PureVPN

Kuten useimmat käyttäjät jo tietävät, on useita kaupallisia VPN: t käytettävissä yksityisyyden suojaamiseksi. Pure VPN on tullut usein merkittäväksi kilpailijaksi parhaimman vastinetta rahalle -arvon saamiseksi.

Yrityksen arvostelut ovat kuitenkin olleet ristiriitaisia, ja monet arvostelijat tarjoavat kiitosta, kun taas käyttäjäarvostelut väittävät toisin päin. Tässä yritämme selvittää Pure VPN: n takana olevan mysteerin.

Ovatko ne yhtä hyviä kuin arvostelijat väittävät olevansa? Vai ovatko palvelua kritisoivat käyttäjät paremmat näkemykset palveluntarjoajasta?

Pure VPN: n nopea erittely

NIMI: Puhdas VPN

SIJAINTI: Sijaitsee Hongkongissa

LOKITTELU: Istunnon kirjaaminen, mutta ei yksityiskohtaista kirjaamista

PARAS HINTA: 7 päivän kokeilu 0,99 dollaria ja 69,82 dollaria vuodessa (5,82 dollaria kuukaudessa)

TUKI: Live-chat

PALAUTUKSET: 31 päivän hyvityskäytäntö

VERKKOSIVUSTO: https://www.purevpn.com/

Pure VPN -yleiskatsaus

Pure VPN: n asiakas tukee useita tavallisia yhteyskäytäntöjä. 256-bittinen AES-salaus on myös mukava kosketus.

Molemmat tekijät yhdessä muodostavat suhteellisen turvallisen yhteyden satunnaisille käyttäjille. Pure VPN palvelee laajaa käyttöä. Sovellus on helposti määritettävissä yleisimmille sovelluksille, kuten suoratoistolle ja torrentille.

Suoratoisto-ominaisuus on houkutteleva, joten voit avata maantieteellisen lukituksen eston Netflixissä ja Disney +: ssa. Paitsi että saat vakaan yhteyden, suoratoistovaihtoehdon avulla voit suoratoistaa ilman puskurointia.

Pure VPN: n mukana tulee myös helppo asennus muutamalle yleisimmälle alustalle. Käyttäjät, jotka haluavat VPN-ohjelmiston reitittimiin, saattavat joutua suorittamaan manuaalisen asennuksen.

Vaikka Pure VPN: llä on paljon menoa siihen, on silti melko merkittäviä asioita. Vaikka olet suojattu torrentin aikana, latausnopeus osuu.

Lisäksi Pure VPN: n lokikäytäntö on tietosuojaan perustuvana organisaationa hyvin epäselvä. Käyttäessään Windows-sovellusta yritys näytti asettavan etusijalle käytön helppouden yksityisyyden sijaan. Tämä asennus johti sovelluksessa kyseenalaiseen käyttäytymiseen, kun se ei onnistunut ratkaisemaan OpenVPN-palvelinta.

Se oletusarvoisesti käytti muita protokollia ilmoittamatta muutoksesta käyttäjälle. Tukea on saatavana live-chatissa, mutta se ei aina ole hyödyllistä. Näistä ongelmista huolimatta Pure VPN ei ole huono.

Se tarjoaa kohtuuhintaista yksityisyyden suojaa, vaikkakin kourallinen asioita, jotka voisivat parantaa.

Nopea VPN-vertailu

VERTAILU

PureVPN-logo

Puhdas VPN

 • Hyvä hinnoittelu
 • Ihmisarvoiset palvelimet
 • Ei kaikkein yksityisin

OSTA NYT NordVPN-logo

Nord VPN

 • Nopein VPN
 • Paljon palvelimia
 • Yksi DNS-vuoto aiemmin

OSTA NYT LUE TARKISTUS ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Useimmat yksityiset VPN
 • Liekki nopeasti
 • Suurin osa kaikkien VPN: n palvelimista ja maista

OSTA NYT LUE TARKISTUS Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Suuri nopeus
 • Suuri tietoturva
 • Uusi VPN

OSTA NYT LUE TARKISTUS

Hinta-analyysi

Kun puhutaan edullisuudesta, Pure VPN tarjoaa palvelunsa kohtuullisella 10,95 dollarilla kuukaudessa. Viime aikoina yritys on kuitenkin alkanut tarjota 7 päivän kokeilujakson, joka maksaa käyttäjille vain 0,99 dollaria, jolloin sinulta laskutetaan täysi 69,84 dollaria (mikä vastaa 5,82 dollaria kuukaudessa).

