Binance

Contents

Hvad er Binance?

Navnet Binance er en blanding af ordene ‘finans’ og ‘binær’.

Skærmbillede af binance.com-sektionen Binance’s hjemmesider

Det er en populær børs, der giver mulighed for at handle med over 45 digitale mønter inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, og Binance mønt (BNB).

Platformen startede som en krypto-til-krypto-handelsbørs, dvs. handel mellem to kryptopar.

Det tilbyder tjenester omkring notering, handel, afnotering og eller tilbagetrækning af digitale mønter.

Brugere skal registrere sig for en konto og udfylde de krævede KYC-krav for at få godkendelse. Når de er bekræftet og godkendt, kan brugerne begynde at tilføje penge til deres konti for at handle virtuelle mønter.

Børsen understøtter tre typer handelsordrer:

 • Stop grænseordrer: Bliv gyldig, når prisen når et bestemt tal.

 • Markedsordrer: Udføres straks til den bedste markedspris.

 • Begræns ordrer: Udføres til den af ​​den erhvervsdrivende besluttede grænsepris.

I denne Binance-gennemgang ser vi et kritisk kig på den digitale børs og konkluderer, om det er værd at prøve.

Køb mønter hos Binance

Lad os komme igang:

Fordele

 • Meget hurtig
 • Helt overkommelig
 • Meget flydende
 • Fremragende kundesupport
 • Brugervenlighed

Ulemper

 • Begrænsede tjenester i nogle lande
 • Der har været databrud
 • Ikke tilgængelig i nogle lande og stater

Fordele

Ulemper

 • Meget hurtig
 • Begrænsede tjenester i nogle lande
 • Helt overkommelig
 • Der har været databrud
 • Meget flydende
 • Ikke tilgængelig i nogle lande og stater
 • Fremragende kundesupport
 • Brugervenlighed

Fordele og ulemper

Her er fordelene ved Binance-udveksling:

Meget hurtig

Lights of speed koncept

Binance behandler mere end 1,4 millioner ordrer i sekundet. Det bruger den nyeste teknologi til at give forbrugere, der ikke kan matches, hvilket giver det en fordel i forhold til konkurrenterne.

Helt overkommelig

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances supportside

Binance er ret overkommelig, da hver transaktion kun bærer et standardgebyr på 0,1%, hvilket er lavere end hvad mange andre børser viser. Plus, virksomheden tilbyder måder at reducere gebyret på. Du betaler mindre, hvis du bruger platformens egen mønt (BNB).

Meget flydende

Du har ingen problemer med at sælge dine digitale mønter, hvis du nogensinde har brug for penge.

Fremragende kundesupport

Skærmbillede af sektionen abinance.com Binances supportside

Binance tilbyder 24/7 kundesupport til alle sine brugere. Du kan gennemgå skriftlige dokumenter, herunder en begyndervejledning og tjekke FAQ-sektionen, hvis du har spørgsmål relateret til udvekslingen.

Billet-, live chat- og telefonsupportindstillinger er også tilgængelige. Agenterne er ret informative og venlige, og du behøver normalt ikke holde længe for at komme i kontakt med en repræsentant.

Brugervenlighed

Den lethed, Binance tilbyder, er uovertruffen. Her er et par ting, der gør det til et af de bedste børsfirmaer:

Mobil- og desktop-apps

Skærmbillede af sektionen abinance.com Binance’s hjemmeside

Mens browserversionen af ​​appen fungerer godt, er det ikke den eneste mulighed for brugere, da Binance mobil- og desktop-apps også er tilgængelige.

Du kan udføre alle opgaverne på apps fra køb og salg af mønter til udtræk af midler.

Pålidelig

Gyldent registreret tegn koncept

Da Binance er licenseret og registreret, betragtes det som en pålidelig mulighed. Dette er meget vigtigt, fordi svindel er en almindelig del af branchen.

Flere betalingsmuligheder

Betalingsmuligheder koncept

Binance tilbyder flere betalingsmuligheder, herunder bankkonti og PayPal. Derudover er nogle lokale muligheder muligvis også tilgængelige baseret på din placering.

Bred tilgængelighed

Neon globus koncept

Binance er en international platform og henvender sig til brugere fra hele verden og tilbyder en bred vifte af mønter at handle. Vi vil tale mere om disse senere i denne Binance-gennemgang.

Mens Binance er fantastisk, er det ikke uden fejl. Lad os nu se på nogle af ulemperne ved at bruge platformen:

Begrænsede tjenester i nogle dele

Virksomheden var også i nyhederne for ‘Lav likviditet’ i nogle dele af verden inklusive USA. Dette ser dog ikke ud til at være et problem med den internationale version af platformen.

Der har været databrud

Hacker angreb tegn

Som de fleste krypto-udvekslinger har Binance også været offer for hacks og dataovertrædelser inklusive et 2019-brud hvor $ 40 millioner Bitcoin værd blev stjålet.

Siden indskud er forsikret, du får dine penge tilbage, men processen kan ende med at blive ubehagelig.

Ikke tilgængelig i nogle lande og stater

Indtil for et stykke tid siden var New York også på denne liste, men det kunne virksomheden sikre en licens der gør det muligt at tilbyde nogle af sine tjenester til beboere i NY.

Binance Exchange Baggrund

Binance blev grundlagt af Changpeng Zhao i 2017 og er det største kryptovalutabørsfirma i verden. Platformen er tilgængelig i hundreder af lande og tilbyder næsten alle større mønter.

Binance er nu blevet mere end en udveksling. Det har udviklet sig til et økosystem, der tilbyder flere handelsprodukter og værktøjer til at hjælpe kryptoentusiaster med at kende og handle digitale mønter.

Børsen skabte krusninger, da den første gang blev lanceret efter at have hævet $ 15 millioner i en blockbuster ICO. Investorer fik fat i Binance Coin (BNB), børsens egen digitale mønt, som brugerne kan bruge til at dække valutagebyrer og handle kryptoer.

Det blev oprindeligt grundlagt i Hong Kong, men flyttede senere til flere offshore-placeringer på grund af den kinesiske regerings skiftende politik. Det har nu hovedkontor i Japan.

En officiel erklæring fra børsen lyder:

Virksomheden har altid accepteret amerikanske kunder, men ændrede regler i USA tvang det til at lancere en amerikansk version af platformen kendt som Binance US.

Baseret i San Francisco, CA, ledes den amerikanske afdeling af børsen af ​​Catherine Coley, en tidligere Ripple-direktør. Hendes officielle erklæring sagde:

Binance har kontorer i nogle andre lande, herunder Singapore, Malta, Uganda og Jersey.

Virksomheden har været i stand til at få en så massiv succes, hovedsagelig på grund af færdighederne fra sin canadisk-kinesiske administrerende direktør, Changpeng Zhao, der var en del af OKCoin og Blockchain.info, før han grundlagde sin egen børs.

Zhao gjorde Binance til verdens største kryptobørs med hensyn til handelsvolumen inden for otte måneder efter lanceringen, og virksomheden har været ustoppelig siden.

Er Binance Safe?

Cybersikkerhedskoncept

Ingen Binance-gennemgang kan være komplet uden at vide, hvor sikker platformen er. Dette er et vigtigt spørgsmål, fordi det ikke er almindeligt, at kryptovalutaudvekslinger bliver hacket.

Når det kommer til sikkerhed, skal du se på det fra forskellige perspektiver.

 • Er udvekslingen pålidelig, eller er det en fidus?
 • Vil mine data være sikre og sikre?
 • Hvem kan have adgang til mine fonde og konto?

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance’s sikkerhedssupportside

Lad os først og fremmest være klar over, at Binance ikke er en fidus. Virksomheden er registreret i forskellige dele af verden og har licenser til at håndtere digitale mønter. Derfor kan du oprette en konto uden bekymringer. Ingen prøver at stjæle dine penge.

Nu til det andet spørgsmål er det også meget vigtigt, fordi Binance vil bede om dine personlige oplysninger, herunder økonomiske data. Det kan være besværligt, hvis disse oplysninger når usikre hænder.

Ifølge bloggen bruger Binance den nyeste teknologi til at forhindre hacks og databrud. Disse inkluderer teknologier såsom AI og dataanalyseværktøjer.

