Hvorfor Billfodl kun indeholder 4 bogstaver i hvert ord

Introduktion

Du har lige modtaget din Billfodl i mailen, og når du konfigurerer det, indser du, at hver slot kun indeholder 4 bogstaver. “ÅH NEJ!” du tænker. “Denne Billfodl er brudt! Det holder ikke hele min frøsætning?

Bare rolig. Der er ikke noget galt med din Billfodl.

Der er en meget god grund til, at Billfodl kun indeholder 4 bogstaver i hvert ord, og vi vil forklare hvorfor nedenfor.

BIP39-ordlisten

Billfodl er en enhed i rustfrit stål designet til at gemme din sætning til genopretning.

Gendannelsessætningen består af 12, 18, 0r 24 ord fra BIP39-ordlisten. Denne ordliste indeholder 2048 ord.

For eksempel Keepkey hardware tegnebog bruger kun 12 ord. Ledger-serien af ​​tegnebøger bruger 24. Nogle softwaretegnebøger sidder i midten med 18 ord til sikkerhedskopier.

Du har måske bemærket, at nogle af disse ord er op til otte tegn lange. Hvorfor lader Billfodl dig kun sikkerhedskopiere fire bogstaver?

Fordi du kun har brug for de første fire bogstaver. At se på BIP39-ordlisten gør det lettere at forstå.

Lad os se på ord # 2016: vinder og # 2017: vinter. De deler de samme første tre bogstaver ‘vind’. Men det fjerde bogstav er anderledes.

Prøv nu at sammenligne to andre ord på listen. Du finder ud af, at der ikke er to ord med de samme første fire bogstaver. Alle ord er unikke inden for de første fire bogstaver.

Mange gange vil du opdage, at bogstaverne er unikke inden for de første tre bogstaver. Nogle ord, som nr. 1889: grimme er unikke inden for kun et bogstav.

Hvad sker der, hvis du har brug for at gendanne en Crypto Wallet?

Når du opretter en ny tegnebog, vælger du gendannelsesmuligheden – mest tegnebøger har denne funktion.

Det beder dig om at indtaste din gendannelsesfrase.

Når du indtaster det første ord, bogstav for bogstav, opdager du, at tegnebogen begynder at autofylde resten af ​​ordet for dig. For eksempel, hvis dit første ord er “type”, vil du indtaste et “t” og et “y”. På dette tidspunkt vil tegnebogen sandsynligvis vise dig “type” og “typisk” og lade dig vælge en.

Du behøver ikke fortsætte med at vælge bogstaver. Tegnebogen forsøger at gøre det lettere for dig at komme sig.

Lad os tage “grimt” som et eksempel igen. Så snart du indtaster bogstavet “u”, vil det sandsynligvis tvinge dig til at vælge “grimt”, da det er det eneste ord, der starter med et “u” i BIP39-listen.

På grund af denne funktion i BIP39 er det unødvendigt at sikkerhedskopiere mere end de første fire bogstaver.

Hvorfor ikke tage backup af de resterende breve alligevel?

Der er fire grunde til, at vi ikke tager backup af de resterende ord.

Koste

Sikkerhedskopiering af flere bogstaver end nødvendigt betyder, at vi bliver nødt til at levere flere fliser. Vi bliver også nødt til at gøre Billfodl større.

At gøre dette ville kræve mere arbejdskraft og flere råvarer. Og de øgede materialer ville gøre det tungere og koste mere at sende. Ved ikke at tilføje unødvendig arbejdskraft og vægt sparer vi dig penge.

Stabilitet

Små ting som Billfodl har tendens til at holde sig bedre i ekstreme elementer, såsom varme. Vi ønsker, at Billfodl beskytter din sætning til genopretning under så mange af disse forhold som muligt. Jo mindre vi kan gøre det, jo bedre.

Nem installation

Flere fliser betyder en længere opsætningsproces. Sandheden er, at det ikke er sjovt at oprette en sikkerhedskopi. Det er kedeligt, uanset hvordan du skærer det. Vi foretrækker ikke at lade dig bruge mere tid på det end nødvendigt. Især når der ikke er nogen øget fordel ved at gøre det.

Reproducerbarhed

Der er en lille mulighed for, at sikkerhedskopiering af flere bogstaver end du har brug for faktisk er dårlig for sikkerhedskopien. Vi har forsøgt at konstruere Billfodl, så låsen ikke åbner utilsigtet. Vi kan dog ikke altid forudsige dette.

For eksempel, hvis Billfodl er i en husbrand, og en tung bjælke skulle falde på den, kan låsen muligvis gå i stykker. Når du henter den, er der en chance for, at låsen løsner, og fliserne falder ud.

Hvis dette sker, kan du blive tvunget til at samle fliserne og forsøge at tvinge udtrykket ved hjælp af en computer. I dette tilfælde vil du have så lidt ‘støj’ i signalet som muligt.

At have ekstra bogstaver i din bunke med fliser vil kun gøre denne proces vanskeligere. Det skyldes, at det tilføjer det samlede antal forskellige mulige kombinationer.

Konklusion

Hvis du har andre spørgsmål om, hvorfor du kun har brug for fire bogstaver til en Billfodl eller er nysgerrig efter noget andet, skal du sende os en e-mail til [email protected]. Vi hjælper gerne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me