Jos päätät lähteä heidän 6 kuukauden suunnitelmastaan, saat puolen vuoden VPN-palvelun hieman alle 50 dollaria. Se ei ehkä ole halvin käytettävissä oleva VPN, mutta se tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle, kun sisällytät kokeilutarjouksen. Palvelun vakiohinta ilman alennuskokeilua voi kuitenkin olla hieman tyyris.

Feature Rich

Pure VPN: n tarjoamat ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin monet muut VPN-palvelut. On kuitenkin joitain merkittäviä eroja. Vaikka muut VPN-palveluntarjoajat kamppailevat Netflixin alueen estämisen voittamiseksi, Pure VPN tekee sen nopeasti.

Lisäksi Pure VPN pro-torrentia. Tämä asenne tarkoittaa, että yritys hyväksyy, että saatat käyttää heidän palveluitaan vertaisverkostojen siirtämiseen – jotain muuta VPN: tä. Pure VPN: n sovelluksissa on jopa mainosten esto lisäarvona.

Pure VPN onnistuu myös suorittamaan VPN: n ensisijaisen toiminnon tarjoamalla asiakkaille nimettömiä selauksia. Heidän DNS-vuotosuojaus varmistaa, että käyttäjien IP-tiedot pysyvät hämärissä ja ulottuvat jopa IPv6-osoitteisiin.

Nopeuden testaus

Selvittääksemme kuinka hyvä Pure VPN on välitysyhteysnopeudella, päätimme tehdä muutaman vertailutestin. Käytämme Pure VPN: n yksityisen selauksen asetusta näiden testien yrittämiseen. Emme muuttaneet asetuksia, joten testit viittaavat oletusarvoihin.

Menetelmämme yritti suorittaa kokeita käyttämällä samaa nopeuspalvelinta kuin kontrollia. Lisäksi kontrollin luomiseksi suoritimme ensimmäisen testin palvelimelle VPN: n ulkopuolella. Avoimen testin tulokset ovat seuraavat:

Nopeustestaus VPN: n ulkopuolella

Sieltä päätimme muodostaa yhteyden samaan palvelimeen käyttämällä meille lähintä VPN-palvelinta. Nämä olivat tulokset:

Nopeustestaus lähimmällä VPN-palvelimella

112 ms: n ping ei ole huono paikalliselle palvelimelle, vaikka se voisi olla parempi. Latausnopeus ajoitettiin kohtuullisella 24,86 Mbps: llä, vaikka tämä arvo näyttää olevan paljon alle parin avoimesta, ei-VPN-suojatusta yhteydestä.

Latausnopeus rekisteröitiin nopeudella 16.50 Mbps, mikä oli hyväksyttävää ja sopusoinnussa suojaamattoman linkin kanssa. Kaiken kaikkiaan, ei huono suorituskyky paikalliselle palvelimelle.

Seuraavaksi päätimme työntää kirjekuorta hieman ja suorittaa nopeustestin sijainnistamme kauimpana olevan palvelimen kanssa.

Laskimme, että se viisi meidät jonnekin Aasiaan, ja päätimme testata Pure VPN: n tarjoamaa intialaista palvelinta. Käytimme testissä samaa ping-palvelinta kuin edelliset testit vertailun helpottamiseksi.

Nopeustestaus mahdollisimmalla palvelimella

Heti lepakolta ping tuntuu kauhealta 350 ms: lla, mikä on yli kaksinkertainen edelliseen testiin. Latausnopeudet kärsivät myös kellotaajuudella 8,78 Mbps alaspäin.

Yllättävässä käänteessä latausnopeus ei kärsinyt lainkaan, vaikka se saattaa johtua vain testatun yhteyden lähetysvirran rajoituksesta.

