Volkswagen muodostaa uuden Blockchain-kumppanuuden IOTA: n kanssa “Digital CarPassille”

mainos Phemex

Volkswagen, yksi harvoista autoyrityksistä, joka hyväksyy ja kokeilee blockchain-tekniikoita. Se on solminut paljon kumppanuuksia blockchain-yritysten kanssa hyödyntääkseen valtavan potentiaalin, jota se tarjoaa autoteollisuudelle, joka sisältää kunnossapidon, logistiikan, itseajoavat ajoneuvot ja erikoistuneet ratkaisut, kuten väärinkäytön kestävät matkamittarit. Viime aikoina Volkswagen on tehnyt yhteistyötä IOTA-projektin kanssa ensimmäisen toimivan tuotteensa, nimeltään Digital CarPass.

Digital CarPass – mittarilukeman arvioinnin tulevaisuus

Projekti, jonka parissa IOTA ja Volkswagen ovat työskennelleet, tunnetaan nimellä “Digital CarPass”. Se on kuin raporttikortti ajoneuvolle, joka käyttää hajautettua pääkirjaa varmistaakseen tietojen, kuten mittarilukema, luotettavuuden. Teknologian kehittämiseksi Volkswagen käytti Berliinissä sijaitsevaa voittoa tavoittelematonta järjestöä Iota Foundationia, joka on yksi tunnetuimmista salausyhteisön aloitteista..

Volkswagenin Blockchain-päällikkö Benjamin Sinram kehitti Israelissa Tel Avivissa järjestetyssä tapahtumassa viisi lohkoketjupilottia, joita autojätti ajaa, joista IOTA: n kanssa tehty aloite oli kehityksessä kauimpana. IOTA ja Volkswagen ilmoittivat kumppanuudestaan ​​helmikuussa 2018, mutta tämä uutinen on ensimmäinen merkittävä kehitys heidän yhteisissä pyrkimyksissään tuoda esineiden internet autoteollisuudelle. Lanseeraus on projektin virstanpylväs ja julkinen testi, jonka avulla he voivat mitata tehokkuutta ja laatua. Sinram sanoi, että CarPass lanseerataan vuoden 2019 alussa.

Myös IOTA jakoi samat uutiset Twitter-kahvalla

”Teknologian kehittämiseksi, #Volkswagen napautti #IOTA Säätiö, Berliinissä sijaitseva voittoa tavoittelematon järjestö ja yksi tunnetuimmista aloitteista #crypto Yhteisö. Sinram sanoi sen #AutoPass käynnistetään vuoden 2019 alussa. ” #VW #Vyyhti #SmartMobility https://t.co/sKGFBrQLSK

– IOTA News (@iotatokennews) 26. elokuuta 2018

Lue myös: IOTA: n kauan odotettu Trinity-työpöydän lompakko Beeta lopuksi, MIOTA hyppää 4%

Volkswagen ja Blockchain – täydellinen ottelu

Benjamin Sinram puhui puheessaan myös toisesta blockchain-sovelluksesta. Sinramin tiimi kehittää avointa kirjanpitoa autojen toimitusketjun seuraamiseksi valmistajalta asiakkaalle.

Toinen projekti on energiaverkkosäätiön suunnittelemalle Ethereum-verkossa toimiville sähköajoneuvoille tarkoitettu “latausprotokolla”, joka on samanlainen kuin Iota, mutta keskittyy salauksen sovelluksiin energiateollisuudessa..

Sinram esitteli myös projektin, joka keskittyi tiettyihin ajoneuvoihin upotetun ohjelmistokoodin dokumentointiin. Esimerkissä hän antoi,

“Jos tapahtuu onnettomuus, blockchain antaa meille mahdollisuuden dokumentoida ja todistaa auton nykyinen ohjelmistoversio. Meillä on julkinen todiste tietojen eheydestä. ”

Tällainen tekniikka voi mahdollisesti antaa vastauksen yrityksen dieselpäästöjen huijauskandaaliin, jossa Volkswagen on myöntänyt ohjelmoivansa joidenkin mallien moottorit tuottamaan normaalia pienempiä päästöjä ajoneuvoja testattaessa..

Tämän vuoden kesäkuussa Volkswagen kuultiin kumppaniksi liettualaisen carVerticalin kanssa, joka oli kehittänyt alustan käytettyjen autojen historiaraporteille. Se lisättiin jopa Volkswagenin (VW) tulevaisuuden liikkuvuusinkubaattoriin Dresdenissä. Edustajien mukaan carVerticalia pidetään menestyneimpänä autoteollisuuteen perustuvana alkuperäisenä kolikkotarjouksena (ICO). Tiimi on saavuttanut tavoitteensa, ja se on kerännyt lähes 20 miljoonaa dollaria tammikuussa 2018 järjestetyn ICO-kampanjansa aikana. Historiatietueiden sovellus on suunniteltu estämään käytettyjen autojen petokset, kuten carVertical-blogissa todetaan. Sovelluksesta käyttäjä voi löytää tietueita auton ajoneuvon tunnistenumeron (VIN) perusteella, joka sijaitsee sen teknisessä passissa tai auton korissa.

Volkswagenin blockchain-verkkosivustolla todetaan, että Blockchain-mallit kattavat useita erilaisia ​​lähestymistapoja, joilla kaikilla on yksi yhteinen asia: ne ovat erittäin turvallisia. Ja Volkswagen-konserni haluaa käyttää tätä lohkoketjun tietoturva- ja peukaloturvaominaisuutta autoyhtiön eri toimialoilla, jotka sisältävät huolto-, logistiikka- ja digitaalisia sovelluksia erikoistuneisiin ratkaisuihin, kuten väärinkäytön kestävät matkamittarilukemat.

Tällaisella vaivalla Volkswagenin blockchain-tiimi näyttää siltä, ​​että se on muuttamassa autoteollisuuden toimintatapaa.

Pystyykö Volkswagen muuttamaan autoteollisuuden toimintatapaa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me