Bitrefill

Introduktion: Hvad er Bitrefill?

Bitrefill er en kryptokurrencybaseret platform, der giver brugerne mulighed for at fylde abonnementsbaserede tjenester som mobilpåfyldning og tilføje penge til deres tegnebøger på udvalgte platforme. Webstedet giver sine brugere et stort katalog med gavekort og kuponer, der betales af kryptokurver som f.eks Bitcoin. Platformens primære mål er at gøre cryptocurrency-produkter og -tjenester mere tilgængelige for alle over hele verden.

Skærmbillede af bitrefill.com Bitrefill.coms hjemmeside

Bitrefill bruger Lynnetværk og Blockchain-teknologi at give sine brugere en sikker oplevelse ved at tilbyde en erstatning for bank- og vekselkonti. Lynnetværket sikrer øjeblikkelige transaktioner og kommercielle Bitcoin-tjenester, så brugerne let kan shoppe med deres krypto.

Platformen tilbyder over 750 gavekort og servicemuligheder til genopfyldning, som understøttes i over 170 lande verden over. Det giver også en jævn brugergrænseflade og letter hurtige transaktioner i populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, og Dash.

Fordele og ulemper

Ligesom andre kryptovaluta-platforme har Bitrefill nogle styrker og nogle forbedringsområder. De mest betydningsfulde fordele og ulemper ved platformen er anført nedenfor:

Fordele

 • Førsteklasses brugergrænseflade
 • Understøtter flere kryptokurver
 • Stor kundeservice
 • Øjeblikkelig ordrebehandling
 • Ingen KYC-verifikationskrav
 • En Android- og IOS-kompatibel mobilapp
 • Ingen landebegrænsninger

Ulemper

 • Fiat-valuta understøttes ikke
 • VISA / MasterCard understøttes ikke
 • Live Chat er ikke tilgængelig på hjemmesiden
 • Relativt højere gebyrer

Fordele

Ulemper

 • Førsteklasses brugergrænseflade
 • Fiat-valuta understøttes ikke
 • Understøtter flere kryptokurver
 • VISA / MasterCard understøttes ikke
 • Stor kundeservice
 • Live Chat er ikke tilgængelig på hjemmesiden
 • Øjeblikkelig ordrebehandling
 • Relativt højere gebyrer
 • Ingen KYC-verifikationskrav
 • En Android- og IOS-kompatibel mobilapp
 • Ingen landebegrænsninger

Bitrefill Baggrund

Bitrefill blev grundlagt i 2014 af Sergej Kotliar, der i øjeblikket er administrerende direktør sammen med Michael Grunberger, hvem er CFO. Stina Liland er den nuværende COO, og deres team består hovedsageligt af erfarne Bitcoin-eksperter, iværksættere, IT-specialister og advokater. Virksomheden har hovedkontor i Stockholm, Sverige. Det modtog tidligere frøfinansiering i Silicon Valley i 2014 for at hjælpe med at etablere virksomheden.

Ifølge deres udøvende team er hovedmålet med at lancere Bitrefill at give folk tilgængelige værktøjer, der hjælper processen med at bruge kryptokurrency til at udveksle penge og til shopping.

Platformen har været i stand til at realisere denne mission ved at samarbejde med over 1.650 virksomheder over hele verden. Desuden tilføjes nye virksomheder løbende til blandingen for at hjælpe med at udvide sin kundebase.

Er Bitrefill sikker?

Platformen har implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sine kunder. Deres team er meget dygtige inden for cyber og fysisk sikkerhed og har designet et avanceret informationssikkerhedsprogram.

Platformen implementerer også streng kontrol for at identificere, godkende og give adgang til tredjepartssystemer og websteder. Alle oplysninger, der transmitteres via deres servere, krypteres passende for at sikre beskyttelse og privatliv. Desuden får alle ansatte i Bitrefill relevant uddannelse i opdateret sikkerhedspraksis. Holdet er konstant engageret i at inkorporere nye teknologier for at forbedre deres sikkerhedssystem.

Tjenester

Bitrefill giver sine brugere nogle praktiske værktøjer

Bitrefill giver sine brugere nogle praktiske værktøjer, der hjælper dem med at foretage transaktioner med deres digitale aktiver. Platformen tilbyder i øjeblikket tre vigtige tjenester til sine brugere, dvs. gavekort, lynnetværksadgang og telefonpåfyldning.

