Ethereumin romahtava hinta pitää kadun kahtiajaossa

mainos Phemex

Ethereumin hinta ei tunnu löytävän lattiaa. Koska katu uskoo, että tämä on lattia, Eetterin hinta rikkoo sen jälleen paljastaen edelleen. Monet härät pitävät tätä ylimyydynä mahdollisuutena ostaa, karhut uskovat, että kadun toiseksi suurimman kryptovaluutan loppupeli on olemassa.

Karhut sanovat myydä

Ethereum (ETH) pysyi paikallaan jonkin aikaa noin 350 dollaria ja näki pystysuoran laskun tänään, kun se laski alle 300 dollarin, ensimmäisen kerran marraskuun 2017 jälkeen, mikä pyyhkii pois 60% vuonna 2018. Vaikka tällä hetkellä ei ole selkeitä syyt siihen, mitä Ethereumin kanssa tapahtui ja miksi sen hinta koki niin merkittävän laskun, ilmeisesti sen lasku näyttää pohjimmiltaan johtuvan kilpailun lisääntymisestä, skaalautuvuusongelmista ja ruuhkista, joita lohkoketju reagoi reaaliajassa. Ensinnäkin Fcoin, jonka kiistanalainen liiketoimintamalli kannusti käyttäjiä äänestämään digitaalisten omaisuuserien puolesta, jotka ovat partaalla, kun ne on listattu ilmapisaroiden muodossa, tukki Ethereumin estoketjun.

Sitten Tronin ja EOS: n siirtyminen omaan MainNetiinsä paitsi otti kaksi suurinta projektia Ethereum Blockchainilta, mutta alkoi myös asettaa suoraa kilpailua Ethereumille. Ether oli noussut yli 1000 dollariin helmikuussa, kun startupit rakensivat projekteja Ethereumin lohkoketjun päälle ja myivät digitaalisia rahakkeita eetteriksi vastineeksi väkijoukossa, joka tunnetaan alkuperäisinä kolikoina. Sijoittajat, jotka ostivat Etherin osallistumaan kyseisiin ICO: iin, nostivat hintaa. Ja nyt kun jotkut näistä hankkeista ovat kertyneet kattamaan menot tai siirtyminen Mainnetiin, vahingoittaa Etherumia, mikä johtaa tähän heikkouteen.

Lue myös: Ethereumin perustaja Vitalik Buterin julkaisi uuden konsensusalgoritmin taisteluihin

Härät sanovat edelleen osta, tämä on vasta alkua

Vaikka lyhyt ja keskipitkän aikavälin kosteus jatkuu, pitkällä aikavälillä Ethereumin perustekijät ovat edelleen vahvat ja hinta voi varmasti nähdä elpymisen. Monet uskovat, että Ethereum seuraa Bitcoinin trendiä ja pudotus on samanlainen kuin mitä tapahtui Bitcoinille, kun Mt Gox meni romahtamaan, vain nousemaan uudelleen. Jopa Ran Neuner twiitti, että näyttää siltä, ​​että Ethereum on ylimyyty.

ETH laski vasta syyskuun 2017 tasolle. En ole varma, milloin markkinat kääntyvät, mutta olen varma, että olemme tällä hetkellä ylimyydyt. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. elokuuta 2018

Ethereum-säätiö työskentelee kiihkeästi skaalausratkaisujen parissa. Plasma, Sharding, Casper ovat kaikki säätiön ja sen liittolaisten prioriteetteja rakennettaessa skaalattua, hajautettua lohkoketjua. Myös Enterprise Ethereum Alliance lisää edelleen mielenkiintoisia liittolaisia. Äskettäin OmiseGO: n perustaja ja toimitusjohtaja Jun Hasegawa oli myös hahmotellut Ethereumin tulevaisuuden ja kasvusuunnitelman seuraavien kahden vuoden aikana. Hänen mukaansa vuosi 2019, jolloin Ethereum löytää todellisen liiketoimintansa ja DApps sen blockchainissa nousee. Sen jälkeen Ethereum laajenee valtavasti vuonna 2020, kun sen käyttöönotto lisääntyy, kun kolikosta tulee enemmän valtavirtaa.

Salausekonomia näkökulmani / ennustani.

2017: Keinottelu (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling solutions (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Ketjujen väliset protokollat

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. heinäkuuta 2018

2019: Todellinen liiketoiminnan käyttöönotto / UIUX-fokusointityökalut / Lisää Dappia

2019 ~ 2020: #Ethereum massiivisesti mittakaavassa ja hallitus käyttää.

Näemme valtavan eron todellisen hyväksyttävän protokollan ja myrkyllisen spekulaatioprojektin välillä.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. heinäkuuta 2018

Viime aikoina Vitalik oli myös antanut uuden hahmotelman algoritmista, joka vaatii yli 99%: n Blockchain-solmujen hallinnan hyökkäyksen suorittamiseksi, mikä tekee Ethreumista melkein hyökkäyksen kestävän.

Vaikka lyhytaikainen pudotus on hallitsematon, Ethereumilla on vielä paljon kädessä yrityksen muuttamiseksi perusteellisesti. Vaikka markkinoiden ilmapiirin muuttaminen ei ole helppoa heti, markkinoiden toimitusajat ja tapa hallita ajankohtaisia ​​asioita ovat ehdottomasti jotain, mitä sijoittajat katsovat

Voittaako Ethereum taistelun ja saa takaisin menetetyn kunniansa? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me