Nopeustestaus Pure VPN paljasti muutaman tärkeän yksityiskohdan käyttäjille, jotka haluavat maksimoida nopeutensa. Ensinnäkin, jos valitset palvelimen manuaalisesti, sinun on keskityttävä palvelimiin, jotka ovat maantieteellisesti lähellä sijaintiasi.

Kuten voimme nähdä tuloksista, ping- ja latausnopeus kasvavat rajusti, sitä lähempänä kotiasi olet.

Lisäksi muut käyttäjät ovat maininneet, että sinun on pidettävä kiinni salauksen oletusasetuksista nopean yhteyden ylläpitämiseksi.

Käytännön sovellukset Pure VPN: n käytössä

Jotta käyttäjäystävällisempi, Pure VPN tarjoaa esiasetuksia yhteyspalveluilleen.

Käyttäjät voivat valita nimettömiä selaus-, suoratoisto- tai peer-to-peer-yhteyserikoisuuksia, joista jokaisella on omat ensisijaiset palvelimet ja asetukset. Kuinka tehokkaita nämä asetukset tarjoavat positiivisen käyttökokemuksen?

suoratoisto

Pure VPN on yksi harvoista VPN: istä, jotka toimivat hyvin Netflixin kanssa ja tarjoavat erilaisia ​​luetteloita ympäri maailmaa. Suoratoistoalustojen testauksessa huomasimme, ettei videoissa ollut viivettä tai puskurointia.

Suoratoisto oli jatkuvasti korkealaatuista. Vaikka voit suoratoistaa Disney +: a ja Netflixiä huolimatta alueellisesti lukitusta sisällöstä, et voi tehdä samaa Amazon Prime Video -sovelluksen kanssa.

Torrenting

Pure VPN erottuu vertaisverkossa jakamisesta ja tarjoaa tietyn torrent-esiasetuksen, jonka avulla käyttäjät voivat ladata tiedostoja Internet-palveluntarjoajiensa uteliaisilta katseilta..

Käyttäjäyhteydet ovat turvallisia, ja Pure VPN: n DNS-vuotosuojaus varmistaa, että ne pysyvät sellaisina. Siinä on haittapuoli, että nopeudet kärsivät.

Toissijaisen palvelimen kautta kulkeminen vaikuttaa latausnopeuteen, mutta se on pieni hinta, joka maksaa turvallisuutta.

Pelaaminen

Paikalliset palvelimet ympäri maailmaa voivat auttaa vähentämään ping-aikoja ja antamaan sinulle mahdollisuuden testata taitojasi aivan uusilla palvelimilla. League of Legendsin eri palvelimiin yhdistämisessä ei ollut ongelmia.

Ping oli hieman korkeampi, mutta ei huomattavasti. Avoimet yhteydet olivat selvästi nopeampia, mutta viive ei johtanut viiveeseen tai kuminauhoitukseen.

Alueen lukituksen avaaminen

Yksi VPN: n yleisimmistä käyttötavoista on nykyään sallia pääsy alueellisesti lukittuun sisältöön tietyissä osissa maailmaa.

Yli 140 maassa ympäri maailmaa toimivien palvelinten ansiosta Pure VPN on ihanteellinen vaihtoehto maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen.

Testasimme Pure VPN: n Netflixissä, Disney +: ssa, Amazon Prime Video: ssa ja muutamissa muissa suoratoistopalveluissa, kuten Hulu ja BBC iPlayer.

Netflix-logo

Espanjalainen Netflix toimi hyvin

Suoratoisto Japanissa

Kuten Japanissa

Valitettavasti jopa Yhdysvaltain palvelimen käytön aikana meidät estettiin Amazon Prime Video -sisällöltä. BBC iPlayerilla oli myös joitain ongelmia ratkaisussa. Muiden kanssa pystyimme nopeasti löytämään palvelimet ja muodostamaan niihin yhteyden, jolloin voimme suoratoistaa sisältöä kuin olisimme yhteydessä paikallisesti.

BBC iPlayer-banneri

iPlayer oli rintakuva

Suojaus ja kirjaaminen

Kun Pure VPN aloitti toimintansa, he korostivat “ei kirjausta” -käytäntöään. Vuonna 2017 tapaus näki kuitenkin yrityksen luovuttaneen lokit lainvalvontaviranomaisille todisteeksi verkkohäiriötapauksessa.

