Crypto Weekly: Libra Association Signs Charter, KuCoin julkistaa kuukausittaiset Bitcoin-futuurit ja paljon muuta

mainos Phemex

Tärkeimmät kohokohdat 

  1. Libra Association allekirjoittaa peruskirjan, ilmoittaa hallituksen
  2. Stablecoins aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyötyjä – G7-työryhmän raportti
  3. Miamin kansainvälinen lentokenttä toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen Bitcoin-pankkiautomaatin
  4. Kucoin julkistaa kuukausittaisten Bitcoin-futuurisopimusten käynnistämisen johdannaispörssissään KuMEX
  5. Marshallinsaaret rakentamaan oman digitaalisen valuutan 
  6. Media Lab hankkii Kikin, näkee pitkän aikavälin Kikin alkuperäisessä tunnuksessa 

Vaaka on 21 perustajajäsentä 

Genevessä pidetyssä kokouksessa Facebook on ilmoittanut 21 perustajajäsenestään. Yhdistys ilmoitti edelleen hallituksestaan. Huippumaksuyritysten poistumisen jälkeen Facebook on vihdoin ilmoittanut perustajajäsenryhmänsä. Jotkut jäsenistä ovat Uber, Lyft ja Spotify. Ryhmä tapasi Genevessä allekirjoittamaan Libra Associationin peruskirjan, joka hallitsee Libraa. Hallitus koostuu myös Facebookin projektin johtaja David Marcuksesta sekä Andreessen Horowitzin, PayU: n, Kiva Micro -rahastojen ja Xapo Holdingsin edustajista..

G7-raportti listaa stabilointikehysten vähäiset vaatimukset

G7-työryhmä on vihdoin julkaissut raporttinsa. Jälkimmäinen tuo esiin nykyisten rajatylittävien maksujärjestelmien puutteet. Voima on kuitenkin edelleen varovainen, jos vakaan kolonniin pystyy ratkaisemaan saman operatiivisten haasteidensa vuoksi. Raportissa väitetään, että maailmanlaajuisten vakiomallien käyttöönotto on epävarmaa ja sama haastaa rahoitusvakauden ja kansainvälisen rahajärjestelmän. Kokosta riippumatta ne aiheuttavat myös riskejä rahanpesun torjunnalle kaikissa valtioissa ja estävät verotuksen noudattamista ja kuluttajansuojaa.

Lisäksi työryhmä väittää, että G7-maat eivät salli minkään vakaan kolikon käynnistämistä varmistamatta ensin haasteita ja riskejä. Raportti halveksi ensin salausvaluutat ja sanoi, että ne eivät ole tarjoaneet houkuttelevaa maksuvälinettä tai arvon säilyttämistä. Vaikka työryhmä piti vakiomallia maksuvälineenä tai arvon säilyttäjänä, entinen katsoo, että haitat ovat suuremmat kuin edut. Raportin mukaan saman käynnistäminen on uhka maailmanlaajuiselle rahoitusvakaudelle ja rahajärjestelmälle.

Tee nyt Bitcoin-tapahtumia Miamin kansainvälisellä lentokentällä 

Miamin kansainvälinen lentokenttä (MIA) toivotti tällä viikolla tervetulleeksi ensimmäisen Bitcoin Automated Teller Machine -automaatin. Ilmoituksen teki Bitstop, joka on Miamissa toimiva bitcoin-teknologiaohjelmistoyritys. Bitcoin-pankkiautomaatin asentaminen Miamin kansainväliselle lentokentälle auttaa matkustajia käteisen vaihtamisessa bitcoiniksi helpommin. Lentokentällä on Bitcoin-pankkiautomaatti G-portin portin 16 vieressä. Kuten kolikoiden automaattitutkaa koskevissa tilastoissa, Yhdysvalloissa on tällä hetkellä yli 3700 bitcoin-pankkiautomaattia yhteensä 5756: sta 75 maassa 5 maanosassa..

KuCoin julkistaa Bitcoinin kuukausittaiset futuurisopimukset

Futuurialusta, suositun kryptovaluutanvaihdon KuMEX, Kucoin on ilmoittanut aikovansa aloittaa bitcoin-kuukausisopimusten käytön muutaman viikon kuluttua. Virallisella twitter-tilillään nousseen päivityksen mukaan futuurialusta paljasti, että heidän perustajansa, Michael Gan, joka puhui blockchain life 2019 -tapahtumassa Moskovassa, paljastettiin tiedot siitä, että KuMEX käynnistää kuukausittain bitcoin-sopimukset. Uutiset tulevat sen jälkeen, kun Kucoin ilmoitti virallisesti, että pörssi on uudistanut vaihtokeskustaan. Muutos ilmoituksen mukaan teki suuria muutoksia alustaan ​​peruslinjoilla kuten markkinat, alustan näyttö ja kaupankäynnin toiminnot, kuten tilaukset ja tilauskannat.

Marshall Island ottaa käyttöön oman digitaalisen valuuttansa 

Marshallinsaaret pyrkivät siirtymään pois perinteisistä maksukanavista ja saamaan autonomian työskentelevät omalla digitaalisella valuutallaan. Viimeisin liittynyt aloitteeseen on Wales. Jälkimmäinen uskoo, että oman digitaalisen valuutan käyttämisestä on paljon apua ja siitä on suurta hyötyä paikallisille yrityksille. Lisäksi digitaalinen valuutta voisi tarjota sille erillisemmän identiteetin, erityisesti tulevan Brexitin vuoksi.

Media Lab hankkii Kikin, jatkaa Kin Tokenin parissa 

MediaLab, Santa Monicassa toimiva holding-yhtiö, on saanut aikaan sopimuksen Kik Interactiven kanssa Kik-viestialustan ostamisesta. Lisäksi entinen ilmoitti näkevänsä merkkiprojektissa pitkän aikavälin potentiaalin ja jatkaa Kinin työtä Kikin perustajan ja toimitusjohtajan Ted Livingstonin kanssa. MediaLabs korosti myös suunnitelmia poistaa spambot ja ei-toivotut viestit. Tämä puolestaan ​​tekee sovelluksesta nopeamman ja luotettavamman ja vähentää virheiden määrää.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me