Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa – viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 42)

Hei taas Bitcoin-harrastajat. Sinun pitäisi tietää jotain tärkeätä. Viikko takanamme oli jotain kuin scifi-elokuva. Ja se tekee siitä vielä hämmästyttävämmän. Lue online-uhkapelimarkkinoiden synty ja visio siitä. Lopuksi, lisätietoja Malesian oudosta kohtalosta, kun siitä tulee tietoverkkorikollisuuden viidakko.

Eikä yksikään intronkappale ole liioittelua. Katsotaanpa tarina käsillä.

BlockDraw-perustaja sanoo, että Kiina on täydellinen leikkikenttä kryptopelaamiselle

Darin Oliver, BlockDraw-perustaja ja kryptovaluutta-asiantuntija, uskoo Kiinan olevan valmis salaukselliseen uhkapelaamiseen. Liiketoiminnan kannalta Kiina on valtava potentiaalinen markkina-alue. Oliver kertoo, että sama pätee muihin valtaviin markkinoihin, kuten Venäjään ja Ukrainaan. Jopa 35 miljoonaa käyttäjää yhdessä eivät kuitenkaan sovi Kiinan potentiaaliseen 120 miljoonaan käyttäjään! Tämän lisäksi suurimmat salausmarkkinat ovat Itä-Eurooppa ja Aasia. Se tekee Kiinasta Kiinan tulevan voiman salauspelaaminen.

EOS: n uusi ennätys yli 51 000 päivittäisellä käyttäjällä

Salausanalyytikko Kevin Rook siirtyi Twitteriin DappRadariin viitaten 9. lokakuuta. EOS-verkko saavuttaa uuden tason yli 51 000 käyttäjää yhdessä päivässä. Dappit ovat hajautettuja sovelluksia yritysverkossa. Vain taustakoodi on verkossa, jolloin Dapps voi olla mikä tahansa sovellus. Tällä kertaa Dappia käytetään pääasiassa uhkapeleihin. Kolme parasta Dapps BetDice, Se7ens ja EOS.Win. Todella upea päivä online-uhkapelimaailmalle.

Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa - viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 42)

Malesia ja “Chiba City Blues”

Tieteiskirjallisuuden maailma ketjuttui Willaim Gibsonin kuuluisan romaanin surrealistiseen avaamiseen. “Chiba City Blues” on hänen legendaarisen romaaninsa “Neuromancer” ensimmäinen luku. Ja viime aikoina Malesian rikosekosfääri muistuttaa järkyttävästi teoksen sisältöä. Pahamaineinen triad-pomo tukee HB-kolikkoa. Ja se on jotain, jonka sinun pitäisi tietää. Yleensä salausuutiset käsittelevät sijoittajia ja uusia tapahtumia, jotka liittyvät salaukseen ja uhkapeleihin. Se on jotain aivan muuta.

Ethereumin loppu sellaisena kuin sen tiedämme

Upea analyysi siitä, mitä Ethereumille ja Dappsille tapahtuu tällä hetkellä, koska niiden pääasiallinen käyttö on online-uhkapelit. Viime kuukausien aikana Ethereumin hinta on tasaisella maanvyörymällä. Vuoden 2018 aikana hinta laski 1000 dollarista 200 dollariin. On spekuloitu, että kaatumisen pääasiallinen syy on EOS-lohkoketjun nousu. Silti Ethereumin tärkein kilpailuetu on mahdollisuus luoda Dapps. EOS voi kuitenkin tehdä sen ja paljon muuta. Ethereumin seuraava kaatuminen riippuu siitä, voiko se parantaa Capser-päivityksen jälkeen.

GG World Lottery tarjoaa säänneltyjä blockchain-arpajaisia

Vanhan ajan uhkapelimarkkinat ovat valmiita täydelliseen uudistukseen. 2. marraskuuta GG World ilmoitti olevansa valmis ottamaan käyttöön blockchain-tekniikan heidän järjestelmässään. Kokenut veteraanien joukkue otti tämän projektin kanssa käänteisen ICO-lähestymistavan. Malli on niin mielenkiintoinen sijoittajille, koska se antaa heille mahdollisuuden käyttää useita tapoja lisätä sijoituksiaan. Lisäksi GGC-tunnus myönnetään osana tunnuksen myyntiä, mikä tarjoaa erityisiä etuja tunnuksen haltijoille.

Salausvaluutat ovat tulossa valtaviksi online-uhkapelisivustoille

Bitcoinin käyttöönotto ravisteli maailmaa, ja se tapahtui erityisesti useilla kapealla markkinoilla. Varmasti se teki ihmeitä online-uhkapelisivustot. Krypton luonne hajautettuna kaupankäyntimuotona antoi vedonlyöjille useita etuja. Se antoi heille nimettömyyden ja tavan suorittaa maksuja tavallisten pankkikanavien ohella. Toinen tärkeä etu on salauksen alhaisemmat transaktiomaksut kuin muut pankkitavat. Ja teollisuuden jättiläiset, kuten WPN, saivat suuria etuja salauksen sisällyttämisestä. Kaiken kaikkiaan artikkeli maalaa kuvan verkkouhkapelimaisemasta.  

Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa - viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 42)

World Poker Tour -kumppanit aloittavat kanadalaisen salauksen

World Poker Tour ilmoitti virallisesti uudesta kumppanuudesta, joka lupaa ylittää kuilun uhkapeli- ja blockchain-tekniikka. WPT: n uusi yhteistyökumppani on vancouverilainen FansUnite, joka ylläpitää Ethereumin vetämää urheiluvedonlyöntiä. Ensimmäisessä rahoitussarjassa FansUnite sai 3,43 miljoonaa dollaria, mutta myös altistumisen globaalille yleisölle. Ennen kaikkea WPT: n puolella se saa pohjan rohkealla uudella salapelaamisen maailmassa. Tämän suhteen vaikutus ilmenee tulevina vuosina. Se on oikea määritelmä vallanliikkeestä.

Verkkopelimarkkinat ylittävät 94,4 miljardin dollarin vuoteen 2024 mennessä

Tämän viikon yhteenveto päättyy valtavaan tutkimukseen, joka osoittaa meille, mitä on tulossa. Verkkopelimarkkinoiden on ylitettävä 94,4 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä. Tutkimuksessa selvitetään yksityiskohtaisesti, kuinka kryptovaluuttojen luonne muutti online-uhkapeliympäristöä. Alemmat pankkihinnat ja nimettömyys ovat vain merkittäviä parannuksia, jotka ravistelivat verkkouhkapeliä. Siksi trendit, markkinat, ennusteet ja haasteita, joita voi esiintyä Bitcoin-maailmassa on noudatettava koko ajan.

Ja se on tämän viikon yhteenveto. Yksinkertaisesti se oli mahtavaa. Viritä ensi viikolla saadaksesi lisätietoja uudesta ja kehittyvästä kryptovaluuttojen maailmasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me