Coinmama

Contents

Introduktion: Hvad er CoinMama?

CoinMama er en kryptovaluta-udveksling skræddersyet til krypto-nybegyndere. Det tilbyder kun mæglertjenester: køb og salg af ti kryptovalutaer. Du finder ikke en tegnebog, porteføljediagrammer eller andre komplekse funktioner på CoinMama. Mens det giver en hurtig og nem måde at købe krypto med dit kredit- eller betalingskort, har CoinMama også store gebyrer, sandsynligvis de højeste på markedet.

Screenshot coinmama.com hjemmeside Coinmama hjemmeside

Tænk på CoinMama som en e-handelsbutik for krypto og ikke meget mere. Den største fordel ved at bruge CoinMama ligger i dets verdensomspændende tilgængelighed og hastighed. Ulemper inkluderer mangel på funktioner såsom en tegnebog og privatlivsproblemer.

Køb mønter hos Coinmama

CoinMama: Fordele og ulemper

Fordele:

Tre hænder, der holder hinanden

Begyndervenlig. Hvis der er en børs, som en krypto-novice kan bruge til at købe deres første mønt, er det CoinMama. De strømlinede købsprocessen, forklarede den detaljeret, og CoinMama sender dig mønter hurtigt.

Jorden med bitcoin

Køb af krypto er tilgængelig over hele verden. I modsætning til andre børser hjælper CoinMama dig med at købe krypto i mere end 180 lande, selv med et betalingskort.

Person i yogastand med lyspære som hoved

Let at forstå guider. Et af de mål, CoinMama-grundlæggerne har sat sig for at nå, er at uddanne verden om kryptoen. Og de klarer sig godt i denne henseende. Du finder et svar på ethvert spørgsmål, du måtte have i deres vidensbase.

Hånd, der holder tre personer

Hjælpsomt supportteam. Mens CoinMama ikke har nogen live chat eller telefon kundesupport, er deres e-mail support til bekræftede brugere hurtig og pålidelig.

Ulemper:

Kortikon

Høje gebyrer. CoinMamas samlede gebyrer for køb af krypto ved hjælp af et kreditkort er 10,9%. Brug af bankoverførsel bringer gebyrerne ned til 5%.

Hånd, der trykker på en knap

Enkelhed. Avancerede kryptobrugere vil hurtigt opdage, at CoinMama tilbyder lidt til høje gebyrer.

Bitcoin og sælge tegn

At sælge kryptokurrency er begrænset til Bitcoin til kunder i de 37 SEPA europæiske lande.

Fordele

 • Begyndervenlig
 • Køb af krypto er tilgængelig over hele verden
 • Let at forstå guider
 • Hjælpsomt supportteam

Ulemper

 • Høje gebyrer
 • Ingen avancerede handelsfunktioner
 • Mange europæere kan kun sælge Bitcoin

Fordele

Ulemper

 • Begyndervenlig
 • Høje gebyrer
 • Køb af krypto er tilgængelig over hele verden
 • Ingen avancerede handelsfunktioner
 • Let at forstå guider
 • Mange europæere kan kun sælge Bitcoin
 • Hjælpsomt supportteam

Hvad brugerne synes om Coinmama

Med en Trustpilot-score på 4,5 CoinMama er en favorit hos kunderne.

Person, der skriver på udklipsholderen

Hvad brugere roser:

 • Gode ​​betalingsmuligheder
 • Pålidelighed
 • Hurtige og nemme transaktioner
 • Et fantastisk supportteam (råb til Ivan – en af ​​CoinMamas Happiness Heroes)

Hvilken bruger kan ikke lide:

 • Streng verifikationsproces
 • Højere gebyrer
 • Nogle lande har kun lov til at købe og IKKE sælge

Alt i alt får du, på trods af de høje gebyrer, det du betaler for – et lydhørt, hurtigt, pålideligt sted at købe og sælge krypto med et supportteam, der holder af dig og lytter til dig.

CoinMamas baggrund

CoinMama blev grundlagt i 2013 i Israel. Fra det seneste opererer CoinMama i Slovakiet. CoinMama siger, at det i øjeblikket tjener over 1.900.000 brugere i 188 lande. De giver en hurtig måde at køb Bitcoin med et kredit- / betalingskort, eller med din bankkonto. Du kan også købe flere kryptokurver, inklusive ETH, XRP og LTC.

Er CoinMama sikkert?

Safebox med telefon tegnebog illustration

Coinmama giver dig ikke en tegnebog til nogen kryptovaluta. Det gemmer eller investerer ikke kundens midler. På denne måde beskytter CoinMama sig mod at være et centrum for et angreb. Dette betyder også, at det er dit ansvar at sikre din egenhostede tegnebog.

