BlockFi-arvostelu

Tietoja BlockFi: stä

BlockFi on varainhoitoalusta, joka keskittyy kryptovaluutan varoihin. Se tarjoaa valikoiman pankkimaisia ​​palveluja kryptovaluutallesi, mukaan lukien korkotilit ja salatut lainat sekä bitcoin-lainapalvelut suurille laitoksille.

Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

BlockFi: n kotisivu

Yritys on saanut paljon vetovoimaa viime vuosina, ja tämä arvostelu auttaa sinua ymmärtämään tarkalleen, miten BlockFi toimii ja kuinka se voi olla hyödyllistä sinulle.

Osta kolikoita BlockFi: sta

BlockFi Plussat ja miinukset

Plussat

 • Erittäin kilpailukykyiset korot
 • Hanki laina ilman luottotarkistusta
 • Lainat selvittyvät 24 tunnissa
 • Salaus salausta varten on helppo toteuttaa
 • Hyvin rahoitettu ja säännelty alusta ei todennäköisesti pääse pakenemaan rahoillesi

Haittoja

 • Vuonna 2020 tapahtui yksi tietorikkomus – ei varastettuja kolikoita
 • Korkoriskien aukkoriski
 • Vankeusrangaistus

Plussat

Haittoja

 • Erittäin kilpailukykyiset korot
 • Vuonna 2020 tapahtui yksi tietorikkomus – ei varastettuja kolikoita
 • Hanki laina ilman luottotarkistusta
 • Korkoriskien aukkoriski
 • Lainat selvittyvät 24 tunnissa
 • Vankeusrangaistus
 • Salaus salausta varten on helppo toteuttaa
 • Hyvin rahoitettu ja säännelty alusta ei todennäköisesti pääse pakenemaan rahoillesi

Mikä on BlockFi?

BlockFi on yksityisomistuksessa oleva salausalusta, joka keskittyy kryptovaluuttaan ja joka perustettiin vuonna 2017. Sen perustajalla ja toimitusjohtajalla Zac Princeillä on vuosien johtamiskokemus useissa teknologiayrityksissä, muun muassa johtamalla liiketoiminnan kehitystiimejä Orchard Platformissa ja Zibbyssä..

zac prinssi haastattelu

Zac Prince päällä Squawk kadulla

Flori Marquez, perustajajäsen ja operatiivisen osaston johtaja, on myös vuosien kokemus vaihtoehtoisten lainaustuotteiden hallinnasta. Muun muassa hän auttoi skaalamaan 125 miljoonan dollarin salkun Bond Streetille.

zac prinssi haastattelu

Flori Marquez Etelä-Amerikan Bitcoin-konferenssi

Yritys on luotu jäljittelemään pankkeja kryptovaluutta-alueella samalla tarkkailemaan säästötilejä ja salausluottokortteja. Tänään BlockFi tarjoaa korkotilejä, joiden avulla asiakkaat voivat ansaita korkoa salauksestaan ​​ja asiakkaan salausvaluutan takaamista lainoista.

BlockFi toimii useilla kryptovaluutoilla, mutta keskittyy pääasiassa Bitcoiniin, Litecoiniin ja Ethereumiin. Muita varoja ovat USD-pohjaiset vakaa kolikot, kuten GUSD tai USDC.

Mitkä ovat Blockfin pääpalvelut?

Korkotilit ja salauslainat ovat tällä hetkellä kaksi pääpalvelua. Korkotilien avulla käyttäjät voivat ansaita korkoja kryptovaluutasta.

Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

Samanaikaisesti lainat soveltuvat niille, jotka haluavat USD-lainaa valuuttansa perusteella, joten heidän ei tarvitse myydä valuuttansa saadakseen perinteisen lainan.

