Paras VPN MovieRulzille

Monissa maissa on tiukasti kielletty laittoman sisällön suoratoisto tai lataaminen. Vaikka jotkut maat yksinkertaisesti paheksuvat tätä toimintaa, monissa paikoissa siitä rangaistaan ​​lailla. Intia on yksi näistä paikoista, joissa on erittäin laitonta ladata merirosvosisältöä, ja saatat päätyä osavaltion vierasksi jopa kolmeksi vuodeksi, jos jää kiinni.

Joten mitä teet, kun haluat katsella tai ladata sisältöä Intiassa, johon et pääse laillisesti? Yksinkertainen, etsit pääsyä pitkälle. Helpoin tapa on käyttää a VPN palvelu. Saat nimettömyyden, turvallisuuden ja pääsyn verkkosisältöön vaarantamatta, että Internet-palveluntarjoajasi ja jopa hallituksesi löytävät sinut.

Tein huolellisuuden ja tässä ovat havainnot parhaista VPN-palveluista, joita voit käyttää sisällön suoratoistoon ja lataamiseen Intiassa. Huomaa, että en kannusta ketään rikkomaan lakia, vaan yksinkertaisesti kerron torrentin perusteista ja tavallisista tavoista, joilla ihmiset käyvät sen läpi.

Mikä on torrentia?

Jos olet yksi monista ihmisistä, jotka noudattavat tiukasti sääntöjä, et todennäköisesti tunne torrentin termiä. Joten anna minun kouluttaa ketään, joka ei tiedä tai tietää vain vähän tällaisesta tietojen jakamisesta. Vaikka torrentiminen itsessään ei ole laitonta, sen käyttö laittoman sisällön lataamiseen ei ole aivan laillista.

Torrenting on tiedostojen jakamisprotokolla, joka perustuu vertaisverkkoon tai P2P-tekniikkaan. Tämä tekniikka eroaa tavallisesta keskitetystä palvelimesta tietojen lataamiseen. Sen sijaan torrentit riippuvat hajautetusta verkosta, koska jokaisella tiedostojen jakamisprosessin osallistujalla on aktiivinen rooli lataus- ja latausprosessissa.

Torrentointiin liittyy useita tärkeimpiä termejä, jotka kaikkien tällaisesta tiedonjaosta kiinnostuneiden on tiedettävä:

 • Indeksoija: verkkosivustoja, jotka keräävät torrent-tiedostoja ja tarjoavat hakuvaihtoehdon, kutsutaan indeksoijiksi. Tunnettuja esimerkkejä ovat Pirate Bay, RarBG, ArenaBG ja muut.
 • Tracker: palvelin, joka tarjoaa sillan torrent-käyttäjien välillä ja mahdollistaa yhteyden lataamiseen / lataamiseen.
 • Torrent-asiakasohjelma: ohjelmisto, jota käytetään tiedostojen lataamiseen tietokoneellesi. Merkittävimpiä esimerkkejä ovat BitTorrent, uTorrent ja Transmission.
 • Seeder: ihmiset, jotka lataavat tiedostot torrent-verkkoon. Kun tiedosto on ladattu, sinusta tulee siemen, jotta muut voivat myös ladata tiedoston.
 • Leecher: henkilö, joka lataa torrentin lataamatta.
 • Suhde: lataus- ja latauspisteiden suhde. Torrent-käytännön mukaan jokaisen tulisi ladata vähintään yhtä paljon kuin lataamalla.
 • Magneettilinkki: torrent-asiakasohjelman ominaisuus, jonka avulla latausprosessi voidaan aloittaa välittömästi.

Nyt tiedät torrentin perustermit. Siirrytään tarkempaan selitykseen torrentien käytöstä. Käsittelen myös mitä voi mennä pieleen ja miten suojautua torrentin aikana.

Kuinka käyttää torrenteja?

On muistettava useita vaiheita, kun haluat ladata sisältöä torrentien kautta. Ensin sinun on ladattava torrent-asiakasohjelma, kuten BitTorrent, Deluge tai uTorrent. Etsi seuraavaksi sisältöä, jonka haluat ladata. Sinun on haettava hakemistosivustoja ja löydettävä ladattava torrent.

