Trezor-malli T.

Kiinnostaako Trezor Model T?

Mietitkö, onko se turvallisempi kuin Trezor Yksi?

Sitten sinulla on onnea …

Käsittelemme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Trezor Model T: stä tässä kattavassa katsauksessa!

Laitimme Trezor Model T: n äärimmäiseen testiin, jotta voimme selvittää, voiko Satoshi Labsin toinen laitteistolompakko perustella 100 dollarin palkkion Trezor One -laitteeseen ja Ledgerin kilpaileviin laitteistolompakkoihin.

Plussat

 • Salasanailmaisu
 • Edullinen
 • Avoin lähdekoodi
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Nopea & Helppo asennus
 • Multisig-tuki

Haittoja

 • Multi-Sig tukee vain Electrumin kautta
 • Ei vahvista muutososoitetta

Plussat

Haittoja

 • Salasanailmaisu
 • Multi-Sig tukee vain Electrumin kautta
 • Edullinen
 • Ei vahvista muutososoitetta
 • Avoin lähdekoodi
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Nopea & Helppo asennus
 • Multisig-tuki

Kenen pitäisi ostaa Trezor-malli T.?

 • Salaussijoittajat, jotka arvostavat a hyvä maine & turvallisuus
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat usean valuutan tuki
 • Salaussijoittajat, jotka haluavat a lompakko kosketusnäytöllä

Miksi ostaa laitteistolompakko?

Kultainen bitcoin ja tietokoneen siru

Yksityisten avainten suojaamiseksi ne on pidettävä kylmävarastossa. Mikä on kylmävarastointi? Se on menetelmä, jolla estetään avaimesi joutuminen kosketuksiin Internetin kanssa, jossa ne voidaan helposti (ja etänä) vaarantaa.

Aiemmin monet olivat käyttäneet paperilompakot varastoida varojaan tai pahempaa: kuumilla lompakoilla, jotka ovat jatkuvasti vaarassa.

Laitteistolompakoiden käyttöönoton myötä kylmävarastosta tuli yksinkertainen ja yksinkertainen tapa käyttää tätä parasta käytäntöä.

Tausta

Nimi Trezor tulee Czeck-kielestä ja tarkoittaa “turvallista” tai “vahvaa laatikkoa”.

Trezor on tuote, joka perustuu yrityksen työhön SatoshiLabs,yhdistetyn Bitcoin-kaivoksen ja deterministisen lompakon luomismenetelmän keksijät (BIP39).

Trezorin ensimmäinen laitteistolompakko prototypoitiin vuonna 2012 ja heidän ensimmäinen tuotteensa ( Trezor Yksi) näki päivänvalon vuonna 2014. Model T, korkeamman luokan laite julkaistiin vuonna 2019.

Mallin T perusteet

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor.ion tuetut kolikot ja rahakkeet

Käyttämällä Hierarkkinen deterministinen (HD) avaimen luonti- ja siirtoprotokolla (BIP32), malli T tukee yli 1000 salausvaluutan tallentamista. Se on Trezor Onen seuraaja ja laajentaa laitteen ominaisuuksia ja käyttöliittymää ylellisemmän kokemuksen saamiseksi.

Hinnan ja toiminnallisuuden erot Trezor Yksi ja Malli T ovat melko tasavertaisia ​​Ledgerin välillä Nano S ja Nano X.

Hinta

Malli T on tällä hetkellä 159 dollaria ja sisältää ilmaisen toimituksen Yhdysvaltojen sisällä. Se on hinnoiteltu kilpailemaan Nano X sen ominaisuuksien lisäksi.

Katsokaa miten Malli T pinota muita laitteistolompakoita vastaan:

VERTAILU

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2019
 • HINTA: 119 dollaria
 • BLUETOOTH:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2016
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2018
 • HINTA: 159 dollaria
 • KOSKETUSNÄYTTÖ:

OSTA NYT Trezor Yksi

Trezor Yksi

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2013
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Vertailu kilpailijoihin

Vaikka se on samanlainen kuin monien laitteiden lompakonlaitteiden toiminnallisuus, se Malli T erottaa itsensä kolmella erityisellä tavalla.