CRYPTO-LAINAT & KOROTILIT

BlockFi-logo

BlockFi

 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 8,6%
 • On kerännyt yli 108 miljoonaa dollaria riskipääomarahoitukseen
 • Tukee Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia sekä GUSD: tä ja Tetheriä

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledn-logo

Ledn

 • Erinomainen kanadalaisille Bitcoin-hodlersille, jotka etsivät CAD-lainoja
 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 7,5%
 • Kolikot, jotka ovat vakuutettujen Bitgo-tilien hallussa

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ketjuton pääoman logo

Ketjujen pääoma

 • Pääset lainarahastoihin alle 48 tunnissa
 • Helppokäyttöinen, intuitiivinen alusta
 • Bitcoin tallennettu Multi-sig-lompakkoihin

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Näiden kahden päätuotteen lisäksi BlockFi tarjoaa myös kaupankäyntimahdollisuuksia, jotta käyttäjät voivat hallita salausvarojaan ja optimoida salkunsa. Toisin kuin monet kryptovaluutta-alan yritykset, BlockFi on säännelty ja pankkisalaisuuslain alainen.

Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

Katsotaanpa tarkemmin BlockFin tarjouksia.

BlockFi Bitcoin -korkotilit

Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

BlockFi-korkotili toimii aivan kuten tavallinen säästötili, joka sinulla voi olla pankissasi. Tilin avulla käyttäjät voivat ansaita kiinnostusta useilla tuetuilla valuutoilla. Tämä on kauan myöhässä ollut tuote kryptovaluuttamarkkinoilla, koska sen avulla voit ansaita jopa 8% APY-korkoa sen sijaan, että annat kryptovaluutan joutokäynnillä.

Blockfi APY

BlockFi: n vuotuiset korot oikeassa sarakkeessa

Korko maksetaan kuukauden lopussa, ja voit valita useista tasoista, jos päätät pitää Bitcoiniasi tilillä. Saat 6% ensimmäisestä 5 BTC: stä ja 3,2% APY saldostasi yli 5. Kaikki tässä arvostelussa mainitut hinnat voivat muuttua.

BlockFi: n kiinnostustilit verrataan muihin avaruudessa oleviin

Hyvä uutinen BlockFi-korkotilistä on, että voit ansaita enemmän korkoa kuin pankkitililtä. Monissa maissa säästötililtä ansaittava korko ei ylitä 1,5: tä prosenttia, ja se on usein vähemmän.

Sellaisena voit ostaa vakaan kolikon pörssistä ja tallettaa sen BlockFi-korkotilille ansaitaksesi enemmän korkoa kuin pankkisi tarjoaisi sinulle.

Siitä huolimatta sinun on aina pidettävä mielessä, että BlockFi on ilmoittanut verkkosivustollaan seuraavan lausunnon:

Siksi kryptovaluutan tallettaminen tällaiselle tilille tapahtuu omalla vastuullasi.

Varoitusrajat

Peruuttamisrajat ovat toinen mielessä pidettävä asia, koska kuten monien muiden säilöönottolaitosten kohdalla, on olemassa rajoituksia, kun on kyse siitä, kuinka paljon voit nostaa kerralla.

Vuodesta 2020 voit nostaa 100 BTC: tä joka viikko, mikä yleensä pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi suurimmalle osalle käyttäjiä. Voimakäyttäjät voivat kuitenkin haluta tarkastella kunkin valuutan nostorajoja ja maksuja.

Blockfi APY

BlockFi-korkotilit ovat asiakkaiden käytettävissä maailmanlaajuisesti muutamalla heidän verkkosivustollaan luetellulla poikkeuksella. Korkotili on käytettävissä asiakkaille useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, lukuun ottamatta New Yorkia.

BlockFi-salausvakuudelliset lainat

Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

Kuten saatat kerätä nimestä, BlockFi-salattujen lainojen avulla voit ottaa lainaa USD: nä, GUSD: nä tai USDC: nä käyttämällä kryptovaluuttaasi vakuudeksi. Koska lainan arvo on 50%, voit ottaa lainan, joka on enintään 50% tallettamiesi salausvarojen arvosta.

Tällaisen lainan hakeminen vie muutaman minuutin, ja jos hakemuksesi onnistuu, voit odottaa rahasi pankkitililläsi alle 90 minuutissa.

On useita syitä, joiden vuoksi voit haluta ottaa salaustuetun lainan, esimerkkeinä kodin ostaminen, investointien hajauttaminen, velan maksaminen tai yrityksen rahoittaminen.

Kiinteistön ostaminen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset päättävät ottaa salausturvan, koska perinteiset luotonantajat eivät hyväksy maksuja salauksen kodeista.