Siitä lähtien heidän asiakastietojensa kirjaamista koskeva käytäntö on muuttunut. Ansioidensa vuoksi he ovat päivittäneet tietosuojakäytäntönsä.

Se, että he julkaisivat lokit, vaikuttaa kuitenkin asiakkaiden luottamukseen palveluntarjoajaan.

Yrityksen tietosuojakäytännön selityksessä on merkittävä poikkeus. Pure VPN on ilmoittanut pitävänsä istuntolokeja, jotka sisältävät:

 • Yhteyden muodostus heidän palvelimiinsa
 • Mistä Internet-palveluntarjoajasta olet muodostanut yhteyden
 • Kumpi palvelimista käytit

Vaikka nämä tiedot ovat suhteellisen vaarattomia, ne voivat olla enemmän kuin jotkut käyttäjät ovat tyytyväisiä. Pure VPN väittää, ettei se kerää selaustietoja käyttäjiltään, eikä toistaiseksi ole löytynyt todisteita tämän lausunnon kyseenalaistamiseksi.

VPN-palveluntarjoajat luottavat luottamukseen, ja se, että Pure VPN ei ilmoittanut käyttäjille puunkorjuustaan ​​ennen kuin kyberstarkkaustapaus pakotti heidät tekemään niin, heijastaa heikosti heidän luotettavuuttaan.

Se, että yritys ei kirjaa tietoja, tarkoittaa, että sitä ei pyydetä pyyhkimään tietoja, joita se kerää sinulta istunnon aikana.

Paikallisella koneellasi on epäselvää, suorittaako Pure VPN tietojen pyyhinnän, kun suljet sovelluksen. Toinen kriittinen tekijä, jonka käyttäjien tulisi olla tietoisia, on virtuaalipalvelimien käyttö.

Pure VPN ei salaa virtuaalipalvelimien käyttöä. He jopa merkitsevät virtuaalipalvelimet VS-legendalla palvelimen valinnassa erottaakseen ne fyysisistä palvelimista (PS).

Koska suuri määrä yhdistettäviä sijainteja on merkittävä myyntivaltti Pure VPN: lle, ei ole yllättävää, että ne omistaisivat virtuaalipalvelimia määrän lisäämiseksi.

Muutamat käyttäjät saattavat haluta käyttää staattista tai omistettua IP-osoitetta. Pure VPN tarjoaa palvelun, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia liittymisestä.

Onneksi omistettu IP asettaa sinulle takaisin vain 0,99 dollaria.

Tietosuojakäytännön tarkastelu

Koska Pure VPN: n suorittama lainvalvontaviranomainen oli jättänyt tietojen kirjauskäytännön alttiiksi, yrityksen on pitänyt edistyä merkittävästi asiakkaiden luottamuksen palauttamiseksi. Yksi näistä vaiheista oli järjestelmien riippumaton tarkastus.

Elokuussa 2019 Altius IT (riippumaton tilintarkastaja Kaliforniasta) sertifioi Pure VPN: t yksityiskohtaisen tietoturvatarkastuksen jälkeen. Ihannetapauksessa yrityksen tulisi jatkaa säännöllisten tarkastusten suorittamista. Onko tämä jatkossakin nähtävissä.

Pure VPN: llä on joitain näkökohtia kuluttajien luottamuksen suhteen. Heidän sijaintinsa Hongkongissa näkee heidät suhteellisen vapaassa yhteiskunnassa. Huolimatta Kiinan hallinnon alaisuudesta, kaupunkivaltio on enimmäkseen itsehallinnollinen ja kunnioittaa henkilökohtaisia ​​vapauksia suuressa määrin.

Pure VPN: n omistajat ja ylläpitäjät tunnetaan nimellä GZ-järjestelmät. Vaikka heidän emoyhtiönsä tunnetaan enimmäkseen Android-urheilusovellusten rakentamisesta, Pure VPN on askel toiseen suuntaan. He ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua Pure VPN -käyttäjille.

