Trezor Model T

Nysgerrig efter Trezor Model T?

Spekulerer på, om det er mere sikkert end Trezor One?

Så har du held og lykke …

Vi vil dække alt hvad du behøver at vide om Trezor Model T i denne udtømmende anmeldelse!

Vi sætter Trezor Model T på den ultimative test for at se, om Satoshi Labs ‘anden hardware-tegnebog kan retfærdiggøre $ 100-præmien over Trezor One og konkurrerende hardware-tegnebøger fra Ledger.

Fordele

 • Støtte til adgangssætning
 • Overkommelig
 • Open Source
 • Farvetouchscreen
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support

Ulemper

 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Ingen validering af adresseændring

Fordele

Ulemper

 • Støtte til adgangssætning
 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Overkommelig
 • Ingen validering af adresseændring
 • Open Source
 • Farvetouchscreen
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support

Hvem skal købe en Trezor Model T?

 • Crypto-investorer, der sætter pris på a godt omdømme & sikkerhed
 • Crypto-investorer, der ønsker det multi-valuta support
 • Crypto-investorer, der ønsker en tegnebog med en berøringsskærm

Hvorfor købe en hardware-tegnebog?

Gylden bitcoin og computerchip

For at beskytte dine private nøgler skal de opbevares i kølerum. Hvad er køleopbevaring? Det er en metode til at forhindre, at dine nøgler nogensinde kommer i kontakt med internettet, hvor de let (og eksternt) kan blive kompromitteret.

Tidligere havde mange brugt papir tegnebøger at køleopbevare deres midler, eller værre: med varme tegnebøger, som konstant er i fare.

Med introduktionen af ​​hardware-tegnebøger blev køleopbevaring en enkel og ligetil måde at bruge denne bedste praksis på.

Baggrund

Navnet Trezor kommer fra Czeck-sproget og betyder “sikker” eller “strongbox”.

Trezor er den produktvirksomhed, der er bygget på SatoshiLabs,opfinderne af samlet Bitcoin-minedrift og den deterministiske metode til generering af tegnebog (BIP39).

Trezors første hardware-tegnebog blev prototypet i 2012, og deres første produkt ( Trezor One) så dagens lys i 2014. Model T, en avanceret enhed blev udgivet i 2019.

Grundlæggende om Model T

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios understøttede mønter og poletter

Bruger Hierarkisk deterministisk (HD) oprettelse og overførsel af nøgleprotokol (BIP32), Model T understøtter opbevaring af over 1000 kryptovalutaer. Det er efterfølgeren til Trezor One og udvider enhedens funktionssæt og interface til en mere luksuriøs oplevelse.

Forskellene i pris og funktionalitet mellem Trezor One og Model T er ret på niveau med dem mellem Ledger Nano S og Nano X.

Pris

Det Model T er i øjeblikket $ 159 USD og inkluderer gratis forsendelse inden for USA. Det er prissat at konkurrere med Nano X ud over dets funktionssæt.

Se på, hvordan Model T stabler op mod andre hardware-tegnebøger:

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Sammenligning med konkurrenter

Mens det ligner mange hardware-tegnebogsenheders funktionalitet Model T differentierer sig selv på tre specifikke måder.

For det første er der en plads til et SD-kort, der gør det til den eneste konkurrent til ColdCard for denne funktion. Dette er inkluderet for at understøtte kommende data- og filkryptering, en interessant vinkel for at være sikker.

Skærmbillede af trezor.io Trezor Model T og MicroSD-kort

For det andet er der dets evne til at bruge Shamirs hemmelige deling metode til opdeling af nøgler for at holde dem sikre.

Skærmbillede af trezor.io Shanir Backup Method til Trezor Model t

Endelig er berøringsskærmen i fuld farve.

Skærmbillede af trezor.io Trezor Model T – Tekniske specifikationer

Model T er meget lig den Ledger Nano X ved at det både er en god introduktionsenhed for både nybegyndere og avancerede brugere. Men det ser ud til Trezor undgået at inkorporere Bluetooth-forbindelse for at begrænse angrebsoverfladen.