Ensinnäkin SD-kortille on paikka, joka tekee siitä ainoan ColdCard-kilpailijan tästä ominaisuudesta. Tämä sisältyy tulevien tietojen ja tiedostojen salaamiseen, mielenkiintoinen kulma varma.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor-malli T ja MicroSD-kortti

Toiseksi on sen kyky käyttää Shamirin salainen jakaminen menetelmä avainten jakamiseksi niiden suojaamiseksi.

Näyttökuva trezor.io: sta Shanir-varmuuskopiointimenetelmä Trezor-mallille t

Viimeisenä on värillinen kosketusnäyttö.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor-malli T – tekniset tiedot

Malli T on melko samanlainen kuin Ledger Nano X siinä mielessä se on sekä hyvä esittelylaite tulokkaille että edistyneille käyttäjille. Näyttää kuitenkin siltä Trezor vältti bluetooth-yhteyden sisällyttämistä hyökkäyspinnan rajoittamiseen.

Jotkut ovat sanoneet Bluetoothin olevan a turvallisuus ongelma. Ledgeristä huolimatta vastata Noiden kommenttien perusteella sinun on määritettävä, onko mukavuus ylimääräisen riskin arvoinen.

Osta Trezor-malli T.

Laatikon avaaminen

Ennen laitteistolompakon asettamista ja käyttöä on tärkeää huomioida mahdolliset riskit, jotka joku voi ottaa takaoven luomiseksi ennen kuin se tavoittaa sinut.

Laatikko, jossa lompakko

Model T -pakkaus koostuu mustasta pahvilaatikosta, jota pidetään magneettisesti suljettuna.

Mikä on Trezor-mallin T-laatikon sisällä

Tämä päälaatikko on peitetty valkoisella, osittaisella ulkovaipalla, ja siinä on sarjanumero ja muita tietoja.

Jokainen Trezor Model T -rasia ja -yksikkö on sarjoitettu turvallisuuden vuoksi

Laatikon sisällä on myös kätevä magneettisen laitteen pidike, jossa on tarra-alusta, jotta voit asentaa laitteen lähelle tietokonetta tai pois tieltä välttääksesi sen väärää sijoittamista. Se pitää myös mallin T kauniisti kiinnitettynä pakkaukseen, jos päätät pitää sen säilyttääksesi siinä.

Pakettisuunnitteluun on käytetty paljon aikaa ja huolellisuutta, ja Trezor jopa kutsuu sinut siihen tarkastella sen historiaa.

Trezor Model T -turvahaarustarra Trezor Model T -turvahaarustarra

Toisin kuin Trezor One, ulkopakkauksessa ei ole turvatarraa.

Sen sijaan Model T: ssä on turvakologrammitarra, joka peittää laitteen USB-C-tulon.

Turvatarra irrotettiin Trezor Model T: stä

Tämäntyyppiset vaihtoehdot osoittavat valtavan ajatuksen, joka on mennyt yleiseen esitykseen, ja puhuu laadun ja halun palvella kuluttajaa.

Luo varmuuskopio

Tämä varmistaa laitteen saapumisen turvallisesti ja on ensimmäinen asia, jonka kohtaat asennussivulla: https://trezor.io/start/

Laatikko sisältää:

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor-mallin T-laatikon sisältö

Trezor-malli T-laite

USB-C-kaapeli (Trezor-tuotemerkillä)

Narullinen naru, avaimenperä & Tarrat

Siementen varmuuskopiokortit ja laitetiedot

Laitteen kuvaus

Malli T on hieman suurempi kuin Trezor Yksi, siinä ei ole mitään ulkoisia painikkeita ja se säilyttää saman ergonomisen muodon. Tärkein ero on näytön koko ja sen värinäyttö.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor.io: n kotisivu

Ulkokotelo on kokonaan muovia, eikä se sovellu hyvin käytettäväksi välittömän tietokoneympäristön ulkopuolella kotona. Tätä vahvistaa myös Bluetooth-toimintojen tahallinen puute.

