Deutsche Börse Exchange listaa Norilsk Nickel Token

mainos Phemex

Kryptovaluutan hinnat ovat nousseet nousuun vuonna 2021, ja bitcoin on johtanut tietä ja saavuttanut uuden kaikkien aikojen ennätyksen 40 000 dollaria. Tämä on ajanut yksityissijoittajat osta bitcoin luottokortilla, muiden maksuvälineiden joukossa. 

Tämän hinnan nousun ansiosta niiden luomisesta vastaava tekniikka on saavuttanut valtavan suosion. Tärkeä lohkoketjutekniikan sovellus on hyödykkeiden digitalisointi tai tokenisaatio. 

Äskettäin venäläinen palladiumin kaivos- ja sulatusyhtiö Norilsk antoi kumppaneilleen hyödykkeisiin perustuvia rahakkeita. Nämä listattiin myöhemmin Deutsche Börse. 

Tässä artikkelissa tutkimme joitain blockchainin ja tokenisaation perusteita ja sen etuja sijoittajille. Analysoimme, kuinka rahoituksen ja hyödyketeollisuuden edut voivat olla päällekkäisiä ja täydentää toisiaan. 

Mikä on blockchain?

Blockchain on ensimmäisen kryptovaluutan, bitcoinin, takana oleva tekniikka. Se on muuttumaton, hajautettu pääkirja, joka pitää kirjaa kaikista verkossa tapahtuneista tapahtumista. 

Nämä tapahtumat järjestetään lohkoiksi ja ketjutetaan sitten yhteen salauksen avulla. Miljoonat tietokoneet pitävät tarkkaa kopiota kirjanpidosta, mikä tekee tietokannasta täysin vastustuskykyisen muutoksille. 

Lisäksi lohkoketju on hajautettu ja ilman lupaa, mikä tarkoittaa, että yksikään yksikkö ei hallitse sitä. Kaikkien osallistujien on päästävä yksimielisyyteen ennen kuin tietokantaan voidaan tehdä suuria muutoksia. 

Mitä ovat älykkäät sopimukset?

Älykkäät sopimukset olivat luonnollinen kehitys lohkoketjussa. Ne ovat lohkoketjuun tallennettuja tietokoneistettuja sopimuksia, jotka suoritetaan itsestään vain, kun tietyt ehdot täyttyvät. Nämä hajautetut sovellukset antavat estoketjuille mahdollisuuden siirtää mitään arvokasta, ei pelkästään rahansiirtoja. 

Esimerkiksi älykkäiden sopimusten avulla käyttäjät voivat vaihtaa lohkoketjussa erilaisia ​​arvokkaita omaisuuseriä, kuten vakuutusmaksuja, kiinteistötodistuksia, vuokrasopimuksia, sairauskertomuksia, digitalisoitua taidetta ja paljon muuta.  

Protokollien käyttö, kuten suosittu ERC-20, Älykkäät sopimukset antavat meille mahdollisuuden merkitä mitään arvokasta ja vaihtaa sen digitaalinen esitys vertaistensa kanssa. Kaikki tämä säilyttämällä kaikki blockchain-tekniikan hajauttamisen ja läpinäkyvyyden edut. 

Mitkä ovat merkintöjen edut?

Varojen tokenisoinnilla ja niiden saataville saattamisella blockchain-tekniikan avulla on monenlaisia ​​etuja: 

  • Kolmansien osapuolten välttäminen – hajauttamisensa ansiosta lohkoketjun varat voidaan vaihtaa suoraan vertaistensa kanssa. Älykkäät sopimukset mahdollistavat myös itsenäisemmän vaihdon turvautumatta virheelliseen ihmissuhteeseen. 
  • Vähentynyt petos – blockchainin läpinäkyvyyden ansiosta rahakkeiden väärentäminen on mahdotonta, ja oikeellisuus on helposti todennettavissa. 
  • Lisääntynyt likviditeetti – merkitsemällä epälikvidit varat, kuten raskaat hyödykkeet tai kiinteistöt, ne voidaan tehdä erittäin likvideiksi. 
  • Parempi läpinäkyvyys ja jäljitettävyys – lohkoketjun muuttumattomuuden ansiosta kaikki siihen tallennetut tiedot ovat lopullisia. Tämä mahdollistaa kaikkien verkossa rekisteröityjen tunnusten päästä päähän -seurannan. 

Nämä edut ovat pakottaneet Norilskin kaltaisia ​​yrityksiä merkitsemään hyödykkeitä ja esittelemään niitä muodossa JNEs. 

Mikä on Norilsk Nickel -tunnus?

Norilsk Nickel on venäläinen kaivos- ja sulatusyritys, jota pidetään maailman suurimpana palladiumin ja korkealaatuisen nikkelin tuottajana. 

Vuoden 2020 alussa yritys käynnisti testausalustan hyödykkeiden merkitsemiseen Atomyze, a Hyökkääjä-pohjainen blockchain-alusta. Alustan tunnukset ovat yrityksen kaivamien metallien kuten palladiumin, koboltin ja kuparin tukena. 

Norilsk odottaa merkitsevän vähintään 10% kaupankäyntimääristä alustan julkaisun ensimmäisenä vuonna. Tämä määrä saattaa kasvaa 20 prosenttiin kumppaneiden kysynnästä riippuen. 

Lopuksi joulukuussa 2020 alustan ensimmäiset tunnukset olivat luovutetaan teollisuuskumppaneille Traxys SA ja Umicore SA. 

Tärkein syy, jonka yritys ilmoitti tälle siirtymälle, on se, että he haluavat toimittaa Nornickelin tuotteet asiakkaille tehokkaammin ja avoimemmin. Se on jälleen yksi askel yritykselle sallimalla vastuullinen metallien hankinta ja jäljitettävyys. 

Atomyze tokenisoi varat käyttämällä Distributed Ledger Technology (DLT) -tavoitetta: 

  • Tarjoa esteettömyys
  • Vähentää kuluja 
  • Lisää läpinäkyvyyttä 

Atomyzen mukaan verkko toimii IBM: n julkisella pilvellä ja noudattaa EU: n GDPR: ää. 

Tammikuusta 2021 lähtien ja a lehdistötiedote Nornickelilta, digitaaliset vaihtomerkit ovat vihdoin ilmestyneet julkisessa Deutsche Börse -vaihdossa. Yhtiö vahvisti, että tämä oli vasta ensimmäinen askel heidän ETC-listalleen ja että he aikovat listata digitaaliset tunnukset Lontoon pörssiin seuraavien kuukausien aikana. 

Paketoida

Blockchain on vasta alkamassa teollisuusmaailmassa. Tämän vallankumouksellisen tekniikan sovelluksia on lukemattomia – tokenisaatio, toimitusketjuun, apteekkiin, maatalouteen – älykkäät sopimukset lisäävät tehokkuutta monilla eri teollisuudenaloilla. 

Jos Norilsk-projekti onnistuu, näemme varmasti enemmän näitä rahoitusmaailman ja hyödyketeollisuuden välisiä ristiriitoja. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me