Ontologiakoodinvaihto alkaa, kun projekti siirtyy MainNetiin

mainos Phemex

30. kesäkuuta 2018 oli suuri päivä ontologian sidosryhmille, kun projekti siirtyi MainNet-verkkoon nimeltä Ontology 1.0. Yhtiö otti Twitterin ilmoittaakseen lanseerauksestaan. Se antoi myös kattavat paketit työkaluistaan ​​ja lähdekoodeistaan ​​Githubissa

Ontology 1.0 on nyt julkaistu. Tervetuloa uuteen maailmaan: https://t.co/YPor3Yyj8K $ ONT

– Ontologia (@OntologyNetwork) 30. kesäkuuta 2018

Tämän julkaisun myötä Ontologiasta on tullut kuudes projekti, joka on mennyt MainNet-verkkoonsa kahden viime kuukauden aikana. Muita ovat Oyster Pearls, Tron, NULS, EOS ja VeChain

Mitä Ontology MainNet pitää

Vapauttamaan mainnet on osa ontologian Sokrates-aikakautta, vaihetta, jossa ontologiatiimi rakentaa perustaa lohkoketjuekosysteemilleen. Yhtiöllä oli ennen käynnistämistä -tapahtuma yhteistyössä kumppaneidensa kanssa, mikä antoi hyvän käsityksen siitä, miten asiat olisivat MainNetissä.

Ontologia 1.0 tarjoaisi uusia korkean suorituskyvyn julkisia lohkoketjuja, jotka sisältävät sarjan täydellisiä hajautettuja kirjanpitoja ja älykkäitä sopimusjärjestelmiä, ja samalla tukevat julkisen ketjun räätälöintiä ja ketjuverkkoyhteistyötä tarjoamalla jatkuvasti yhteisiä moduuleja erilaisissa hajautetuissa sovelluksissa. Julkisen ketjun peruspalvelut, korkean suorituskyvyn mukautettava lohkoketjurakenne ja protokollaryhmät ovat Ontologian infrastruktuurin kolme avainkomponenttia. Ontologia 1.0 sisältäisi a hajautettu henkilöllisyyden todennusprotokolla, hajautettu tiedonhallintaprotokolla ja luottotietoprotokolla. Sovellustasolla integroitu asiakastuote (ONTO), luotettava hakukone ja hajautettu tiedonvaihtokehys tarjoavat vahvan teknisen tuen.

Tapahtumaan osallistui myös ontologiakumppaneita, jotka keskustelivat blockchain-teknologiaratkaisuista todellisiin liiketoimintaskenaarioihin. Kumppanit, joihin osallistui, olivat: Contentos, jotka ovat sitoutuneet luomaan maailman laajimman digitaalisen sisällön julkisen ketjun sisällön ekosysteemin uudistamiseksi; DAD (Decentralized Advertising), blockchain-digitaalinen mainosalusta; COT (Chains of Things), älykäs laitteistoinfrastruktuuriratkaisualusta; ja CarBlock, maailman ensimmäiset hajautetut automarkkinat, jotka perustuvat ajoneuvotietoihin.

Ontologian perustaja Kesäkuu Li sanoi tapahtumassa:

“Ontologia on aina pitänyt kiinni” reaalitalouden “strategiasta ontologian ja eri teollisuuskumppaneiden tehokkaan yhdistämisen avulla tuomaan lisää todellisia liiketoimintasovelluksia ja luomaan innovatiivisempia ratkaisuja. Ontologiaa 1.0 ei olisi voitu luoda ilman kaikkien teknisten ryhmien, yhteistyökumppaneiden, rakentajien ja alan asiantuntijoiden korkeaa yhteistyötä ja tukea. Odotamme innokkaasti liittymistä käsiin usean alan kumppanin kanssa loistavan tulevaisuuden luomiseksi yhdessä! “

Lue myös: Ontologia [ONT] ilmoittaa yhteistyöstä [DAD]: n kanssa “Digital Advertising Platform”

Tunnuksenvaihdon tiedot

11. kesäkuuta Ontology oli julkaissut artikkelin Medium Channel -kanavallaan, jossa mainitaan MainNet-tunnuksenvaihto. Ontologia on tarjonnut kaksi tapaa vaihtaa ONT. Ensimmäinen menetelmä on automatisoida vaihtaminen pitämällä ONT-tunnukset tukevissa keskuksissa. Vastaava vaihto saattaa asiakkaan kartoitusprosessin helposti päätökseen. Binance, Huobi, OKEx, Upbit, KuCoin, Gate.io ja CoinEgg ovat virallisesti ilmoittaneet tukevansa ONT MainNet -tunnusvaihtoa (Kuten 13. kesäkuuta, kun artikkeli julkaistiin).

Toinen menetelmä on manuaalinen vaihto. Tämä menetelmä sisältää ONT-tunnusten lähettämisen NEO-lompakosta MainNet-kartoitusosoitteeseen. Varat siirtyvät ONTO: lle [ontologian kattava hajautettu asiakas, joka sisältää lompakon], mutta ne näkyvät lompakossa vasta sen julkaisemisen jälkeen heinäkuussa.

Pari huomioitavaa asiaa – MainNet ONT on jakamaton (pienin yksikkö on 1 ONT). Jos haltijoiden NEP-5 ONT -määrä ei ole kokonaisluku, voit ostaa (tai myydä) joitain pyöristääksesi numeron ylöspäin (tai alaspäin) ennen ONT MainNet -merkinvaihtoa. Vaihdon määräaika on 1. lokakuuta 2018. Jos ONT: tä ei vaihdeta ennen merkkivaihdon määräaikaa, se pysyy NEO-lohkoketjussa eikä sitä voida siirtää Ontology MainNetiin.

MainNet voisi olla pelinvaihtaja Ontologialle ja tekee siitä uhmakkaasti kolikon tulevaisuuteen. Pidä silmällä sitä

Muuttuuko ontologian omaisuus siirtymällä MainNetiin? Onko se vuoden 2018 parhaiten menestyvä kolikko? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me