Stellar [XLM] tallentaa 1 000 000 tiliä pääkirjaan, joka on lähempänä aaltoilua [XRP]

mainos Phemex

Stellar ja Ripple ovat työskennelleet niska-niska-kilpailussa vakiinnuttaakseen itsensä finanssialan blockchain-kumppaniksi yrittäen tarjota nopeutta ja muita blockchain-etuja finanssitransaktioille. Äskettäisen julkaisun mukaan Stellar on juuri lähentynyt XRP: tä ja on kirjannut 1 000 000 tiliä siihen

Tähtien kasvava käyttötapa

Stellar, olisi ollut kolikko, josta monet eivät olisi voineet menettää, jos he tekisivät kauppaa kryptovaluutoilla. Vaikka useimmat kolikot lisäävät arvoa vähitellen, Stellar hyödyntää valtavaa lisäystä arvoonsa, joten altcoin kiipeää markkina-arvopöytää korkeammalle. Siksi ilmoitus miljoonan tilin pitämisestä pääkirjasta ei ole yllätys monille, koska sen piti tapahtua ennemmin tai myöhemmin.

Uusi #Tähtien saavutettu virstanpylväs: 1 000 000 tiliä pääkirjaan. Onnittelut @StellarOrg ja mahtava Tähtien yhteisö! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. elokuuta 2018

Tähtien määrä on kasvanut tasaisesti ja lisääntynyt viime aikoina. Kesäkuussa Stellar oli ostanut kauppaketjua tuntevien ihmisten mukaan Chainin, San Franciscossa sijaitsevan startup-rakennustekniikan rahoitusalalle. Tämä antoi Stellarille pääsyn Chainin blockchain-pohjaisiin tuotteisiin, mikä helpottaa rahoituslaitoksia siirtämään rahaa ja muuta omaisuutta digitaalisesti suoraan, turvallisesti ja lähes välittömästi ilman suurta vaivaa.

Stellar oli myös esittänyt Singaporessa käsityksensä verkkoautomaatista, joka voisi tuoda paljon enemmän näkyvyyttä ihmisille, jotka eivät ole kovin hyvin perehtyneet salausmaailmaan.

Äskettäin Shariyah Review Board (SRB) nimitti Stellarin Sharia-yhteensopivaksi verkoksi maksuja ja omaisuuden tokenointia varten. Kehitys teki Stellarista ensimmäisen hajautetun kirjanpitoprotokollan, joka on sertifioitu sharia-yhteensopivaksi digitaaliseksi valuutaksi. Sertifiointi auttaa myös lisäämään kryptovaluutan käyttöä ja suosiota muslimien keskuudessa, erityisesti Lähi-idän alueilla.

Tämän lisäksi Stellar oli tehnyt yhteistyötä IBM: n kanssa blockchain-projektissa, joka antaisi pankeille mahdollisuuden suorittaa liiketoimet Lumensin avulla ja luottaa sitten paikallisiin markkinatakaajiin muuntamaan lumenet paikalliseksi fiat-valuutaksi.

IBM-kumppanuuden lisäksi Stellar Lumens (XLM) ilmoitti myös kumppanuuksista seuraavien kanssa:

SatoshiPay – palvelu, joka auttaa verkkosivuston kaupallistamisessa digitaalisen omaisuuden avulla.

EXCH.ONE – sveitsiläinen yritys, joka aikoo ylittää digitaalisen omaisuuden ja fiat-valuutat, haluaa sisällyttää Stellar-verkostoon useita valuuttoja sekä Euroopan unionissa että sen ulkopuolella (Yhdistynyt kuningaskunta ja Etelä- / Keski-Amerikka).

Klick-Ex – tunnettu rajatylittävä maksupalvelu, jolla on vahva asema Euroopassa ja Tyynellämerellä.

Mobius – yritys, joka auttaa heitä luomaan sillan kohti mobiililaitteita ja mahdollisuuden ottaa käyttöön älykäs sopimus tietojen kanssa muille kuin blockchain-kehittäjille. Stedarin perustaja Jed McCaleb on osa tätä laitosta.

HashCash – palvelu, joka aikoo luoda ratkaisuja rahoituslaitoksille, kuten pankeille, Stellarin verkon kautta.

Lue myös: Stellar [XLM] tämän kuukauden suosituin valinta, tästä syystä se jatkaa myyntiä kuten kakkuja

Ripple ja Stellar – Sama toimialan eri painopiste

Vaikka Ripple ja Stellar ovat peräisin samasta lähdekoodista ja palvelevat samaa alaa, niiden kohdentamismenetelmä ja strategia ovat hyvin erilaiset. Stellarilla (XLM) ja Ripplellä (XRP) on erilaiset tavoitteet ja he kulkevat omilla poluillaan. Stellarin (XLM) kehittäjät ovat keskittyneet auttamaan startup-yrityksiä, kun taas Ripple (XRP) -tapahtuman takana olevat ihmiset ovat yhteistyössä pankkien kanssa. Tämä osoittaa meille, että Stellar (XLM) ja Ripple (XRP) ovat melko erilaisia ​​ja että ne eivät kilpaile milloin tahansa, elleivät ne ylitä toistensa aluetta

Tapa, jolla Stellar liikkuu, sen rikastuttava arvo itselleen ja merkkien haltijoilleen. Kun Stellar jatkaa keskittymistä auttaakseen startup-yrityksiä, sen on pakko kasvaa eksponentiaalisesti ja monopolimaisesti, ellei Ripple ylitä polkuaan. Silti markkinat ovat valtavat tähtien ylläpitämiseksi kilpailussa ja nousemaan avain kryptovaluutaksi

Ylittääkö Stellar pian 1 dollarin rajan, kuten monet kadun analyytikot ehdottavat? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me