Bedste Bitcoin Cash (BCH) tegnebøger til 2019

I dagens artikel vil vi se på nogle af de bedste Bitcoin Cash-tegnebøger, du skal prøve i 2019 såvel som på deres funktioner.

Bitcoin Cash er en gaffelmønt fra Bitcoin i 2017. Hvis du er interesseret i at købe og handle med BCH, skal du bruge en tegnebog til at gemme dine mønter og sende til og fra andre adresser.

I dagens artikel vil vi se på nogle af de bedste Bitcoin Cash-tegnebøger at prøve i 2019.

Atomic Wallet

bitcoin_cash_crypto_wallet

Atomic Wallet blev oprettet af medstifter og administrerende direktør for Changelly, Konstantin Gladych, i 2017. Tegnebogen har en mangfoldig liste over understøttede aktiver, der tæller mere end 300 kryptoer. Brugere kan gemme, sende og modtage Bitcoin Cash samt købe med mønten med kreditkort fra Visa eller Mastercard. Der er også mulighed for at konvertere Bitcoin Cash til andre mønter og omvendt direkte inde i tegnebogen.

Atomic Wallet har ikke adgang, og det lagrer heller ikke dit gendannelsesfrø, private nøgler og adgangskoder. Alle dine transaktions- og brugerdata krypteres via en AES symmetrisk algoritme og forlader aldrig den enhed, du bruger, for at få adgang til din tegnebog.

Du kan downloade og installere tegnebogen på enheder, der kører på Windows-64 bit, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, og hvis du er en mobilbruger, er Android- og iOS-apps også tilgængelige.

Ledger Nano S

Ledger Nano S er en populær hardware-tegnebog, der tilbyder en sikker opbevaringsmulighed for en række mønter og poletter. Tegnebogen er meget rost for sine sikkerhedsimplementeringer, som sikrer sikkerheden af ​​dine private nøgler ved at opbevare dem i et sikkert element, der er sikret med en PIN-kode.

Det inkluderer en tofaktorautentiseringsmekanisme, og transaktionerne kan verificeres manuelt via OLED-support ved at trykke på knapperne på tjenesten. Ud over Bitcoin Cash understøtter Ledger Nano S også Bitcoin, Ethereum, Litecoin og en lang liste med andre kryptoer.

medium.com

Guarda tegnebog

Oprettet af et estisk selskab i 2017, Guarda tegnebog er en open source-software, der har kompatibilitet over mange enheder og operativsystemer (Android, iOS, Web, Chrome-udvidelse, Windows, Linux, Mac OS).

Denne tegnebog kan bruges til at gemme Bitcoin Cash og en lang række andre mønter og tokens (40 og stadig tæller).

Alle appversioner af tegnebogen giver dig mulighed for at udveksle mønter direkte ved hjælp af Guardas indbyggede udveksling og købe mønter med fiat ved hjælp af dit kreditkort.

Ingen af ​​brugernes personlige oplysninger eller private nøgler er gemt på Guardas servere, hvilket giver dig fuld kontrol over dine data og midler.

Trezor

Trezor er Ledger’s nr. 1 konkurrent, da denne hardware tegnebog også giver sikkerhed for kryptokurrency ved at gemme dem offline, beskytte dine midler mod malware og hacks.

De private nøgler er stærkt krypterede, og der er adgang til enheden ved hjælp af knapper og en indbygget skærm til at kontrollere og validere dine transaktioner. Trezor kan bruges til at gemme en bred liste over mønter, herunder Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic og mange andre.

Elektron kontanter

Electron Cash er en pung fra Electrum. Denne forenklede betalingsbekræftelse (SPV) tegnebog til Bitcoin Cash kan sikkerhedskopieres ved hjælp af en mnemonic frøsætning. Tegnebogen kan køres på stationære operativsystemer som Windows, OS X og Linux samt mobile enheder med Android.

Electron Cash er en let tegnebog, der gør det let at få adgang til og bruge, da du ikke behøver at vente på, at hele Bitcoin Cash-blockchain downloades. Tegnebogen giver også mulighed for multi-sig-funktionalitet, som tilføjer mere sikkerhed til dine midler.