Sammenligningstabel

Denne tabel sammenligner Coinmama med andre populære børser.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

CoinMama-tjenester

Tilknyttet program

Affiliate program info grafik

CoinMama tilbyder et åbent tilknyttet program. Du finder det under fanen “Marketingværktøjer” på din konto. Du kan tjene 15% af CoinMamas provision på alle dine henvisnings køb. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange mennesker du kan henvise til CoinMama. Men der er en fangst. Du kan kun udbetale efter 3 vellykkede ordrer foretaget af mindst 3 forskellige personer, du henviste til.

Coinmama loyalitetsprogram for nedsatte gebyrer

Gaver og indkøbsposer i nærheden af ​​et loyalitetskort

Høje gebyrer er en stor ulempe ved at bruge CoinMama. Som svar introducerede de Coinmama Loyalty i 2019 for at tilbyde tre niveauer af gebyrbesparelser. Coinmama loyalitetsniveauer er:

Crypto Curious. Dette er nye Coinmama-brugere, der betaler det fulde gebyr (10,9%).

Crypto Entusiaster. At opnå og vedligeholde entusiastisk loyalitetsniveau kræver et kumulativt køb på 5.000 USD over en rullende 90-dages periode. Entusiasme sparer dig 12,5% på CoinMama-gebyrer. Og du nyder også hurtigere svartid på kundesupport.

Crypto Troende. For at opnå og opretholde troende-status har du brug for et kumulativt købsbeløb på 18.000 USD over en rullende 90-dages periode. At bruge 50.000 USD eller mere får dig også dette niveau. Troende sparer 25% på CoinMama-gebyrer og får VIP-kundesupport.

Coinmama Loyality Levels Infograph

Loyalitetsbesparelserne vises som en kryptobonus, når du tjekker ud.

Kuponer

Rabatkupon illustration

Efter registrering registrerede jeg straks et kuponlink på min profil. Der var ingen aktive forfremmelser, da jeg tilmeldte mig, men hurtig Googling gav mig en kode til 5% rabat på det første køb. Der var dog intet felt til at indtaste denne kupon, så den fungerer ikke eller bare klik lokkemad.

Understøttede betalingsmetoder og gebyrer

Du kan købe kryptovaluta på CoinMama med ethvert debet- eller kredit-MasterCard- eller Visa-kort. Du kan også bruge en standard bankoverførsel til at købe krypto. CoinMama accepterer ikke American Express, Discover Card eller Paypal.

Skærmbillede af Coinmamas betalingsmetoder Kilde – Coinmama

Bankoverførselsmetoden er tilgængelig via SEPA-overførsel i Europa og SWIFT-overførsel overalt ellers. Hvis du ikke har noget imod at vente, accepterer CoinMama bankoverførselsordrer på op til 12.000 USD per hverdag.

CoinMama-gebyrer

Mobilapplikation med pengeoverførselskoncept

Priserne på CoinMama er afhængige af TradeBlock XBX-gennemsnittet + 2%. Derudover er der provision på CoinMama (3,90%) på købstransaktioner og 0,9% gebyr på salgstransaktioner.

Korttransaktioner med en låst kryptosats og øjeblikkelig levering, der er et ekstra momentumgebyr på 5,00%.

I alt udgør alle gebyrer et a 10,9% gebyr ved kortkøb.

Ordrer via bankoverførsel (SWIFT, SEPA og hurtigere betalinger) har ikke et momentumgebyr og medfører ingen ekstra gebyrer, hvis dit køb er over 1.000 USD.

Mens CoinMama giver en handelskode til kortudstederen, når de hævder dine betalinger, beslutter de, om de vil anvende et kontant forskudsgebyr. CoinMama råder dig til at kontakte din bank og bestride dette gebyr.

Hvis du bruger en konto, der ikke er i valutaer, der understøttes som standard, kan du møde en valutakursgebyr til og fra din lokale valuta.

Skærmbillede af sektionen med gebyrer for coinmama.com Kilde – Coinmama

Bankoverførselsordrer (SWIFT, SEPA og hurtigere betalinger – UK) har ikke et momentumgebyr. Hvis du bor uden for Europa eller Storbritannien, kan du købe krypto gennem en SWIFT bankoverførsel. Ordrer over 1000 USD medfører intet ekstra behandlingsgebyr. Husk her, at bankoverførselsordrer under 1.000 USD har et behandlingsgebyr på 20 GBP. Din bank opkræver muligvis endnu et gebyr, denne gang for at igangsætte overførslen.