Gavekort

Bitrefill giver sine brugere mulighed for at købe gavekort med kryptokurrency. De har en omfattende samling af gavekort med over 750 muligheder at vælge imellem. Disse er opdelt i kategorier som spil, underholdning og rejser. For eksempel er der vouchere til Amazon, som kan bruges til at købe gaver til dine kære.

Trezor Model T sikkerhedshologram-klistermærke Bitrefill.com – Køb verdensomspændende

Platformen gør processen meget let og praktisk. Den genkender brugerens placering og fremsætter anbefalinger i overensstemmelse hermed. Der er ikke behov for brugere at registrere sig for en konto eller bekræfte sig selv, før de foretager et køb. Desuden skal der kun følges tre nemme trin for at foretage et køb.

Processen er hurtig, og brugerne får deres gavekort inden for ca. 2 minutter. Det er en bekvem måde at konvertere digitale valutaer til et mere brugbart format.

Telefonpåfyldning

Bitrefill giver også sine brugere tjenesten til at supplere deres forudbetalte mobiltelefoner med Bitcoin og andre kryptokurver fra hvor som helst i verden. Det kan bruges til et hvilket som helst nummer og fås i 160 lande. Platformen understøtter over 900 telefonoperatører over hele kloden.

Bitrefill giver sine brugere tjenesten til at supplere deres forudbetalte mobiltelefoner

Processen til at fylde din telefonsaldo er meget enkel. Brugere skal blot vælge deres telefonselskaber og indtaste det beløb og telefonnummer, som de vil genopfylde. En genopfyldningskode leveres til deres e-mail-adresser. Efter scanning af QR-koden bekræftes deres betaling af systemet. Det valgte beløb føjes derefter næsten øjeblikkeligt til din telefon. Du kan også supplere saldoen på andre mennesker ved at tilføje deres telefonnumre.

Lynnetværk

Bitrefill har også introduceret en unik lynnetværkskanal kaldet “Thor.” Det giver brugerne mulighed for at åbne deres tomme private kanaler med Bitrefills knude. Det giver dem mulighed for at modtage øjeblikkelige betalinger via denne kanal fra hele verden.

Bitrefill har også introduceret en unik lynnetværkskanal

Thor giver enhver mulighed for øjeblikkeligt at modtage eller sende kryptokurver på Lightning med deres app og et link. Dette link kan deles med alle, der ønsker adgang til kanalen. The Lightning Network er en innovativ løsning til købmænd, der ønsker at bytte ved hjælp af kryptokurrency.

Understøttede betalingsmetoder og gebyrer

Platformen understøtter kun betalinger foretaget i kryptokurver. Følgende kryptoer accepteres:

Understøttede betalingsmetoder

Bitcoin

Bitrefill giver brugerne et Bitcoin Lighting Network, som er et sidekædenetværk. Brugere kan hurtigt foretage transaktioner gennem denne kæde.

Ethereum

Det er en næste generation, forbedret blockchain-baseret kryptokurrency, der bruger decentraliserede betalingsmetoder og understøttes af Bitrefill-platformen..

Litecoin

Dette er et billigere og hurtigere lynnetværk end Bitcoin, som kan udveksles direkte ved hjælp af en ekstern tegnebog.

Dashcoin

Det er en anonym og voksende kryptokurrency, der letter hurtige transaktioner.

Dogecoin

Dette er den billigste kryptokurrency, der er tilgængelig på platformen på grund af dens enorme forsyning.

Imidlertid giver platformen ikke sine brugere en klar gebyrstruktur. Deres websted indeholder heller ikke disse oplysninger. Gebyrerne opkrævet af platformen er indbygget i transaktionen. Disse gebyrer varierer også efter produkt eller tjeneste og den anvendte betalingsmetode.

Ifølge nogle brugere er det gebyr, der opkræves for AT&T i USA var ca. 1% og 4,5% for MTN i Nigeria. I gennemsnit varierer gebyret fra 2 til 3% afhængigt af produktet og størrelsen af ​​den foretagne transaktion.

Støttede lande

Bitrefill understøtter alle lande. Deres websted tilbyder flersproget support til sine brugere fra hele verden.

