Den farlige indvirkning af Cryptocurrency Mining på miljøet

cryptocurrency minedrift

Flere og flere mennesker går ind i kryptovaluta-minedrift, men hvordan påvirker denne proces miljøet?

Cryptocurrency er en digital form for udveksling, der bruger et decentralt peer-to-peer-netværk til at producere, registrere og sende mønterne over kæden. Minedriftsprocessen involverer minearbejdere, der konkurrerer om at løse komplekse databehandlingsalgoritmer via kryptografisk validering, og den første, der løser hashen, belønnes i valutaen. Blokke af disse verificerede transaktioner føjes derefter til kæden.

Bitcoin-Mining

itc.ua

Ifølge forskere fra University of New Mexico, der ser på miljøpåvirkningen af ​​kryptomining, er der flere områder, der er stærkt påvirket af denne operation:

”Hvad der er mest slående ved denne forskning er, at den viser, at sundheds- og miljøomkostningerne ved kryptokurvedrift er betydelige; større måske end de fleste mennesker indså, ”sagde Benjamin Jones, UNM-forsker.

Men processen med at verificere disse valutaer kræver meget beregningskraft, hvilket igen kræver en enorm mængde energi.

Avisen kaldte “Cryptodamages: Skøn over monetære værdier af luftforurening og menneskers sundhedseffekter af kryptokurvedrift“Vurderer miljøeffekten af ​​disse kryptokurrency-minedriftsteknikker. University of New Mexico forskere Andrew Goodkind (asst. Professor, økonomi), Benjamin Jones (asst. Professor, økonomi) og Robert Berrens (professor, økonomi) bruger eksisterende data om den energi, der bruges af kryptokurrency og et sæt økonomiske værdiansættelsesteknikker for at bestemme, hvor meget cryptocurrency minedrift koster.

”Vores ekspertise er i at estimere de økonomiske skader på grund af sundheds- og miljøpåvirkninger af forskellige økonomiske aktiviteter og sektorer,” præciserede Berrens. ”For eksempel er det almindeligt for økonomer at undersøge virkningerne af energiforbrug i forbindelse med produktions- og forbrugsmønstre i landbruget eller med bilproduktion og -brug. I en verden, der står over for klimaændringer, kan økonomer hjælpe os med at forstå virkningerne forbundet med forskellige aktiviteter og teknologier. ”

Minedrift og forbrug af kryptovaluta

minedrift indvirkning

hitecher.com

Minedrift kræver brug af specialiseret computerhardware, der bruger meget strøm. Minedrift, der er store minedrift, arbejder også i forskellige regioner rundt om i verden, hvor de kan drage fordel af de hurtigste internetforbindelser og billigste energikilder.

Strukturen af ​​kryptokurver er også et problem, da de fleste Proof of Work-baserede mønter bruger en algoritme, der gør hashen sværere at løse over tid, hvilket betyder, at elbehovet også stiger, såvel som deres tilknyttede skader.

”Et vigtigt spørgsmål er den produktionsproces, der anvendes i blockchain til sikring af nye blokke af krypterede transaktioner. Sammen med forsyningsregler for nye enheder i valutaen kræver nogle produktionsprocesser, som den dominerende Proof-of-Work (POW) -ordning, der bruges i Bitcoin, stadig stigende computerkraft og energiforbrug i vinder-alt-i-alt-konkurrencen for at løse komplekse algoritmer og sikre nye blokke i kæden ”, forklarede Berrens.

“Med hver kryptovaluta kan de stigende elbehov for at producere en enkelt mønt føre til en næsten uundgåelig klippe med negativ netto social fordel”, læses papiret.

”Vi så på klimaforandringer fra drivhusgasemissioner fra elproduktion og også indvirkningen af ​​lokale luftforurenende stoffer, når de transporteres medvind og på tværs af lokalsamfund,” sagde Goodkind.

Papiret estimerede, at hver $ 1 af Bitcoin-værdi i 2018 genererede skader på $ 49 i sundhed og klima i USA. Forskernes data viser, at omkostningerne ved oprettelse af Bitcoin i 2018 svarede til omkostningerne ved dens skader. Disse skader inkluderer forurenende stoffer, der skyldes forbrænding af fossile brændstoffer til energi, såsom kuldioxid, fint partikler, nitrogenoxider og svovldioxid. Indånding af disse forurenende stoffer i længere tid har været forbundet med en øget risiko for tidlig død.