Bluetooth har af nogle sagt at være en sikkerhed problem. På trods af Ledger’s svar til disse kommentarer er det op til dig at afgøre, om bekvemmelighed er den ekstra risiko værd.

Køb en Trezor Model T

Åbning af kassen

Før du opretter og bruger en hardware-tegnebog, er det vigtigt at bemærke de mulige risici, som nogen kan tage for at oprette en bagdør, inden den når dig.

Kasse med hardware tegnebog

Model T-emballagen består af en sort papkasse, der holdes magnetisk lukket.

Hvad er inde i en Trezor Model T-kasse

Denne hovedæske er dækket af en hvid, delvis ydre ærme og har serienummer og anden information.

Hver Trezor Model T-kasse og enhed er serielle for sikkerheds skyld

Også inde i kassen er en praktisk magnetisk enhedsholder, der har mærkatunderlag, så du kan vælge at montere enheden et eller andet sted nær din computer eller ude af vejen for at undgå at placere den forkert. Det holder også Model T pænt sikret i emballagen, hvis du vælger at opbevare den for at opbevare den i.

Der er lagt meget tid og pleje i pakkedesignet, og Trezor inviterer dig endda til gennemgå dens historie.

Trezor Model T sikkerhedshologram-klistermærke Trezor Model T sikkerhedshologram-klistermærke

I modsætning til Trezor One er der ingen sikkerhedsmærkat på den ydre emballage.

I stedet har Model T et sikkerhedshologram-klistermærke, der dækker USB-C-indgangen på selve enheden.

Sikkerhedsmærkat skrællet af Trezor Model T

Valgmuligheder som dette viser den enorme tanke, der er gået ind i den samlede præsentation og taler til et niveau af kvalitet og ønske om at betjene forbrugeren.

Opret backup-skærmbillede

Dette sikrer, at enheden er ankommet sikkert og er den første ting, du støder på på installationssiden: https://trezor.io/start/

Kassen indeholder:

Skærmbillede af trezor.io Trezor Model T Box indhold

Trezor Model T-enhed

USB-C-kabel (med Trezor-branding)

Nøglering, nøglering & Klistermærker

Seed Backup-kort og enhedsoplysninger

Enhedsbeskrivelse

Det Model T er lidt større end Trezor One, mangler eksterne knapper og bevarer den samme ergonomiske form. Hovedforskellen er skærmstørrelse og farvedisplay.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

Det ydre kabinet er udelukkende lavet af plastik og er ikke velegnet til brug uden for dit umiddelbare computermiljø derhjemme. Dette forstærkes også af den bevidste mangel på bluetooth-funktionalitet.

Trezor Model T

Trezor Model T Pris $ 159 Kompatibilitet 64-bit stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Skærm 240 x 240 pixels Stik USB Type-C Batteri Intet batteri krævet Størrelse 64 mm x 39 mm x 10 mm Vægt 22 g KØB NU!

TREZOR ONE

TREZOR ONE Pris $ 59 Kompatibilitet64-bits stationær computer (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Skærm128 x 64 pixels StikUSB-type Micro-B-batteri Intet batteri krævet Størrelse60mm x 30mm x 6mm Vægt12g KØB NU!

Model T bruger også en USB-C-forbindelse, som er lettere at bruge, selvom det ved første forsøg var vanskeligt at indsætte og virkede som om det kunne gå i stykker. Efter en række forbindelser forsvandt dette problem dog.

Sikkerhed & Design

Trezor, og dets moderselskab SatoshiLabs er pionerer i udviklingen af ​​køleopbevaring tegnebøger. Efter at have udviklet vigtige BIP’er og de første prototyper til kommerciel hardware, Model T trækker på en arv af upåklageligt ry og dygtighed.

Dette afspejles også på deres hjemmeside, som inkluderer en historie med tidligere sikkerhedsproblemer og relaterede Github aktivitet.

PIN-beskyttelse

Det første lag af sikkerhed for din tegnebog er enhedens PIN-kode, som du opretter først.