Lisäksi lainakorot ovat paljon parempia kuin perinteiset luotonantajat, koska Blockfin riski on niin paljon pienempi

blockfi-lainojen vertailu

BlockFi: n lainakorot ovat paljon parempia kuin perinteiset luotonantajat

Viimeinen syy tämän tekniikan käyttöön on tarve lainata varoja selvittämättä varoja. Lisäksi voit saada myös veroetuja, koska IRS kohtelee kryptovaluutta omaisuutena, eikä lainan ottaminen salausvarallesi ole verotettavaa tapahtumaa.

Salaus salaustoimiin

BlockFi antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa talletuksessaan olevat vaihtuvat varat muihin alustan tukemiin varoihin. Varojen välisessä kaupassa on pieni maksu. Voit tehdä salakirjoituksen salakirjoitukseksi minkä tahansa seuraavista kohteista:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Coinbase-dollarit (USDC)
 • Ethereum (ETH)
 • Paxos (PAX)
 • Kaksosdollarit (GUSD)

blockfi-salaus salaustoimiin

Blockfin salakirjoitusnäyttö

Käteisen lähettäminen langalla

Mahdollisuus lähettää käteistä pankkisiirrolla on lisätty maaliskuussa 2020, ja se on alustan ensimmäinen palvelu niille, jotka eivät ole koskaan ostaneet kryptovaluutta aiemmin. Käyttäjät voivat lähettää USD-johtoja BlockFi-alustalle ostamaan vakaita kolikoita ja ansaitsemaan korkoa jopa 8,6%.

Kaikki johdot vaihdetaan välittömästi GUSD: ksi, ja ominaisuus on tällä hetkellä saatavana tietyissä Yhdysvaltain osavaltioissa ja kansainvälisesti, jotta se olisi saatavilla maailmanlaajuisesti lähitulevaisuudessa. Sinulla on oltava BlockFi-korkotili, jotta kaikki stablecoin-ostoksesi voidaan tallettaa sinne ja voit alkaa ansaita korkoa heti.

blockfi-salaus salaustoimiin

Blockfin äskettäin lisätty tilisiirto tilirahoitusmenetelmänä

Vaikka pankkisiirto, jota käytät tilisiirron lähettämiseen, saattaa veloittaa maksun, BlockFi ei veloita käyttäjiltä saamaansa summaa, joka kaikki näkyy tililläsi. Voit lähettää vähintään 10 dollarin summan, ja varojen lisääminen tilillesi kestää yhdestä kolmeen työpäivää.

Onko BlockFi turvallinen foorumi?

BlockFi tallettaa asiakkaan omaisuuden pääsäilyttäjälle, Kaksoset, luottamusyhtiö, jonka on myöntänyt New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osasto. Kaksosilla on digitaalinen omaisuusvakuutus ja pankki noudattaa pankkien vaatimustenmukaisuusstandardeja ja erityisiä pääomavarantovaatimuksia.

zac prinssi haastattelu

BlockFi pitää kaikki asiakkaiden varat Gemini Custodyssä

Sellaisena BlockFi on yhtä turvallinen kuin Gemini. Tällaisiin alustoihin liittyy tietysti riskejä, ja ehkä suurin on vastapuoliriski (tunnetaan myös nimellä maksukyvyttömyysriski).

Tämä viittaa riskiin, joka kenelle tahansa, joka lainaa rahaa kenelle tahansa, altistuu. Koska se toimii periaatteessa kuin pankki, BlockFi ei ole erilainen, joten asetat itsesi oletusriskiin käyttäessäsi sen palveluja.

Alusta on hyvin avoin siitä, mitä tapahtuisi tuomiopäivän skenaariossa. Tiimi mainitsi, että jos alustaa hakkeroidaan, Gon, Blockfonin ensisijainen huoltaja, joka on Aonin vakuuttama, pitää omaisuuden kylmävarastossa..

Twitter-kuvakaappaus

Jos käyttäjätili on vaarantunut, protokolla määritti, että tili jäädytetään yhdeksi viikoksi, kunnes joukkue pystyy pitämään videoneuvottelun tilin omistajan kanssa voidakseen vahvistaa henkilöllisyytensä.

Jos henkilöllisyys on vahvistettu, käyttäjä pääsee tililleen ja sähköpostiosoitteensa ja salasanansa vaihdetaan.

