Ripple vs Litecoin – Hovedforskelle mellem disse to kryptovalutaer

Ripple vs Litecoin bliver ikke en let sammenligning under hensyntagen til, hvor forskellige disse digitale aktiver er. Der er dog nogle forskelle, som vi skal gøre og tage i betragtning. Hastighed, pålidelighed, gebyrer og konsensusalgoritmer er nogle af de ting, vi vil se på.

Ripple (XRP) er en af ​​de største og hurtigst voksende kryptokurver på markedet. På samme måde har Litecoin (LTC) været en vigtig spiller i kryptorummet. Begge disse virtuelle valutaer har deres fordele og ulemper, og hver af dem tilbyder fantastiske løsninger til brugerne.

Ripple vs Litecoin – Forskelle

Ripple (XRP) er den fjerde største virtuelle valuta i verden. Det bruges af virksomheder til at behandle hurtigere grænseoverskridende transaktioner og reducere omkostninger. Denne kryptovaluta kan også bruges til at skaffe likviditet efter behov mellem fiatmarkeder. Dette er meget nyttigt, i betragtning af at det er meget dyrt og langsomt at udføre fiat-transaktioner i bestemte korridorer.

Ripple er også et firma. Dette firma står bag hovedudviklingen af ​​XRP, og hvordan det kan bruges til at forbedre det finansielle marked. Indtil nu var Ripple i stand til at tilbyde tjenester til mere end 300 kunder.

Litecoin er i stedet den 8. største kryptokurrency. Dette digitale aktiv blev oprettet for at kunne tilbyde hurtigere og billigere overførsler end Bitcoin (BTC). I de sidste par år blev det også brugt af udviklere til at teste en bred vifte af nye forbedringer. Disse forbedringer var planlagt til at blive brugt på Bitcoin-netværket. Således arbejdede Litecoin som et testnetværk for Bitcoin.

Denne virtuelle valuta styres i øjeblikket af Litecoin Foundation. Denne fond arbejder for at fremme LTC, forbedre hele netværket og udvide dets anvendelighed. Dette svarer til den måde, hvorpå Ripple arbejder med det digitale XRP-aktiv.

De følgende afsnit vil blive brugt til at beskrive mere detaljeret den måde, hvorpå Litecoin og Ripple fungerer. Vi vil tage højde for deres konsensusalgoritmer, priser og fremtidige projekter.

Konsensusalgoritme

Ripple og Litecoin har forskellige konsensusalgoritmer. Ripple arbejder med et netværk af servere, der distribueres rundt om i verden, hvilket gør hele netværket decentraliseret. Disse servere tillader netværket at køre og være så adræt som det i øjeblikket er. Dette adskiller sig helt fra Proof-of-Stake (PoS) eller Proof-of-Work (PoW) blockchain-netværk.

De vigtigste egenskaber ved denne konsensusalgoritme inkluderer hastighed, pålidelighed og lave transaktionsgebyrer. Samtidig bruger dette netværk ikke store mængder energi til at fungere.

Litecoin arbejder i stedet med en Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritme. Dette gør det til et meget sikkert netværk og også pålideligt. På trods af at alle kan få adgang til dette netværk, er det meget centraliseret. Flere minedrift i Kina koncentrerer en stor del af den samlede Litecoin hashrate.

Sammenlignet med Bitcoin er Litecoin hurtigere og billigere at bruge. Ikke desto mindre forbliver det mindre energieffektivt end Ripple og dets system.

Mens Ripple-transaktioner er næsten gratis og øjeblikkelige, kan Litecoin-transaktioner tage et par sekunder at blive bekræftet. LTC-overførsler er også dyrere end XRP-transaktioner.

Ripple vs Litecoin prissammenligning

Før vi forstår de vigtigste forskelle mellem Ripple vs Litecoin, skal vi se, hvor mange mønter de har udstedt. Der er blevet præget 100 milliarder XRP (100.000.000.000 XRP), hvoraf omkring 43.810.000.000 XRP er i omløb. I mellemtiden vil der aldrig være mere end 84 millioner LTC, med 65.864.560 LTC i øjeblikket i omløb.

