XRP: n CoinField-mukauttaminen peruskurssina voi lisätä sen kattavuutta miljooniin

mainos Phemex

Näyttää siltä, ​​että XRP: stä on tulossa cryptocurrency -vaihdon suosikki, koska viime kuukausien aikana muutamat salauspörssit ovat harkinneet XRP: n lisäämistä perusvaluutaksi. Viimeaikainen lisäys tähän luetteloon on Kanadan kehittynein Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihto CoinField, joka ilmoitti tutkivansa mahdollisuutta tehdä XRP: stä perusvaluutaksi.

CoinFieldin lisäämä XRP olisi win-win-tilanne molemmille

CoinFieldin julkaiseman Tweetin mukaan pörssi ilmoitti arvioivansa mahdollisuutta lisätä XRP 30 suoran salausparin perusvaluutaksi USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Se mainitsi myös, että tämä oli osa pörssin laajennussuunnitelmaa, joka sisälsi myös alustan käynnistämisen 69 muuhun maahan.

Olemme arvioineet lisäysmahdollisuutta #XRP perusvaluuttana 30 suoralle salausparille sekä USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Osa laajentumissuunnitelmaamme 69 maassa.@Ripple @ Ripple_XRP1 @helsinki @XRPtheone @XRPstreetTEAM @KingRippleXRP @XrpCenter @tsuki_ryokou pic.twitter.com/BYHlT4Gsag

– CoinField Exchange (@coinfieldEX) 21. syyskuuta 2018

Jos arviointi sujuu myönteisesti ja jos CoinField lisää XRP: n, se hyödyttäisi molempia osapuolia yhtäläisesti. XRP olisi alttiina yli 69 maan markkinoille ja miljoonille CoinField-käyttäjille, mikä asettaisi sen käyttöön massamarkkinoilla. CoinField puolestaan ​​saisi nopeamman tapahtumien käsittelyn, alentaisi transaktiopalkkioita ja toisi uusia käyttäjiä pörssiin.

CoinField, joka on Kanadan edistynein Bitcoin- ja kryptovaluutanvaihto, jatkaa nopeaa laajentumistaan. Sen tuoreet ilmoitukset antavat vilauksen kehityksestä, jonka pörssi pyrkii saamaan alustansa maailmanlaajuiseksi. Nämä ilmoitukset sisältävät 8 uuden kolikon lisäämisen, jotka sisältävät Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Golem (GNT), OmiseGO (OMG), Zilliqa (ZIL), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT) ja Salt (SALT) ), neljän uuden fiat-valuutan hyväksyminen, yleiset maksualennukset ja vallankumouksellinen askel eteenpäin vastaavassa moottoritekniikassa, jonka kyky on yli 1,5 miljoonaa API-puhelua sekunnissa.   

CoinFieldin johtaja Reza Bashash lainattiin

”Vastaavaa moottoria käyttää nyt yritystason tekniikka, joka pystyy suorittamaan jopa 75 000 kaupankäyntiä sekunnissa ja yli 1,5 miljoonaa API-puhelua sekunnissa. Olemme keskittyneet erittäin paljon R: ään&D koska visiomme on tulla maailman edistyneimmäksi itsenäiseksi kryptovaluutanvaihdoksi ”

Tapa, jolla CoinField muuttuu, näyttää olevan ihanteellinen kumppani XRP: lle testaamaan myös vaihto-ominaisuuksiaan.   

Lue myös: XRP johtaa Altcoin-laskua, kun asiantuntija ennustaa nousevan skenaarion

XRP-ominaisuudet tekevät siitä hitaasti vaihdon suosikki

RippleNetin ja XRP: n kyky tehdä kaupoista nopeampi ja halvempi on johtanut sen suosioon pankkien ja muiden rahoituslaitosten keskuudessa. Jotkut johtavista salauspörsseistä eivät ole vielä tutkineet tätä, mutta näyttää siltä, ​​että se on jo saanut tarvittavan alun.

Ensimmäinen pörssi, joka valitsi Ripple ’XRP: n perusvaluutakseen, oli DCEX. DCEX tarjoaa 15 digitaalista rahaketta kaupankäynnille XRP: n kanssa perusparina. Digitaalisiin rahakkeisiin kuuluvat muun muassa Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Tron (TRX), Bitcoin Cash (BCH) ja Ethereum (EOS)..

Bitrue, Taiwanissa toimiva salauspörssi, oli myös ilmoittanut aikomuksestaan ​​listata XRP verkostonsa perusrahana.

Kiitos #XRPCommunity. Bitrue esittelee sinua ylpeänä #XRP-10 kaupankäyntiparia tänään! Pysy kuulolla XRP-palkinto-ohjelmaan lähipäivinä. #xrpthandandard #xrpthebase pic.twitter.com/VgXVh3x2Ig

– Bitrue (@BitrueOfficial) 30. heinäkuuta 2018

Bitrue on pyrkinyt pitkään olemaan spontaanin ja turvallisin vaihtoehto salaussijoittajille maailmanlaajuisesti, ja siksi se valitsi XRP: n perusvaluutakseen.

Kun XRP on perusvaluutta, pörssit voivat tyypillisesti selvittää tapahtumia alle 4 sekunnissa, mikä tarjoaa valtavan nopeuden edun vaihdolle muihin rahansiirtovaihtoehtoihin nähden ja XRP: lle se auttaa massan käyttöönotossa. Selkeä win-win molemmille osapuolille

Näemmekö lisää pörssejä, joissa käytetään XRP: tä perusvaluuttana, ja hyödynnetäänkö sen tarjoamaa nopeutta? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me