Jokainen lainan laiminlyönti on erittäin epätodennäköinen skenaario minkään rahoituslaitoksen kanssa, ja BlockFi on varma, että näin ei voi tapahtua pelkästään siksi, että heillä on käytössään perusteellinen riskienhallinta- ja luottoanalyysi.

blockfi-lainan maksumuistutus

BlockFi-sovelluksen lainan maksueräilmoitus

Koska foorumi lainaa vain institutionaalisille lainanottajille tai henkilöille, jotka ovat valmiita antamaan vakuuksia, kaikki lainan laiminlyöneet henkilöt ovat edelleen erittäin epätodennäköinen skenaario.

Kaikki BlockFi: n on tehtävä riskin hallitsemiseksi vain marginaalin soittaminen lainanottajille, jos markkinat liikkuvat heitä vastaan. Siksi BlockFi ei suorita luottotarkastusta lainanottajia vastaan ​​- he ovat jo lähettäneet vähintään kaksinkertaisen lainan arvon vakuuksiin.

CRYPTO-LAINAT & KOROTILIT

BlockFi-logo

BlockFi

 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 8,6%
 • On kerännyt yli 108 miljoonaa dollaria riskipääomarahoitukseen
 • Tukee Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia sekä GUSD: tä ja Tetheriä

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledn-logo

Ledn

 • Erinomainen kanadalaisille Bitcoin-hodlersille, jotka etsivät CAD-lainoja
 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 7,5%
 • Kolikot, jotka ovat vakuutettujen Bitgo-tilien hallussa

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ketjuton pääoman logo

Ketjujen pääoma

 • Pääset lainarahastoihin alle 48 tunnissa
 • Helppokäyttöinen, intuitiivinen alusta
 • Bitcoin tallennettu Multi-sig-lompakkoihin

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Tarjoaako BlockFi kahden tekijän todennuksen?

Alusta tarjoaa kaksivaiheisen todennuksen kaikille verkkotileille alan turvallisuusstandardien mukaisesti. Ottamalla kaksivaiheisen todennuksen käyttöön voit lisätä tilille toisen suojaustason, ja sinua pyydetään syöttämään sovelluksen luoma vahvistuskoodi joka kerta, kun kirjaudut tiliisi..

Valitettavasti selaimesi ei tue upotettuja videoita.

LastPass-todentaja on suosikkisovelluspohjainen U2F-vaihtoehto

BlockFi suosittelee, että kaikki käyttäjät ottavat käyttöön kaksivaiheisen todennuksen tilillään eivätkä ota vastuuta luvattomista käyttäjistä, jotka saattavat päästä tilille, jos et ottanut kaksitekijää todennusta käyttöön.

Palasimme ulos BlockFi: stä ja kysyimme laitteistotodennuksesta kaltaisen laitteen kautta Yubikey. He kertoivat meille tekevänsä sitä, joten toivottavasti näemme sen pian.

Kuinka Block-Fi ansaitsee rahaa?

blockfi-lainan maksumuistutus

Alusta ansaitsee rahaa lainaamalla salausvaroja kauppiaille ja sijoitusrahastoille tai käsikauppamarkkinoille. Ne voivat myös lainata varoja yrityksille, joilla on oltava selvitys salauksesta voidakseen tarjota likviditeettiä asiakkailleen.

BlockFi mainitsee blogikirjoituksessaan, että se toimii likviditeettiä tarvitsevien laitosten kanssa ja lainaa heille salausvaroja korkeammalla korolla. Tärkeimmät lainanottajatyypit ovat seuraavat:

Sijoittajat ja sijoitusrahastot

Nämä lainanottajat vaativat kryptovaluutta joko kaupankäyntistrategioidensa tukemiseksi tai pörssien välisten väärin hinnoitteluerojen poistamiseksi.

Ompelimarkkinoiden päättäjät

Nämä lainanottajat yhdistävät ostajia ja myyjiä, jotka eivät halua tehdä kauppojaan julkisissa pörsseissä, vastineeksi usein jyrkälle hinnankorotukselle. Näillä lainanottajilla oli yleensä oltava salausresursseja käsillä voidakseen vastata kysyntään, joten he ottavat lainaa lainanantajilta, kuten BlockFi, heidän tarpeidensa tyydyttämiseksi.

blockfi-lainan maksumuistutus

kauppiaat ja OTC-markkinatakaajat lainaa BlockFi: lta

Kryptovaluutan pankkiautomaatit ja muut yritykset, jotka tarvitsevat selvityksen kryptovaluutasta

Nämä yritykset tarvitsevat nestemäistä kryptovaluutta päivittäiseen toimintaansa, mutta pitävät suurimman osan varoistaan ​​mieluummin kylmävarastossa.