Kun olet löytänyt haluamasi tiedoston, sinun on ladattava torrent-tiedosto tai napsauta sitä, jos siinä on magneettilinkki. Kun torrent-tiedosto on ladattu koneellesi, se käynnistää torrent-asiakkaan automaattisesti. Jos tämä ei ala heti, sinun on avattava se manuaalisesti, ja torrent aloittaa hetken kuluttua latauksen.

Latauksen päätyttyä voit avata tiedoston, mutta torrent-käytännön mukaan sinun tulisi antaa ladatun torrentin siemen jonkin aikaa, jotta muut käyttäjät voivat myös saada sen. Jonkin ajan kuluttua on suositeltavaa poistaa torrent torrent-asiakasohjelmastasi, jotta voit suojautua Internet-palveluntarjoajalta tai maasi muilta laillisilta viranomaisilta..

Maat, joissa torrentit ovat laittomia?

Monet maailman maat pahoittelevat jakamalla ja lataamalla sisältöä ilmaiseksi verkosta. Jotkut maat jättävät sisällön lataamisen huomiotta, ja toiset sallivat sisällön lataamisen, kunhan se on henkilökohtaista käyttöä varten.

Useat heistä kieltävät aktiivisesti torrent-sivustot ja jopa sakottavat ihmisiä verkkosisällön laittomasta lataamisesta. Nämä maat ovat Intia, Portugali, Italia, Australia, Kiina, Yhdysvallat, Venäjä, Malesia, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Suomi, Japani, Etelä-Afrikka, Latvia ja Arabiemiirikunnat. Kaikilla rajoituksilla on kiertotapa, ja se tulee VPN: n muodossa.

Movierulz – Bollywoodin painajainen

Yksi tunnetuimmista Intian verkkosivustoista, jotka tarjoavat pääsyn juuri teattereissa julkaistuihin elokuviin, MovieRulz on laitonta Intiassa, Yhdysvalloissa ja kaikissa muissa maissa, joissa torrentit ovat laittomia. Jos joku selaa tätä verkkosivustoa, hän näkee kaiken tietävän tietystä elokuvasta riippumatta siitä, kuinka tuore sen julkaisu on. Latauslinkin mukana on yhteenveto, ajoaika ja jopa kuvakaappaukset, useimmiten HD-muodossa.

Mutta lataaminen on ehdottomasti kielletty Intiassa. Vai onko se? Kuinka pääsee tähän sisältöön ilman riskejä? Käyttämällä laadukkaan VPN: n palveluja, joka tietää kaiken ihmisten yksityisyyden kunnioittamisesta, tarjoamalla keinot minkä tahansa verkkosivuston keskeytymättömälle selailulle.

Movierulzin kotisivu, josta löydät Bollywoodin, Hollywoodin ja muita elokuvia ja TV-ohjelmia, katsella niitä verkossa ja ladata niitä sekä paljon muuta sisältöä

Movierulz

Miksi tarvitset VPN: ää MovieRulzille?

Ensinnäkin suosittelen, että käytät VPN: ää kaikkeen online-toimintaan. VPN suojaa verkkotoimintasi Internet-palveluntarjoajasi jatkuvasti valppaalta silmältä ja joukolta lainvalvontaviranomaisia ​​ja valtion virastoja, jotka uskovat tai eivät, seuraa jokaista online-vaihettasi.

VPN tai a Virtuaalinen yksityinen verkko on työkalu, joka salaa online-tiedot, kun ne poistuvat tietokoneeltasi. Näin olet suojattu kolmansien osapuolten altistumiselta. IP-osoitteesi on suojattu myös VPN: llä, koska tietokoneesi on hyvin haavoittuva torrent-toiminnoissa.

Kun haluat käyttää verkkosivustoja, kuten MovieRulz, The Pirate Bay tai muuta vastaavaa indeksoijaa, olet vaarassa saada sakon tai olla hakkerointihyökkäyksen kohde. Tässä on VPN. Eikä mitään VPN: ää, mutta suosittelen suojattua VPN-palvelua, jolla on laadukkaat ominaisuudet, jotka suojaavat sinua ja antavat silti pääsyn MovieRulzin tarjoamaan sisältöön.

Miksi et käytä ilmaista VPN: ää Movierulzille

Jos siirryt verkkoon ja yrität käyttää MovieRulzia, huomaat, että he tarjoavat oman VPN-palvelunsa. Tämä on houkutteleva tarjous, koska sen on luonut MovieRulz ja se on ilmainen, eikö? No ei niin paljon. En ole aivan ilmaisten VPN-palveluiden fani, koska niistä on hyvin vähän tietoa ihmisten yksityisyyden suojaamisesta ja heidän nimettömyytensä kunnioittamisesta..

