Den store slæbebåd mellem Bitcoins og Altcoins

krig bitcoin altcoin

Uanset hvor forældet bitcoin har eller bliver, kan ingen nogensinde sige, at det ikke var først. Den ophøjede titel “King Coin” er velfortjent, fordi bitcoin repræsenterer den lille, lokaliserede storm, der til sidst skabte nok turbulens til at blive en sand tsunami af investorinteresse. Markedet for kryptokurrency, som nu kan prale af en samlet kapitalisering på omkring $ 400 mia, kan takke bitcoin for at fange og holde verdens opmærksomhed i årevis og opbygge momentum, som en gang-spædbarn projekter som Ethereum piggybacked på. Der er nu et travlt marked med altcoins, der kørte ind på bitcoins coattails, med ambitioner om at opnå et højt værdsat token og blomstrende samfund som deres fælles patriark.

Disse altcoins, uanset hvor robuste eller imponerende deres nytte er, vil altid være andet end bitcoin. En dikotomi i mere end sentiment, det tekniske forhold mellem bitcoin og altcoins fremhæver også deres unikke forhold. Bitcoin og stort set hele altcoin-markedet har en nysgerrig omvendt forhold—Når bitcoin stiger i fiat-værdi, falder altcoins. Erfarne kryptovaluta-investorer genkender dette fænomen og kan udnytte det, men det bør ikke betragtes som en kaution. For en mere informeret handelsstrategi hjælper det med at forstå drivkraften bag bitcoins mystiske forbindelse med de altcoins, den har skabt.

Hovedinvestering Medium

Bitcoin er de facto-valutaen til investering i andre kryptovalutaer. Industrien er stadig ung og ganske vist stratificeret og mangler den problemfri interoperabilitet, som blockchain angiveligt kan opnå, så bitcoin fungerer som en tragt for fiat-penge til det større altcoin-marked. Der er få børser, der giver handlende mulighed for at forbinde en fiat-bankkonto, men de sælger kun de mest almindelige kryptokurver: bitcoin, Ethereum og undertiden Ripple eller Litecoin. Bitcoin købes også let på websteder som Localbitcoins.com eller udvindes. For at investere i nyere altcoins er der et større udvalg af børser, der fungerer ved hjælp af bitcoin udelukkende som finansielt medium.

Disse børser er ikke længere niche og kan tjene millioner af dollars i bitcoin hver dag uden at introducere fiat i deres økosystem. Handlende skal bruge blockchain-infrastruktur som tegnebøger til at sende bitcoin til børsen, og så kan de bruge den til at købe altcoins denomineret i BTC, som Stellar Lumens (XLM), Request Network (REQ), Cardano (ADA) og utallige andre. Når disse handlende ønsker at lukke deres position, sælger de disse altcoins til gengæld for bitcoin. Derfor giver efterspørgsel efter altcoins efterspørgsel efter bitcoin. Mange foretrækker at beholde deres afkast i bitcoin i stedet for at overføre tilbage til fiat, hvis de kan, fordi de kan være hurtigere til at genskabe nye positioner, når mulighederne på altcoin-markedet opstår. Denne forestilling taler om den spekulative obligation, som bitcoin og altcoins deler.

Altcoins som en Bitcoin Booster

Der er mange måder at akkumulere mere bitcoin på. Naturligvis kan man købe det med fiat-penge fra en børs eller endda kontant, men for dem, der allerede har brugt alt, hvad de er villige til at tabe, er der andre muligheder. At købe bitcoin lavt og sælge det højt er en måde, selvom det er svært at opnå. En mere risikabel, men mere lukrativ metode er at investere i altcoins. Fordi altcoins og bitcoin påvirkes af nyhedscyklusser og ikke på konkret, forankret værdi, kan folk bevæge sig mellem altcoins og bitcoin med henblik på at få mere bitcoin. Dette opnås via de tidligere nævnte bitcoin-baserede børser.