Systemet kan identificere mistænkelig aktivitet og udføre efterforskning for at nå rødderne til enhver misgjerning.

Virksomheden har et flertal af sine midler i sin kølig opbevaring og kun en lille del er gemt i tegnebogen. Mens virksomheden forsøger sit bedste for at forhindre hacks, kan sådanne ulykker ikke kontrolleres.

Kvinde hænder holder mønter

Af hensyn til din sikkerhed er Binance nu begyndt at forsikre penge. I 2018 oprettede den Secure Asset Fund for brugere til at forsikre midler.

Ifølge selskabet deponeres 10% af alle handelsindtægter i denne fond for at sikre brugere mod potentielle overtrædelser. Ud over dette er amerikanske kunders indskud også berettiget til FDIC-forsikring.

Hvis du vil have mere sikkerhed, kan du prøve Binance DEX, en mere sikker version af platformen.

Skærmbillede af en binance.org Binance DEX hjemmeside

For at identificere smuthuller og uddanne mennesker har virksomheden lancerede et dusørprogram. Vi fandt ikke programmet særlig effektivt, men det er indlysende, at virksomheden tager skridt til at forbedre sikkerheden og besvare privatlivets bekymringer.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances ordliste om Bounty-programmet

Vi fandt ud af, at Binance-kundeserviceagenter altid er tilgængelige for at besvare spørgsmål om privatlivets fred og manglende midler. De har hjulpet brugere med at genvinde tusinder af manglende mønter på grund af brud og hacks.

Derfor kan vi sige, at Binance er sikkert. Det bruger en række forskellige metoder til at sikre, at dine midler forbliver sikre. Det udsteder personlige nøgler og har en streng 2 Factor Authorization (2FA) mulighed for at give et dobbelt lag af sikkerhed for brugerne. Du kan også bruge hardwaresikkerhedsnøgler på Binance.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances support til sikring af handelskonto

Systemet understøtter YubiKey, Trezor, og andre sådanne muligheder. Bliv ved med at tjekke det officielle websted for at vide mere om de nyeste sikkerhedsfunktioner og tilgængelige værktøjer.

Hurtig sammenligning: Crypto-udvekslinger

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på Jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Understøttede betalingsmetoder og gebyrer

Binance opkræver et lavt gebyr, men strukturen kan være vanskelig at forstå, da den adskiller sig på en række faktorer.

Illustration af betalingsmetoder

Virksomheden tildeler forskellige niveauer til hver bruger baseret på din transaktionshistorik. Standardniveauet (VIP 0) medfører 0,04% takgebyrer og 0,02% producentgebyrer.

At holde sin oprindelige Binance-mønt og opretholde en bestemt mængde omsætningsvolumen (beregnet i BTC) kan reducere gebyret.

Gå her for at se den komplette gebyrplan inklusive marginlånsrente og futures trading fee.

Tilbagetrækningsgebyrer

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances sektion for tilbagetrækningsgebyrer

Tilbagetrækningsgebyret afhænger af mønten. Der er en grænse for det mindste beløb, du kan hæve – afhængigt af mønten.

Gå her for en komplet liste over tilbagetrækningsgebyrer og begrænsninger.

Støttede lande

Verdenskort digitalt koncept

Understøttede mønter

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances understøttede møntside

Binance understøtter mere end 150 mønter inklusive stablecoins. Nye digitale mønter bliver ved med at blive tilføjet til listen. Her er nogle populære mønter, du finder på platformen:

 • BTC
 • ETH
 • XRP
 • USDT
 • BCH
 • LTC
 • EOD
 • BNB
 • BSV
 • BCHABC
 • XLM
 • ADA
 • LINK

Meget få børser og handelsplatforme tilbyder en så bred vifte. Gå her for at se den fulde liste over tilgængelige mønter. Husk dog, at du muligvis ikke kan købe eller sælge alle disse mønter, da nogle af dem kun er tilgængelige i et begrænset antal lande.

Tallene viser, at Binance alene er ansvarlig for cirkulationen af ​​nogle større mønter.

Grænser og likviditet

Der er en grænse for, hvor meget du kan købe, sælge og hæve. Disse begrænsninger afhænger af en række faktorer, herunder din geografiske placering, transaktionshistorik og bekræftelsesstatus.

De fleste verificerede brugere kan trække op til 100 BTC på en enkelt dag. På den anden side kan ubekræftede brugere kun trække op til 2 BTC på en enkelt dag.

Du har ikke noget problem med at trække penge ud, så længe du opfylder verifikationskravene. Likviditet kan dog vise sig at være et problem for nogle brugere.

Binance promoverer sig selv som “verdens mest likvide kryptokurrencyudveksling med de største mængder på tværs af flere kryptopar”, men vi har fundet ud af, at brugere i nogle lande har haft problemer relateret til likviditet.

Gyldne dollar mønter illustration

Binance US er blevet kritiseret for ikke at være så flydende som andre topnavne som Kraken. Virksomheden har dog taget dette til efterretning, og det ser ud til at arbejde på at forbedre tjenester og tiltrække flere kunder til at øge likviditeten.

Det meddelte for nylig planer om at belønne markedsproducenter for at levere futures likviditet. Vi mener, at trin som disse vil vise sig at være meget gavnlige på lang sigt.

Brugergrænseflade

Desktop

Mand foran på en computerillustration

Der er ikke noget at ikke lide ved desktopversionen af ​​Binance. Du vil være i stand til at gøre alt, hvad du har brug for, i en browser efter eget valg.

Den webbaserede version har en to-i-en-platform, der giver brugerne mulighed for at handle altcoin og kryptokurrency-par på en spekulativ basis. Den grundlæggende version af værktøjet tilbyder ikke meget, men den avancerede version tilbyder interaktive diagrammer og værdifuld handelsinformation som ordrehistorikken, markedspriserne for forskellige aktiver og knapperne til ordreplacering.

Tastatur med diagram-knapillustration

Hvis du kigger rundt, finder du også nogle imponerende tekniske analyseværktøjer som indikatorer og linjeværktøjer. Det mest imponerende ved disse værktøjer er evnen til at tilpasse dem.

Du kan vælge mellem en række diagramtyper, herunder søjlediagrammer, linjediagrammer og lysestage-diagrammer. Hjemmesiden giver dig også mulighed for at ændre tidsrammer – 1 minut til 1 uge.

Hjemmesiden fungerer godt i alle de nyeste browsere inklusive Chrome, Firefox og Safari. Layoutet er let, du har ikke noget problem med at finde det, du har brug for.

Fordele

 • Du behøver ikke installere et værktøj for at få arbejdet gjort
 • Fungerer godt på alle browsere
 • Layoutet og designet er brugervenligt

Ulemper

 • Du bliver nødt til at starte igen, hvis du ender med at lukke fanen

Apps

Der er to Binance-apps – Binance Desktop App og Binance Mobile App.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance’s Download App-side

Desktop-appen ligner browserens version af værktøjet. Dette er faktisk en god ting, for hvis du er vant til browserversionen af ​​platformen, finder du ikke appen vanskelig at bruge.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance på Android & iOS APP-frigivelse

Det samme gælder for mobilappen. Det fungerer godt på både iOS- og Android-enheder og tager ikke meget plads. Det er let at flytte fra et vindue til et andet på platformen. Det tager ikke lang tid at vide, hvordan det fungerer, og finde det, du har brug for.

Fordele

 • Appen betyder, at du kan bruge Binance på farten
 • Begge apps tilbyder høj brugervenlighed
 • Tilbyder alle de funktioner, browserversionen gør

Ulemper

 • Android-appen kan fryse ofte

Indbetalingstid

Vækkeur på regninger illustration

Da indskud til Binance behandles gennem en række betalingskanaler, varierer timingen meget afhængigt af din geografiske placering og betalingsmetode.

Den bedste mulighed er at deponere ved hjælp af digitale mønter, det er den hurtigste metode. Men husk, at nogle mønter muligvis ikke er tilgængelige på grund af tegnebøger, der gennemgår vedligeholdelse. Desuden kræver nogle mønter specielle notater og adresser.