Trezor T Power Up

Displayet viser et blandet 9×9 gitter med cifre 0-9 hver gang du bliver bedt om at låse enheden op. Det er det opfordres kraftigt til at bruge de fulde 9 cifre muligt at låse enheden.

PIN-koden indtastes direkte på Model T-berøringsskærmen, hvilket sandsynligvis foretrækkes af de fleste. På den anden side kan det siges, at knapstørrelsen er lidt lille og muligvis en kilde til frustration for dem med større fingerspidser.

Opsæt PIN-kode

Resultatet af en forkert indtastning af PIN-koden er en forsinkelse på 2 sekunder, som fordobles ved hvert forsøg på at forhindre, at din PIN-kode bliver brutalt tvunget.

Du får 16 forsøg på at logge ind, når det forkerte nummer er indsendt, hvilket er en udvidelse af metoden, der bruges af Trezor One. Efter 16 forsøg tørrer enheden sig selv.

Enheden forbliver nysgerrig ulåst, indtil du afbryder den, men der er også et enkelt klik på “glem enhed” -knappen.

Gendannelsesfrøord

Før udviklingen hardware tegnebøger, SatoshiLabs introducerede 24-ords sætningsfrasen (BIP32 HD tegnebog) backup metode. Model T er den anden iteration af deres arbejde med hardware-tegnebøger.

Skærmbillede af trezor.io Trezor Model T – Gendannelsesfrøord

Efter at have sikret den fysiske enhed selv med en PIN-kode og navngivet din enhed, bliver du nu instrueret til enten at oprette en ny tegnebog eller importere en fra en sikkerhedskopieret frase sætning.

Når frøsætningen er oprettet, skal du bekræfte dem direkte på enheden.

Trezor T tilfældig Pin

Tegnebøger blev meget nemmere at bruge efter introduktionen af ​​metoden til sikkerhedskopiering af frøfraser i BIP39. Tjek vores blogindlæg på denne udvikling i dybden.

Brug af genkendelige ord er en meget forenklet metode til styring af backupinformation, da kryptografiske numre ikke rigtig er beregnet til at blive håndteret direkte af menneskelige øjne. Dette gør opbevaring, sikkerhedskopiering og gendannelse af tegnebøger meget mere ligetil, hvilket er vigtigt i vellykket selvforældremyndighed.

Gendannelse af din tegnebog, når du har mistet eller ødelagt din Model T er let ved brug af genoprettelsesordene.

Hvordan du sikrer disse ord er den virkelige test af frøfrasemetodens værdi.

Brug af en Billfodl at en-up en sikkerhedskopi af papir er et andet let skridt at tage for at holde din bitcoin sikker.

Billfodl er den perfekte følgesvend til en Trezor Model T

Vær ikke den der mister $ 1.000.000 i Bitcoin efter en brand eller oversvømmelse gør din backup sætning ulæselig. Husk: dit sikreste valg er at gemme dem på metal – ikke på papir!

Køb en Billfodl

Støtte til adgangssætning

Model T har evnen til at inkorporere det “25. frøord”. Kendt officielt som adgangssætningen, kan brugeren bruge den til at føje et ekstra ord til de 24 backupord.

Her er nogle grunde til at bruge en:

1. Det tilføjer ekstra sikkerhed over gendannelsessætningen, hvis nogen finder din 24-ords sikkerhedskopi.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.io – Sådan bruges en TREZOR-adgangssætning?

Det er vigtigt at vide, at alle med disse specifikke 24 ord vil have mulighed for at gendanne din tegnebog og flytte midlerne. Tilføjelse af et nyt ord efter eget valg sætter effektivt en adgangskode på frøsætningen!

2. At implementere en “dummy-konto” på enheden, der har et mindre beløb. Brug af dette skaber sandsynlig benægtelse mod “$ 5 Wrench Attack”.

Sådan fungerer et skruenøgleangreb på $ 5

$ 5 skruenøgle angreb

Angriberne er mere tilbøjelige til at forlade, hvis de kun stjæler din dummy-konto. At afslutte angrebet så hurtigt som muligt og samtidig holde hovedparten af ​​dine midler i din besiddelse er målet her.