Trezor-malli T.

Trezor-malli T. Hinta 159 dollaria Yhteensopivuus 64-bittinen pöytätietokone (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Näyttö 240 x 240 pikseliä Liitin USB Type-C -akku Ei tarvita akkua Koko 64mm x 39mm x 10mm Paino22g OSTA NYT!

TREZOR ONE

TREZOR ONE Hinta 59 dollaria Yhteensopivuus 64-bittinen pöytätietokone (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux) Näyttö 128 x 64 pikseliä Liitin USB-tyyppi Micro-B -akku Ei tarvita akkua Koko 60mm x 30mm x 6mm Paino12g OSTA NYT!

Malli T käyttää myös USB-C-liitäntää, jota on helpompi käyttää, vaikkakin ensimmäisellä yrityksellä oli vaikea asentaa ja tuntui siltä, ​​että se saattaa rikkoutua. Useiden yhteyksien jälkeen tämä ongelma katosi.

Turvallisuus & Design

Trezor, ja sen emoyritys SatoshiLabs ovat edelläkävijöitä kylmävaraston kehittämisessä lompakot. Kehittäessään tärkeimmät BIP: t ja ensimmäiset prototyypit kaupallisille laitteistoille, Malli T vetoaa moitteettoman maineen ja taitojen perintöön.

Tämä heijastuu myös heidän verkkosivustoonsa, joka sisältää aiempien turvallisuuskysymysten ja niihin liittyvien asioiden historian Github-aktiivisuus.

PIN-suojaus

Lompakon ensimmäinen suojaustaso on laitteen PIN-koodi, jonka määritit ensin.

Trezor T Käynnistä

Näytössä näkyy sekoitettu 9×9-ruudukko numeroita 0-9 aina, kun sinua kehotetaan avaamaan laite. Sen Suosittelemme, että käytät kaikkia 9 numeroa laite voidaan lukita.

PIN-koodi syötetään suoraan Model T -kosketusnäyttöön, jota todennäköisesti suosivat useimmat. Toisaalta voidaan sanoa, että napin koko on vähän pieni ja saattaa aiheuttaa turhautumista suurempien sormenpäiden kanssa.

Määritä PIN-koodi

Väärän PIN-koodin syöttämisen seurauksena on 2 sekunnin viive, joka kaksinkertaistuu jokaisella yrityksellä estääksesi PIN-koodisi pakottamisen.

Sinulle annetaan 16 yritystä kirjautua sisään, kun väärä numero on lähetetty, mikä on lisäys Trezor Onen käyttämään menetelmään. 16 yrityksen jälkeen laite pyyhkii itsensä.

Laite pysyy uteliaasti lukittuna, kunnes irrotat sen, mutta on myös yhden napsautuksen “unohda laite” -painike.

Palautussiemen sanat

Ennen kehittämistä laitteistolompakot, SatoshiLabs esitteli 24 sanan siemenlauseen (BIP32 HD wallet) varmuuskopiointimenetelmän. Malli T on heidän laitteiden lompakkoihin liittyvän työnsä toinen iterointi.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor-malli T – Palautemisen sanat

Kun fyysinen laite on suojattu PIN-koodilla ja nimetty laite, sinut ohjataan joko luomaan uusi lompakko tai tuomaan se varmuuskopioidusta siemenlauseesta.

Kun siemenlause on luotu, sinun on vahvistettava ne suoraan laitteessa.

Trezor T-satunnainen tappi

Lompakoiden käytöstä tuli paljon helpompaa sen jälkeen, kun vuonna 2006 otettiin käyttöön siemenlauseiden varmuuskopiointimenetelmä BIP39. Katso meidän blogimerkintä tätä kehitystä syvällisesti.

Tunnistettavien sanojen käyttö on huomattavasti yksinkertaistettu menetelmä varmuuskopiotietojen hallinnassa, koska salausnumeroita ei todellakaan ole tarkoitettu suoraan ihmisten silmien käsittelemään. Tämä tekee lompakoiden varastoinnista, varmuuskopioinnista ja palauttamisesta paljon yksinkertaisempaa, mikä on tärkeää onnistuneelle omaisuudenhoidolle.