”Ved at bruge store mængder elektricitet genereret ved forbrænding af fossile brændstoffer. Minedrift med kryptovaluta er forbundet med dårligere luftkvalitet og øget CO2-emission, hvilket påvirker samfund og familier over hele landet, herunder her i New Mexico, ”- sagde Jones.

Forskerne estimerede elforbruget og den resulterende kulstofemission for fire af de mest miner kryptokurver: Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Monero. De fire kryptoer tegnede sig for mellem 3 og 15 millioner tons kuldioxidemissioner fra 2016 til midten af ​​2018.

Data om emissioner blev indsamlet for forskellige forurenende stoffer forbundet med hver produceret kilowatt-time i USA og Kina, hvor de fleste af verdens minedrift med kryptokurrency er placeret. De udledte fra flere omfattende amerikanske data for at beregne sundheds- og klimapåvirkningerne – eller “kryptoskader” – i Kina.

minedrift krypto

thebell.io

Deres skøn over klimaskader er baseret på kuldioxidemissioner som følge af elproduktion.

I Kina er klimaændringerne ca. 89% på grund af kryptoskader, mens resten på 11% skyldes menneskers sundhedsmæssige virkninger. I USA påvirker næsten 60% af kryptoskader klimaet, mens 40% påvirker sundheden.

Dette skyldes, at emissioner fra elproduktion er højere i Kina end i USA. Minedrift i kryptovaluta i Kina påvirker i høj grad antallet af for tidlig dødelighed. Ifølge forskerne resulterer hver 50.000 Bitcoins, der udvindes i Kina, med yderligere 12 dødsfald som følge af udsættelse for partikler.

EN Ny videnskabsmand Undersøgelser viser, at Bitcoin-minedrift genererer kulstofemissioner som hele Estlands land, hvor kinesiske minearbejdere har et bidrag på 47%. Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index (CBECI) fandt ud af i år, at Bitcoins strømforbrug oversteg Schweiz.

Minedrifthardwaren kræver også kølige systemer for at forhindre overophedning under beregning af sådanne komplekse algoritmer. Dette bruger ekstra energi, som ikke var inkluderet i denne undersøgelse, hvilket betyder, at der produceres endnu mere energi og dermed flere skader.

Cryptocurrency Mining og kulstofemissioner

kulstofudslip

http://theconversation.com/

Undersøgelsen afslørede, at hele netværket i 2018 havde et elforbrug på 31,3 teravattimer, hvilket genererede 17,3 megatons kuldioxid.

Kina er den største producent og forbruger af kulenergi i verden med miner i Xinjiang og Indre Mongolske regioner. Kulenergikilder har 30% billigere energi end dem ved hjælp af vedvarende energi. Når man sammenligner udvindede kryptoer med vedvarende energikilder i Canada, ville den samme udvindede krypto i Kina have en firedobbelt mængde CO2-emissioner.

EN CoinShares-forskning rapport beregnet, at 77,6% af krypto-minedrift bruger elektricitet fra vedvarende ressourcer, mens resten af ​​de 22,4% er afhængige af fossile og nukleare producenter.

Mange omfattende kryptovaluta-minedrift er placeret i regioner som Pacific Northwest, Upstate New York, Northern Scandinavia, Island og Georgia, hvor der for det meste anvendes vedvarende energikilder.

Konklusion

Som vi kan bemærke, har modeller for produktion af vedvarende energi mindre indflydelse på miljøet. Vi kan kun håbe, at minearbejdere og minedrift vil forsøge at skifte til at bruge mere vedvarende energi end dem, der er baseret på fossile brændstoffer for at mindske de negative virkninger af kulstofemissioner. Også, hvis kryptoer skifter fra deres PoW-protokol til PoS, som er mindre hukommelseskrævende end den tidligere, kan dette drastisk reducere energiforbruget.

Fremhævet billede: sharespro.ru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me