Tapaus, joka aiheutti Pure VPN: n puunkorjuupolitiikan altistumisen yleisölle, joka keskittyi tietoverkkovaikeuksista syytettyyn Massachusettsin mieheen.

Yhdysvaltain liittovaltion tutkimusvirasto haastoi Pure VPN -palvelun saadakseen tietoja tapauksesta, jossa mies ahdisti naista verkossa.

Jakamalla heidän pääsylokeissaan olevat tiedot auttoi FBI sulkemaan heidän tapauksensa. PC Mag totesi jälkeenpäin, että Pure VPN ei ollut toiminut tietosuojakäytäntönsä rajojen ulkopuolella.

Valitettavasti käyttäjien luottamus yritykseen tärisi. Pure VPN ei ollut koskaan aiemmin maininnut pitäneensä istuntolokeja piilottaen tosiasiat yksityiskohtaisen tietosuojakäytäntönsä sisällä.

Pure VPN: n huomionarvoisia ominaisuuksia

Pure VPN: llä on yli kaksituhatta (2000) virtuaalista ja fyysistä palvelinta, jotka kattavat yli sata neljäkymmentä (140) maata. Tämän kokoista verkkoa on vaikea sovittaa yhteen.

Pure VPN: n käyttäjät saavat valita palvelimia erillisillä maantieteellisillä alueilla. Tämän valtavan palvelinvalinnan lisäksi Pure VPN tarjoaa muutamia muita vaihtoehtoja, mukaan lukien:

 • Kaksinkertainen VPN-määritys, vaikka asennus saattaa vaatia yhteyden ottamista asiakastukeen
 • Laajennukset useimmille moderneille selaimille, kuten Chrome ja Firefox
 • Jaettu tunnelointi
 • Kill-kytkin
 • DNS-vuototesti
 • Mainosten estäjä

Pure VPN: n tarjoama DNS-vuotosuoja ulottuu myös IPv6-osoitteisiin. Valitettavasti tämä VPN-palveluntarjoaja ei tarjoa pääsyä Tor-verkkoon.

Positiivisena puolena on, että Pure VPN tulee asentajien kanssa useimpiin tavanomaisiin käyttöjärjestelmiin. Windows-, Linux-, Mac-, iOS- ja Android-käyttäjät voivat asentaa Pure VPN -sovelluksen ilman suurta huolta.

Muiden järjestelmien asennus ei ole mahdotonta. Se vaatii vain hieman enemmän vaivaa. Reitittimiin voi olla asennettu myös Pure VPN, mutta toistaiseksi vain DD-WRT-reitittimillä on kyky helposti asentaa.

Asiakkaan vuorovaikutus

Kuten kaikilla yrityksillä, asiakastukella on merkittävä vaikutus siihen, onko tuotteella järkevää tilata. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, saat saman tason live-chat-tuen tilaustasostasi riippumatta. Onko tuki sen arvoista, on täysin toinen asia. Joissakin raporteissa on todettu, että Pure VPN: n tukihenkilöstö ei tunnu kovin asiantuntevalta ohjelmistosta.

Monesti tiimi ohjaa sinut yksinkertaisesti johonkin heidän tietopankkiartikkeleistaan, vaikka artikkeli ei ratkaisisi ongelmaa. Yleensä vasteajat vaihtelevat. Jotkut asiakkaat ovat onnistuneet saamaan nopean ja tehokkaan tuen yrityksen edustajilta.

Monet käyttäjät ovat kuitenkin valittaneet, että tukihenkilöstö reagoi hitaasti lippuihin. Yleensä Internet-käyttäjät eivät ole tyytyneet Pure VPN: n live-chat-tukeen.

Se ei auta, että ainoa tapa hakea tarkistusta on käydä heidän live-chat-järjestelmänsä läpi. Vaikka Pure VPN toteaa, etteivät ne vaadi selitystä ennen tilauksen peruuttamista, asiakaspalvelu kysyy sinulta kuitenkin syytä.

Yritys näyttää aikovansa varmistaa, että asiakkaat pysyvät palvelussa. Tämä vaikeus puolestaan ​​tekee rahojen palauttamisen hyvityksestä työlääksi.