Lompakon palauttaminen kadonneen tai tuhoutuneen Malli T on helppoa palautussanojen avulla.

Se, miten nämä sanat kiinnitetään, on todellinen testi siemenfraasimenetelmän arvosta.

Käyttää Billfodl paperin varmuuskopiointi on yksi helppo askel bitcoinin turvallisuuden takaamiseksi.

Billfodl on täydellinen kumppani Trezor Model T: lle

Älä menetä 1 000 000 dollaria Bitcoinissa tulipalon tai tulvan jälkeen, kun varmuuskopiolauseesi ei ole luettavissa. Muista: turvallisin veto on tallentaa ne metallille – ei paperille!

Osta Billfodl

Salasanailmaisu

Malli T pystyy sisällyttämään “25. siemensanan”. Tunnettu virallisesti salasanana, käyttäjä voi käyttää sitä lisäämään uuden sanan 24 varmuuskopioon.

Tässä on joitain syitä käyttää sitä:

1. Se lisää ylimääräistä turvallisuutta palautuslausekkeeseen, jos joku löytää 24 siemensanasi varmuuskopion.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor.io – Kuinka käyttää TREZOR-salasanaa?

On tärkeää tietää, että jokaisella, jolla on nämä 24 sanaa, on mahdollisuus palauttaa lompakkosi ja siirtää varoja. Uuden valitsemasi sanan lisääminen lisää salasanan siemenlauseeseen!

2. Toteuttaa “näennäistili” laitteeseen, jolla on pienempi määrä varoja. Tämän käyttö luo uskottavaa kiistattomuutta “$ 5 Wrench Attackiin”.

Kuinka 5 dollarin jakoavaimen hyökkäys toimii

5 dollarin jakoavaimen hyökkäys

Hyökkääjät lähtevät todennäköisemmin, jos he varastavat vain nuken tilisi. Hyökkäyksen lopettaminen mahdollisimman nopeasti samalla kun pidät suurimman osan varoistasi hallussasi, on tässä tavoite.

Usean allekirjoituksen suojaus

Turvallisuuden nostamiseksi uudelle tasolle, malli T antaa sinun asettaa useita allekirjoituksia koskevan skenaarion, jossa allekirjoituksesi jaetaan laitteiden välillä.

Tämän ansiosta lompakko hyötyy maantieteellisestä jakautumisesta, mikä tekee tarkoituksellisesta varkaudesta paljon vähemmän saatavissa. Varoja ei yksinkertaisesti voida siirtää ilman kaikkien vaadittujen laitteiden hallintaa.

Lisäämällä toiminnallisuutta tehdä niin yksinomaan Trezor lompakon / laitteiston yhdistelmää kehitetään parhaillaan.

Shamir’s Sharing Secret Backup

Yksi erittäin ainutlaatuinen toiminto, jota vain Malli T voi vaatia on luoda Shamirin salaiset varmuuskopiot lompakkosi siemenlauseelle.

Tällä menetelmällä varmuuskopiointilause voidaan jakaa “osakkeisiin”, jotka sitten varmistetaan eri paikoissa. Tämä on samanlainen kuin moniallekirjoitustoiminto, koska se luokittelee varmuuskopion lauseen varastettavaksi “hunajapotiksi”.

Salasanojen hallinta & Sd-kortti

Toinen ominaisuus, joka on yksinomainen Model T: lle, on SD-korttipaikka.

Vaikka tämä ei tällä hetkellä tue mitään toimintoja, sen avulla voit lopulta tallentaa ja salata salasanoja Trezor-laitteellasi käyttämällä niiden selaimen laajennus.

Trezor Model T sisältää myös salasanojen hallinnan

Kortti korvaa nykyisen integraation Google Driveen ja DropBoxiin, jolloin varmuuskopiot voidaan pitää omana keskitetyn palvelimen sijaan..

Trezor verkkosivusto huomauttaa, että “kortti ei tallenna palautussiementtiäsi tai mitään siitä johdettuja yksityisiä avaimia.”

