Universal Protocol Alliance julkaisee UPT-tunnuksen, mutta voiko se kestää kilpailua?

mainos Phemex

Universal Protocol Alliance on nyt julkaissut UPT: n (Universal Protocol Token) uuden kryptovaluutan, jonka tarkoituksena on parantaa yhteentoimivuutta. Allianssi koostuu useista jäsenhankkeista ja organisaatioista, mukaan lukien mm. OmiseGO, Blockchain at Berkeley ja Cred. ”Mega-apuohjelmana” laskettuna UPT pyrkii erottumaan kilpailusta tarjoamalla monikäyttöisiä tapauksia haltijoille.

  Universal Protocol Alliance kutsutaan koolle tavoitteena voittaa yksi blockchainin seuraavista suurista haasteista, yhteentoimivuus. Allianssin ilmoitettu tehtävä on tuoda 100 miljoonaa uutta käyttäjää kryptovaluuttaan. Koska tällä hetkellä on vain 42 miljoonaa Bitcoin-lompakkoa Statistan mukaan se on olemassa kunnianhimoinen tavoite.

Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 2018, allianssi on kehittänyt Universal Protocol Platform -alustaa, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa useiden kryptovaluuttojen kanssa yhden lohkoketjun kautta. Se on nyt käynnistänyt UPT: n, joka on alustan alkuperäinen tunnus ja Universal Protocol -ekosysteemin taustalla oleva apuohjelmatunnus. UPT on tällä hetkellä saatavilla alustavana listana Bitcoin.com vaihto. Pörssi listaa myös useita Universal Protocol -vakuutusyhtiöitä, mukaan lukien Universal Dollar (UPUSD) ja Universal Euro (UPEUR).

 Puhuessaan UPT: n käynnistämisestä JP Thieriot, UP-allianssin ja Upholdin perustaja, sanoi:

 “Universal Protocol Token on ratkaisu yrityksille, kuluttajille ja suurille ja pienille hallituksille, jotka tarvitsevat ratkaisuja omaisuuden digitaaliseen ohjaamiseen missä ja milloin tahansa.”

 Monitoimitunnus

 Tällä hetkellä UPT tarjoaa haltijoille useita apuohjelmia, jotka perustuvat allianssin jäsenten toimintaan. Esimerkiksi UPT: n haltijat voivat laittaa rahakkeitaan lainaus- ja lainanottoalustalle Cred, ja CredEarn-ominaisuuden kautta he tuottavat kiinnostusta mihin tahansa UP-tunnuksiin, kuten edellä mainittuihin stablecoineihin.

Digitaalisen rahan foorumi Uphold on myös Alliancen jäsen, mikä tarkoittaa, että UPT: n omistajat ovat oikeutettuja alennuksiin Uphold-kaupankäynnillä. He voivat myös saada lisää digitaalista valuuttaa Uphold-maksukortin lanseeraamisen myötä.

Jos käytät OmiseGO: n maksujärjestelmää, UPT: n haltijat voivat maksaa palkkioita tunnuksillaan. UPT ostaa myös alennuksia Alliance-jäsenen Blockchainin Berkeleyssä pitämistä konferensseista ja alennetuista kooditarkastusmaksuista turvallisuusyhtiö CertiK: n toimesta.

 UPT vs. BNB

Tällä hetkellä kryptovaluutan kehityksessä on kirjaimellisesti tuhansia rahakkeita. Siitä huolimatta vain harvat niistä palvelevat enemmän kuin yhtä tarkoitusta, vaikka on olemassa muutamia poikkeuksia. Yksi vertailija voisi olla Binancen BNB-tunnus, jonka vaihtojätti väitteet sillä on yli 120 käyttötapausta sekä Binance-ekosysteemin sisällä että sen ulkopuolella.

BNB: n ensimmäinen käyttötapaus oli avain alennettuun kauppakuluihin Binance-alustalla. Nämä alennukset kuitenkin vähenevät ajan myötä, joten Binancen tiimi on jatkuvasti ottanut käyttöön enemmän toimintoja, jotka on suunniteltu varmistamaan, että BNB: llä on pysyvä valitus. Kun Binance on laajentanut jalanjälkiään uusiin palveluihin, niin BNB-tunnus on saanut lisää hyötyä.

Nyt BNB: n haltijat voivat sijoittaa uusiin merkkijulkaisuihin Binance Launchpad IEO -alustan kautta, mahdollisuuden ansaita kiinnostusta osallistumalla Binance Lending -alustalle ja maksaa kaupankäyntimaksuja Binance DEX: llä. BNB on myös Binance-lohkoketjun alkuperäinen tunnus, koska se käynnistettiin aiemmin tänä vuonna.

 Binance on myös perustanut useita kumppanuuksia ja yhteistyötoimia, mikä mahdollisti BNB: n käyttötapaukset oman ekosysteeminsä ulkopuolella. Käyttäjät voivat esimerkiksi varata lentoja ja hotelleja TravelbyBitistä ja Trip.io alustoja tai palkata freelancereita CanWorkin kautta.

 Kumppanuus ei ole sama kuin yhteentoimivuus

BNB: llä on yli 100 käyttötapausta kahden vuoden elinkaarensa aikana, ja sillä on varmasti etu UPT: hen nähden aloittavana tunnuksena, joka on integroitu viiteen allianssin jäsenhankkeeseen. Siellä missä UPT: llä voi kuitenkin olla etu BNB: n yli, on sen todella yhteentoimiva luonne.

Jokainen, joka käyttää BNB: tä Binance-ekosysteemin ulkopuolella, riippuu Binancen ja kyseisen yrityksen yhteistyöstä. Jos suhde hajoaa, käyttäjä voi huomata, ettei hän voi enää varata lentojaan tai palkata freelancereitaan BNB: ltä. Sitä vastoin UPT perustuu Universal Protocol Platformiin, mikä tarkoittaa, että sen käyttö ei ole riippuvainen liikesuhteesta hyödyllisyyden säilyttämiseksi.

Lisäksi BNB-rahakkeiden ikä toimii myös sen hyväksi. Jos UPT osoittautuu suosituksi, se tekee liittymisestä liittoutumaan houkuttelevamman mahdollisuuden muille projekteille. Jos näin tapahtuu, lopulta UPT voisi lisätä dramaattisesti hyödyllisyyttään laajalla lohkoketjualustojen ja -projektien alueella.

 Yhteentoimivuus on yksi blockchainin suurimmista haasteista. Jos Universal Protocol voi murtaa kyseisen ongelman, ei ole kauan ennen kuin se ylittää kilpailun.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me