Multi-signatur sikkerhed

For at tage din sikkerhed til et nyt niveau giver Model T dig mulighed for at oprette et scenarie med flere signaturer, hvor din signering er delt mellem enheder.

Dette gør det muligt for en tegnebog at drage fordel af at være geografisk distribueret, hvilket gør en bevidst tyveri meget mindre tilgængelig. Midler kan simpelthen ikke flyttes uden besiddelse af alle de nødvendige enheder.

Tilføjelse af funktionalitet til udelukkende at gøre det med Trezor kombination af tegnebog / hardware er i øjeblikket under udvikling.

Shamirs Sharing Secret Backup

En ekstremt unik funktion, som kun Model T kan hævde er at oprette Shamirs hemmelige sikkerhedskopier til din tegnebogs frøsætning.

Ved hjælp af denne metode kan sikkerhedskopifrasen opdeles i “aktier”, som derefter er sikret forskellige steder. Dette svarer til multisignaturfunktionen, da den afklassificerer din backup sætning fra at være en “honeypot”, som kan stjæles.

Adgangskodeadministrator & SD kort

En anden funktion eksklusiv for Model T er SD-kortsporet.

Selvom dette i øjeblikket ikke understøtter nogen funktionalitet, vil det i sidste ende give dig mulighed for at gemme og kryptere adgangskoder med din Trezor-enhed ved hjælp af deres browser-plugin.

Trezor Model T inkluderer også en adgangskodeadministrator

Kortet erstatter den nuværende integration med Google Drive og DropBox, så dine sikkerhedskopier kan holdes alene i stedet for en central server.

Det Trezor hjemmesiden bemærker “kortet gemmer ikke dit gendannelsesfrø eller private nøgler, der stammer fra det.”

Enhedsopsætning & Aktivering

Generer en ny tegnebog Generer en ny tegnebog – Trezor-blog

Brug af et hoveddomænes underdomæne Trezor internet side, Trezor adgang til tegnebøger ved at parre din browser med Trezor-broen.

Dette er et godt kompromis imellem Ledger’s dedikeret softwareapplikation (Ledger Live) og Hold nøglen‘S eneste udvidelsesmetode (eller integration med en konto på Shapeshift-webstedet).

Firmware til kun Bitcoin til Trezor-enhederne blev også for nylig annonceret.

Uanset om du opretter en ny tegnebog eller gendanner fra backup,-en Billfodl vil beskytte dine frøafdelinger mod alle mulige former for katastrofe. Husk, rustfrit stål bevarer ubestridte fordele i forhold til papir, som det er designet til at vare.

Køb en Billfodl

Main Wallet Interface

Sikkerhed og funktionalitet er meget vigtigt, men det udelukker ikke nogen grund til at give yderligere tilpasninger til en enhed. Som hardware tegnebøger går, Trezor er klart i spidsen, når det kommer til optimeringer og indstillinger.

Trezor Model T-indstillinger for startskærmbillede

Konti kan omdøbes, noter og etiketter gemmes med DropBox-integration og brugerdefinerede startskærme er eller endda designe dit eget image hjemmeskærmbilledet er tilgængelige indstillinger.

Der er også nyttige links over tegnebogen, der fører dig til den svimlende mængde information på Trezor hjemmeside og blog. Supporttjeneste kan også rekvireres her.

Selv for dem, der ikke ejer Trezor-enheder, er uddannelsesressourcen her nyttig og nem at navigere.

Udveksling

Wallet-grænsefladen inkluderer en fane til direkte handel med Bitcoin for andre kryptokurver fra en udveksling.

Handlen har form af den “swap” -formede grænseflade mere end et fuldgyldigt handelsmiljø med pristabeller, begrænsningsordrer osv..

på enhedens krypto-udveksling

Mens handlerne kan finjusteres efter beløb og transaktionsgebyr størrelse er de mere eller mindre afhængige af, hvad de tilgængelige børser er villige til at tilbyde.

Under alle omstændigheder under evalueringen af ​​disse var Changelly og CoinSwitch de eneste tredjeparter, der havde tilgængelige tilbud, så denne funktion virker ret begrænset i omfang.