Bitcoin atm

BlockFi: n erinomaiset riskirahoitusyritykset

Alusta alkoi tulla tunnetuksi kryptovaluutta-maailmassa, kun se alkoi saada erinomaista riskirahoitusta. Elokuussa 2019 yhtiö sai 18,3 miljoonan dollarin A-sarjan rahaston, jota seurasi sitten 30 miljoonan dollarin B-sarjan rahasto.

zac prinssi haastattelu

Val Ventures aloitti toisen riskirahaston, ja mukana oli useita merkittäviä sijoittajia, mukaan lukien CMT Digital, Purple Arch Ventures, Arrington XRP Capital, Winklevoss Capital, Morgan Creek Digital, Avon Ventures, Akuna Capital, PJC, Castle Island Ventures, Kenetic Capital, ja HashKey Capital.

HashKey Capital oli yksi Block-Fi: n merkittävimmistä sijoittajista, ja se oli syy, miksi yritys pystyi laajentamaan Singaporen markkinoita alle vuodessa.

Tähän mennessä BlockFi on kerännyt yli 108 miljoonaa dollaria.

BlockFi-mobiilisovellus

zac prinssi haastattelu

Toukokuussa 2020 BlockFi toi markkinoille iOS- ja Android-käyttäjille tarkoitetun mobiilisovelluksen, jonka tarkoituksena on tarjota helppo pääsy alustaan ​​tien päällä. Joitakin sovelluksen ominaisuuksia ovat:

Kirjaudu

Helppo ja turvallinen rekisteröityminen

Aloittaminen ja koko salkun käyttö puhelimella kestää vain muutaman minuutin.

Kirjaudu

Koron ansaitsevien tilien avaaminen

Voit avata BlockFi-korkotilin puhelimellasi ja alkaa ansaita korkoa kaikista suosituista kryptovaluutoista, mukaan lukien Bitcoin, Litecoin ja Ether.

Kirjaudu

Lainaa rahaa sovelluksen kautta

Saman päivän salattuja lainoja on saatavana vain muutamalla napautuksella puhelimeesi, jolloin pääset käteiseen, joten sinun ei tarvitse myydä salausvarojasi ja laukaista verotettavia tapahtumia.

Kirjaudu

Helppo mobiilisiirto

Voit siirtää varoja suoraan yhdestä salaustasi lompakot BlockFi-tilillesi. Sovelluksen avulla voit myös hajauttaa salkkuasi tekemättä uusia sijoituksia.

Kirjaudu

Ylimääräinen suojaustaso

Kaikki mobiilisovelluksen kautta suoritetut maksutapahtumat ovat turvallisia Blockfin ensisijaisen huoltajan, Gemini, kautta.

Kesäkuusta 2020 lähtien mobiilisovelluksella ei ole kaupankäyntiominaisuuksia ja kasvojentunnistusta kirjautumiseen, mutta nämä ovat ominaisuuksia, jotka BlockFi lupasi tarjoavansa tulevaisuudessa.

Onko BlockFi: llä viiteohjelma?

BLockFi: llä on suositusohjelma asiakkaille, jotka haluavat tuoda ystävänsä alustalle. Toukokuusta 2020 lähtien kaikki BlockFi-asiakkaat voivat ansaita jopa 20 dollaria BTC: ssä jokaisesta kaveristaan, jonka he avaavat ja joka avaa BlockFi-korkotilin. Asiakkaat voivat ansaita 10 dollaria BTC: ssä viideltä ensimmäiseltä kaverilta ja 20 dollaria seuraavilta.

zac prinssi haastattelu

Onko BlockFi koskaan hakkeroitu?

Toukokuussa 2020 hakkerit pystyivät vaarantamaan alustan turvajärjestelmät ja onnistuivat saamaan luvattoman pääsyn arkaluontoisiin tietoihin, joihin sisältyivät käyttäjien nimet, syntymäajat, sähköpostiosoitteet, kotiosoitteet ja toimintahistoria.

