Weekly News Digest: Brave Browser Joe Rogan Exposure, Bittrex and Poloniex Lawsuit, Crypto Bank lancerer universitetsprogram, Crypto.com sikkerhedscertificering

Hvis du vil vide, hvad der skete i løbet af den sidste uge i kryptoverdenen, men du ikke kan være generet af at gennemsøge alle nyhedswebstederne, her er vores ugentlige nyhedsoversigt.

Brave Browser får eksponering på Joe Rogan Podcast

cryptoslate.com

Den berømte standupkomiker Joe Rogan afslørede i sin seneste podcast-episode, at han bruger privatlivsfokuserede Brave browser-blokannoncer og Google-tracking.

Rogans podcast har en månedlig downloadrate på mere end 190 millioner, og showet blev for nylig licenseret til Spotify, efter at der var indgået en kontrakt på 100 millioner dollars. Denne seneste episode, der indeholder amerikansk musiker og tegneserie Reggie Watts, samlede mere end 1,7 millioner visninger i de første 24 timer, siden den blev offentliggjort på YouTube. Da så mange mennesker lytter / ser showet, kunne Brave ikke have fået en bedre godkendelse.

Rogan og Watts talte i omkring en halv time om online privatliv, apps og annoncer i 2,5-timers episoden og sagde på et tidspunkt:

“Hvis du vil bruge Instagram, eller hvis du vil bruge Facebook, bliver du sporet.”

De dykkede også ind i sager relateret til store sociale medieplatforme og apps, såsom overvågning og sporing af Google, som for nylig bragte virksomheden 5 milliarder dollars til at spore brugere uden samtykke i privat tilstand..

Watts anbefalede den Brave browser som hans valgte browser for at undgå online sporing:

“Jeg går til Brave, en privat browser, og jeg vil slå produktet op der.”

Rogan sagde, at han også brugte Brave såvel som Duck Duck Go-søgemaskinen. Watts kommenterede, at sidstnævnte ikke var så optimal som Brave, idet han sagde, at “søgemaskinen stinker”.

Flere andre figurer fra kryptoverdenen har været gæster hos Joe Rogans podcast, såsom Bitcoin-ekspert og populær forfatter, Andreas Antonopoulos og tidligere Dogecoin-administrerende direktør, Elon Musk.

Bittrex og Poloniex sagsøgt for Crypto Manipulation

Sagsøgt for Crypto Manipulation

cryptonomist.ch

To af de største krypto-udvekslinger, Bittrex og Poloniex, er blevet slået af en klassesag, hvor de anklages for at prægede USDT for at manipulere bull bull runen i 2017.

Retssagerne hævder, at Bitfinex og Tether skubbede kryptomarkedspriser i 2017 via markedsmanipulation og har anmodet om, at Bittrex og Poloniex begge modtager stævning.

Ifølge sagsdokumenterne, som først blev indgivet i oktober 2019, udstedte Bitfinex-kryptobørs og dets søsterselskab Tether et stort antal USDT-stablecoins uden at have US-dollar-opbakning for at oppumpe kryptopriser i 2017. Virksomhederne sagsøges. af investorer, der mener, at de har købt kryptoer til falske oppustede priser.

Retten blev anmodet af andragerne om at belønne fornuftige omkostninger ved sag, renter før og efter dom samt realistiske advokatsalærer.

Tether angiveligt “udstedt milliarder af USDT til sig selv uden opbakning fra amerikanske dollars – simpelthen at skabe USDT ud af luften.” Retssagen anførte endvidere, at USDT derefter blev brugt til at købe kryptoer, som fik priserne “til at stige langt over deres legitime værdi i den største boble i menneskehedens historie, og i sidste ende resultere i milliarder dollars i skade på uskyldige kryptovarer købere”.

Den reviderede arkivering hævder, at de to børser, Bittrex og Poloniex, også var medsammensvorne, da de tillod mange handlende at udføre store købsordrer på tværs af flere børser for at narre folk til at tro, at der var frisk likviditet på markedet.

“Med villig bistand fra Bittrex, Inc. (” Bittrex “) og Poloniex LLC (” Poloniex “) brugte to andre krypto-udvekslinger, Bitfinex og Tether, svigagtigt udstedte USDT til at foretage strategisk tidsbestemte, massive indkøb af kryptokvarterer lige når prisen af disse varer faldt, ”- læs klagen.