Kreditkortoverførsler er også en god mulighed. De tager op til 30 minutter at gennemføre. Der opkræves muligvis et gebyr på 3,5% pr. Transaktion (mindst 10 USD).

Mand med en tabletillustration

Du skal muligvis give yderligere identifikationsdokumenter for at bruge visse betalingsmetoder, herunder kreditkort.

SAMMENLIGNING

Etoro-logo

Etoro

 • Begynd at handle hurtigt; høje grænser
 • Nem måde for nybegyndere at få bitcoins på
 • Din kapital er i fare

KØB NU

Vi fremmer, godkender eller tjener ikke provision fra handel med værdipapirer af nogen art, herunder CFD’er, men eToro kræver dog, at vi giver dig følgende ansvarsfraskrivelse: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af at gearing. 62% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Coinmama-logo

Coinmama

 • Arbejder i næsten alle lande
 • Højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Pålidelig og betroet mægler

KØB NU Kraken logo

Kraken

 • Stor likviditet og lave gebyrer
 • Understøtter de fleste lande
 • Trusted exchange, startet i 2011

KØB NU Binance-logo

Binance

 • Største udveksling på Jorden
 • Let at bruge
 • Lave gebyrer

KØB NU

Hvor hurtigt sender Binance Exchange dine mønter?

Lights of speed koncept

Binance tilbyder ikke øjeblikkelige udbetalinger; selv den hurtigste metode tager op til 12 timer.

Ifølge Binance kan tilbagetrækninger være langsommere, hvis du ikke opfylder det definerede sikkerhedskrav. Der kan være nogle betingelser baseret på dine indstillinger. Disse inkluderer ‘Send e-mail ved login’ og ‘Overvåg tilbagetrækning via IP “.

Overvej at aktivere 2FA for at fremskynde tilbagetrækningsprocessen. Konti uden 2FA kan være langsomt.

Binance Exchange Walkthrough: Sådan køber og sælger du på Binance

Opret kontoinfografik

Det er ret nemt at købe og sælge Bitcoin eller enhver anden valuta via Binance-platformen.

Her er en trinvis vejledning, der hjælper dig med at komme i gang:

Opret en konto

Du bliver nødt til at få en konto for at kunne handle ved hjælp af Binance. Gå her og tilmeld dig for en gratis konto.

 • Giv de nødvendige oplysninger
 • Marker ‘Jeg er forbi …’.
 • Klik på ‘Opret konto;
 • Bekræft din e-mail-adresse ved at følge instruktionerne i e-mailen.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances registerside

Du kan også tilmelde dig via appen. Download og installer den nyeste version fra AppStore eller Google Play, og følg disse trin:

 • Gå til menuen Konto og tryk på Registrer.

 • Indtast de krævede oplysninger, marker “Jeg accepterer …”, og klik på Registrer

 • Du bliver bedt om at bekræfte, at du er menneske ved at udfylde et lille puslespil.

 • Bekræft din e-mail-adresse ved at følge instruktionerne i e-mailen.

Bemærk: Du kan lade henvisningssektionen være tom, medmindre du blev henvist til webstedet af nogen.

Bekræft konto

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances support – ofte stillede spørgsmål

Brugere i de fleste lande får lov til det køb Bitcoins inden bekræftelse, men det er vigtigt, at du tager dette ekstra skridt for at være på den sikre side.

Hvis du er i USA, beder siden dig om at bekræfte din konto, inden du går videre. Processen er universel og består af fire trin.

Sådan får du det gjort:

 • Gå til afsnittet Brugercenter, og klik på Identifikation.
 • Vælg ‘Personlig’, hvis du har registreret dig som person. Virksomhedsbrugere skal vælge Enterprise.
 • Giv de krævede detaljer, og upload relevante dokumenter.

Accepterede dokumenter inkluderer:

 • Pas
 • Nationalt identitetskort
 • Kørekort

 • Du har muligvis mulighed for at uploade yderligere dokumenter baseret på din placering.
 • Du bliver bedt om at klikke på en selfie, der indeholder et papir med en kode, der vises på skærmen. Virksomheden bruger dette til at kontrollere, at de dokumenter, du har uploadet, tilhører dig. Binance har specifikke krav til selfies og dokumenter, dvs. skal være farve, ikke redigeret osv. Sørg for at læse disse på siden.
 • Upload din selfie, og gå videre til næste trin.
 • Det sidste trin involverer ansigtsbekræftelse. Klik på ‘Jeg bekræfter, at dette er mig’ for at starte processen.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances brugercenter

Binance bruger ansigtsgenkendelsesteknologi til at verificere konti og transaktioner.

Følg instruktionerne på skærmen, og tag en selfie. Du bliver bedt om at dreje, blinke og justere dit ansigt efter skærmoverlayet. Processen er mangelfuld og kan kræve flere forsøg.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances brugercenter

Du bliver nødt til at fjerne tilbehør inklusive hatte og briller, når du klikker på billedet. Sørg også for at være i et rum med godt lys.

Når du er færdig, skal du vente cirka 48 timer på at høre tilbage fra virksomheden. Hvis det lykkes, har du en verificeret konto. Hvis ikke, vil virksomheden fremhæve problemet. Du kan også komme i kontakt med holdet, hvis du ikke lykkes efter flere forsøg, og alle dine dokumenter er korrekte.

Beskyt din konto med autorisation med to faktorer

To-faktor-godkendelseskoncept

Vi foreslår, at du sikrer din konto, før du foretager en transaktion. Dette er ikke obligatorisk, men det er vigtigt at fremskynde processen og sikre dine besparelser.

Sådan beskytter du din konto:

Når du logger ind på Binance, vil du se en popup, der beder dig om at aktivere 2FA.

Du kan vælge Google-godkendelse eller SMS-godkendelse, alt efter hvad du finder mere sikkert.

Skærmbillede af binance.com 2FA Guide på Binance Academy

Bare rolig, hvis du ikke ser pop op. Rul ned og se nederst til højre på siden. Du vil se muligheden for at aktivere Google-godkendelse. Klik på den.

Skærmbillede af binance.com 2FA Guide på Binance Academy

Du bliver bedt om det download 2FA-appen tilgængelig til Desktop-, iOS- og Android-brugere.

Installer appen på din enhed, og klik på ‘Næste trin’ på skærmen. Det viser en QR-kode, som du skal skure med appen.

Lad Binance 2FA-siden være åben, tryk på appen på din enhed, og find knappen ‘Tilføj konto’, der er angivet nederst på siden.

Binance Exchange Tilføj konto Føj konto til Authy – Aktivér 2FA for Binance

Når du er færdig, skal du rette telefonens kamera mod koden på din computerskærm og klikke på ‘Scan kode’. Appen scanner koden og opretter et 2FA-token til brug.

Scan QR-kode fra Authy-appen Scan QR-kode til 2FA-token – Aktivér 2FA for Binance

Du behøver ikke gøre meget, da processen stort set er automatisk.

Når scanningen er færdig, beder appen dig om at indtaste et navn til din Binance-konto. Giv det dit ønskede navn, og klik på ‘Udført’.

Appen viser en Binance 2FA-konto med en 6-cifret kode, der ændres hvert 30. sekund.

Binance Exchange 6-cifret godkenderkode Tilfældig genereret Binance-token – Aktivér 2FA for Binance

Kom tilbage til Binance-fanen og se på skærmen. Du vil se en 16-cifret alfanumerisk backup nøgle på skærmen. Skriv det ned, og sørg for at holde det sikkert. Du får brug for denne kode, hvis du nogensinde skal bekræfte din konto. Når du er færdig, skal du klikke på ‘Næste trin’.

Systemet vil bede dig om at indtaste flere detaljer, herunder din adgangskode og den 6-cifrede kode genereret af Authy.

Nu hvor du har aktiveret 2FA, vil Binance bede dig om at generere og indtaste en kode ved hjælp af Authy-appen hver gang du prøver at logge ind, trække dig tilbage eller udføre en transaktion.

Binance Exchange genererer 2FA-kode Binances Google-godkendelsesside

Se denne officielle video, hvis du stadig har spørgsmål vedrørende Binance 2FA:

Mens Authy siges at være mere pålidelig, kan brugerne også vælge SMS-verifikation.