Laitteen asetukset & Aktivointi

Luo uusi lompakko Luo uusi lompakko – Trezor-blogi

Pääaliverkkotunnuksen käyttäminen Trezor verkkosivusto, Trezor lompakkoihin pääsee yhdistämällä selaimesi Trezor-silta.

Tämä on hyvä kompromissi Ledger’s omistettu ohjelmistosovellus (Ledger Live) ja Pidä avaintaVain laajennusmenetelmä (tai integrointi Shapeshift-verkkosivuston tilin kanssa).

Vain Bitcoin-laiteohjelmisto myös Trezor-laitteiden osalta ilmoitettiin hiljattain.

Asetatpa sitten uutta lompakkoa vai palautatko varmuuskopiosta,a Billfodl suojaa siemenosastoitasi kaikilta mahdollisilta katastrofeilta. Muista, että ruostumattomalla teräksellä on kiistämättömät edut paperiin verrattuna suunniteltu kestämään.

Osta Billfodl

Lompakon pääliitäntä

Turvallisuus ja toiminnallisuus ovat avainasemassa, mutta se ei sulje pois mitään syytä tarjota muokkauksia laitteelle. Koska laitteistolompakot menevät, Trezor on selvästi eturintamassa optimoinnissa ja asetuksissa.

Trezor Model T -aloitusnäytön kuvavaihtoehdot

Tilit voidaan nimetä uudelleen, muistiinpanot ja tarrat voidaan tallentaa DropBox-integraatiolla ja mukautetut aloitusnäytöt ovat tai jopa suunnitella oma kuvasi aloitusnäytön kuva ovat käytettävissä.

Lompakon yläpuolella on myös hyödyllisiä linkkejä, jotka vievät sinut hämmästyttävään määrään tietoa Trezor verkkosivusto ja blogi. Tukipalvelua voi pyytää myös täältä.

Jopa niille, jotka eivät omista Trezor-laitteita, opetusresurssi on hyödyllinen ja helppo navigoida.

Vaihto

Lompakon käyttöliittymä sisältää välilehden Bitcoinin suoraa kauppaa varten muille kryptovaluutat vaihdosta.

Kaupankäynti tapahtuu enemmän kuin “swap” -tyylinen käyttöliittymä kuin täysimittainen kaupankäyntiympäristö, jossa on hintakaavioita, limiittitilauksia jne..

laitteen salauksenvaihdossa

Vaikka kauppoja voidaan jonkin verran hienosäätää määrän ja palvelumaksu koon mukaan ne ovat enemmän tai vähemmän riippuvaisia ​​kaikesta käytettävissä olevasta pörssistä.

Kaikissa tapauksissa näiden arvioinnin aikana Changelly ja CoinSwitch olivat ainoat kolmannet osapuolet, joilla oli tarjolla tarjouksia, joten tämä ominaisuus vaikuttaa melko rajalliselta.

Lompakot & Tilit

Trezor-lompakon tiedot Lompakko-välilehtien esittely päällä Trezor.io

Trezor lompakko on järjestetty laitteen, tilin ja osoitteen mukaan. Visuaalinen asettelu on houkutteleva ja erittäin toimiva.

Käyttäjät voivat luoda uusia tai tuoda esisegwit-tilejä täältä tai valita mukautetun palvelimen. Lompakko voi näyttää tilat myös missä tahansa 32: sta tällä hetkellä tuetusta fiat-vasta-arvosta.

Tapahtumat

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor.io: n kotisivu

Toisin kuin muut kilpailevat laitteet, Malli T luo mielellään uusia vastaanotto-osoitteita niin paljon kuin haluat. Tämä on tärkeää sen varmistamiseksi, että et käytä uudelleen osoitetta, mikä on haitallista yksityisyydellesi ja koko verkostolle.

Uusi vastaanotto-osoite vahvistetaan visuaalisesti laitteessa, kun olet luonut sen lompakkoon. Sinulla on myös mahdollisuus luoda QR-koodi, joka näkyy sekä itse laitteessa että selaimesi lompakonäkymässä.

