Bedste Tezos (XTZ) tegnebøger til 2019

I dagens artikel vil vi se på nogle af de bedste Tezos-tegnebøger, du skal prøve i år. Sørg for, at den valgte tegnebog opfylder alle de nødvendige kriterier.

Tezos er en blockchain-platform, der muliggør implementering og udvikling af smart kontrakt, afhængig af en selvstyringsprotokol. Denne dApp-platform er forskellig fra andre, fordi interessenterne træffer alle netværksbeslutninger gennem et stemmesystem.

Ting, du skal overveje, før du vælger en XTZ-tegnebog

Hvis du er interesseret i at købe XTZ-mønter eller Tezzies som de kaldes, er der et par elementer, du skal tage i betragtning:

Valutasupport– Den første ting du skal kigge efter er en tegnebog, der tilbyder support til XTZ. Der er i øjeblikket få tegnebøger, der gemmer mønten.

Flere altcoin support– Afhængigt af hvilken slags portefølje du ønsker, kan du vælge en tegnebog, der kun understøtter XTZ eller en, der understøtter flere kryptokurver.

Sikkerhed– Kontroller, om den tegnebog, du er interesseret i, har private nøgler, har 2-faktor-godkendelse, solid kryptering og et backup-system.

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en passende cross-platform tegnebog, der giver dig mulighed for at gemme og administrere dine Tezos på en enkel måde. Tegnebogen er kompatibel med både Android- og iOS-enheder samt følgende desktop-systemer: Windows, Ubuntu, Debian, Fedora og macOS.

Atomic Wallet leveres med en æstetisk grænseflade, der er let at forstå og navigere. Tegnebogen er ikke frihedsberøvende, med de private nøgler og adgangskoder krypteret og forlader aldrig din enhed. Transaktionsdata og loginoptegnelser gemmes også lokalt.

Hvis du vil udveksle din krypto i Tezos eller andre mønter, skal du vide, at Atomic inkluderer en udvekslingsfunktion, der giver dig mulighed for at udføre hurtige krypto-til-kryptoswaps. Der er også mulighed for at købe mønter ved hjælp af USD, EUR og andre fiats via kreditkort.

Med hensyn til lagringsmuligheder understøtter Atomic Wallet udover Tezos mere end 300 andre kryptoer og tokens.

TezBox tegnebog

TezBox var den første tegnebog designet til Tezos, der havde en grafisk brugergrænseflade. Det blev lanceret, da projektet var i ICO-salg af en udvikler, der var fra Tezos-samfundet. TezBox har en let at navigere interface, der er kompatibel med computere, der kører på Windows- og Mac-systemer. En tegnebog til Linux-styrede computere er også under udvikling.

En Chrome-udvidelse er også tilgængelig til tegnebogen, og der er i øjeblikket udviklede Android- og iOS-versioner.

TezBox kan prale af integreret support til både Trezor- og Ledger-hardware-tegnebøger, skønt Tezos-support ikke er nævnt på Legers websted. Trezor gør dette, hvilket antyder, at måske Tezos understøttes bedre på deres enhed.

Online-tegnebogen gemmer de offentlige og private nøgler på brugerens enhed.

tezbox.com

Guarda tegnebog

Hvad laver Guarda en af ​​de bedste Tezos-tegnebøger er dens næsten universelle token-dækning.

Ud over krypteringer i topklasse som Bitcoin, Ethereum og Ripple understøtter det også en lang række ERC 20-tokens samt Tezos-mønter.

Også letter tegnebogen token-køb med fiat via dit kreditkort, hvilket sparer tid og penge, da du ikke behøver at skifte bytte

Guarda er kompatibel med næsten alle større platforme, hvad enten det er desktop eller mobil. Du kan heller ikke downloade nogen app og bare bruge online Web Wallet fra din browser.

Dine tegnebogsdata eller private nøgler forbliver altid på din enheds sikre hukommelse og sletter sig selv, når du logger ud af tegnebogen.