Tegnebøger & Konti

Trezor tegnebog info Wallet faner præsentation på Trezor.io

Det Trezor tegnebog er organiseret efter enhed, konto og adresse. Det visuelle layout er tiltalende og yderst funktionelt.

Brugere kan oprette nye eller importere præ-Segwit-konti her eller vælge en brugerdefineret server. Tegnebogen kan også vise beholdninger i en hvilken som helst af 32 aktuelt understøttede fiat-modværdier.

Transaktioner

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

I modsætning til andre konkurrerende enheder er den Model T genererer med glæde nye modtagelsesadresser, så meget du vil. Dette er vigtigt for at sikre, at du ikke genbruger en adresse, hvilket er dårligt for dit privatliv og netværket generelt.

En ny modtageradresse bekræftes visuelt på enheden, når du opretter den i tegnebogen. Du har også mulighed for at generere en QR-kode, der vises både på selve enheden såvel som tegnebogen i din browser.

Transaktionssamling er også tilgængelig.

Skærmbillede af trezor.io Trezor.ios hjemmeside

Fleksibiliteten over, hvordan din transaktion er konstrueret, er også ganske bemærkelsesværdig. Det er ikke kun muligt at vælge mellem en række prioriteter, men specifikke sat / byte-forhold kan defineres af brugeren.

Hvert valg giver et anslået tidspunkt til bekræftelse baseret på tilstanden af ​​mempool på det tidspunkt.

Vælg transaktionsprioritet på en Trezor Model T

Endelig er det muligt at underskrive og bekræfte beskeder i Trezor-tegnebogen. Model T skiller sig ud i denne henseende som et meget dygtigt produkt sammenlignet med Ledger og Hold nøglen enheder.

Undertegnelse af beskeder på en Trezor Model T

Kontosaldo & Historie

Skærmbillede af trezor.io Brugervejledning: transaktionsoplysninger

Hver kontos historie kan eksporteres i CSV- eller PDF-formater og angive dato, klokkeslæt, transaktions-id og type, adresse, værdi, transaktionstotal og saldo.

Disse er kontospecifikke i stedet for at kombinere hver konto i en enkelt rapport.

Køb en Trezor Model T

Understøttede mønter

Skærmbillede af trezor.io shop.trezor.io

Model T understøtter indfødt et svimlende udvalg af mønter, faktisk over 1.000. Mens let besting af Hold nøglen, du bliver nødt til at undersøge denne side for at se, hvor godt det stabler i forhold til Ledgers tegnebøger og kontraster til Trezor One.

Her findes også, hvilke tredjeparts tegnebøger der kan tilsluttes. Layoutet og brugervenligheden på denne side kan ikke matches.

Ud over Bitcoin, er Model T understøtter også:

 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Fantastisk
 • DASH
 • Over 1.000 mere

Hardware & Operativsystemkompatibilitet

Trezor’s Model T kan bruges med de mest populære operativsystemer, nemlig Linux, OSX og Windows.

 • Android

 • OS X

 • Windows

 • Linux

Skærmen

Trezor Model T Trezor Model T

Uden en skærm er en hardware-tegnebog fuldstændig ubrugelig. Dette skyldes, at for at administrere nøgler korrekt og underskrive transaktioner offline, har du en ekstra grænseflade (skærmen), der er ikke tilsluttet internettet er påkrævet.

Bekræftelse af din adresse på denne måde er en fantastisk måde at sikre, at din transaktion gennemføres, som du har til hensigt.

Model T vinder ud over Hold nøglen‘S, den Nano S og Nano X på grund af dens størrelse, farvedisplay og berøringsskærm.

Brug af Trezor Model T privat

En anden mulighed med høj sikkerhed, som Model T tillader, er som en streng signeringsenhed. Når det bruges i kombination med din egen node (hvor din transaktion oprettes), kan du finere kontrollere parametrene for at optimere anonymitet.

Mens du også kan underskrive transaktioner oprettet med Electrum Personal Server,der er potentielle sikkerhedslækager derved.