Hvis du vælger denne metode, beder systemet dig om at indtaste dit mobilnummer. Du modtager derefter en kode via SMS, som du bliver nødt til at indtaste på webstedet for at bekræfte, at nummeret tilhører dig.

Skærmbillede af binance.com sms-verifikation 2FA Guide på Binance Academy

Du får en kode hver gang du prøver at logge ind på din konto.

SMS-verifikation er lettere end Authy-verifikation, men begge har deres ulemper. SMS kræver mobil modtagelse, mens Authy kræver, at brugerne installerer en ekstra app.

Trin-for-trin guide til tilføjelse af betalingsmetoder til Binance

Du skal deponere penge på din konto for at handle kryptoer på børsen. Her er en trinvis vejledning til, hvordan du gør det:

Tilføjelse af et kreditkort

Binance Exchange understøtter kreditkort (Visa og MasterCard). Du bliver nødt til at tilføje et gyldigt kort til din konto for at bruge det til at købe kryptovaluta.

Sådan køber du med kreditkort i Binance Exchange Køb Crypto med kredit- / betalingskort på Binance

Her er processen:

 • Åbn Binance-appen på din enhed, klik på rullemenuen, og tryk på ‘Køb med kreditkort’.
 • Derefter bliver du bedt om at vælge din ønskede valuta og indtaste beløbet. Siden viser dig det samlede ordrebeløb inklusive alle gebyrer. Du kan også indtaste beløbet først, og siden viser antallet af mønter, du kan købe for det beløb baseret på de skiftende markedspladser.

Indtast kreditkortoplysninger i Binance Exchange Indtast kreditkortoplysninger i Binance Exchange

 • Når du er færdig, skal du klikke på ‘Køb nu’ og vente på, at systemet behandler din anmodning. Du får vist et resumé af din ordre. Gå igennem det og tjek ‘Jeg har læst..option’ og klik på ‘Gå til betaling’.

Bekræft ordren på Binance Exchange Bekræft ordren på Binance Exchange

 • Nu beder appen dig om at indtaste dine kreditkortoplysninger. Navnet på kortet skal matche navnet på din konto for at denne metode kan fungere.

 • Indtast og bekræft alle dine oplysninger, og klik på ‘Betal nu’

 • Systemet verificerer nu dine kortoplysninger. Hvis dette er første gang du foretager et Binance-indskud med et kreditkort, bliver du bedt om at bekræfte din e-mail og dit telefonnummer.

 • Følg instruktionerne på din skærm, og klik på ‘FORTSÆT’, når du er færdig.

Binance Exchange Simplex betaling bekræftet E-mail- og telefonnummerbekræftelse på Simplex

 • Du bliver bedt om at bekræfte din identitet for at processen kan gennemføres. Upload et gyldigt dokument, f.eks. Dit pas eller kørekort. Dokumentet behøver ikke være det samme, som du brugte til at bekræfte din identitet, da du oprettede en konto, men det skal matche oplysningerne på din konto.

Binance Exchange upload gyldigt dokument Upload dokumenter til identitetsbekræftelse

 • Systemet verificerer enten dine dokumenter med det samme eller beder dig om at vente. Hvis det accepteres, får du besked, og din konto bliver krediteret inden for ca. 2-4 timer. Hvis det afvises, får du en e-mail om det.

Selvom denne metode er effektiv, kommer den med geografiske begrænsninger og fungerer ikke i alle lande og nogle amerikanske stater, herunder New York, Hawaii, Washington, Georgien og Connecticut.

Tilføjelse af et betalingskort

I modsætning til kreditkort, betalingskort kan knyttes til din Binance-konto, dvs.: du behøver ikke at give oplysninger om hver gang du har brug for at foretage et køb.

Her er processen:

 • Åbn Binance-webstedet, og gå til ‘Indstillinger’. Rul ned, og du vil se knappen ‘Administrer’ under Betalingsstyring.

Binance Exchange Tilføjelse af et betalingskort Binances supportside – Tilføjelse af et betalingskort

 • Du vil se tilknyttede konti på den næste side (hvis nogen). Tryk på ‘Tilføj en ny konto’ og vælg ‘Debetkort’

Binance Exchange-tilknyttet bankkonto Binances supportside – Tilføjelse af et betalingskort

 • Giv dine betalingskortoplysninger inklusive navn og adresse. Alle oplysninger skal matche oplysningerne på din Binance-konto.

Binance Exchange feed dine betalingskortoplysninger Binances supportside – Tilføjelse af betalingskortoplysninger

 • Når den er tilføjet, beder udvekslingen dig om at indtaste en ‘4-cifret kode’ for at bekræfte din konto. Luk ikke skærmen, da det vil få dig til at starte processen fra starten.

Binance Exchange-kontoaktivitet Bekræftelse af betalingskortkonto i binance

 • Gå til din kontoudtog for at finde koden under navnet ‘PRM Binance.US;’
 • Indtast koden for at afslutte processen.
 • Når du er færdig, skal du komme tilbage til instrumentbrættet og klikke på ‘Tegnebog’ og gå til afsnittet ‘Indbetaling’.
 • På indbetalingssiden skal du vælge ‘Debetkort’ under indstillingen ‘Indbetaling fra’ og indtaste beløbet i USD.

Binance Exchange depositum Indbetaling fra betalingskort på binance

 • Bekræft din ordre, og klik på Check ud for at afslutte processen. Beløbet føjes til din konto om 2 til 4 timer, hvis alle oplysningerne er korrekte, og du har tilstrækkelig saldo på din konto.

Denne metode understøtter også et begrænset antal mønter som beskrevet ovenfor og er muligvis ikke tilgængelige overalt i verden.

Tilføjelse af bankkontooplysninger

Nogle brugere mener, at en bankkonto er den nemmeste og sikreste måde at købe kryptovaluta på Binance på. Sådan føjer du det til din konto og bruger det til at købe kryptoer:

Binance Exchange grundlæggende bankinformation Tilføjelse af en bankkonto i binance

 • Log ind på din konto, gå til Indstillinger, find Betalingsstyring og klik på ‘Administrer’ under sektionen Bankkonto.
 • Klik på ‘Link en ny konto’, og vælg den ønskede metode.

Vælg Betalingsmetode til bankkonto Valg af en betalingsmetode på Binance

 • Indtast detaljerne, verificer oplysningerne, og fuldfør processen. Alle oplysninger skal matche oplysningerne på din Binance-konto.

Vælg bankkonto Valg af en bankkonto i binance

 • Når du er færdig, skal du gå til instrumentbrættet og klikke på ‘Tegnebog’ og gå til afsnittet ‘Indbetaling’.
 • På indbetalingssiden skal du vælge ‘Wire’ eller din ønskede metode under ‘Depositum fra’ og angive beløbet i USD.
 • Gennemgå din ordre og udfør den.

Depositum USD Depositum USD på Binance

 • Du modtager en referencekode via e-mail og på din skærm. Noter det, og kontakt din bank for at bekræfte transaktionen for at gennemføre den. Hvis du ikke gør det, kan det medføre forsinkelser.

Binance Exchange Wire Deposit Information Binance Wire Deposit Information

Finansieringskonto med Crypto

Binance understøtter over 150 digitale mønter, og du kan bruge en hvilken som helst af dem til at købe den ønskede valuta. Sådan gør du:

 • Log ind på din konto, gå til dit profilikon i højre hjørne, og klik på ‘Indbetaling’ under rullemenuen.

Binance Exchange-finansieringskonto med Crypto Finansiering Binance-konto med Crypto

 • Vælg den mønt, du vil deponere. Den nøjagtige proces til deponering afhænger af den mønt, du deponerer. I nogle tilfælde bliver du muligvis bedt om et notat.

 • Skærmen viser dig en unik indbetalingsadresse. Sørg for ikke at lave fejl, da hver valuta har en anden indskudsadresse. Hvis du sender ETH til BTC, kan du ende med at miste dine mønter.

Binance Exchange-finansieringskonto med Crypto Indsæt Crypto på Binance

 • Kopier adressen, gå til din tegnebog og overfør beløbet til den givne adresse.