Men en af ​​de smukkeste funktioner i Guarda er sandsynligvis den indbyggede krypto-udvekslingstjeneste, hvor du kan udveksle mønter lige i appen.

Galleon Tezos tegnebog (Tezori)

Galleon er en softwarepung til opbevaring af Tezos. En implementering af Tezori, en open source-tegnebogsinfrastruktur til Tezos blockchain, Galleon understøttes af hardware- og softwaretegnebøger og fås på otte forskellige sprog. Tegnebogen er kompatibel med computere, der kører på Mac-, Windows- og Linux-systemer.

Tezos CLI tegnebog

Det CLI tegnebog er til brugere, der har noget kodende viden, da det kræver brug af kommandolinjer. Tezos har opført det på sit websted og er blevet revideret af en uafhængig ekstern sikkerhedsrevisor. Da tegnebogen har brug for en vis kommandolinieoplevelse, kan det være ret vanskeligt at bruge af de fleste brugere.

Kukai Tezos tegnebog

Kukai er en webbaseret open source-tegnebog, der giver brugerne mulighed for at gemme XTZ. Brugere er i stand til at generere en helt ny tegnebog eller importere en eksisterende ved hjælp af en mnemonic frø kode eller en.tez fil.

Tegnebogen har et simpelt websted med hensyn til design og er generelt velanset af Tezos-samfundet. Det synkroniseres direkte med Tezos-netværket, så du nemt kan sende eller modtage XTZ.

Tegnebogen har muligheden for at underskrive transaktioner offline, hvilket betyder, at dine nøgler holdes beskyttet mod online trusler. Når tegnebogen genopretter forbindelse til internettet igen, kan den transaktion, du underskrev offline, sendes over netværket.

Tezos.Blå tegnebog

tezos.blue

Det Tezos. Blå er en lille tegnebog til mobilbrugere, som understøttes på Android og Windows 10. Apps til tegnebogen kan downloades fra henholdsvis Google Play og Microsoft Store.

iOS-brugere kan også bruge tegnebogen, men den er kun tilgængelig på Apple Test Flight-programmet. Apple afslørede ikke, hvornår appen integreres i App Store.

Selvom den var designet til at være en let pung, kompromitterer den ikke sikkerheden. Det drager fordel af operativsystemets egen beskyttelse ved at være en indbygget app, ud over at have dine private nøgler krypteret på flere niveauer.

Tezos Blue betragtes som en funktionel tegnebog, men det ser ud til, at udviklingsteamet bag det ikke har frigivet nogen opdateringer det sidste år.

WeTez tegnebog

WeTez blev udviklet af et firma med hovedkontor i Kina og var blandt de første til at oprette en mobil tegnebog beregnet til XTZ-opbevaring og transaktioner.

Den mobile tegnebog understøttes på smartphones, der indeholder Android- og iOS-systemer, mens dens software er integreret med Tezos-enheden. Tegnebogen giver brugerne mulighed for at sende, modtage og indsætte tokens til XTZ-belønninger.

Trezor Model T tegnebog

Amazon.com

Det Trezor T. er den nyeste model af Trezor og den eneste, der har tilføjet støtte til Tezos og dens token ved navn XTZ. Denne hardware tegnebog understøtter alle andre større kryptoer ud over en bred liste over altcoins.

Denne lille enhed sikrer dine midler gennem et PIN-frø, avanceret kryptering, manuel transaktionsbekræftelse og 2-faktor-godkendelse. Trezor er bakket op af et aktivt udviklingsteam, der konstant frigiver opdateringer og forbedringer.

Dom

Med dette afslutter vi vores liste med nogle af de bedste muligheder for opbevaring af Tezos-mønter. Sørg for, at den tegnebog, du vælger, opfylder alle de nødvendige kriterier, så den sikrer sikker opbevaring af din XTZ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me