Indsendelsen beskyldte også udvekslingen for at arbejde ”tæt med Tether og vedtog sin garanti for, at hver USDT er bakket op af en amerikansk dollar”. Desuden bemærkede filen, at deres USDT-lister gjorde det muligt for dem at score høje volumener og placere sig højt i branchen.

En af de fem sagsøgere, Pinchas Goldshtein, hævdede, at han led økonomiske tab på grund af køb af 629 Bitcoin (BTC) futureskontrakter mellem 16. januar 2018 og 3. juni 2020. Ifølge disse datoer handlede Goldshtein tilsyneladende stadig på samme dag som arkivering blev foretaget.

Crypto Bank Seba lancerer dedikeret uddannelsesprogram ved hjælp af universiteter

SEBA Bank

finews.com

Seba Bank, et kryptofirma med base i Zug, har nået ud til universiteterne og lanceret en dedikeret uddannelsesplatform, der vil fokusere på kryptoundervisning.

Ifølge en erklæring, der blev offentliggjort fredag, samarbejdede kryptobank Seba med tre specialiserede universitetsafdelinger for at skabe en dedikeret uddannelsesplatform kaldet Sebaversity. Platformen er fokuseret på at undervise og give den nødvendige viden til den næste generation af kryptoudviklere og eksperter.

Seba Banks tre samarbejdende universiteter er Frankfurt School Blockchain Center, Lucerne University of Applied Sciences and Arts og det schweiziske Fintech Innovation Lab ved University of Zurich. Sebaversity sigter mod at undervise blockchain og kryptokurver til enkeltpersoner såvel som medarbejdere i virksomheder.

”Behovet for uddannelse inden for blockchain er enormt. Sebaversity, initieret af den første kryptobank med Finma-licens, yder et vigtigt bidrag her, ”- sagde direktøren for det schweiziske Fintech Innovation Lab, Thomas Puschmann.

Crypto.com modtager guldsikkerhedscertificering

Crypto.com, en populær kryptokortudsteder og udvekslingsplatform / mobilapp, har modtaget “Gold Standard” af sikkerhedscertificeringer fra SGS, en global certificeringsorganisation.

Certifikatet anvender strategier til databeskyttelse, når det kommer til enhver form for personligt identificerbar information (PII) i en organisation.

SGS er et schweizisk globalt organ, der ejer mere end 2.600 kontorer over hele verden og giver tilbyder certificeringstjenester efter udførelse af uafhængig verifikation og revision.

Jason Lau, Chief Information Security Officer for Crypto.com, erklærede, at tilføjelsen af ​​ISO27701: 2019-certificeringen til virksomhedens eksisterende sikkerhedscertificeringer viser deres dedikation til at give den bedste sikkerhed.

Virksomhedsdækkende milepæl! Den nye # iso27701 er forsikring over for vores kunder om, at vi er forpligtet til løbende at forbedre vores databeskyttelsesadministration, når vi fortsætter med at udvide globalt. tillykke! @cryptocom @Kris_HK https://t.co/mazepqUobv

– Jason Lau (@JasonCISO) 2. juni 2020

Certifikatet er en komponent i en mere omfattende sikkerhedsstyringscertificering, som normalt koncentrerer sig om kontinuerlige sikkerheds- og fortrolighedsforanstaltninger.

“Organisationen skal opretholde strenge politikker, procedurer, kontroller og forpligtelse til løbende at forbedre for at opretholde sin certificeringsstatus,” – bemærkede Lau.

Ifølge Lau blev virksomheden intensivt revideret i seks måneder, inden den fik certificeringen for at sikre, at hele datastyringssystemet konstant arbejdede for at forbedre privatlivets fred i deres daglige drift..

Da yderligere lag er blevet implementeret på tværs af organisationen, er brugerinformation nu langt mere sikret mod eksterne hackingforsøg, sagde Lau.

“I øjeblikket er der regioner rundt om i verden, hvor kryptoregler enten ikke er oprettet endnu eller er i de meget tidlige stadier af håndhævelsen.”

Fremhævet billede: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me