MovieRulzin kaltaisten ilmaisten VPN-palveluiden tarjoamat palvelut jättävät myös paljon toivomisen varaa. Heidän yksityisyydensuojakäytäntönsä eivät ole suurimpia, ja suurinta osaa niistä ei ole rekisteröity maassa, jossa on tiukat tietosuojalakit, kuten Sveitsi, Panama tai Brittiläiset Neitsytsaaret. En sano, että nämä ovat huonoja, mutta eivät myöskään kovin hyviä.

Vaaditut ominaisuudet laadukkaalle VPN: lle Movierulzille

Voidaksemme selata vapaasti mitä tahansa indeksointisivustoa, kuten MovieRulzia, totesimme, että tarvitset laadukkaan VPN-palvelun. Tässä on perusvaatimukset, jotka VPN: n on täytettävä, jotta voit olla turvallinen MovieRulz-verkkosivuston tarkastelun aikana.

 • Vahvat salausprotokollat, OpenVPN on loistava palvelu tähän käyttöön
 • Network Kill Switch -ominaisuus, joka pysäyttää välittömästi liikenteen, jos yhteys katkeaa
 • DNS- ja IP-vuotosuojausominaisuus, joten Internet-palveluntarjoajasi ei ole tietoinen online-toiminnastasi
 • Obfuscation-ominaisuus, joka piilottaa tosiasian, että käytät VPN: ää, koska monet Internet-palveluntarjoajat paheksuvat VPN: n käyttöä
 • Jaetun tunnelin ominaisuus, jonka avulla osa liikenteestäsi kulkee VPN: n kautta ja loput normaalin kanavan kautta. Voit asettaa torrent-asiakasliikenteen VPN-tunnelin kautta ja olla aina suojattu.
 • Paljon palvelinpaikkoja nopeaan nopeuttamiseen torrentin aikana.
 • P2P-tuki nopeuttaa nopeutta, kun se on yhdistetty torrent-palvelimeen.

Seuraavassa tarkastelen tarkemmin johtavia laadukkaita VPN-palveluja ja miten heillä on pääsy MovieRulziin. Puhun Surfsharkista, NordVPN, ja ExpressVPN. Kaikilla näillä VPN-palveluilla on tiukka lokien puuttumiskäytäntö, ne tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia, niillä on ympärivuorokautinen live-chat-palvelu ja kohtuullinen nopeus. Tässä on lisätietoja kaikista niistä ja alla on testini heidän kyvystään kiertää MovieRulzia koskevia rajoituksia.

Surfshark – erittäin edullinen VPN-palvelu

Surfshark on VPN-palvelu, jolla on hienosti räätälöidyt ominaisuudet ja palvelut, mutta mikä on tämän palvelun merkittävintä, on sen hinta. Jos saat 24 kuukauden tilauksen, maksat alle 2 dollaria kuukaudessa Surfshark-palveluista. Kaikki yli 1700 Surfshark-palvelinta yli 63 maassa tukevat P2P: tä, mikä on erinomaista torrentin aikana. Niiden MultiHop-ominaisuus mahdollistaa myös kaksinkertaisen suojaustason, joka on erityisen hyödyllinen piraattisisällön lataamisessa.

Verkossa on hyvä DNS-vuotosuojaus, tappokytkin, AdBlock-ominaisuus ja jaettu tunnelointiominaisuus. Surfshark on erittäin edullinen ja heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit käyttää yhtä tilausta ja suojata rajattoman määrän laitteita.

Jos haluat lisätietoja, löydät täydelliset tiedot Surfshark-arvostelu täällä.

NordVPN – yksityinen, turvallinen VPN-palvelu

NordVPN on laadukas VPN-palvelu, jolla on upeita ominaisuuksia. Tällä VPN-palvelulla on 5750 palvelinta 59 maassa, ja kaikki nämä tukevat P2P: tä, joka on erinomainen ominaisuus käyttää torrentia käytettäessä. Tämän lisäksi joissakin palvelimissa on myös kaksinkertainen VPN-ominaisuus, joka lisää suojaustason, kun haluat käyttää MovieRulzin kaltaisia ​​sivustoja.