 • Processen kan tage ca. 10 minutter at gennemføre. Du får en e-mail, når processen er afsluttet, og beløbet føjes til din konto.

 • Når du er færdig, kan du gå til Saldoer for at kontrollere, at beløbet er føjet til din konto.

Trin-for-trin guide til køb af Bitcoin og Crypto på Binance

Vi har forklaret, hvordan man køber mønter på Binance i afsnittet ovenfor. Nogle metoder giver dig ikke mulighed for at ‘deponere’ penge, du kan kun bruge disse til at købe mønter.

Den nemmeste måde at købe en mønt på er at logge ind, gå til køb sektion, indtast beløbet, vælg en betalingsmetode og behandl din anmodning.

Købe mønter på Binance Købe mønter på Binance

Du bliver bedt om at indbetale et beløb eller bekræfte dine oplysninger baseret på din betalingsmetode.

For eksempel, hvis du bruger kontantsaldo, og du har nok i din tegnebog, kan du gennemføre transaktionen, når du har afsluttet 2FA-processen.

Hvis du vælger et kreditkort, skal du indtaste detaljer og bekræfte din konto.

Se denne video for mere info:

Trin-for-trin guide til salg af Bitcoins og Crypto på Binance

Sådan sælger du mønter på Binance:

 • Log ind på din konto.

 • Gå til Exchange, og vælg Basic eller Advanced.

 • Hvis du vælger Basic, ender du på en side med en masse lysgrafer og data.

Binance Trade Exchange Oversigt Binance’s Trade Exchange Oversigt

 • Ligesom Forex skal du handle altcoins parvis. De fleste mønter handles mod BTC, men andre muligheder er også tilgængelige.

 • Du finder ledige par i øverste højre hjørne af din skærm. Husk at du kun kan handle med det par, som din konto er blevet deponeret hos. Det maksimale beløb afhænger også af beløbet i din tegnebog.

 • Vælg den mønt, du vil parre med.

 • Klik på dit ønskede par, og siden fører dig til det (i dette tilfælde valgte vi Iota / BTC-markedspladsen).

Binance-handelspar Valg af handelspar på Binance

 • Vælg nu den ordretype, du er interesseret i:
 • Begræns ordrer
 • Markedsordrer
 • Stop-limit ordrer

Binance-handelspar Afslutning af handelsparters ordre på Binance

 • Hvis du vil gennemføre transaktionen med det samme, skal du vælge indstillingen Marked og indtaste det ønskede beløb.
 • Udført, køb eller salg. Du har solgt en mønt til den anden.

Sådan trækker du penge på Binance

Sådan trækker du penge ved hjælp af Binance:

 • Log ind på din konto, og gå til sektionen Tilbagetrækning fra rullemenuen.

Træk midler fra Binance Sådan trækkes penge fra Binance

 • Vælg den mønt, du vil trække. Husk, at udbetalinger muligvis ikke er tilgængelige for visse valutaer på grund af vedligeholdelse.

Træk midler fra Binance Sådan trækkes penge fra Binance

 • Vælg det beløb, du vil hæve. Siden viser dig det maksimale beløb, du kan vælge, hvis du vil tømme din tegnebog.

 • Nu bliver du bedt om at indtaste destinationsadressen. Kopier og indsæt den fra din tegnebog eller tryk på QR-knappen for at scanne koden, hvis den understøttes af din tegnebog. Du kan også aktivere hvidliste til tilbagetrækning funktion for at gøre det lettere at trække sig ud næste gang, fjerner dette behovet for manuelt at indtaste tegnebogens adresse.

Vælg tegnebog fra hvidliste på Binance Valg af tegnebog fra hvidliste på Binance

 • Når du er færdig, skal du klikke på Udtag. Du bliver bedt om at gennemføre 2FA-processen for at afslutte tilbagetrækningsproceduren.

 • Baseret på din placering modtager du muligvis en e-mail med yderligere instruktioner for at bekræfte transaktionen.

Bekræftelse på tilbagetrækning via e-mail Tilbagetrækning fra Binance-e-mail-bekræftelse

 • Beløbet overføres til din tegnebog på cirka 30 minutter.

Da Binance tilbyder fiat-par i begrænsede lande, skal du muligvis konvertere beløbet til din lokale valuta eller understøttede valuta fra tegnebogen, når det er trukket tilbage.

Vi har dækket, hvordan man konverterer krypto til finansiering på Binance senere i denne Binance-gennemgang.

Kunde support

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances supportside – Ofte stillede spørgsmål

FAQ-sektionen er ret detaljeret. Der findes også skriftlige og videovejledninger til nye og erfarne investorer og handlende. Vi kunne godt lide disse meget, fordi de besvarer alle handelsrelaterede spørgsmål i enkle ord.

Illustration af kundesupport

De, der ønsker at komme i kontakt med holdet, har kun en mulighed – supportbilletter. Du behøver ikke at være medlem for at skrive til virksomheden. De reagerer normalt inden for 24 timer og er ret hjælpsomme. Ud over dette er live chat tilgængelig 24/7, men det håndteres af en bot, der understøtter flere sprog, herunder engelsk, spansk og tyrkisk.

Desværre tilbyder platformen i øjeblikket ikke telefonsupport. Du kan dog komme i kontakt med Binance Exchange-agenter via sociale medier.

Offentlige mening

Offentlig meningskoncept

Den overordnede offentlige mening synes at være positiv, og brugerne ser ud til at have stor tillid til mærket. Det modtager en masse anerkendelse for at hjælpe startups og tage skridt til at introducere flere værktøjer og funktioner.

Er udvekslingen offentligt vokal om spørgsmål om kryptopolitik?

Skærmbillede af binance.us hjemmeside Binance’s amerikanske hjemmeside

Binance taler ikke meget om kryptopolitikker, men følger reglerne. Virksomheden var hurtig til at blokere den internationale platform for amerikanske brugere, da reglerne blev ændret.

Det kom op med en lokal version af webstedet for at imødekomme amerikanske kunder. Desuden ser virksomheden ærlig ud i kommunikationen. Det udgav en detaljeret blog efter hacket på en million dollars for at sikre brugerne, at deres penge var sikre.

Har børsen nogen patenter?

Registreret tegn koncept

Binance ejer ikke nogen patenter i henhold til CBInsights, rygter er dog, at virksomheden har arbejdet på en patenteret handelsplatform lige siden Tzero patenterede sin integrationsplatform.

Har børsen erhvervet eller skabt kontroversielle værktøjer?

Tre personer diskuterer illustration

Binance holder sig normalt væk fra kontroverser, men mange eksperter satte spørgsmålstegn ved dens beslutning om at erhverve CoinMarketCap. Der er bekymringer vedrørende platformens voksende kræfter og evnen til at påvirke priserne.

Overvåger børsen hvor du sender og modtager mønter fra?

Forstørrelsesglas på diagrammer

Problemet er ikke særlig klart, nogle eksperter mener, at Binance overvåger, hvor og hvem du sender og modtager mønter. Men vi har ikke et klart billede endnu, da virksomheden ikke har afgivet en officiel meddelelse om emnet.

Nogle brugere hævder, at voksende regeringssporing kan tvinge Binance til at holde styr på transaktioner, men vi har endnu ikke hørt om det fra embedsmændene.

Sikkerhed

Historien om hack og utætheder

Advarselsskilt på computer koncept

Som tidligere nævnt betragtes Binance som sikkert, men det har en historie med hacks og lækager.

Udvekslingen var i nyhederne for at undersøge den påståede lækage af data fra over 60.000 kunder, der sendte KYC-oplysninger til børsen i 2018 og 2019.

Denne mangel blev antaget at være resultatet af et hack i 2019, da tyve stjal kryptovaluta til en værdi af $ 40 millioner (7.000 BTC) fra børsen. Virksomheden spores tyveriet til en enkelt tegnebog.

Risici ved at holde mønter på udveksling

Investorer vælger digitale mønter for at holde deres penge sikre og se dem vokse. Sådanne beslutninger kan dog være risikable, da virtuelle mønter er meget ustabile, og priserne kan gå op eller ned uden en advarsel.

