Harddiskminedrift forklaret | Alt hvad du behøver at vide

harddisk minedrift

I dagens guide vil vi forklare, hvad minedrift til harddisk er, og hvilke processer der er involveret i oprettelse af nye kryptokurver ved hjælp af denne alternative metode.

Hvad er Crypto Mining?

Minedrift med kryptovaluta eller kryptomining er processen med at validere de transaktioner, der foretages ved hjælp af en bestemt kryptovaluta, før de føjes til blokken på den digitale hovedbog.

En cryptocurrency minearbejder verificerer ægtheden af ​​transaktionerne og opdaterer blockchain med transaktionen. Cryptominers konkurrerer om at løse komplicerede matematiske ligninger ved hjælp af kryptografiske hash-funktioner, da den første minearbejder, der knækkede koden, godkender transaktionen. Til gengæld for dette belønnes han med en lille mængde af den nye krypto.

Afhængig af mineprotokollen kræver minearbejderen specialiseret hardware for at udføre validering af transaktioner.

kryptomining

usethebitcoin.com

Minedrift protokoller

En blockchain-protokol, også kendt som en konsensusmetode, er et system, der styrer, hvordan konsensus nås og validerer transaktioner inden for et blockchain-netværk.

Der findes forskellige typer protokoller, hvoraf nogle kræver fysisk minedrift, mens du bare skal holde mønterne i en aktiv tegnebog.

Bevis for arbejde

Bevis for arbejde er en minedriftsprotokol, der også bruges af kryptoer, såsom Bitcoin, der kræver meget minedrift for at beregne algoritmerne. En sådan type minedrift kræver opsætning af fysiske hardwarerigge lavet af ASIC-minearbejdere eller grafikkort afhængigt af minedriftens vanskeligheder ved netværket.

Bevis for indsats

Bevis for indsats kræver ikke fysisk hardware; i stedet producerer nye mønter ved indsætning, en proces, hvor netværksbrugere holder deres mønter og lader deres computer være tændt. Indsatsbelønninger er nye mønter, der genereres af minimal computerkraft.

Bevis for kapacitet

Bevis for kapacitet er en konsensusalgoritme, der i stedet for at bruge ASICs-beregning til at verificere transaktioner, bruger harddiske og lagring. Dette er grunden til, at denne konsensusmodel bruges til minedrift på harddisken.

Dette minesystem består af to dele: planlægning og minedrift.

Plotting er, når du genererer en tilfældig løsning eller et plot via Shabal-kryptografiske algoritme, der derefter lagres på minearbejderens harddisk. Minedriften involverer minearbejdere, der konkurrerer om at finde løsningen, og den der formår at finde den først, bliver min den næste blok.

Som et middel til dette bevis deler minearbejdere deres ledige diskplads for at skabe nye minedriftblokke og modtage en minedriftbelønning.

Bevis for opbevaring

Proof-of-Storage, også kendt som proof-of-space eller PoS, bruger ledig diskplads som PoC, men denne protokol bruger den ledige hukommelsesplads til at skabe decentraliseret cloud-lagring i stedet for at generere nye blokke.

I dette lagersystem lejer brugere deres HDD-plads til andre brugere, og ejere af diskplads er i stand til at udvinde kryptovaluta ved hjælp af blockchains ressourcer. I modsætning til PoC-blockchains giver PoS-blockchains udbytte af minedrift ved kryptokurrency ved at bruge de månedlige betalinger, der modtages fra rumlejetjenester..

Der er selvfølgelig mange andre minedriftsprotokoller, men vi har kun vist de mest populære og den, der er relevant for vores guide.

Hvad er minedrift på harddisk?

Harddiskminedrift er en måde at generere kryptokurrency på ved hjælp af harddiske. HDD-minearbejdere kræver ikke grafikbehandlingsenheder som i GPU-minedrift eller ASIC-minearbejdere for at producere nye blokke i den distribuerede hovedbog. I stedet bruger denne metode et sæt harddiske.