Støttede lande

Verdenskort

Coinmama understøtter alle lande, stater og territorier, der ikke er angivet nedenfor. Hvis du ikke kan se din hjemstat eller dit land i nedenstående tabel, er du berettiget til at købe og sælge på Coinmama.

Begrænsede regioner

Begrænsede lande Cuba Krim Iran Israel Libanon Nordkorea Palæstinensiske territorier Sydsudan Sudan Syrien
Omstødte amerikanske stater Florida Hawaii New Mexico Oregon Vermont Hawaii
Begrænsede amerikanske territorier Amerikanske Samoa Guam Nordmarianerne Puerto Rico Små amerikanske fjerntliggende øer Jomfruøer

Understøttede mønter på CoinMama:

Krukker med mønter og kryptomønter

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Bitcoin Cash (BCH)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Ethereum Classic (ETC)
 5. Cardano ADA
 6. Litecoin (LTC)
 7. Qtum (QTUM)
 8. Ripple (XRP)
 9. Tezos (XTZ)
 10. Eos (EOS)

Grænser og likviditet

Aktiemarkedsanalysekoncept

Coinmamas transaktionsgrænser er rullende begrænsninger. Dette betyder, at de gælder for en given periode på 24 timer eller 30 dage. Transaktionsgrænser nulstilles baseret på dine udgifter og ikke på den første i måneden. Du kan kontrollere dine grænser ved at logge ind på din konto og vælge “grænser”.

CoinMama-grænser tæller alle dine transaktioner – både køb og salg – sammen.

Niveau 1 (Kontotransaktionsgrænse: $ 15.000 USD) Daglige: Kort (kun køb): $ 5.000 / 5 ordrer Bankoverførsel (køb & sælge): $ 12.000 Månedlige: Kort (kun køb): $ 15.000 / 20 ordrer Bankoverførselsgrænse (køb & sælge): $ 15.000 / 50 ordrer
Niveau 2 (Kontotransaktionsgrænse: $ 50.000 USD) Daglige: Kort (kun køb): 5 ordrer / $ 5.000 Bankoverførsel (køb & sælge): 10 ordrer / $ 30.000 Månedlige: Kort (kun køb): 30 ordrer / $ 30.000 Bankoverførsel (køb &sælge): 50 ordrer / $ 50.000
Niveau 3 (Kontotransaktionsgrænse: $ 1.000.000 USD) Daglige: Kort (kun køb): 5 ordrer / $ 7.500 grænse for bankoverførsel (køb & sælge): 10 ordrer / $ 30.000 Månedlige: Kort (kun køb): 30 ordrer / $ 40.000 Bankoverførsel (køb &sælge): 50 ordrer / $ 100.000

For at komme op til niveau 2 & 3 skal du først bruge USD 7.500 eller tilsvarende i krypto med CoinMama. Du skal også udføre ekstra verifikation ved at give:

 • endnu et gyldigt regeringsudstedt ID og
 • en forsyningsregning eller
 • en kontoudtog fra de sidste 6 måneder

Du uploader disse dokumenter via bekræftelsesformularen på din CoinMama-konto.

VIP-tekst med en krone

Niveau 4 er reserveret til købere med høj billet. Hvis du er en af ​​dem, skal du kontakte CoinMama på [email protected] De leder dig gennem de nødvendige verifikations- og KYC-krav.

Brugergrænseflade

På det tidspunkt har CoinMama kun en webgrænseflade. Der er ingen CoinMama-app, så du bliver nødt til at bruge en mobilbrowser på din telefon for at få adgang til webstedet.

Mobiltelefon med 'No Coinmama App' tekst på skærmen

De vigtigste muligheder, du har brug for – Køb, Sælg & Konto – er fremtrædende. Der er ikke meget andet, der hindrer dette syn. Du skal bruge en ekstra app til tegnebogen på din maskine for at bruge webstedet.

Indbetalingstid

På CoinMama er der ingen direkte indskud eller tilknyttede kredit- / bankkonti. Du køber mønter direkte fra CoinMama. En ting at huske på er, at du har 30 minutter, før du afgiver en ordre og bekræfter din tegnebog-adresse. Ellers annulleres din ordre.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU

Hvor hurtigt sender CoinMama dine mønter?

Lys af hastighed

Brug af kort:

 • Så snart du bekræfter din modtagende tegnebog-adresse, ankommer dine mønter om 10-20 minutter.

Brug af bankoverførsel:

 • Europa. SEPA-bankoverførsler tager ca. 24 timer at gennemføre. Hvis din betaling ikke når CoinMama inden for syv dage, udløber den, og mønterne sendes ikke.
 • Resten af ​​verdenen. SWIFT-bankoverførsler tager 2-3 hverdage at gennemføre.