BlockFi julkaisi verkkosivustollaan tapahtumaraportin, jossa korostettiin, että hakkerin toiminta on lukittu ja että seurauksena ei ole varoja, salasanoja, sosiaaliturvatunnuksia, verotunnuksia, passeja, lisenssejä, pankkitilitietoja tai vastaavia ei-julkisia tunnistetiedot ”oli paljastettu.

lähettää kolikoita blockfi

Tapahtumaraportin mukaan hakkerointiyritys tehtiin SIM-vaihtohyökkäys yrityksen yhdelle työntekijälle. Kaappaajat pystyivät hallitsemaan työntekijän puhelinnumeroa ja pystyivät palauttamaan työntekijän sähköpostisalasanan ja pääsemään BlockFi-järjestelmiin.

He yrittivät epäonnistuneesti nostaa luvattomasti. Tietorikkomus kesti noin 90 minuuttia, koska BlockFi reagoi nopeasti ja keskeytti työntekijän pääsyn väärinkäytösten estämiseksi.

BlockFi julkaisi julkilausuman mainitsemalla, että yritys pystyi estämään toisen hyökkäysyrityksen. He ottavat myös lähitulevaisuudessa käyttöön lisää työntekijöiden henkilöllisyystarkastuksia ja keskeyttävät kaikki tekstiviestien toisen tekijän.

Onko BlockFi Legit-alusta?

Toukokuun 2020 hakkeroinnista huolimatta kaikki osoittavat, että BlockFi on legitiimi foorumi, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää etuja saadessaan korkoa kryptovaluuttaomaisuudestaan ​​ja pääsyn kryptovaluuttatakuisiin lainoihin..

Kuten kaikessa, mikä liittyy lompakkoosi lähtevään kryptovaluuttaan, sinun on ymmärrettävä, että siihen liittyy tietty riski, mikä tarkoittaa, että omaisuutesi olisi vaarassa, jos alusta kokisi katastrofaalisen hakkeroinnin.

Kuinka luoda tili BlockFi: ssä

 1. Mene BlockFi.com. Valitse “Aloittaa”

  Blockfi koti

 2. Täytä lomake todellisella sähköpostiosoitteellasi (BlockFi lähettää sille vahvistussähköpostin.)

  Blockfi-lomake

 3. Napsauta sähköpostissa olevaa vahvistuslinkkiä. Tämä ohjaa takaisin BlockFi-palveluun.

  vahvista sähköposti

Täältä sinun on valittava, mihin valitset Bitcoin-korkotilin tai Bitcoin-takauksen USD-lainan.

Seuraavat vaiheet kunkin tilin saamiseksi ovat seuraavat.

Bitcoin-korkotilin saaminen BlockFi: ltä

 1. Nyt kun olet palannut blockfi-sivustoon, valitse Korkotili.

  valitse korkotili

 2. Käy läpi vaiheet Suorita KYC-vahvistus.

 1. Palaa takaisin BlockFi-sivustolle ja Kirjaudu sisään. Napsauta sitten Tallettaa.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 2. Nyt sinun on valittava mikä salausvarallesi aiot tallettaa ja ansaita korkoa. Napsauta yhtä alla olevista salausominaisuuksista.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 3. Käytä lompakkoasi lähettää kolikoita salausosoitteeseen, jonka BlockFi näyttää seuraavalla sivulla.

  Voit joko kopioida osoitteen tai skannata QR-koodin.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

Puhutaan nyt Bitcoinin takaamista lainoista. Katso ohjeet tilin perustamiseen vaihe vaiheelta alla olevan oppaan avulla.

Bitcoinin takaaman USD-lainan saaminen BlockFi: ltä

 1. Tässä vaiheessa olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi ja olet palannut Blockfin sivustolle. Valitse Salauslainat valikosta.

  valitse korkotili

 2. Käy läpi vaiheet Suorita KYC-vahvistus.

 1. Palaa takaisin BlockFi-sivustolle ja Kirjaudu sisään. Napsauta sitten Tallettaa.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 2. Klikkaa Uusi laina -painiketta

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 3. Nyt sinun on valittava mikä salausvarallesi aiot tallettaa ja ansaita korkoa. Napsauta yhtä alla olevista salausominaisuuksista.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 4. Syötä USD-summa, jonka haluat lainata, ja napsauta Laske tarjouksesi

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 5. Valitse seuraavaksi Laina-arvo (LTV).