Hinta- ja maksuvaihtoehdot

Näistä pienistä hikkauksista huolimatta Pure VPN tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Heidän 6 kuukauden, alle 50 dollarin hintalappu on vaikuttava tilauspalvelulle. Myös päivitetyt 5,82 dollarin kustannukset 0,99 dollarin alkuperäisen 7 päivän kokeilun jälkeen ovat merkittäviä.

Normaalikustannukset, 10,95 dollaria kuukaudessa, näyttävät melko kalliilta verrattuna. Pure VPN yrittää myös tehdä maksuista helppoja asiakkaille. Asiakkailla on tavalliset luotto- ja maksukorttivaihtoehdot maksujärjestelmien, kuten PayPal, BlueSnap ja PaymentWall, rinnalla..

Lisäksi asiakkaat voivat käyttää kryptovaluuttoja maksamaan liittymisensä. Pure VPN hyväksyy maksut Etheriumissa, Bitcoinissa ja Litecoinissa.

Pure VPN: n pikatiedot

Asiakasohjelmistoalustat: Windows-, MAC-, iOS-, Android- ja Linux-käyttäjät voivat kaikki asentaa natiivisovelluksia.

Tuetut alustat: Windows, MAC, iOS, Android, Linux Tuetut protokollat: Tuetaan useita VPN-protokollia, mukaan lukien OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP ja jopa IKEv2 Palvelinten määrä: Yli kaksi tuhatta (2000+) Maiden lukumäärä: Yli sata neljäkymmentä (140+) Rekisteröintimaa: Hong Kong Maksuvaihtoehdot: Luotto- / maksukortti, PayPal, PaymentWall, BlueSnap, BTC, LTC, ETH Oikea nimi vaaditaan: Ei Salausprotokolla: 256-bittinen AES Tiedonkäyttökatto: Ei Kaistanleveyden käyttörajoitus: Ei Maks. ei. samanaikaisesti liitettyjen laitteiden 10 Asiakaspalvelu: Live Chat -tuki Tietosuojakäytäntö: Väittää, että istunnon yksityiskohdat kirjataan vähän. Yksityiskohtaisia ​​lokeja ei pidetä.

Onko puhdas VPN sen arvoinen?

On monia asioita, jotka suosittelevat Pure VPN: ää erinomaisena palveluntarjoajana. Helppokäyttöinen käyttöliittymä on ihanteellinen asiakkaille, jotka eivät tiedä paljoakaan VPN: n sisään- ja ulospäin.

Silti se tarjoaa edelleen jonkin verran hallintaa tehokäyttäjille. Nopeiden suoratoistoalustojen nopeudet ovat keskimääräistä suuremmat. Pelit eivät kärsi viiveestä ja avaavat uusia alueita pelaamiseen.

Kaiken kaikkiaan Pure VPN on edullinen VN-palveluntarjoaja. He ovat yksinkertaistaneet käyttöliittymänsä, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Näin tehdessään heidän on jouduttu poistamaan joitain asioita, joita kokeneemmat käyttäjät saattavat tarvita vianetsinnässä.

Pätevän asiakaspalvelun puute vain pahentaa ongelmaa. Useimpien käyttäjien, jotka haluavat käyttää Pure VPN: ää epätyypillisissä laitteistoissa, täytyy sietää asiakaspalvelua vain ostettujen ohjelmistojen käyttämiseksi. Niiden, jotka päättävät kieltäytyä palvelusta, on samalla tavoin hypättävä vanteiden läpi saadakseen rahansa takaisin.

Pure VPN on erinomainen työkalu käyttäjille, jotka haluavat vain VPN: n toimivan ilman lisäasennusta. Niille meistä, jotka haluavat säätöasetukset saadakseen juuri oikean istuvuuden, etsiminen muualta on parempi suunnitelma.

asennusohjeet

VAIHE 1: Rekisteröidy verkkosivustolle.

Jos sinulla on jo tili, voit siirtyä suoraan latausosioon. Muussa tapauksessa Pure VPN pyytää sinua kirjautumaan yritykseen saamaan kirjautumistietosi ja maksamaan tilauksesi.