Kunde support

Person, der taler med chat-bot

CoinMama har ikke Live Chat eller telefonsupport. Der er kun en chatbot & e-mail support.

Kontostifikationssupport fungerer 24/7, mens du kan få:

 • Kundeservice: Søndag-torsdag 9: 00-18: 00 GMT + 3
 • Forretningsforespørgsler: Søndag-torsdag 9: 00-18: 00 GMT + 3

Sikkerhed

Skærmbillede af Twitter

Den 15. februar 2019 en liste med 450.000 e-mails og hashadgangskoder for CoinMama-brugere, der er registreret indtil 5. august 2017, blev sendt i et mørkt webregister.

Mens ingen kunne stjæle brugernes kryptokurrency, var eksponeringen af ​​personlige data uundgåelig. CoinMama anmodede på det tidspunkt deres brugere om at ændre adgangskoder, 2FA eller lignende sikkerhedsforanstaltning skal stadig indføres.

Privatliv

Datalagringskoncept

CoinMama har ikke kundedata på udvekslingsserverne, men det alene garanterer ikke dit privatliv. Da CoinMama er licenseret af FinCEN og IMPA, har den kend din kunde (KYC) og anti-hvidvaskning af penge (AML) procedurer på plads. Du kan ikke handle med nogen værdi uden at give dine personlige data, dvs. bekræfter din konto.

Board med niveau et

KYC niveau 1 er nødvendigt for at begynde at købe eller sælge krypto. Som du vil se et øjeblik, skal du angive e-mail, fuldt navn, fødselsdato, telefonnummer, land, adresse, nationalt id / kørekort / pas og selfie med ID-dokument.

Board med niveau to og tre

KYC-niveauer 2 & 3 er nødvendige for højere udgiftsgrænser. I disse tilfælde skal du indsende yderligere gyldigt id, opholdsbevis og bekræftelse på finansieringskilde.

Vil Coinmama slette dine personlige data, hvis du anmoder om det?

CoinMama Walkthrough: Sådan køber du Bitcoin på CoinMama

Opret Coinmama-konto infografisk

Opret en konto

Trin 1: Registrer

Tilmeld dig CoinMama

Trin 2: Bekræft din e-mail-adresse

Klik på bekræftelseslinket

Kontoverifikation

Brugerbekræftelse tager i dag flere timer. I løbet af majs Bitcoin Halving tog det mindre end 24 timer at bekræfte min konto.

Trin 3: Indtast dine personlige oplysninger

Bekræft personlige oplysninger på CoinMama

Trin 4: Upload dine dokumenter

CoinMama-verifikation, upload dine dokumenter

Trin 5: Vent på at blive bekræftet

Venter på godkendelse

Trin 6: Klar til at handle!

Post-verifikation velkommen

Finansieringskonto & Udtrækning af midler

På CoinMama tilføjer du din betalingsmetode hver gang du køber eller sælger. Der er ingen mulighed for at finansiere din konto med kryptokurrency.

Det mindste transaktionsbeløb for ordrer til køb af kryptokurrency på CoinMama er 50 USD. Til salg af kryptovaluta er det mindste beløb, du kan sælge, BTC eller en anden kryptoækvivalent på 50 USD.

Købe mønter på Coinmama

Trin 1: Vælg en foruddefineret værdi, eller indtast et brugerdefineret beløb

Køb krypto på CoinMama

Trin 2: Indtast din tegnebog-adresse

Indtast din tegnebog-adresse

Trin 3: Vælg din betalingsmetode

Vælg betalingsmetode

Trin 4: Køb med bankkort eller bankoverførsel

Køb med kort

Trin 4a: Accepter SEPA ToC

SEPA-indholdsfortegnelse

Trin 4a: SEPA bankoverførselsinstruktioner

SEPA instruktioner

Trin 4b: Bekræft din tegnebog-adresse

Bekræft din tegnebog

Sælger mønter på CoinMama

Trin 1: Vælg det beløb, der skal sælges

Sælg Bitcoin

Trin 2: Vælg din udbetalingsmetode

Vælg udbetalingsmetode

Trin 3: Indtast dine bankoplysninger

Indtast dine bankoplysninger (SWIFT)

Almindelige CoinMama-svindel, der skal undgås

Mægler & Kontostyring svindel

Pop-up med mulighed for levetid

Det typiske scenario involverer en mægler, som du aldrig har været i kontakt med, at komme til dig med en “livstidsmulighed”. Disse “mæglere” kommer også til dig og nævner et garanteret investeringsafkast eller kræver, at du sender penge for at trække dit overskud. CoinMama tilbyder ikke denne type tjenester, så du kan genkende fidusen, hvis nogen præsenterer sig selv som en “CoinMama-mægler.”