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel er XRP-prisen $ 0,2555266 og en vurdering af $ 11,566,743,830. Ting er forskellige for Litecoin. Hver LTC kan erhverves for $ 58,62, og den har en markedsværdi på $ 3.860.807.166.

Den højeste pris, som Litecoin nogensinde har nået, var tæt på $ 375 i 2017. XRP nåede et højeste niveau på $ 3,84 i januar 2018, et par uger efter Litecoin. Dette viser, hvordan kryptovalutamarkedet er meget ustabilt, og hvor meget ting kan ændre sig. Markedet venter nu på nye heltidshøjder i begge disse kryptokurver.

Det er værd at bemærke, at både Litecoin og Ripple har været i et bjørnemarked i 2018 og 2019. Litecoin oplevede noget momentum i 2019 før halveringsbegivenheden. I mellemtiden blev XRP-investorer begejstrede med Swell-begivenheder fremmet af Ripple.

Erhvervelse og lagring af Ripple og Litecoin

At købe og opbevare Ripple og Litecoin burde ikke være en vanskelig ting at gøre. Faktisk understøtter de fleste udvekslinger både XRP og LTC. Dette gør tingene lettere for dem, der ønsker at have en diversificeret portefølje i kryptokurver.

To af disse platforme, hvor du kan købe de førnævnte to virtuelle valutaer, er Coinbase og Binance. Ud over det har brugerne mulighed for at gemme deres midler på disse platforme. Den bedste ting at gøre er dog at gemme virtuelle valutaer i en hardware-tegnebog.

En af de bedste tegnebøger til opbevaring af begge disse virtuelle valutaer er Ledger. Der er andre platforme, der kan tilbyde dig forskellige løsninger alt efter dine behov. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke der er de bedste børser, hvor du kan købe Ripple eller Litecoin.

Fremtiden for krusning og litecoin

Ripple planlægger at fortsætte med at vokse rundt om i verden. Faktisk ønsker de at tiltrække et større antal virksomheder, der arbejder med grænseoverskridende transaktioner. Hvis det sker, vil mulighederne for at få nye XRP-brugere også vokse.

En verden med XRP-overførsler ville være bedre for enkeltpersoner og virksomheder. Omkostningerne reduceres, og investeringerne i sektoren kan også vokse.

Desuden har Ripple en bred vifte af projekter, såsom Xpring. Disse initiativer forventes at have en positiv indvirkning på prisen på XRP. Andre løsninger inkluderer On-Demand likviditet og Ripple Net. Nye partnerskaber med andre virksomheder vil spille en nøglerolle i at skubbe XRP højere.

Litecoin har i stedet nye planer om at tage deres løsninger til andre brugere. De arbejder nu på flere privatlivsfunktioner. Dette forventes at hjælpe brugerne med at tage sig af deres privatliv, når de udfører overførsler.

Derudover kunne Litecoin bruges til at teste nye Bitcoin-implementeringer i fremtiden. Dette vil helt sikkert øge efterspørgslen efter LTC og hjælpe den med at nå nye højder i fremtiden. Det er værd at nævne, at LTC oplevede en halveringsbegivenhed for mindre end et år siden.

Konklusion

Både Ripple og Litecoin er meget nyttige virtuelle valutaer til de nicher, de i øjeblikket arbejder på. Hver af dem har fordele og ulemper. Ripple arbejder for at tilbyde bedre løsninger til finansielle virksomheder over hele verden. Litecoin udvikles for at hjælpe Bitcoin-skalaen og vokse yderligere.

Det er klart, at begge disse digitale aktiver havde en positiv indvirkning på markedet. Litecoin og Ripple er bestemt virtuelle valutaer, som kryptoentusiaster og investorer skal eje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me