Tähtien [XLM] käsikirjoittamisen onnistuminen kolikoiden avulla etenee jonkin verran

mainos Phemex

Vaikka Stellar Lumensia on aina verrattu XRP: hen menestyksen mittaamiseksi, uudempaa kolikkoa ei voida kieltää, mutta XLM on ollut vahva ja antanut sijoittajilleen tuottoa paljon paremmin kuin muutama merkittävä kolikko. Testattuaan vaikeita vesialueita ja vakiinnuttanut pohjansa, XLM on viime aikoina toimittanut joitain tärkeitä peruspäivityksiä, jotka saattavat olla tärkeitä lukuja kolikon menestystarinassa.

IBM yhdisti voimansa Stellarin kanssa IBM Blockchainin maailmanlangalle ja tukikohdalle

IBM: n on jo pitkään tiedetty olevan vakaa kumppani Stellar-organisaatiossa, koska se on käyttänyt Stellarin kykyjä useissa toteuttamissaan blockchain-projekteissa. IBM on yhdistänyt Stellarin kanssa sovittamaan protokollaansa IBM Blockchain World-Wire -palveluun, joka on IBM: n uusi blockchain-pohjainen finanssijunahanke, joka pystyy samanaikaisesti selvittämään ja maksamaan rajatylittävät maksut lähes reaaliajassa. Integroituna olemassa oleviin maksujärjestelmiin tämä projekti voi korvata kalliitun läpinäkyvyyden kohtuuhintaisella avoimuudella – ja se voi tarjota suuremmat taloudelliset mahdollisuudet kaikille. Blockchain-tekniikkaa ja Stellar-protokollaa käyttämällä IBM Blockchain World Wire antaisi rahoituslaitoksille mahdollisuuden selvittää ja suorittaa rajatylittävät maksut sekunneissa. Laitokset voivat käyttää olemassa olevia maksujärjestelmiään – saumattomasti yhdistettyinä World Wiren sovellusliittymiin – muuntaakseen ensimmäisen fiat-valuutan digitaaliseksi omaisuudeksi.

Ei vain tämä Stellar oli saanut merkittävän vauhdin, kun ilmoitettiin, että IBM käynnistää Stronghold USD: n Stellars-alustalla. Keskustelussa IBM: n globaalin lohkoketjun varapuheenjohtajan Reutersin kanssa Jesse Lund sanoi,

“IBM tutkii käyttötapauksia kehittyneiden yritysverkkojen kanssa tunnuksen käyttäjänä. Mielestämme tämä on tapa tuoda taloudellinen selvitys rakentamaamme liiketoimiin. “

Lue myös: Stellar [XLM] on tämän kuukauden suosituin valinta, tästä syystä se jatkaa myyntiä kuten kakkuja

Stellar [XLM] saavuttaa miljoonan aktiivisen tilin virstanpylvään, 25 miljoonaa maksua

Muutama päivä sitten Stellar ilmoitti saavuttaneensa MILJOONAN aktiivisen tilin, MILESTONE, jonka ystävät ovat jo kauan odottaneet. Lisäksi se sai yli 3300 omaisuutta, 25 miljoonaa maksua ja 8 miljoonaa kauppaa.

Uusi #Tähtien saavutettu virstanpylväs: 1 000 000 tiliä pääkirjaan. Onnittelut @StellarOrg ja mahtava Tähtien yhteisö! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. elokuuta 2018

Se on virallista.

Stellar on saavuttanut miljoonan aktiivisen tilin MILESTONE.

EPIC-merkki $ XLM:

– yli 3 300 tähtitavaraa

– 25 miljoonaa maksua

– 8 miljoonaa kauppaa

MAAILMA on valmis nopeimmin kasvavaan, ihmisvoimalla toimivaan, käyttökelpoiseen TÄNÄÄN!

NYT on aika #UseLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 28. elokuuta 2018

Twiitit jatkoivat sanomalla: “Se on yli 350 000 uutta (aktiivista) tiliä juuri tässä kuussa > 50% KASVU vasta heinäkuusta 2018! ‘Kuvittele, jos 3-vuotias pankki on lisännyt 350 000 asiakasta vain kuukaudessa. Pelkästään tässä kuussa ON-CHAINissa on vaihdettu valtavasti 48,75 miljardia XLM ~ 11,5 miljardia dollaria (28/8/18) arvosta Stellar-varoja. lähes 1000-kertainen kasvu hajautetulle vaihtomäärälle blockchainissa!

Shariah-vaatimustenmukaisuussertifikaatti sijoittaa Stellarin muiden Lähi-idän ja muslimimaailman krypto-valuuttojen eteen. Tämä on Stellarille loistava tilaisuus lisätä käyttäjäkuntaansa edelleen monopolistisessa skenaariossa islamilaisessa pankkitoiminnassa. Stellar on mukana myös hiililuottoprojektissa, jossa Veridium tekee yhteistyötä IBM: n ja Stellarin kanssa integroidakseen VERDE-tunnuksensa yksinkertaistamaan hiililuottojen ja hiilimarkkinoiden seurantaa ja tarkastusta..

Stellar, jossa on niin paljon positiivisia päivityksiä, ei vain täytä tärkeimpiä virstanpylväitä tulevassa etenemissuunnitelmassaan, vaan myös saa arsenaalinsa valmiiksi ottamaan vastaan ​​kilpailijoita, kuten XRP. Jos Stellar etenee edelleen samalla tavalla, se olisi ehdottomasti kolikko, joka muuttaisi finanssialan tulevaisuutta.

Onko Stellar Lumensilla mahdollisuus olla menestyvä kolikko tulevaisuudessa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me