Lande og sprog

De understøttede sprog inkluderer engelsk, spansk, russisk, fransk, tysk, vietnamesisk, italiensk, portugisisk, kinesisk og koreansk.

Købsgrænser

Bitrefill pålægger nogle begrænsninger for køb afhængigt af produkt og service. Der er daglige begrænsninger for køb af gavekort afhængigt af produkttype. Disse grænser kan undertiden øges, hvis brugerne bekræfter deres konti. For eksempel har Amazon.com gavekortet en maksimumgrænse på 2.000 USD pr. Transaktion. Minimumsprisen på et gavekort er ca. 10 USD.

Skærmbillede af bitrefill.com Bitrefill.com – Køb fra Amazon

De daglige grænser for genopfyldning af telefoner er ca. 100 USD eller tilsvarende for et telefonnummer. Hvis denne grænse overskrides, kan det resultere i en transaktionsfejl. I dette tilfælde hævder Bitrefill at tilbagebetale det ekstra beløb tilbage til brugeren i henhold til deres refusionspolitik. Derudover har Thor Lightning Network Channel en minimums- og maksimumsgrænse på 50 USD og 1.500 USD.

Brugergrænseflade

Bitrefill giver en ren og veludviklet brugergrænseflade gennem sit websted og mobilapplikation.

Desktop

Deres hjemmeside er let at navigere igennem og gør processen med at købe gavekort og genoplade telefonkredit meget enkel. Desuden genkender hjemmesiden straks brugerens placering og synliggør korrelerede gavekort-tilbud.

App

Telefonappen blev lanceret den 10. april 2018 og understøttes af Android og iOS. Den har i øjeblikket over 10.000 downloads og en 4.1-stjernet vurdering fra sine brugere. Appen er blevet opdateret flere gange siden da for at udjævne eventuelle fejl i dens operationer. Det giver ikke kun brugere mulighed for at foretage køb med Bitcoin uden at lægge penge på kontoen, men det kan også holde brugernes saldo og fungere som en tegnebog.

Bitrefill-app på Google Play

Hvor hurtigt sender Bitrefill dine mønter?

Bitrefill hævder at foretage øjeblikkelige transaktioner gennem sin lynnetværksteknologi. I tilfælde af genopfyldning sendes betalingen, så snart systemet bekræfter transaktionsbetalingen. Når beløbet er sendt, modtager brugerne en e-mail for at bekræfte deres transaktion. I nogle tilfælde kan der dog opstå forsinkelser på op til 24 timer. Dette sker på grund af den høje belastning på Bitcoin-netværket.

Platformen citerer priser i Bitcoin, som er ret ustabil. Derfor, når brugere foretager en ordre, gælder det beløb, der er citeret i BTC, kun i de næste 15 minutter. Derefter ville Bitcoin-valutakursen være ændret, og den nye pris vil blive vist. Ordrer bliver normalt afbrudt i et 15-minutters vindue, og brugerne skal derefter opdatere siden og få en ny på plads.

Kunde support

Bitrefill har en solid kundesupporttjeneste på plads for sine brugere. Deres hjemmeside er enkel og kræver ikke meget hjælp eller forklaring. De har også en dedikeret FAQ side for at besvare de grundlæggende spørgsmål vedrørende platformen. Deres primære kontaktkilde er via deres e-mail.

Brugere kan sende deres henvendelser til [email protected], og de får svar fra holdet inden for 24 timer. Deres hjemmeside har også en Kontakt os side, hvor brugerne kan sende deres forespørgsler direkte. Platformen har ikke et live chat support system, og der kan ikke foretages telefonforespørgsler. De opretholder også en blog for at opdatere deres brugere om produkter og nye tjenester.

Skærmbillede af bitrefill.com Bitrefill.coms kontaktsektion

Virksomheden har en aktiv tilstedeværelse på sociale medieplatforme som f.eks Twitter, Facebook, og Telegram.

Bitrefill subreddit er fuld af kundeproblemer og forespørgsler om hjælp relateret til fejl og nedbrud under transaktioner. Disse forespørgsler besvares dog generelt ikke af kundesupportteamet. Deres Telegram håndteres også af en bot.

Offentlige mening

Ifølge mange anmeldelser online er Bitrefill en betroet kryptotjenesteudbyder, der sikrer pålidelige transaktioner. Platformens hastighed og anvendelighed er meget værdsat i kryptosamfundet. Deres telefonapp opretholder også en 4,1-stjernet vurdering baseret på brugeranmeldelser. Der blev dog modtaget meget negativ feedback om deres underreddit.