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 6. Valitse Edetä.

  Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina

 7. Kirjoita pankkitietosi ja mihin tarvitset rahaa, ja napsauta Edetä.

  Blockfi jatka

 8. 24 tunnin sisällä sinun pitäisi vastaanottaa sähköpostia BlockFi: lta. Se näyttää jotain alla olevalta. Blockfi bitcoin -vakuudellinen laina
 9. Lainasopimus sisältyy sähköpostiviestiin. Allekirjoita se ja palauta se BlockFi: lle.

 10. Käytä lompakkoasi lähettää kolikoita salausosoitteeseen, jonka BlockFi antaa sinulle palautettuaan allekirjoitetun sopimuksen.

lähettää kolikoita blockfi

Yhden päivän kuluessa vakuuden vastaanottamisesta BlockFi lähettää joko USD pankkitilillesi pankkisiirrolla tai stablecoin valitsemaasi lompakon osoitteeseen.

Ja siinä kaikki! Sinulla on nyt käteistä kädessäsi eikä sinun tarvinnut myydä Bitcoiniasi!

CRYPTO-LAINAT & KOROTILIT

BlockFi-logo

BlockFi

 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 8,6%
 • On kerännyt yli 108 miljoonaa dollaria riskipääomarahoitukseen
 • Tukee Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia sekä GUSD: tä ja Tetheriä

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledn-logo

Ledn

 • Erinomainen kanadalaisille Bitcoin-hodlersille, jotka etsivät CAD-lainoja
 • Salauskorkotilit ansaitsevat jopa 7,5%
 • Kolikot, jotka ovat vakuutettujen Bitgo-tilien hallussa

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ketjuton pääoman logo

Ketjujen pääoma

 • Pääset lainarahastoihin alle 48 tunnissa
 • Helppokäyttöinen, intuitiivinen alusta
 • Bitcoin tallennetaan Multi-sig-lompakkoihin

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Arvosana: 9,4 / 10

BlockFi on suosituin valinta Bitcoinille ja salaukselle hodlers haluavat ansaita vähän passiivisia tuloja tiloiltaan. On tietysti riskejä. Suuret markkinaliikkeet voisivat estää BlockFi: ta toteuttamasta riskinhallintatoimenpiteitään, mutta siksi heillä on niin suuret vakuusvaatimukset. Tämä on ensisijainen riski, jonka BlockFi-käyttäjien on hyväksyttävä. Toinen riski on hakkerointi, ja vaikka BlockFi on tehnyt yhden rikkomuksen, kukaan ei tehnyt mitään kolikoista. Kaikilla muilla rintamilla BlockFi on kuitenkin hyvin alhainen riski, ja hyödyt ovat runsaat. Niiden helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla on helppo avata ja rahoittaa tilejä, ja itse tuotteet ovat upeita tarpeistasi riippuen.

Annamme Blockfille pisteet 9,4 / 10!

Plussat

 • Erittäin kilpailukykyiset korot
 • Hanki laina ilman luottotarkistusta
 • Lainat selvittyvät 24 tunnissa
 • Salaus salausta varten on helppo toteuttaa
 • Hyvin rahoitettu ja säännelty alusta ei todennäköisesti pääse pakenemaan rahoillesi

Haittoja

 • Vuonna 2020 tapahtui yksi tietorikkomus – ei varastettuja kolikoita
 • Korkoriskien aukkoriski
 • Vankeusrangaistus

Plussat

Haittoja

 • Erittäin kilpailukykyiset korot
 • Vuonna 2020 tapahtui yksi tietorikkomus – ei varastettuja kolikoita
 • Hanki laina ilman luottotarkistusta
 • Korkoriskien aukkoriski
 • Lainat selvittyvät 24 tunnissa
 • Vankeusrangaistus
 • Salaus salausta varten on helppo toteuttaa
 • Hyvin rahoitettu ja säännelty alusta ei todennäköisesti pääse pakenemaan rahoillesi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me