemmekö paljon enemmän punaisia ​​kynttilöitä kuin sinisiä kynttilöitä. Voimakkaassa laskusuhdanteessa suurin osa kynttilöistä on punaisia, mikä osoittaa, että myynti on voimakasta ja karhut hallitsevat tiukasti. Tällä hetkellä emme näe tätä laatua ja näemme yhä enemmän nousukynttilöitä. Karhun on oltava varovainen tässä.

Ensimmäinen asia, jota ei pidä unohtaa elinkeinonharjoittajina, on se, että meillä ei ole varaa mennä naimisiin tietyn suuntaisen puolueellisuuden kanssa markkinoilla. Tietenkin meidän on tunnistettava trendi ja kauppa sen suuntaan. Mutta meidän tulisi olla tarkkaavaisia ​​markkinoiden rakenteellisissa muutoksissa ja päästä eroon puolueellisuudestamme heti, kun on olemassa riittävä näyttö siitä, että trendi on ohi. Aloittelevat kauppiaat pitävät usein kiinni uskostaan ​​rahoitusvälineestä, kunnes he ovat menettäneet paljon rahaa, sen sijaan, että sopeutuisivat dynaamisiin markkinaolosuhteisiin kuten ammattilaiset. Sanonko USD / JPY laskusuunta on ohi? Ei välttämättä; mutta seuraa tarkasti tämän trendin rakennetta.

Tässä on viikoittainen kaavio, vain antaa sinulle lisää näkökulmaa:

2 asiaa, joita sinun ei pitäisi koskaan unohtaa 2USD / JPY viikkokaavio

Täällä voimme selvästi nähdä, että pitkän aikavälin trendi on nousussa ja hinta on yli 20 EMA: n ja 200 viikon liukuvan keskiarvon. Viime viikkojen aikana kokema lyhytaikainen laskusuunta on vain pelkkä korjaus suurempaan härkätrendiin. Katsotaanpa, pysyykö tämä pari 20 viikon eksponentiaalisen liukuvan keskiarvonsa yläpuolella ja edistyykö vielä enemmän tulevina viikkoina.

 

S&P 500 – Hämmästyttävä härkätaistelu jatkuu

2 asiaa, joita sinun ei pitäisi koskaan unohtaa

S&P 500 päivittäinen kaavio

Palatakseni koko mielipiteeseen, huomasin tänään iltapäivällä, että kun Japanin jeni alkoi myydä aggressiivisesti noin klo 15.00 GMT, S&P 500 ja muut osakeindeksit alkoivat nousta melko impulsiivisesti. Tämä osoittaa, kuinka riskimielisyys vaikutti rahavirtaan tänään. Näimme myös myynnin Sveitsin frangissa ja kullassa, jotka, kuten aiemmin mainitsin, ovat molemmat turvapaikkaomaisuutta. Joten turvallisempia omaisuuseriä vaihdettiin riskialttiimpiin, tuottavampiin varoihin.

Tietoa henkilöstä S&P 500 – tämän trendin vahvuus ja pysyvyys ovat vain ilmiömäisiä. Toinen asia, jota ei pidä koskaan unohtaa, on käydä kauppaa trendin kanssa. Suuntaus on ystäväsi. Tämä on tärkein ainoa periaate rahoitusvälineiden kaupassa! Olisit voinut ostaa S: n&P 500 milloin tahansa parin viime vuosikymmenen aikana ja olisit voinut olla voittoa tänään, jos vain pidät kiinni asemastasi. Tämän lisäksi viime viikot ovat tarjonneet myös upeita kaupankäyntimahdollisuuksia. Toivon, että käytit kaupankäyntivinkkiäni 31. tammikuuta, kun kirjoitin S: n ostamisesta&P 500. Tässä on linkki artikkeliin: Yhdysvaltain dollarin kauppa takana, kun osakkeet korjaavat matalampaa. Tämä olisi tuonut sinulle komean voiton. Olen edelleen siinä artikkelissa mainitsemassani pitkässä asemassa. Härkätrendi on todella terveellistä, joten en kiirehdi ottamaan mitään voittojani tällä hetkellä. Pysäytystapani on tietysti saatettu kannattavuusrajaan. Etsin ehdottomasti lisää ostomahdollisuuksia S: llä&P tulevina päivinä. 

Tämä vie meidät tämän päivän analyysin loppuun. Muista sopeutua muuttuviin markkinaolosuhteisiin ja käydä kauppaa vallitsevan trendin suuntaan. Siellä on paljon rahaa. Tehdään se!

Onnea kauppakavereidesi kanssa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me