VAIHE 2: Kaksoisnapsauta asennusohjelmaa ja siirry vaiheiden läpi.

Asennus on yksinkertainen, eikä sinun tarvitse käsitellä mitään piilotettua vakoiluohjelmaa haittaohjelmasivuilta. Sinulla on myös mahdollisuus asentaa selainlaajennukset, jos haluat kyseisen lisäosan selatessasi avointa Internetiä.

VAIHE 3: Valitse selaustyyppi

Kun asennus on valmis, sinua pyydetään valitsemaan selaamistyyppi. Valitse sopiva ja palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja olet valmistautunut!

Luokitus

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko VPN nopea ja luotettava?

Pure VPN: llä on useita vararajayhteysrutiineja. Heidän DNS-vuotosuojaus sekä sovelluksen sisältämä tappokytkin auttavat suojaamaan yhteyttä. Palvelimet ympäri maailmaa mahdollistavat nopean yhteyden riippumatta siitä, missä olet.

Käyttää tätä VPN: ää lopettaa kaistanleveyden kuristamisen?

Joo. Pure VPN suojaa Internet-liikennettä Internet-palveluntarjoajan uteliailta katseilta. Koska Internet-palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa, he eivät voi arvioida, pitäisikö heidän kaventaa kaistanleveyttäsi.

Mitkä tämän VPN: n palvelimet ovat parhaita Netflixille?

VPN: lle on erikoistunut suoratoistovaihtoehto, joka on ihanteellinen Netflixille. Voit valita, mihin osaan maailmaa haluat myös pääsyn, harrastamalla tehokkaasti Netflixin geofencing-protokollia.

Onko tästä VPN: stä ilmainen versio?

Ilmaista versiota ei ole, mutta kuukausittaisen tilauksen hinta on edullinen verrattuna muihin VPN-palveluihin.

Miksi olen joskus estetty Netflixiltä, ​​kun käytän tätä VPN: ää?

Pure VPN tarjoaa erikoistuneita yhteysvaihtoehtoja, jotka sinun tulisi valita käyttötyypin mukaan. Jos valitset vaihtoehtona tiedostojen jakamisen, sinulla ei ole optimoitua yhteyttä suoratoistoon. Netflixin kaltaiset sivustot voivat hylätä yhteyden muodostamisyrityksen.

Kuinka hyvin ominaisuudet ja vuotosuojausasetukset toimivat?

Nimettömyysvaihtoehdot toimivat loistavasti piilottaen sijaintisi tehokkaasti. Kill-switch ja split tunneling toimivat myös ihailtavasti. DNS-vuotosuojauksen lisäsuojaus on erinomainen varavaihtoehto palvelinongelmien yhteydessä.

Ovatko VPN-sovellukset turvallisia ja käyttäjäystävällisiä?

Sovellus on intuitiivinen ja siinä on kunnollinen käyttöliittymä kokeneille käyttäjille. Aloittelevat käyttäjät voivat eksyä helposti. Sovellus näyttää turvalliselta, mutta ei ilmoita kokeneemmille käyttäjille, kun se vaihtaa protokollaa.

Voiko se poistaa Netflixin ja muiden suoratoistopalvelujen eston?

Pure VPN toimii hyvin Netflixin ja Disney +: n kanssa. Ei niin hyvin Amazon Prime -palvelun kanssa. Myös raportit siitä, toimiiko BBC iPlayer Pure VPN: n kanssa, on sekoitettu.

Onko se todella hintansa arvoinen?

Alennettu hinta on sen arvoinen, mutta tavalliset kuukausihinnat voivat olla hieman kalliita sen tarjoamalle hinnalle.

Voitteko käyttää VPN: ää torrentointiin?

Pure VPN sisältää erikoistuneen asetuksen P2P-siirroille, joka tarjoaa torrentin.

Toimiiko VPN Kiinassa?

Kyllä, palvelimilla, jotka sijaitsevat Kiinan mantereella.

Kuinka monta samanaikaista yhteyttä tämä VPN tukee?

Käyttäjillä on pääsy jopa kymmeneen (10) samanaikaiseen yhteyteen kerralla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me