Chainlink [LINK] Käänteisen psykologian pumput? Yli 50 miljoonaa dollaria likvideissä shortseissa

mainos Phemex

Zeus Capital LLC julkaisi 15. heinäkuuta a tutkimusraportti otsikolla ”The Chainlink Fraud Exposed.” Protokollan kehittäjää SmartContractia vastaan ​​esitetyt väitteet sisältävät laittoman tietoturvan tarjoamisen, keskitetyn hallinnan ja valvonnan, väärennetyn markkinoinnin, valheellisen kumppanuusilmoituksen ja mitä ei. 

Logiikka vaatisi hintojen jyrkää laskua tällaisen paljastuksen jälkeen. Kuitenkin 24 päivän teoriansa ja väitteidensä jälkeen Zeus Capital näyttää hävinneen pumppaajille (vai ovatko he itse pumppaajia?).

Yksinkertainen taloustiede kertoo sinulle, että kysyntä ja tarjonta ovat omaisuuden hinnan kaksi tekijää. Johdannaispörssissä käydään kauppaa kuitenkin kilpailemalla pitkien ja lyhyiden tilausten kanssa. Lyhyen sopimuksen ostajan on löydettävä myyjä ja päinvastoin. Kun saldo kallistuu liikaa toisen puolen hyväksi, mahdollisuudesta aiheuttaa puristus tai selvitystila tulee kannattavaksi.

Hintatoiminto

LINK ylitti hieman alle 9 dollaria raportin julkaisupäivänä. Sen jälkeen se jopa aloittaa laskutrendin korkeammilla korkeimmilla ja alemmilla alhaisimmilla tasoilla, kunnes nopea kääntö on yli 6,5 dollaria. Tämä voi johtua voiton varaavien myyjien ja lyhyiden myyjien yhdistelmästä, joka painostaa markkinoita.

linkusd krakenLINK / USD 1 päivän kaavio Krakenissä (TradingView)

Siitä huolimatta, kun kääntyminen Zeus Capitalin jatkuvista varoituksista ja syytöksistä huolimatta, Chainlink [LINK] jatkoi ylöspäin siirtymistä korkealle yli 14 dollarille.

Eilen, juuri ennen nousua, he twiittasivat, että MakerDAO ja Compound tukevat Chainlinkin hinnoittelulauseketta. Tämän lisäksi kutsu SEC: lle tutkimaan asiaa. Koko asia esiteltiin vahvasti Twitterissä.

Vahvistettu! Ensimmäinen @MakerDAO, sitten @helsinki ovat vetäytymässä epäluotettavasta ja kestämättömästä Chainlinkin Oraclesta. $ LINK on menossa alas.

DYOR & lue tutkintakertomus – https://t.co/j5F8FMNkQU pic.twitter.com/28EAaHHQiV

– Zeus Capital (@ZeusCapitalLLP) 8. elokuuta 2020

Riittävän epäilystäkään, Zeus Capitalin lyhyet tilaukset saattavat olla peite massiivisten pitkien peittämiseksi. Havaittu merkittävä salakauppias,

Lyhyt (jos se oli niitä) oli osa pumppukampanjaa. He ymmärsivät salauspsykologian ristiriitaisen luonteen ja käyttivät sitä pumppaamiseen. Kaikki tappiot olivat todennäköisesti vain pieniä verrattuna pitkään saamaansa voittoon.

Lisäksi valaat olivat riittävä syy valaille hyödyntää lyhyen puolen likviditeettiä. Sillä, onko Zeus Capital ollut rehellinen lähestymistavassa, ei ole väliä nyt.

Selvitykset

Aaveella LINK-hintatoiminta (PA) aiheutti massiivisia yli 25 miljoonan dollarin selvityksiä. Ilmoitettu aavewatch, USDC: n lainat kärsivät suurimman osan selvitystilasta, jopa 96 prosenttiin saakka. Lisäksi keskitetyillä pörsseillä, kuten Binance, FTX, Huobi ja niin edelleen, on joko oma osuus selvitystiloista.

linkki binance avoin kiinnostusLINK / USDT Futures on Binance Open Interest 4-tunnin kaavio

Pelkästään Binancesta LINK / USDT-vakuutusrahasto kasvoi yli 2 miljoonaa dollaria, ja yli 29 miljoonan dollarin pudotus OI: ssä osoitti lyhyitä selvitystiloja.

Täydellinen suunnitelma

Monien asiantuntijoiden mukaan tämä on monimutkainen pumppukampanja eikä uusi asia salauksessa. Meltem Demirors, Coinsharesin CSO muistiinpanoja,

@ZeusCapitalLLP “Aktivisti lyhyt” -kampanja päällä $ LINK tuntuu monimutkaiselta markkinointisuunnitelmalta, jolla tuetaan ja nostetaan hintoja korkeammaksi, kuinka paljon he luulevat käyttäneensä (a) twitter-mainoksiin (b) verkkosivustoon ja (c) muutamaan ppl: iin uistelemaan Twitterissä?

Viime vuonna BSV: n kannattajat Craig Wrightin ja Calvin Ayren johdolla tekivät samanlaisen asian luomalla FUD Bitcoin-tekijänoikeuksien ympärille. BSV: n hinta jatkaa uusien korkeuksien nousua julkisivun takana olevasta paljastuksesta huolimatta.

Siinä taas!

DeFi-salkku Tämä tietyssä osoitteessa on todettu olevan yksi suurimmista LINK-shortsien selvitystiloista Aave-alueella. Linksaka (alias) salkun seuraaminen eilen havaitsi, että LINK-lainojen yli 6 miljoonan dollarin selvityshinta oli 11,8 dollaria. Myöhemmin lisää vakuuksia kiirehti, kun hinta alkoi nousta ylöspäin.

Tällä hetkellä tilillä on yli 6,3 miljoonaa dollaria LINK-lainoja, joiden nettovarallisuus on 2,3 miljoonaa dollaria. Yllä oleva tili voi mahdollisesti kuulua myös Zeus Capitalille.

Lisäksi LINK käy kauppaa edelleen yli 12,7 dollaria ja huomattava kaupankäyntivolyymi nousee Huobin kaltaisissa pörsseissä. Salausvaluutta on tällä hetkellä hintojen löytämisvaiheessa, jonka ympärillä on paljon FUC: ta ja FOMO: ta.

Mikä olisi sijoitusstrategiasi tai mielipiteesi Chainlinkistä [LINK] tällä hetkellä? Ole hyvä ja jaa mielipiteitäsi kanssamme. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me