Saatavana on myös tapahtumien niputtaminen.

Näyttökuva trezor.io: sta Trezor.io: n kotisivu

Joustavuus liiketoimen rakentamisessa on myös varsin merkittävä. Paitsi että on mahdollista valita prioriteettien joukosta, käyttäjä voi määrittää tietyt sat / tavu-suhteet.

Jokainen valinta antaa arvioidun ajan vahvistukseen, joka perustuu mempoolin tilaan tuolloin.

Valitse tapahtuman prioriteetti Trezor-mallissa T

Lopuksi viestien allekirjoittaminen ja vahvistaminen on mahdollista Trezor-lompakossa. Malli T erottuu tältä osin erittäin suorituskykyisenä tuotteena verrattuna malliin Ledger ja Pidä avainta laitteet.

Viestien allekirjoittaminen Trezor-mallissa T.

Tilin saldo & Historia

Näyttökuva trezor.io: sta Käyttöopas: tapahtumatiedot

Jokaisen tilin historia voidaan viedä CSV- tai PDF-muodossa ja ilmoittaa päivämäärä, kellonaika, tapahtuman tunnus ja tyyppi, osoite, arvo, tapahtuman kokonaismäärä ja saldo.

Nämä ovat tilikohtaisia ​​sen sijaan, että kukin tili yhdistettäisiin yhdeksi raportiksi.

Osta Trezor-malli T.

Tuetut kolikot

Näyttökuva trezor.io: sta shop.trezor.io

Malli T tukee luonnollisesti huimaavaa joukkoa kolikoita, tosiasiassa yli 1000 kolikkoa. Vaikka helposti besting Pidä avainta, sinun on tutkittava tällä sivulla nähdäksesi kuinka hyvin se pinoutuu Ledgerin lompakkoihin verrattuna ja on kontrastissa Trezor One -laitteeseen.

Täältä löydät myös mihin kolmannen osapuolen lompakot voidaan liittää. Tämän sivun asettelu ja helppokäyttöisyys ovat vertaansa vailla.

Bitcoinin lisäksi Malli T tukee myös:

 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Tähtien
 • DASH
 • Yli 1000 lisää

Laitteisto & Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus

Trezorin Malli T voidaan käyttää suosituimpien käyttöjärjestelmien kanssa, nimittäin Linux, OSX ja Windows.

 • Android

 • OS X

 • Windows

 • Linux

Näyttö

Trezor-malli T. Trezor-malli T.

Ilman näyttöä laitteistolompakko on täysin hyödytön. Tämä johtuu siitä, että voit hallita avaimia oikein ja allekirjoittaa tapahtumia offline-tilassa, sinulla on toinen käyttöliittymä (näyttö) ei ole yhteydessä Internetiin.

Osoitteen vahvistaminen tällä tavalla on hieno tapa varmistaa, että tapahtumasi toteutuu aiotulla tavalla.

Malli T voittaa Pidä avainta‘S, Nano S ja Nano X koon, värinäytön ja kosketusnäytön ansiosta.

Trezor-mallin T käyttö yksityisesti

Toinen erittäin turvallinen vaihtoehto, jonka Model T sallii, on tiukasti allekirjoittava laite. Kun sitä käytetään yhdessä oman solmun kanssa (missä tapahtumasi luodaan), voit hallita parametreja tarkemmin nimettömyyden optimoimiseksi.

Vaikka voit myös allekirjoittaa Electrum Personal Server,siellä on mahdolliset tietovuodot tekemällä niin.

VERTAILU

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2019
 • HINTA: 119 dollaria
 • BLUETOOTH:

OSTA NYT LUE TARKISTUS Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2016
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS Trezor-malli T.

Trezor-malli T.

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2018
 • HINTA: 159 dollaria
 • KOSKETUSNÄYTTÖ:

OSTA NYT Trezor Yksi

Trezor Yksi

 • NÄYTTÖ:
 • Vapautettu: 2013
 • HINTA: 59 dollaria

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Yhteenveto

Trezor Model T on merkittävä askel jo erinomaisesta Trezor Onesta. Vaikka hinta on huomattavasti korkeampi, useiden muiden tyyppisten toiminnallisuuksien ja tulevien ominaisuuksien sisällyttäminen oikeuttaa kasvun ja tekee tästä valinnasta välitöntä ja keskitason bitcoinereille.

