Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa – Viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 46)

On taas lauantai, joten on aika uudelle viikoittaiselle salauksen kokoamiselle. Ja jälleen kerran, tämä on loputonta kehitystä, kun kyse on kryptovaluutan maailmasta. Lue mitä Bitcoin-vedonlyönnissä, kryptausanalyysissä ja monissa muissa asioissa tapahtuu.

Mutta tarpeeksi esittelyillä. Aloitetaan tämä viikoittainen yhteenveto.

Bitcoinin nouseva suosio herättää huolta otteluiden korjaamisesta

Hevoskilpailujen 2019 kauden alkaessa australialaiset pelaajat osallistuvat krypto-vedonlyöntiin huolimatta siitä, että se on laitonta. Salausvedonlyöntisivusto 1xBit sai paljon suosiota tulevan Melbourne Cup -tapahtuman myötä. Kryptovaluutan vedonlyöntisivustot sijaitsevat yleensä kolmannen maailman maissa kiertäen lakia. Ja tämä herätti huolta otteluiden korjaamisesta, koska blockchain-pohjaisilla kasinoilla on melkein jäljittämätön pankkitoiminta. Mutta viranomaiset uskovat, että salausvedonlyönnin nimettömyys on se, mikä tekee siitä niin suositun.  

Augur kirjaa 2 miljoonan dollarin panoksen Yhdysvaltain keskikokoisissa

Blockchain-pohjainen, hajautettu ennustusalusta Augur kirjasi yli 2 miljoonan dollarin panoksen vaalien iltana. Yhdysvaltain puolivälissä pidettyjen vaalien tulokseen vedot ylittivät lopulta 2 miljoonan dollarin rajan. Ja se oli 60% kaikista Betfairiin tehdyistä vedoista. Tämä dApp sai suosion monimutkaisimpana alusta lohkoketjussa. Kun se ilmestyi, Augur houkutteli useita sijoittajia, analyytikkoja ja kauppiaita. Se on merkittävä merkki, ja Augurin johto uskoo, että se on vain merkki tulevista asioista.      

Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa - Viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 46)

Mike Novogratz ennustaa uuden ennätysvuoden 2019

Tämä vuosi oli valtavien salausmarkkinoiden korjausten ja säädösten vuosi. Bitcoin laski hinnasta upealta 20000 dollaria 70%: lle, muodostaen uuden perustan 6000 dollariin. Mutta tämä ei estänyt Bitcoinin harrastajia ennustamasta toista räjähdysmäistä Bitcoinin hinnan nousua. Varmasti Bitcoinin hintaennusteita oli paljon vuoden aikana. Kuuluisa Bitcoin-sijoittaja Mike Novogratz ennustaa kuitenkin ennätyksellisen nousun vuoden 2019 aikana. Hän sanoo, että pelko kadonneista ajaa salauksen hinta, mutta hän väittää myös, että hinta ei ylitä 10000 dollaria vuoden lopussa.

Jeff Wernick puhuu rahan ja Bitcoinin tulevaisuudesta

Jeff Wernick, kerroksellisen sijoittajauran mies, ja Airbnb: n ja Uberin varhainen sijoittaja haastatteli Block Telegraphia. Ja mikä haastattelu se on. Lue valuutan historiasta, keskuspankista, Bitcoin-ennusteista ja fiat-valuutan lopusta. Talouspiirit hengittävät keinottelua, mutta Wernick on luottavainen rahan tulevaisuudesta. Koko haastattelu on kiinnostava lukea ja sillä on paljon mielenkiintoisia ja jossain määrin kiistanalaisia ​​mielipiteitä. Salaus on kuitenkin rahan tulevaisuus.

Tron ylittää Bitcoinin, joka ylittää miljoonan tapahtuman päivässä

Tronin toimitusjohtaja Justin Sun ilmoitti, että Tron blockchain -alusta saavutti 4. marraskuuta Miljoona tapahtumaa yhdessä päivässä. Kaikki tuli esiin, kun Misha Lederman meni Twitteriin ja huomautti piikkejä 3. marraskuuta. Tuolloin Tronin tapahtumamäärä ylitti toisen kryptovaluutan. Tron-tunnuksen kaupankäyntimäärä ei kuitenkaan muuttunut edes tällä virstanpylväällä. Piikki antaa kiitosta Tron DApps: n laajalle käytölle. Ja Tron DApp Housen mukaan suurinta osaa tuona päivänä käytetyistä hajautetuista sovelluksista käytettiin uhkapeleihin.

Väärennetty EOS-lompakko voi varastaa yksityiset avaimesi

EOS Rio -organisaatio varoittaa, että huijarit loivat väärennetyn yksinkertaisenIEOS-lompakon ja lähettivät sen Google Play -kauppaan. Sen päätarkoitus on varastaa yksityisiä avaimia. Ja vaikka Play Kauppa poisti sovelluksen, RIO-organisaatio antoi varoituksen tarkistaa sovellus ja kehittäjä perusteellisesti. Tällaisia ​​väärennettyjä lompakkosovelluksia ilmestyy ajoittain. Rion organisaatio ilmoittaa, että on olemassa monia muita sovelluksia, jotka voivat varastaa yksityisiä tietoja ja kryptovaluuttoja. Äskettäin oli tapaus muunninsovelluksella. Lue siitä tässä.  

Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa - Viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 46)

Uusi Blockchain City Nevadassa

Jeffrey Berns, Blockchain LLC: n toimitusjohtaja, kryptovaluutan miljonääri ja suojaasianajaja osti äskettäin 67 000 hehtaaria Pohjois-Nevadasta. Hän ilmoitti aikovansa rakentaa “hiekkalaatikon”, joka toimii blockchain-tekniikalla. “Hiekkalaatikkokaupunki” on lohkoketjujärjestelmän ylläpitämä demokratia. Alue on lähellä muita teknisiä jättiläisiä, kuten Apple, Google ja Tesla. Vaikka kyseessä on kunnianhimoinen projekti, se on lähtökohta tulevaisuuden kaupunki.  

EOS saa ensimmäisen Stablecoininsa

New Yorkissa toimiva blockchain-käynnistys Carbon-12 Labs ilmoitti, että CUSD oli saatavilla EOS-alustalla. Carbon-12 Labs kehitti vakaan kolikon CarbonUSD tai CUSD. Alun perin sen perustivat Samuel Trautwein, Connor Linn, Gavin Mai ja Miles Albert 12. syyskuuta 2018. Se on hintavakaa kryptovaluutta, jonka vakuudet ovat täysin 1: 1 Yhdysvaltain dollareilla. Katso tarkemmin CarbonUSD-kryptovaluutta.

Ja se on tässä viikoittaisessa yhteenvedossa. Pysy kuulolla ensi viikolla, kun käymme läpi upeiden salausmaailman uutiset.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me