Offentlig opinion sektion

Mange brugere var ikke i stand til at få klar support fra deres team med hensyn til deres problemer. Der har været mange tilfælde af transaktionsnedbrud og systemfald, der skal behandles alvorligt. Der har ikke været rapporter om svindel eller hack siden lanceringen af ​​platformen.

Privatliv

Baseret i Europa er virksomheden underlagt Europæiske generelle databeskyttelsesforskrifter (GDPR), som sikrer overholdelse af brugernes privatliv. Bitrefill har ingen KYC- eller AML-krav fra sine kunder for at bruge platformen.

Skærmbillede af bitrefill.com Bitrefill.coms privatlivsside

Imidlertid har kunder stadig mulighed for at registrere sig for en konto og give nogle personlige data. Det kan omfatte deres navn, kontaktoplysninger, professionelle oplysninger og tekniske data som deres IP-adresser. Virksomheden sikrer fortroligheden af ​​de delte personlige oplysninger.

Bitrefill gennemgang

Processen med at oprette en konto på Bitrefill er meget enkel. Følgende trin skal følges:

 1. Log ind på Bitrefill-webstedet, og klik på “Tilmeld dig.”
 2. Indtast en gyldig email addresse.
 3. Vælg en stærk adgangskode til din konto.
 4. Tjek CAPTCHA.
 5. Klik på knappen Opret konto.

Skærmbillede af bitrefill.com Bitrefill.coms tilmeldingsside

Du modtager derefter en bekræftelses-e-mail i det angivne e-mail-id. Klik på linket i e-mailen for at bekræfte kontoen. Du kan nu let få adgang til platformen og bruge dens funktioner uden nogen begrænsninger. Der er ingen langvarig KYC-verificeringsproces involveret. Brugere behøver ikke at sende deres penge til platformen, men kan gemme dem i deres tegnebøger efter deres præference.

Konklusion

Bitrefill er en legitim platform, der har modtaget stærk støtte fra bemærkelsesværdige kryptoentusiaster i samfundet. Platformens tjenester er glatte og nemme at bruge, hvilket resulterer i en tilfredsstillende brugeroplevelse. Processen med at bruge krypto på gavekort og telefonkredit foretages hurtigt og ligetil.

Platformen tilbyder et lille udvalg af kryptokurver, men et stort udvalg af gavekort. Det har også en bekvem gebyrstruktur, der spænder mellem 2 og 3%, hvilket er en anden fjer på hætten. Dens innovative funktioner, ligesom lynnetværkskanalen, er bundet til at skabe interesse blandt handlende over hele verden, der ønsker at få adgang til kryptomarkedet.

Imidlertid har Bitrefill nogle områder til forbedring. Dens kundesupporttjenester skal forbedres og være mere lydhøre over for kundeklager. Platformen skal også inkludere flere betalingsmetoder og indføre en fiat-valutamulighed for at lette folk, der ikke har nogen krypto. Alt i alt er platformen en innovativ måde at gøre kryptokurrency brugt på en række daglige produkter fra hele verden.

Bedømmelse

Endelig dom

Vores vurdering

8.5

besøg hjemmeside

FAQ

Hvad er Bitrefill?

Bitrefill er en online-udbyder af gavekort, forudbetalte mobile reffils og Lightning-netværkstjenester ved hjælp af Bitcoin og andre kryptokurver verden over.

Hvor mange lande understøtter Bitrefill?

Ifølge deres hjemmeside understøtter Bitrefill 170+ lande over hele verden.

Pålægger Bitrefill nogle begrænsninger for køb?

Ja, det gør. Der er daglige begrænsninger for køb af gavekort afhængigt af produkttype.

Kan jeg betale med USD på Bitrefill.com?

Nej, det kan du ikke. Bitrefill.com understøtter kun betalinger foretaget i kryptokurver.

Hvordan køber jeg bitcoins?

Du kan køb Bitcoin med betalingskort eller kreditkort. Først skal du have en bitcoin tegnebog, så kan du betale med traditionelle metoder, såsom kreditkort, bankoverførsel (ACH) eller betalingskort for at købe bitcoins på en bitcoin-udveksling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me