SAMMENLIGNING

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2019
 • PRIS: $ 119
 • BLUETOOTH:

KØB NU LÆS ANMELDELSE Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2016
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE Trezor Model T

Trezor Model T

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2018
 • PRIS: $ 159
 • RØRSKÆRM:

KØB NU Trezor One

Trezor One

 • SKÆRM:
 • UDGIVET: 2013
 • PRIS: $ 59

KØB NU LÆS ANMELDELSE

Resumé

Trezor Model T er et bemærkelsesværdigt trin op fra den allerede fremragende Trezor One. Mens priserne er væsentligt højere, berettiger optagelsen af ​​flere andre typer funktionalitet og kommende funktioner stigningen og gør dette valg til en no-brainer for mellemliggende og avancerede bitcoinere.

Med det store ry for SatoshiLabs bag Trezor brand, deres utroligt informationsrige websted og wiki (som opfordrer brugerne til at forkæle sig selvundervisning) og en veldesignet tegnebogsgrænseflade, er der simpelthen ikke en bedre enhed.

Ved at tilføje en Billfodl for at komplimentere din Model T, du er gået miles ud over dem, der gemmer deres midler på en børs. Med både dine ord til genopretningsfrø og underskriftsrettigheder ved låsning, sover du let om natten og HODL fredeligt igennem dagen.

Fordele

 • Støtte til adgangssætning
 • Overkommelig
 • Open Source
 • Farvetouchscreen
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support

Ulemper

 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Ingen validering af adresseændring

Fordele

Ulemper

 • Støtte til adgangssætning
 • Multi-Sig understøttes kun via Electrum
 • Overkommelig
 • Ingen validering af adresseændring
 • Open Source
 • Farvetouchscreen
 • Hurtig & Nem opsætning
 • Multisig support

Bedømmelse: 8,8 / 10

Endelig dom

Vores vurdering

8.8

Køb nu

Trezor Model T er en massiv opgradering i forhold til sin forgænger, Trezor One. Uanset om det er den forbedrede berøringsskærm i farver eller stjernenavigation, kan vi ikke anbefale denne tegnebog nok.

Prisen kan være et fast punkt for nogle (til $ 159, det er ikke billigt), men jeg tror, ​​de fleste vil finde den ekstra udgift, der er værd at koste indrejsen. Denne tegnebog er sådan en glæde at bruge, og jeg tror, ​​at hver krypto hodler skylder sig selv at bruge det bedste, når det kommer til at opbevare hans eller hendes mønter sikkert

Vi giver Trezor Model T en score på 8,8 ud af 10!

FAQ

Er Trezor Model T sikker?

Hvis en meget motiveret og højtuddannet angriber fysisk skulle få fat i din Trezor Model T, er dine mønter muligvis ikke sikre. Dette angreb er imidlertid aldrig blevet udført uden for et laboratorium, så truslen er fjern. I næsten alle tilfælde holder en Trezor Model T dine mønter meget sikre.

Er det sikkert at købe trezor på Amazon?

Det er generelt bedste praksis kun at købe trezor-enheder fra trezor eller deres autoriserede forhandlere. Når du køber fra Amazon, ved du ikke rigtig, hvem du køber fra, og du kan modtage en manipuleret med Trezor med bagdøre i enheden for at stjæle dine mønter.

Hvad sker der, hvis du mister din Trezor?

Hvis du mister din Trezor, er der intet at frygte (sandsynligvis). Da du oprettede din Trezor, fik du en sætning på 24 ord. Dette giver dig mulighed for at gendanne din tegnebog, hvis du nogensinde mister Trezor, eller hvis den ødelægges eller stjæles. Hvis nogen finder din Trezor, er det usandsynligt, at de kan få dine mønter, medmindre de er meget dygtige og har meget tid, før du flytter dine mønter til en ny tegnebog.

Hvilket er bedre – Trezor eller Ledger?

Ledger er mere sikker, hvis din tegnebog findes, men Trezor har ikke bluetooth, hvilket reducerer risikoen for et fjernangreb på din enhed. Trezor har også flere funktioner og en bedre skærm, hvis du gør med Model T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me