Tänään salauksessa: Coinbase-tiedostot listautumisantia varten Keskuspankit katsovat Bahaman hiekkasumman elävää | Jefferies Equities Head Cuts Exposure in Gold sijoittaa BTC: hen

mainos Phemex

Salausvaluuttamarkkinat jatkavat vahvaa kehitystään torstaina Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) -tapahtumien jälkeen. Kun nämä kaksi salausjättiä pitävät hetkellisen tauon ja vakiinnuttavat, XRP on ottanut latauksen kasvavan 5,7%: n kaupankäynnin ollessa 0,59 dollaria lehdistössä.

Lisäksi institutionaalisten toimien jatkuessa on tapahtunut muuta mielenkiintoista kehitystä. Tässä on kolme parasta tarinaa tänään salauksessa.

  • Crypto Exchange Coinbase -tiedostot IPO: lle Yhdysvaltain SEC: n kanssa.
  • Keskuspankit seuraavat tarkasti kehitystä, kun Bahama ottaa käyttöön oman digitaalisen valuuttansa ”Sand Dollar”
  • Jefferiesin osakepäällikkö Christopher Woods leikkaa kulta-altistuksensa Bitcoinin (BTC) hyväksi

Coinbase-tiedostot listautumisantia varten Yhdysvaltain SEC: n kanssa

Aiemmin tänään kryptovaluutanvaihto Coinbase toimitti rekisteröintiluonnos Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle (SEC) alkuperäistä julkista osakeantia varten. Ilmoitus tulee juuri silloin, kun Bitcoin (BTC) on lyönyt päivittäin uusia ennätyksiä.

Vuonna 2012 lanseeratussa Coinbasessa on nyt yli 35 miljoonaa ihmistä 100 maassa salaustoimintaa. Pörssissä on yli 300 miljardia dollaria kauppaa, ja alustalla on yli 25 miljardin dollarin arvoinen omaisuus. Messarin tutkijan Mira Christanton mukaan Coinbase voi hakea arvostusta lähes 28 miljardista dollarista.

Coinbasen IPO-ilmoituksen jälkeen arvostamme yritystä 28 miljardiin dollariin. Coinbase on yksi merkittävimmistä pörsseistä, jonka päivittäinen volyymi on miljardi dollaria joulukuussa 20.

Tutustu malliin ja muokkaa sitä omien oletuksiesi mukaan. https://t.co/BQeSAxUd5j

– Mira Christanto (@asiahodl) 18. joulukuuta 2020

Messarin ennuste Coinbase-arvostuksista on otettu huomioon kaikki tekijät, kuten säilytyspalkkiot, kaupankäyntimaksut ja muut kriteerit. No, jos arviot osoittautuvat totta, tämä voi olla yksi suurimmista listautumisannista, joka voittaa teknisiä ja rahoitusjättejä, kuten Visa ja Facebook.

Keskuspankit seuraavat tarkasti kehitystä, kun Bahaman hiekkadollari elää

Bahaman keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) hiekkadollari on nyt voimassa, kun koko 390 000 asukas voi käyttää sitä maksujen suorittamiseen koko maassa. Sand Dollarin tapahtuma tapahtuu natiivisovelluksen kautta. NRG: n, Nassaun kahvilan, omistaja Dawn Sands kertoi Reutersille, kertoi ensikäden kokemuksesta hiekan dollarin käytöstä. Hiekka sanoi:

“Se on välitöntä – saan viestin, ja se vastaanotetaan. Kun ihmiset ovat mukavia ja koulutettuja, luulen, että siitä tulee iso. “

Vaikka Bahama on hyvin pieni maa, Reutersin raportin mukaan maailman johtavat keskuspankit seuraavat tarkasti tätä kehitystä. Tämä sisältää Yhdysvaltain keskuspankin, Englannin keskuspankin, Euroopan keskuspankin ja Kiinan kansantasavallan (PBoC). Kaikki keskuspankit ovat työskennelleet CBDC: n parissa eri mittakaavassa.

Bahama on ottanut käyttöön Sand Dollarin. Se tarjoaa keskuspankeille tarvittavat tiedot siitä, kuinka CBDC: t voivat toimia todellisuudessa, aina käyttäjien alusta alkaen auttamaan yrityksiä leikkaamaan transaktiokustannuksia. Lontoon OMFIF: n keskuspankkitoimialan varapuheenjohtaja Philip Middleton sanoi:

“Kaikki ovat kiinnostuneita siitä – mielestäni se on kiistatta ensimmäinen askel. Jos etsin opetuksia isoille pojille, se on koko koulutusosa – jos tämä onnistuu, miten olet suostuttanut väestön käyttämään tätä? “

Alla on mielenkiintoinen kaavio siitä, miten ja missä vaiheessa globaalit keskuspankit työskentelevät CBDC: n parissa.

Kohteliaisuus: Reuters

Jefferiesin osakepäällikkö Christopher Woods leikkaa kulta-altistuksensa Bitcoinin (BTC) hyväksi

Jefferiesin osakepääomastrategian päällikkö Christopher Wood liittyy ‘Bitcoin-over-Gold’ -yhteisöön. Pitkässä ainoassa USD-määräisten eläkerahastojensa globaalissa salkussa Woods on leikannut altistumistaan ​​kullalle lisäämällä samalla altistumista Bitcoinille. Viikoittaisessa huomautuksessa sijoittajille, GREED & pelko, Woods kirjoittaa:

“Salkun 50 prosentin painoinen fyysinen kultaharkko vähenee ensimmäistä kertaa useiden vuosien ajan viidellä prosenttiyksiköllä Bitcoiniin sijoitetulla rahalla. Jos bitcoinin nostot ovat suuria nykyiseltä tasolta, aikomuksena on lisätä 20 000 dollarin tason yläpuolella olevan historiallisen purkautumisen jälkeen tähän asemaan “.

Yhä useammat institutionaaliset jättiläiset ovat lämmenneet BTC: hen viime aikoina. Aiemmin JPMorgan sanoi, että kulta voi kärsiä vuosia Bitcoinin takia. Vallitseva Wall Streetin jättiläinen Goldman Sachs sanoi kuitenkin, että Bitcoin ei ole uhka Goldille.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me