Ud over dette er der andre risici ved at holde mønter på en børs som Binance:

Frosne konti

Frosne konti koncept

Binance er meget streng, når det kommer til sikkerhed og er kendt for at fryse konti, som den finder svigagtig.

Da systemet er automatiseret, kan ægte konti, der følger alle retningslinjerne, muligvis også blive blokeret. Du kan ikke udføre transaktioner eller få adgang til dine midler, mens din konto er blokeret.

Hacks

Bitcoins i en tegnebogsillustration

Vi mener ikke at skræmme dig, men sandheden er, at risikoen for at miste dine penge er høj, derfor foreslår vi, at du vælger en pålidelig tegnebog eller bytte – en, der giver beskyttelse og forsikring – som Binance.

Insolvente børser

Mand, holde briller, kigge hos, charts

Tab på grund af hacks, databrud og andre sådanne årsager kan få udvekslinger til at gå insolvent eller gå konkurs. Mens de fleste børser lover, at du får dine penge tilbage, hvis de går insolvent, er sandheden, at der ikke er nogen garantier, og processen kan være meget trættende og langvarig.

FDIC forsikring?

FDIC logo

Nogle børser såsom Binance holder kundens USD-indskud på “samlede depotkonti” hos FDIC-forsikrede finansielle institutioner. Dette er en pålidelig måde at beskytte mod tab.

Udveksle nedetid

Privatliv

Respekterer børsen privatlivets fred for sine kunder?

Ifølge virksomheden “respekterer det brugernes privatliv og vil ikke indsamle, videregive eller bruge KYC-oplysninger, medmindre det er af legitime forretningsformål”.

Cybersikkerhedskoncept

Vi vil gerne tro, at Binance er seriøs omkring sine privatlivsrelaterede forpligtelser. Det har ikke været i nyhederne om utætheder af private data og respekteres for respekt for kunders privatliv.

Kræver det overholdelse af KYC og AML? Hvis ja, på hvilket niveau?

Binance har foranstaltninger til at overholde både Kend din kunde (KMC) og Anti hvidvaskning af penge (AML). Da hvert land har sine egne love, der styrer disse foranstaltninger, har vi ikke specifikke standarder.

AML breve

Binance har taget hænder sammen med Refinitiv, et KYC-tjenesteudbyderselskab tilknyttet Chainalysis og Thomson Reuters. Det var også for nylig i nyhederne for at ansætte tjenester fra IdentityMind at “forbedre eksisterende databeskyttelses- og overholdelsesforanstaltninger” efter udvekslingen blev skudt sidste år på grund af hacket.

Tillader det dig at handle enhver værdi uden KYC eller AML?

Mand, der registrerer illustration

Binance Global er en af ​​de få platforme, der giver brugerne mulighed for at handle uden verifikation med en grænse på op til 2 BTC pr. Dag. Virksomheden kan dog markere din konto, hvis den finder mistænkelige transaktioner. Dette får din konto til at blive blokeret, medmindre du giver de nødvendige oplysninger.

På den anden side kan amerikanske brugere ikke handle uden at levere identitetsdokumenter som krævet af KYC og AML. Dette skyldes, at KYC-reglerne er forskellige fra land til land.

Vil de slette dine personlige data, hvis du anmoder om det?

GDPR koncept

Binance kan give dig mulighed for at anmode om permanent at slette dine data baseret på din placering. Den seneste fortrolighedspolitik på det officielle websted har inkorporeret elementer fra den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Sådanne tjenester er dog muligvis ikke tilgængelige uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Desuden fandt vi også rapporter om, at Binance ikke overholder GDPR fuldt ud, men vi kunne ikke bekræfte sådanne oplysninger.

Almindelige Binance Exchange-svindel, der skal undgås

Advarselsskilt på computerillustration

Risikoen for at blive snydt på Binance er nul på grund af høj sikkerhed. For din sikkerhed skal du sørge for aldrig at dele dine personlige oplysninger, herunder dine dokumenter, med andre.

Sammenligning med andre børser

Mens Binance er fantastisk, er det ikke din eneste mulighed for at købe eller handle med digitale mønter. Her er nogle Binance-alternativer:

Kraken

Binance versus kraken

Kraken regler i USA og Binance ser ud til at være et større navn globalt. Kraken accepterer flere fiat-valutaer end Binance. De betragtes begge som sikre, men Binance er blevet hacket tidligere, mens Kraken er kendt for stort set at være hackfri.

Vi kan ikke være sikre på, hvilken der er billigere, da de begge har forskellige gebyrstrukturer. Ikke desto mindre opkræver Kraken i modsætning til Binance et gebyr baseret på din handelsrekord.

Coinbase

Binance versus møntbase

Coinbase er en af ​​Binances største konkurrenter. Nogle hævder, at Coinbase er større end Binance, men vi kan ikke være sikre, da den ikke er angivet på CoinMarketCap.

Coinbase understøtter 32 fiat-valutaer i modsætning til Binance, som tilbyder begrænsede optioner i Singapore, Jersey, Uganda og USA. Binance har dog flere tilgængelige kryptopar, da Coinbase kun understøtter Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum. Desuden er Binance mere overkommelig end Coinbase, der opkræver op til 3,99%.

Bittrex

Binance versus bittrex

Bittrex nyder fremragende goodwill, som det kom i 2014, et par år før Binance. Bittrex er dog kendt for at være dyrere, da det opkræver et handelsgebyr på 0,25%, mens Binance kun opkræver 0,1%.

De er et match, når det kommer til sikkerhed og brugervenlighed, men Binance er kendt for at tilbyde bedre kundesupport.

Robinhood Crypto

Binance versus robinhood krypto

Robinhood Crypto er en ny platform, der understøtter flere valutaer og tilbyder transaktioner uden gebyr. Det tilbyder færre mønter end Binance, men er kundevenligt med planer om at udvide til andre regioner i fremtiden.

Det er i det væsentlige en app-handel-app, der er rettet mod amerikanske brugere, men tilgængelig i flere andre lande. Robinhood tilbyder også flere finansieringsmuligheder end Binance, men har endnu ikke sat et spor i branchen, da kryptoplatformen stadig er i sin barndom.

Planlagt udvidelse af børsen

Udvidet koncept for chokbølger

Binance har tilføjet flere nye funktioner og tjenester til platformen. Ifølge rapporter er platformen i forhandlinger om at komme ind på flere amerikanske markeder og ekspandere globalt.

Desuden kan vi også høre om Binance, der tilbyder flere fiat-valutaer.

Binance-funktioner og -tjenester

Blockchain illustration koncept

Som nævnt tidligere er Binance mere end bare en handelsplatform. Det er et komplet blockchain-økosystem og tilbyder en række tjenester.

Lad os se på alt, hvad platformen har at tilbyde:

Mæglervirksomhed

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance’s mæglerprogramside

Binance Broker-programmet giver virksomheden mulighed for at samarbejde med snesevis af mæglere for at dyrke økosystemet. Virksomheden har bygget nogle utrolige højfrekvente handelssystemer til mæglere fra hele verden.

Systemet understøtter handel med futuresmæglere og er populært til at tilbyde høj likviditet, handelsdybde og kommissionsdeling. Programmet understøtter adgang til KPI-nøgletilstand og giver futures og spotmæglere adgang til handel hurtigt. Det har i høj grad reduceret udviklingstærsklen til at være Binance Broker.

Du kan tjene op til 60% på handelsgebyrer som mægler, mens du kommer til at udnytte virksomhedens utrolige sikkerheds- og kapitalstyringsinfrastruktur.

Det, vi bedst kan lide ved dette program, er evnen til at modtage tilpasset support og marketingrådgivning. Det kan hjælpe mæglere med at nå nye købere og skabe en niche.

Hånd, der holder en præmiekop

Det er kendt, at virksomheden belønner de 10 mest effektive mæglere med hensyn til handelsvolumen ved at tilbyde bonusser. Det bruger 10% af indtægterne genereret gennem Binance Broker-programmet til at finansiere bonusen.

Plus, partnere får også regelmæssige invitationer til Binance-begivenheder, herunder Årlig Global Broker Partner Conference. Det kan være en fantastisk måde at vide mere om forretningen og netværket med andre i branchen.