CoinMama “Agent” kontakter dig

Et hundrede procent popup med reel handel

Nært beslægtet med den forrige type fidus, kontakter nogen dig, der udgør dig som en “CoinMama Agent.” CoinMama udfører ikke telefonsupport, telemarketing eller direkte salg. Hvis du bliver kontaktet på denne måde af nogen, der repræsenterer CoinMama, skal du kontakte CoinMama via den officielle e-mail eller sociale netværk.

Handelssvindel

Popup med betaling mislykkedes

Først skal du altid sende dine CoinMama-køb til din tegnebog og ikke til nogen handlendes tegnebog. Handelssvindel sker, når du bruger krypto til at købe noget fra en onlinebutik. I tilfælde af fidus hævder den falske forhandler, at de ikke modtog en betaling. Dette modbevises let ved Blockchain-bekræftelse. Du kan også bruge enhver blockchain-opdagelsesrejsende til at se købmandens tegnebogstransaktioner ved at indtaste deres tegnebog-adresse.

Andre svindel

Andre svindel pop op

Nogle svindel spænder bredere end CoinMama. Men hvis nogen opdager, at du har en CoinMama-konto, kan de måske tænke på dig som bytte for en hurtig fidus. Falsk teknisk support, der kræver direkte adgang til din maskine, kan få alle de oplysninger, du har gemt. Dating svindel er enklere. Den pæne person i den anden ende beder dig om at sende ham / hende det lille tegn på kærlighed i form af BTC.

Sammenligning med andre børser

CoinMama vs. Binance

Coinmama vs Binance

Binance beder dig straks om at aktivere 2-faktor-godkendelse. Du kan også placere en købsanmodning på Binance uden tidligere KYC-verifikation. I modsætning til CoinMama tilbyder Binance dig at købe mønter fra lokale sælgere og gennem tredjepartsbetaling (Simplex, Koinal …) sammen med bankkreditkøb. Både CoinMama og Binance er tilgængelige over hele verden.

CoinMama vs. CoinBase

Coinmama vs Coinbase

CoinMama dækker langt flere verdenslande end CoinBase. Selvom CoinBase tilbyder mere avancerede funktioner og måder at tjene gratis mønter på, er disse lidt værd, hvis du ikke har adgang til dem fra dit bopælsland.

CoinMama vs. bitstempel

Coinmama vs Bitstamp

CoinMama og Bitstamp kræver begge, at du består KYC-processen, før du kan handle. Bekræftelsesprocessen er den samme som den er på CoinMama. En fordel Bitstamp har over CoinMama er tilstedeværelsen af ​​2FA. Men 5% Bitstamp-gebyrer på toppen af ​​momentumgebyrerne gør dem næsten lige med hensyn til priciness.

Konklusion

Samlet set er CoinMama en sikker og hurtig måde at købe krypto på. Deres satser er de højeste på markedet, uanset om du bruger et bankkort eller en bankoverførsel. På plussiden kan du have dine mønter i din tegnebog på få minutter.

Køb mønter hos Coinmama

Dom:

Bedømmelse: 6,0 ud af 10.

Endelig dom

Vores vurdering

6.0

besøg hjemmeside

FAQ

Er CoinMama FDIC forsikret?

Nej. Ikke-indskudte investeringsprodukter, såsom CoinMama, er ikke forsikret af FDIC.

Hvordan får jeg mine penge ud af CoinMama?

Du kan slet ikke holde din crpto hos CoinMama. De tilbyder ikke nogen form for tegnebog eller porteføljetjenester, så du behøver ikke bekymre dig om at få dine penge ud af Coinmama. For fiat skal du bare lave en anmodning om tilbagetrækning og give dem dine bankoplysninger.

Hvor lang tid tager det at trække sig ud af denne udveksling?

Når CoinMama godkender din betaling, og du bekræfter din tegnebogadresse, sendes mønter til din tegnebog inden for 10 minutter. Du kan se dem, så snart transaktionen er bekræftet i Blockchain. Dette sker normalt inden for få minutter, men det kan tage længere tid, når Blockchain har travlt.

Skal jeg opbevare mine mønter på CoinMama?

Du kan ikke opbevare dine mønter på CoinMama. I stedet har du brug for en egenhostet tegnebog, der understøtter den krypto, du har købt. Coinmama tillader dig ikke engang at afslutte dit køb, før du har angivet en tegnebog-adresse, som de kan sende mønterne til.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me