Bitcoin Ubegrænset

Udviklerne hos Bitcoin Ubegrænset lancerede officielt Bitcoin Cash 1.5.1.0-versionen til BCH-lagring den 20. december 2018.

Denne desktop-tegnebog kan downloades til Windows-, Linux- og Mac-operativsystemer.

BTC.com

BTC.com er en webbaseret tegnebog og en minedrift, der blev lanceret i 2015 af Bitmain. Det kan bruges på både mobile og stationære applikationer.

Bitmain Technologies er et kinesisk firma, kendt som den største aktør i krypto-minesektoren. Det tillader opbevaring, afsendelse og modtagelse af Bitcoin Cash og Bitcoin-midler. BTC.com er kompatibel med både Android- og iOS-versioner.

Denne hierarkiske deterministiske tegnebog muliggør brugen af ​​et master “seed” til at hente mistede midler og har også multisignaturfunktionalitet samt tofaktorautentificering.

Rahakott

Rahakott er en kryptovaluta-tegnebog, der giver brugerne mulighed for nemt at administrere deres mønter fra hvor som helst de har adgang til internettet.

Det mest unikke ved Rahakott er, at du ikke behøver en e-mail-adresse, telefonnummer eller brugernavn for at logge ind; alt hvad du behøver er en mindesætning. Tegnebogen har også tofaktorautentificering og understøtter funktionaliteten ved at generere flere tegnebøger fra en konto og tildele dem til specifikke betalinger.

Rahakott er en “algoristisk” tegnebog, hvilket betyder, at der genereres nye adresser hver gang en transaktion foretages for at øge brugernes anonymitet.

Tegnebogen har en begrænset liste over understøttede valutaer: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash og Dash.

Coinomi

Coinomi er en populær tegnebog, der tilbyder support i flere valutaer. På denne tegnebog kan du gemme et stort antal mønter og tokens, inklusive Bitcoin Cash, Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin osv. Dens brugervenlige grænseflade kan bruges af alle til bekvemt at sende, modtage og gemme kryptokurrency.

Coinomi er en let tegnebog, hvilket betyder at du ikke behøver at spilde tid på at vente på, at den indlæses og synkroniseres med BCHs blockchain.

Coinomi er en hierarkisk deterministisk tegnebog, hvilket betyder, at de private nøgler kun opbevares på din enhed, og en 15-ords frase sætning genereres ved tilmelding. Udtrykket bruges til at gendanne dine midler, hvis der sker noget med tegnebogen.

Du kan også udføre øjeblikkelig udveksling mellem kryptoer i din tegnebog på grund af dens ShapeShift-integration.

Jaxx

Dette er en HD-tegnebog, der understøtter flere valutaer og gør det muligt for brugeren at bevare kontrollen over sine private nøgler ved at holde dem på enheden. Tegnebogen kan bruges på smartphones og stationære operativsystemer og er kompatibel med Windows, Linux og OS X.

Jaxx kan også bruges på mobile enheder, der understøtter Android og iOS ud over Chrome Browser-udvidelsen. Tegnebogen har en sømløs grænseflade, der kan bruges selv af uerfarne forhandlere, og den har en simpel installationsproces.

Sammen med Bitcoin Cash understøttes der også et antal kryptoer som Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoi og mange andre.

CashAddress

CashAddress er en papir tegnebog, der gemmer dine kryptos private nøgler offline ved at udskrive dem på et fysisk stykke papir. Denne tegnebog er ideel til opbevaring af Bitcoin Cash i lang tid, da det ikke er så praktisk at få adgang til hurtig handel. Men husk, at denne metode ikke har nogen gendannelsesmekanisme, hvis du mister papiret.

Afsluttende ord

Med dette afslutter vi vores artikel om de bedste tegnebøger til Bitcoin Cash. Det anbefales, at du grundigt undersøger sikkerhedsfunktionerne i den tegnebog, du er interesseret i, inden du beslutter at overføre dine mønter til den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me