Her er hvad du har brug for for at være berettiget til programmet:

Rødt menneskehoved skiller sig ud koncept

 • Oprethold mindst 3.000 BNB på din Binance-konto.

 • Vær en institution med mindst 20.000 brugere. Det inkluderer aktiehandelsplatforme, værdipapirmæglere, obligationshandlere osv.

 • Bør opfylde den mindste månedlige handelsvolumen på 1.000 BTC. De, der ikke opfylder dette krav, vil blive sat på en overvågningsliste og får en advarsel. Hvis du ikke opfylder dette krav i to på hinanden følgende måneder, bliver du diskvalificeret.

 • Skal have et uafhængigt regnskabs- og produktsystem og kun bruge mærket til at erhverve kunder.

Kommissionen og kravene kan ændre sig fra tid til anden, se den officielle hjemmeside for de seneste opdateringer.

Udveksling

Liste over gyldne cryptocoins

I slutningen af ​​dagen er Binance i det væsentlige en central cryptocurrency-udveksling. Du kan handle med Bitcoin og hundreder af andre valutaer på få sekunder. Gå til det officielle websted, indtast det beløb, du vil bruge, vælg din ønskede mønt, og tryk på ‘Køb’.

At sælge er så simpelt som at købe, gå til platformen og vælg den mønt, du vil sælge, og indtast volumen.

Skærmbillede af binance.com udvekslingstjeneste Binance’s Exchange Service

Virksomheden accepterer flere valutaer inklusive USD, Euro, AUD, AED, CAD, ** INR, osv. Der er flere betalingsmuligheder, herunder bankkort, Binance-tegnebog og e-tegnebøger afhængigt af din placering.

Det maksimale beløb, du kan bruge i en enkelt transaktion, er $ 5.000 (køb) og $ 10.000 (salg), men det kan dog ændre sig fra land til land.

I de fleste tilfælde skal du angive personlige oplysninger, herunder placeringsdokumenter for at bekræfte din identitet, før du får lov til at foretage en transaktion. Processen kan tage op til 48 timer.

Det bedste ved udvekslingen er, hvor let det er at bruge. Det fungerer godt på alle enheder inklusive mobiltelefoner. Du kan downloade den dedikerede app til din enhed for at gøre tingene enklere.

Indsættelse af tjenester

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binanaces side med indsatstjeneste

Binance er en af ​​de få børser at tilbyde indsats.

Virksomheden definerer skøjteløb som “processen med at holde penge i en kryptotegnebog for at understøtte driften af ​​et blockchain-netværk.”

Brugere får belønning for deponering og opbevaring af digitale mønter. Staking er knyttet til Proof of Stake-mekanismen (PoS) indført af Scott Nadal og Sunny King i 2012.

Binance understøtter nu indsats for et antal PoS-mønter, inklusive Algorand (ALGO), Stjerner (XLM), NEO (GAS), VeChain (VTHO), Ontologi (ONG), Tron (BTT), Stratis (STRAT), Qtum (QTUM), og Komodo (KMD).

Vi kunne ikke finde meget information om, hvordan Binance distribuerer belønninger. Virksomheden foreslår at komme i kontakt med agenterne for at vide mere, da det stadig udvikler mekanismen. Vi ved dog, at systemet får saldi ved at tage snapshots hver time for at få det daglige gennemsnit.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance’s indsatsprodukter

Investorer kan tjene penge uden at skulle bekymre sig om at oprette noder, bekymre sig om tidslængder, minimumsbeløb eller andre sådanne parametre.

Indsættelse kan være en kompliceret proces at forstå. Gå her til vide mere om Binance-indsats, og hvordan det kan gavne dig.

OTC-handel

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binance’s handelsside

Binance introducerede for nylig en OTC-portal for at øge antagelsen af ​​krypto. Da det er en ny mulighed, ved vi ikke meget om OTC-handel. Ifølge den officielle hjemmeside er portalen en live anmodning om tilbudsplatform, der giver brugerne mulighed for at bekræfte handler og modtage hurtige afregninger direkte på deres Binance-konti.

OTC-handel er forskellig fra de udvekslingstjenester, platformen tilbyder, da den finder sted direkte mellem to parter. Det er velegnet til handlende, der ønsker at veksle eller handle et stort antal mønter.

Systemet kan understøtte store mængder, og vi fandt ud af, at det også tilbyder en bedre sats, når du foretager en stor blokhandel.

Måder at tjene gratis valuta på

Binance-brugere kan få muligheden for at tjene gratis mønter. Indsættelse er den bedste mulighed, hvis du vil tjene gratis digitale mønter, men der kan også være andre tilbud fra tid til anden.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances henvisningsprogramside

Ud over dette kan du tjene gratis mønter ved at henvise andre brugere til platformen. Du kan bruge dine henvisningslinks, henvisnings-id eller QR-koder til at henvise folk.

Virksomheden betaler op til 40% provision på vellykkede handler, som dine venner foretager. Kommissionstrukturen kan dog være lidt kompliceret at forstå.

Brug af kort

Vi elsker denne Binance-funktion, da den gør livet lettere og løser mange problemer forbundet med platformen.

Mand, der betaler med cryptocoin på en POS

Vi ved, hvor svært det kan være at bruge digitale mønter til at betale regninger eller handle online, da ikke alle butikker er åbne for ideen om at acceptere digitale tokens. Din eneste mulighed er at holde sig til købmænd, der understøtter digitale mønter eller konvertere dine mønter til kontanter, hvilket kan tage meget tid.

Kortet er virkelig globalt, da det accepteres af over 46 millioner sælgere inklusive offline-sælgere i mere end 200 regioner. Tjenesten er stadig i sin beta-fase. Du kan gå her for at tilmelde dig, hvis du er kvalificeret til et Binance-kort.

I modsætning til andre banker opkræver Binance gebyrer ingen årlige eller månedlige gebyrer men der er en engangsomkostning på 15 USD. Minimumssaldoen er også 15 USD, hvilket er fantastisk. Overførsler er øjeblikkelige og kan håndteres via appen når som helst du ønsker det.

Andre tjenester

Ud over alle de ovennævnte funktioner tilbyder Binance nogle produkter og tjenester, der er specielt designet til investorer. Disse inkluderer:

Marginhandel

Ud over traditionel handel tilbyder Binance en marginhandelplatform, der giver dig mulighed for at handle med dit lånte aktiv ved at betale renter på din saldo. Kun par, der har et “M” ved siden af, understøtter i øjeblikket marginhandel.

Du bliver nødt til at overføre aktiver fra din traditionelle eller udveksle tegnebog til din Margin-tegnebog for at kunne bruge Binance Margin-platformen. Du kan handle op til 5 gange af dit oprindelige beløb ved at låne. Du bliver nødt til at betale renter hver time til den virkelige ejer af aktivet.

Binance Futures

Binance Futures er en ny handelsplatform designet til at lade handlende bruge gearing og åbne både lange og korte positioner.

Med denne mulighed giver virksomheden direkte konkurrence til giganter som markets.com. Vi kunne godt lide designet af handelsplatformen, det er let at bruge.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances futureserviceside

Tilmeld dig en konto, vælg en kontrakt, placer en ordre, og administrer din position. Selvom det er fantastisk, blegner det i sammenligning med andre platforme, da du kun kan handle et begrænset antal mønter på platformen uden mulighed for at handle med aktier eller andre aktiver.

Understøttede valutaer inkluderer:

 • (ETH) / USDT
 • (XRP) / USDT
 • (BCH) / USDT
 • (ADA) / USDT
 • (XLM) / USDT
 • (TRX) / USDT
 • EOS / USDT
 • (LTC) / USDT
 • (ETC) / USDT
 • (Link) / USDT

Understøttede ordrer inkluderer:

 • Begræns rækkefølge
 • Stop-Limit-ordre
 • Markedsordre
 • Take-Profit-Limit Order

Binance-brugere behøver ikke oprette en ny konto, men på bagsiden kan du kun handle ved at indbetale USDT.

Binance Labs

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances laboratorieside

Binance Labs er Binance’s venturearm lavet til at styrke og inkubere crypto- og blockchain-samfund og iværksættere.

