Crypto News Flash: Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Stellar, IOTA ja Tron ohjaavat markkinoita

mainos Phemex

Salausmarkkinat nauttivat voitoista, kun Bitcoin-härät tuntevat jännitystä, Ethereum on lähellä koskettaa 300 dollaria ja XRP valmiina 0,40 dollariin, kun taas EOS nousee 18%, Stellar saa parrasvalot, IOTA nousee todellisessa käyttöönotossa ja Tron vain päivän päässä tulemasta voimakkaammaksi.

Bitcoin [BTC] -härät tuntevat jännitystä

Salauskuningas, Bitcoin, on kaikki suunnattu, kun BTC-hinta nousee tänään 7195 dollariin. Lehdistöajankohtana Bitcoin on vaihtanut kättä 7097 dollariin. Ottaen huomioon, että bitcoin-hajautusaste nousee nopeasti ja asiantuntijoiden ennustavan sen nousevan uuteen huippuun tämän seurauksena, sonnien voidaan odottaa jatkavan edelleen oleskeluaan markkinoilla.

bitcoinLähde: Tradingview.com

Useat positiiviset uutiset ajavat markkinoita eteenpäin: Bitcoin ETF -yhtiöiden hylkäämistä tarkistetaan, shortsit vähenevät, kun taas pitkät etuistuimet ja institutionaaliset sijoittajat kääntyvät salaukseen. Puhumattakaan siitä, että myös Bitcoin-tietoisuus ja käyttöönotto ovat kasvaneet.

Bitcoin-härät ajavat altcoineja eteenpäin, koska suurin osa kolikoista on vihreässä, kun taas harvat rekisteröivät merkittäviä voittoja. Tällä on BTC-määräävä asema ottamassa hieman taaksepäin 52,6 prosentissa.

Ethereum [ETH] on ujo koskettamatta 300 dollaria

Elon Musk haluaa ETH: ta!

No, ei oikeastaan, mutta se on ollut yksi kuumimmista uutisista salausteollisuuden keskuudessa tänään, kun Teslan perustaja ja toimitusjohtaja jakoi tämän twiittinsä kanssa. Tässä tapahtui tarkalleen:

Tässä vaiheessa haluan ETH: n, vaikka se olisi huijaus

– Elon Musk (@elonmusk) 28. elokuuta 2018

Samaan aikaan Ethereum on tekemässä läpimurtoa maatalousalalla, kun Moskovan hallitus työskentelee järjestelmän parissa, joka jakaa periaatteessa kauppapaikat viljelijöille.

Hintojen suhteen Ethereum on saanut sauvan lyhyen pään, kun se kamppailee saadakseen sen 300 dollariin. Vaikka ETH: lla on vielä tapa saavuttaa tämä merkki, sillä se on tällä hetkellä 295 dollaria 2,67%: n voitoilla.

ethereumLähde: Tradingview.com

Lue myös: Instituutioiden mielenkiinto räjähtää saumoissa, Bitcoin & Altcoinit esittävät punaisen maton

XRP valmis 0,40 dollariin & paljon enemmän

Yksi aktiivisimmista kryptovaluutoista ja yhteisöistä, XRP on melkein aina uutisissa. Se ei ehkä ole totta sen hinnan, mutta varmasti sen kumppanuuksien ja kehityksen suhteen.

Viime aikoina COIL: n ja XRP Tip Botin välillä on ollut integraatio ILP: n kautta, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa maksuja XRP: ssä.

XRP on tuottanut voittoja parin viime päivän ajan ja on noussut jatkuvasti 0,344 dollarin hintaan. Härät näyttävät pitäneen mielikuvaa maailman kolmanneksi suurimmasta kryptovaluutasta, kun se etsii purkautumista.

xrpLähde: Tradingview.com

EOS nousee yli 18%

Muutama päivä sitten EOS tuli jälleen uutisiin, koska sen RAM-hinnat nousivat valtavasti. Kuitenkin, Dan Larimer, CTO oli nopea jakamaan tapoja estää RAM-hyväksikäytöt ja edelleen EOS 1.2.3: n julkaisu hoiti tilanteen.

50 parhaan kryptovaluutan joukossa EOS on ainoa kaksinumeroinen voitto. Maailman viidenneksi suurin kryptovaluutta nauttii huomattavia voittoja, kun se vaatii 18,61%: n nousun. Kirjoitushetkellä EOS on istunut 6,44 dollaria hallitessaan 24 tunnin yli 800 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärää.

EOSLähde: Coinmarketcap.com

Tähtien [XLM] tekee buzzista

Viime kuukausien aikana Stellar on ollut paljon parrasvaloissa. Äskettäin se teki ennätyksen miljoonalla tilillä. Tämä kryptovaluutta on edistynyt merkittävästi kohti tavoitettaan tulla parhaaksi alustaksi rajatylittäville maksuille.

Stellar liikkuu 1,18 prosentin ylöspäin suuntautuvalla liikkeellä 0.233 dollaria. Kuudennella sijalla XLM: llä on pitkä tie kuljettavana.

TähtienLähde: Coinmarketcap.com

IOTA [MIOTA] tekee adoptiota tosielämässä

IOTA on yksi niistä kryptovaluutoista, joka ei vain työskentele tosielämän käyttöönoton lisäksi myös saa sen toteutumaan. IOTA etsii valoisaa tulevaisuutta kumppanuutensa kanssa Volkswagenin kanssa lukemattomien muiden joukossa, kuten Redditor Cullen11 jakaa..

Hintansa osalta IOTA on tällä hetkellä yli 9% noussut 0,774 dollariin ja on ollut nousevassa liikkeessä viimeisen viikon aikana.

iotaLähde: Coinmarketcap.com

Tron [TRX] laskee päiviä tehostumaan

Kun Tron Virtual Machine käynnistetään täällä, 30. elokuuta, Tron on valmis ottamaan uuden askeleen kohti vahvaa läsnäoloa markkinoilla. Äskettäin Tron listattiin KuCoin-pörssiin, se oli saatavana Hollannin pörssissä IcoCryptex.io ja Tron-sovellus julkaistiin Apple Storessa.

tronLähde: Coinmarketcap.com

Tronin viimeinen seitsemän päivän kaavio on ollut jatkuvasti ylöspäin TRX: n ollessa tällä hetkellä 0,026 dollaria.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me