For eksempel, Grundlæggende opmærksomhedstoken kan nå en vigtig milepæl, der er anført i køreplanen, såsom frigivelsen af ​​sin Brave internetbrowser, hvorved prisen på BAT påvises. Ved at sælge bitcoin til BAT kan handlende tage en position med deres bitcoin, der vinder betydeligt mere i samme periode end bitcoin selv. Altcoins er generelt billigere med hensyn til fiat-penge end bitcoin, så deres bevægelser opad (eller ned) er mere markante. Med en 2BTC-investering, der stiger med 50%, kan en klog erhvervsdrivende tjene 1BTC (svarende til over $ 10.000 i dagens priser) på få timer.

Dette funktionelle og spekulative forhold såvel som de sentimentale og økonomiske forskelle mellem dem er grunden til, at bitcoin og altcoins fodrer hinanden på en cyklisk måde. Det kan næsten sammenlignes med et aktiemarked, hvor folk kan købe “blockchain-aktier”, men når de sælger aktierne, får de et aktiv, der i det væsentlige afspejler bevægelser på hele markedet i stedet for kontanter. En ældre og meget dyrere mønt, når det er bitcoin’s “tur” til boom, tager det meget mere penge og volumen at flytte, og styrker fra alle undtagen de mest modstandsdygtige altcoins.

Kamp mod Bitcoin

Nogle altcoins kan ikke betragtes som ‘alternative’ længere. De har differentieret sig selv, bevist deres brugssager eller på anden måde påberåbt sig stærk underliggende værdi for at modstå træk fra den almægtige bitcoin. Selvom det stadig er en kendsgerning, at en nedbrudt bitcoin også bringer hele markedet ned, da det er et barometer for kryptokurrency-sentiment, er dets korrelation med nogle altcoins stærkere end med andre. Ethereum har for eksempel en ligning af værdipropositioner fjernet fra bitcoin, og det har været kendt at afvige fra bitcoins diagram ofte.

Kommende mønter, og endda nogle, der endnu ikke er frigivet, viser sandsynligvis også modstand mod tendensen inden for bitcoin. NEO er for eksempel som Ethereum, men støtter nogle af de fejl, der gør udvikling på ERC20 til en usikker bestræbelse. En del af NEOs modstandsdygtighed er også det indehavere tjener udbytte i form af GAS, som også bruges til at drive smarte kontrakter bygget på platformen. Markedet vil også vidne om en overflod af nye tokens udstedt i det kommende år – mange med stærke brugssager designet til at genbruge værdi og skabe deres egne økonomier snarere end kapitulere til tyngden af ​​bitcoin.

Blandt dem inkluderer markante deltagere Coinseed, som hjælper folk med at investere i kryptokurver ved hjælp af den reserveændring, de indsamler (digital eller fysisk), og derefter opbygge en portefølje, der kan sammenlignes med andre. HoToKeN er en anden lovende upstart, der allerede er i brug i Thailand, hvilket fremmer en sund værdicyklus mellem detailhandlere og deres kunder. For at optræde som advokater på sociale medier, sende billeder og andre specifikke merværdier, belønner detailhandlere HTKN, der kan indløses for rabatter i deres butikker. Sårbarhed med detailvarer er nyttigt for kunder, der endelig belønnes for deres brandloyalitet, men også for butikker, der får både loyalitet og forretning.

Det tager ikke meget for værdi at undslippe enhver kryptovaluta. Men med intelligent udvikling, der belønner alle deltagere ens, kan blockchain-projekter forsvare sig mod spekulative udstrømninger ved at tilbyde den samme form for incitamenter til at låse værdien i stedet. Strømmene på dette unge marked er stadig vilde, men de skærer også gennem grundfjeldet og bliver mere forudsigelige. Den nyeste generation af kryptokurrencyvirksomheder demonstrerer dette imponerende, og verden venter med ventet ånde på, at de skal modnes, og måske en dag frigøre kongen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me