Ifølge den officielle hjemmeside er programmets mission “at støtte industriprojekter, der hjælper med at vokse det større blockchain-økosystem og realisere blockchain-teknologiens fulde potentiale og dens sociale indvirkning, samtidig med at kryptovalutaoptagelsen øges globalt.”

Store investorer kan vælge den anden mulighed og arbejde med startups, der allerede har et fungerende produkt.

Programmet er tilgængeligt over hele verden inklusive Afrika, Nordamerika, Europa, Asien og Latinamerika. Det fokuserer på stablecoin, overførsel, betaling, interoperabilitet, apps og andre sådanne kanaler.

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances laboratorieside

Dette er en fantastisk mulighed for folk, der ønsker at være en del af branchen. Overvej denne mulighed, hvis du har svært ved at oprette en niche i branchen. Du kan udnytte Binances rækkevidde for at finde et stærkt fodfæste og skubbe dit projekt.

Fiat-leverandør

Skærmbillede af sektionen google.com Global P2P Merchants-programansøgning om binance

Binance giver brugerne en chance for at være en fiat-sælger. Du bliver nødt til at udfylde en Google Docs-formular for at ansøge om programmet. Formularen kan tage ca. 15 minutter at udfylde, men ikke alle ansøgere bliver accepteret.

Når du er godkendt, kan du drage fordel af mange af platformens funktioner og tilbyde dine tjenester til flere mennesker.

Binance-oversigt

Skærmbillede af en binance.com-sektion Binances brugercenter

Hvis du vil få din mønt opført på Binance, skal du opfylde platformens krav og sende en ansøgning med alle de krævede detaljer.

Det kan også tage cirka en måned at få et svar, så vær tålmodig. Virksomheden lader dig ansøge flere gange, men det er muligvis ikke den bedste løsning. Det er bedre at opdatere dit projekts fremskridt, når tingene kun ændres eller genanvendes, når dit projekt går videre til næste trin.

Fra det, vi har set, ser virksomheden ud til at være mere venlig over for projekter, der understøtter sin egen mønt (Binance Coin).

Tillid til tegnebogen

Trust Wallet er kendt som en af ​​de mest pålidelige e-tegnebøger og er nu Binances officielle tegnebog. Den er tilgængelig for Android- og iOS-brugere og er kendt for at tilbyde nogle fantastiske funktioner.

Det understøtter flere valutaer og fungerer som en charme. Frem for alt er det kendt at holde dine data sikre og vil ikke gemme personlige oplysninger på din enhed.

Bloker Explorer

Skærmbillede af binance.com Kæde Explorer Guide på Binance Academy

Explorer er et nyttigt værktøj, der giver god indsigt i et blockchain-netværk. Virksomheden fremmer det som en “browser og søgemaskine, hvor brugerne kan finde oplysninger om offentlige adresser, individuelle blokke og transaktioner, der er knyttet til en bestemt mønt.”

Værktøjet giver detaljerede oplysninger, herunder markedsdiagrammer og realtidsstatistikker. Du får adgang til data om ventende transaktioner, minedrift puljer, netværks hash rate, blokvaliderere, rich list, forældreløse blokke og hårde gafler.

Konklusion

Binance Exchange er en pålidelig kryptobørs. Det er kendt som en af ​​de mest overkommelige kryptokursudvekslinger i verden og er registreret i en række lande, hvilket gør det sikkert og sikkert..

Platformen tilbyder hundredvis af mønter og par til handel, men ikke alle tjenester er muligvis tilgængelige over hele verden. Ikke desto mindre betragtes det stadig som en pålidelig mulighed for nye og erfarne forhandlere på grund af lave gebyrer og fremragende kundesupport.

De fleste Binance-anmeldelser er positive, og de fleste brugere er enige om, at virksomheden er sikker at prøve.

Køb mønter hos Binance

Bedømmelse:

Endelig dom

Vores vurdering

7,0

besøg hjemmeside

Vi giver Binance en 7.0 / 10. Det kan prale af masser af likviditet, mange mønter at handle og meget lave gebyrer. Det har også en fantastisk UX, og det eneste der går imod det er hacket, der opstod på platformen. Det er klart, at du kan undgå, at en begivenhed som denne påvirker dig ved at fjerne dine mønter fra platformen, når du er færdig med at handle (som du burde).

FAQ

Hvor sikkert er Binance Exchange??

Binance er blevet hacket en gang, men det betragtes som sikkert. Amerikanske penge er forsikret, og virksomheden har en fond til dækning af tab i tilfælde af databrud eller hack.

Er Binance Exchange FDIC forsikret?

Ja, USD-indskud sikres FDIC for mere beskyttelse. Ifølge den officielle erklæring har Binance USD-indskud på specielle ‘samlede depotkonti’ hos FDIC-forsikrede banker.

Hvordan får jeg mine penge ud af Binance Exchange?

Du kan trække penge ud af Binance ved at gå til tilbagetrækningsfunktionen i din profil og vælge den mønt, du vil trække.

Brugere kan enten konvertere mønten til USD eller understøttet valuta. Denne tilbagetrækningsmetode er tilgængelig i nogle lande og kan være langsom. Den anden mulighed er at trække mønter til din tegnebog og konvertere disse trukket mønter gennem tegnebogen.

Hvor lang tid tager det at trække sig ud af Binance Exchange?

Binance-udbetalinger kan være hurtige eller langsomme afhængigt af arten af ​​din konto og metoden for tilbagetrækning. Tilbagetrækning til tegnebøger er afsluttet på cirka 30 minutter, men det kan tage længere tid, hvis din konto ikke er bekræftet, eller hvis du ikke har 2FA aktiveret.

Sådanne konti kan tage op til 5 dage. Derudover er tilbagetrækninger muligvis ikke tilgængelige, hvis det ikke har været 5 dage siden du tilføjede en tilbagetrækningsmetode eller aktiverede et sikkerhedsværktøj såsom 2FA.

Endelig kan direkte udtræk til fiat tage mellem 5 og 10 dage.

Sådan konverteres krypto til finansiering på Binance?

Binance US og nogle andre lokale Binance-sider understøtter krypto til USD-overførsler. Sådan udfører du det:

– Gå til startsiden, klik på din profil, gå til indstillingen Tilbagetrækning under Wallet

– Vælg USD under den mønt, du vil trække ud, og følg instruktionerne på skærmen, og vælg din udbetalingsmetode

– Systemet beder dig om at bekræfte transaktionen

– Når du er færdig, modtager du en bekræftelsesmeddelelse via e-mail

– Beløbet vises på din konto om 5 til 7 dage afhængigt af din metode til udbetaling

Er Binance ulovligt?

Nej, Binance er ikke ulovligt, men i nogle lande er det måske ikke lovligt at handle eller eje kryptos. Udvekslingen har tidligere forbudt flere lande på grund af ændrede regler.

Kan vi bruge Binance i USA?

Ja, du kan bruge Binance i USA, men ikke den internationale version. Binance US understøtter USA-baserede brugere og tilbyder en brøkdel af de tilgængelige mønter på den internationale platform. Plus, Binance US er ikke lovligt eller tilgængeligt i nogle amerikanske stater, herunder Hawaai, Washington, Georgia og Connecticut

Har Binance en tegnebog?

Binance har ikke sin egen tegnebog, men platformen har taget hænderne sammen med TrustWallet, der markedsføres som platformens officielle tegnebog.

Kan jeg sælge krypto til USD på Binance?

I de fleste lande er denne service ikke tilgængelig, men Binance er for nylig begyndt at tilbyde crypto til fiat-handel i nogle dele af verden, hvor du direkte kan sælge crypto til USD.

Rapporterer Binance til IRS?

Nej, Binance rapporterer ikke til IRS. Som en amerikansk skatteyder skal du dog muligvis rapportere beholdninger og overskud til IRS. Kontakt en ekspert for at vide mere.

Skal jeg opbevare mine mønter på Binance Exchange?

Binance betragtes som sikkert, og mange brugere efterlader deres mønter på platformen. Virksomheden har startet et specielt Binance-indsatsprogram for at motivere folk til at holde mønter på børsen, da det er vigtigt for likviditet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me