SatoshiLabsin suuren maineen takana Trezor tuotemerkki, heidän uskomattoman informatiivinen verkkosivustonsa ja wiki (joka kutsuu käyttäjiä harjoittelemaan itseopetusta) ja hyvin suunniteltu lompakon käyttöliittymä, parempaa laitetta ei yksinkertaisesti ole.

Lisäämällä Billfodl täydentää sinua Malli T, olet ylittänyt mailia pidempään kuin ne, jotka varastoivat varojaan pörssiin. Sekä palauttamisen alkusanasi että allekirjoitusoikeutesi lukituksen yhteydessä voit nukkua helposti yöllä ja HODL rauhallisesti läpi päivän.

Plussat

 • Salasanailmaisu
 • Edullinen
 • Avoin lähdekoodi
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Nopea & Helppo asennus
 • Multisig-tuki

Haittoja

 • Multi-Sig tukee vain Electrumin kautta
 • Ei vahvista muutososoitetta

Plussat

Haittoja

 • Salasanailmaisu
 • Multi-Sig tukee vain Electrumin kautta
 • Edullinen
 • Ei vahvista muutososoitetta
 • Avoin lähdekoodi
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Nopea & Helppo asennus
 • Multisig-tuki

Luokitus: 8.8 / 10

Lopullinen tuomio

Arvostelu

8.8

Osta nyt

Trezor Model T on massiivinen päivitys edeltäjäänsä, Trezor Oneen verrattuna. Parannetulla värikosketusnäytöllä tai tähtien navigoinnilla emme voi suositella tätä lompakkoa tarpeeksi.

Hinta voi olla joillekin kiinnityskohta (159 dollaria, se ei ole halpaa), mutta mielestäni suurin osa löytää ylimääräiset kustannukset, jotka ovat arvoisia sisäänpääsykustannuksista. Tämä lompakko on niin iloinen käyttää, ja mielestäni jokainen salakirjoittaja on velkaa itselleen käyttää parhaansa kolikoidensa turvallisessa säilyttämisessä

Annamme Trezor-mallille T pisteet 8,8 / 10!

UKK

Onko Trezor-malli T turvallinen?

Jos hyvin motivoitunut ja erittäin ammattitaitoinen hyökkääjä saisi fyysisesti Trezor-mallisi T, kolikkosi eivät välttämättä ole turvallisia. Tätä hyökkäystä ei kuitenkaan ole koskaan tehty laboratorion ulkopuolella, joten uhka on vähäinen. Lähes kaikissa tapauksissa Trezor-malli T pitää kolikot erittäin turvallisina.

Onko turvallista ostaa trezoria Amazonista?

On yleensä parasta ostaa trezor-laitteita vain trezorilta tai heidän valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kun ostat Amazonista, et todellakaan tiedä keneltä ostat, ja saatat saada Trezorin peukaloidun laitteen takaovilla varastamaan kolikoitasi.

Mitä tapahtuu, jos menetät Trezorin?

Jos menetät Trezorin, ei ole mitään pelättävää (todennäköisesti). Kun asetit Trezorin, sinulle annettiin 24 sanan lause. Tämän avulla voit palauttaa lompakon, jos kadotat Trezorin tai se tuhoutuu tai varastetaan. Jos joku löytää Trezorisi, hän ei todennäköisesti pysty saamaan kolikoitasi, elleivät he ole erittäin ammattitaitoisia ja heillä on paljon aikaa ennen kuin siirrät kolikkosi uuteen lompakkoon.

Mikä on parempi – Trezor tai Ledger?

Pääkirja on turvallisempi, jos lompakko löytyy, mutta Trezorissa ei ole bluetoothia, mikä vähentää laitteesi etähyökkäyksen riskiä. Trezorilla on myös enemmän ominaisuuksia ja parempi näyttö, jos teet mallin T kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me