NordVPN: llä on useita maksusuunnitelmia, ja se maksaa sinulle 3,49 dollaria kuukaudessa erittäin edullisesta 36 kuukauden tilauksesta. Lisäksi siellä on erinomainen DNS-suojaus, Kill-kytkin, CyberSec AdBlock ja muut ominaisuudet, jotka on suunniteltu suojaamaan verkkotoimintaasi uteliailta katseilta.

Löydät meidän täynnä NordVPN-arvostelu täällä.

ExpressVPN – nopea, luotettava VPN-palvelu

ExpressVPN on kolmas valinta VPN-palvelulle, jota voidaan käyttää pääsyn MovieRulzin tarjoamaan sisältöön. Tämä VPN-palvelu on erittäin nopea ja sillä on yli 3000 palvelinta 160 palvelimessa 94 maassa. Keskustele mahdollisuuksista.

ExpressVPN: llä on kaikki suojausominaisuudet, joita voi odottaa laadukkaalta VPN-palvelulta – P2P, kill switch, double VPN, split tunneling, DNS vuotosuojaus ja paljon muuta. Kuukausimaksu on kuitenkin hieman korkeampi kuin muut tässä luetellut, ja 12 kuukauden tilaus asettaisi sinulle takaisin 8,32 dollaria kuukaudessa. Kun otetaan huomioon korkeampi hinta, voit odottaa nopeaa lataus- ja suoratoistonopeutta ExpressVPN: n avulla.

Löydät meidän täynnä ExpressVPN-arvostelu täällä

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Kuinka käyttää VPN: ää Movierulzille

Täällä kerron sinulle enemmän VPN: n käytöstä selattaessa ja etsiessäsi tiedostoa MovieRulzista. Halusin ladata tiedoston, jota ei ole kirjoitettu copywriterillä vaan pikemminkin copyleft. Tein myös testit kaikilla kolmella tässä hahmotellulla VPN: llä varmistaakseni toiminnan suojaamisen.

 1. Kaikilla tässä hahmoteltuilla VPN: llä on torrent-lupa, ja kaikki tukevat sitä P2P-palvelimilla.
 2. DNS-vuototestit. Tarkistin kaikki kolme VPN: ää ja huomasin, että kaikki kolme tarjoavat riittävän DNS-vuotosuojauksen. Vaikka tämä ei ole niin tärkeää torrentia käytettäessä, on hyvä piilottaa verkkotoimintasi Internet-palveluntarjoajalta, koska monet tarkistavat epätavallisen toiminnan ja eivät salli torrentia.
 3. Testasin Network Kill Switch -palvelun kaikissa kolmessa ja huomasin sen toimivan erittäin hyvin. Tein tämän aktivoimalla VPN-asiakkaan ja muodostamalla yhteyden palvelimeen. Sitten muodostin yhteyden MovieRulziin ja aloitin latauksen. Katkaisin yhteyden VPN-palvelimesta ja Internet-liikenne ja torrentien lataaminen lopetettiin välittömästi kaikissa kolmessa testissä.

Koska Intian tietosuojalait tuottavat yli 2 miljardin dollarin vahingot sisällön laittomasta lataamisesta, on järkevää suojata itsesi käyttäessäsi MovieRulzia Intiassa. Tässä kerron kuinka VPN-palvelun avulla pääset MovieRulziin ja huomioitaviin asioihin.

 • Valitse VPN-palvelu. Suosittelen käyttämään NordVPN: ää, koska tämä on yksi alan johtavista yrityksistä. NordVPN tarjoaa yli 5700 suojattua palvelinta, jotka tukevat P2P: tä, peittämispalveluja, Network Kill Switchiä, vahvaa DNS-vuotosuojausta ja erinomaisia ​​salausprotokollia.
 • Määritä seuraavaksi tili VPN-palvelussa. Haluan ostaa 36 kuukauden tilauksen, joka on 3,49 dollaria kuukaudessa. Jos kotimaassasi on estetty VPN: n käyttö, voit käyttää välityspalvelua tai jopa käyttää sitä Tor saadaksesi VPN-tilauksesi.
 • Kun olet määrittänyt tilisi, sinun on ladattava VPN-ohjelmisto. NordVPN: llä on laaja valikoima ja natiivisovelluksia kaikille alustoille, joten voit käyttää sitä Windows-, macOS-, Android-, iOS-käyttöjärjestelmissä ja jopa suojata koko kotiverkkoasi asentamalla VPN reitittimellesi.
 • Määritä asetukset sovelluksessa. Varmista, että otat Kill Switch -ominaisuuden ja DNS-vuotosuojauksen käyttöön.
 • Nopeiden nopeuksien saavuttamiseksi sinun tulee muodostaa yhteys lähelläsi olevaan palvelimeen, mutta varmista, että se on maassa, joka ei kiellä torrentia. Älä muodosta yhteyttä Intia-pohjaiseen palvelimeen, koska koko VPN-koettelemus on kiistanalainen. Monissa maissa on löysä torrentia koskevia lakeja, ja palvelimilla on erittäin nopea torrent-nopeus. Voit muodostaa yhteyden palvelimeen millä tahansa näistä ja olla turvallinen matkalla torrentiin. Nämä maat ovat Latvia, Bulgaria, Kreikka, Serbia, Irlanti, Romania, Ruotsi, Espanja, Liettua ja Kroatia.