Med hensyn til opsætning og vedligeholdelse er HDD-minerigge baseret på forskellige principper sammenlignet med traditionelle minedrift. For at oprette en HDD-gård skal du bruge:

⦁ harddiske;

⦁ en computer;

⦁ display (skærm);

⦁ inputenheder (tastatur og mus).

Hvad der adskiller denne type kryptokurvedrift fra andre er, at den ikke har brug for nogen kraftig GPU eller central processor (CPU).

De væsentlige træk ved en harddisk, der vil påvirke resultaterne af minedrift, er harddiskens kapacitet og ydeevne. Når du bruger en separat GPU, kan du også bruge et bundkort eller CPU-indbygget GPU til minedrift med din harddisk.

harddisk minedrift

steemit.com

Hvordan fungerer minedrift på harddisk?

Planlægning

Plotting er processen med at generere datablokke eller plots på en harddisk. Sammenlignet med GPU-minedrift kan det tage længere tid, men det kræver kun at udføres en gang, mens minedrift med din HDD.

Angiv, hvem der skal modtage belønningen

Efter prægenerering af plotningerne skal du indstille, hvem der modtager en belønning for oprettelse af nye datablokke. Ved solo-minedrift er du modtageren af ​​belønningen. Hvis du mine ved hjælp af en pool, er belønningsmodtageren poolens tegnebogadresse.

Minedrift

Når du har genereret dine plot og gemt på din harddisk, kan du starte din minesoftware.

Softwaren analyserer dine data og beregner, hvor meget tid det tager at generere den aktuelle datablok. Når systemet beslutter en frist, vil din harddisk være inaktiv, indtil den næste blok genereres.

Det bedste ved minedrift på harddisk er, at din harddisk forbliver inaktiv det meste af tiden, da antallet af blokke for det meste forbliver det samme, og analyse for hver blok tager kun et par sekunder.

Fordele ved harddiskminedrift:

Du behøver ikke købe dyre bundkort med et stort antal PCI-slots;

⦁ du ikke behøver at købe dyre GPU’er eller ASIC’er;

⦁ softwareinstallation og konfiguration er enkel;

⦁ ingen hardwareopsætningsproces

⦁ HDD’er kræver mindre energi til at behandle nye blokke end anden minedrifthardware;

⦁ mindre varme og derfor ikke behov for køleenheder for at holde udstyrets temperatur stabil.

Ulemper ved harddiskminedrift:

Brugte harddiske er ikke lette at finde;

⦁ HDD’er har en livscyklus på omkring 10.000 timer;

Mining minedrift tager mere tid at udvinde den samme mængde mønter, som du ville mine med GPU’er;

Mine du mine færre mønter, end du ville gøre med GPU’er.

Hvorfor ikke bruge SSD?

Nogle tror måske, at brug af et solid-state-drev (SSD’er) kan fremskynde datablokgenereringsprocessen, men ydeevnen på lagerenheden påvirker ikke belønningen ved harddiskminedrift.

SSD vil kun afslutte den indledende planlægningsproces hurtigere, men minedriften vil stadig være den samme. Også SSD’er har en meget kortere levetid end harddiske, mens hver gigabyte vil have en højere pris.

Kryptovalutaer til harddiskminedrift

Burst

bristeBurst er en proof-of-capacity-krypto, der kan udvindes ved hjælp af et sæt harddiske med stor kapacitet. Højtydende minedrift kan sikres ved at bruge et højere antal HDD’er, hvilket som et resultat vil give flere minedriftbelønninger.

Sia

siacoin-logoSia er en blockchain-baseret cloud storage-platform, der tilbyder lignende tjenester til Dropbox, Amazon, Apple og Microsoft cloud storage-tjenester.

Sia-brugere er i stand til at leje deres gratis harddiskplads ud til andre brugere, og hvilke filer de gemmer er krypteret i systemet. Smarte kontrakter og proof-of-storage-algoritmer bruges til at validere Sia-transaktioner og til at holde filer autentiske.

Konklusion

Med dette afslutter vi vores guide til minedrift på harddisk. Vi håber, at de oplysninger, vi har givet, vil være til hjælp for dem, der leder efter alternative metoder til generering af kryptokurrency.

Fremhævet billede: prodatarecover.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me