Kaikki on valmista ja voit pian nauttia suosikki Bollywood-elokuvastasi.

VPN-latauksen nopeustestit

Olen suunnitellut testin ja suorittanut kaikki kolme VPN-palvelua vauhdilla. Yhdistin bulgarialaiseen palvelimeen kaikkien näiden kautta (koska Bulgarialla on löysiä lakeja verkkosisällön lataamisesta ja se tarjoaa salamannopeasti), surffasin Movierulz-verkkosivustolla ja ladasin elokuvan BitTorrent-asiakasohjelman kautta.

Löysin ja valitsin nimeltään Public Domain -elokuvan Silmät yöllä tätä testiä varten 5,28 Gt: n tiedosto, jonka laatu on 720p.

Movierulz lataa Silmät yössä

Surfshark-nopeus

Surfshark-Bulgaria surfshark MovieRulz -latausnopeus

NordVPN-nopeus

NordVPN-Bulgaria NordVPN MovieRulz -siirron nopeus

ExpressVPN-nopeus

expressvpn Bulgaria expressvpn MovieRulz -latausnopeus

Tulokset

Testistäni Surfsharkin, NordVPN: n ja ExpressVPN Kun lataat elokuvan MovieRulzista, näet itse, että kaikilla näillä on hyvät keskinopeudet ja luotettavat yhteydet. Kolmesta NordVPN: llä oli paras nopeus ja se tarjoaa parhaan kokonaispalvelun. Kaksi muuta eivät kuitenkaan ole kaukana, joten valitset minkä tahansa, voit olla varma, että sinulla on tuntematon ja turvallinen yhteys ladatessasi sisältöä verkosta.

VERTAILU

NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Tuomio

Lopullinen tuomio tulee henkilökohtaisten mieltymystesi ja käytettävissä olevan budjetin mukaan, koska ExpressVPN on kallein näistä kolmesta, kun taas Surfshark on halvin. Silti pidän henkilökohtaisesti parhaiten NordVPN-palveluista. Ne sijaitsevat Panamassa, niillä on erinomaiset ominaisuudet ja erinomaiset turvallisuusprotokollat. Ja rehellisesti sanottuna NordVPN arvioi parhaiten suuremmilla keskimääräisillä latausnopeuksilla MovieRulz-testissäni.

Tarkastettuaan näiden VPN-palvelujen kaikki ominaisuudet perusteellisesti voin sanoa, että olen tyytyväinen kaikkiin niihin, koska ne täyttävät varmasti lupauksen tarjota turvallinen, turvallinen ja tuntematon yhteys. Ottaen huomioon, että kaikilla on P2P-ominaisuus ja kaksinkertainen VPN-ominaisuus, mikä tahansa näistä kolmesta on toteuttamiskelpoinen valinta, kun haluat päästä käyttämään MovieRulzia ja ladata elokuvasi Movierulzista.

Onko sinun käytettävä VPN: ää päästäksesi Movierulziin?

Ei, mutta jos et, sinua voidaan rangaista sakolla tai vangita elämäsi mukaan. Alarivi, varmista, että käytät korkealaatuista VPN: ää, jos aiot käyttää Movierulzia.

Onko elokuvien lataaminen MovieRulzista turvallista??

Ilman suojattua VPN: ää elokuvien lataaminen MovieRulzista voi olla erittäin vaarallista. Jopa VPN: n kanssa sinun on oltava varovainen, ettet riko maasi lakia. Yksityiskohtaisesti kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tässä viestissä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me