Marco Coino osoittaa, että BCH on epäonnistunut

Bitcoinin alkuaikoina oli vain muutama älykäs ihminen, jotka tunnistivat valuutan potentiaalin. Kuitenkin, kun valuutan suosio on kasvanut ja yhä useammat pitävät bitcoineja, se on aloittanut liikkeen valuutan hajauttamiseksi.

Bitcoin-logokolikko

Vain yhdellä ongelmalla.

Luottokorttitapahtumat ovat nopeita, mutta bitcoin-tapahtumat ovat hitaita. Visa pystyy käsittelemään noin 1700 tapahtumaa sekunnissa ja lähes 150 miljoonaa tapahtumaa päivässä.

Bitcoin voi käsitellä seitsemää.

Ei seitsemäntuhatta. Ei seitsemän miljoonaa. Mutta seitsemän tapahtumaa sekunnissa. Tämä lisää hieman yli 600 000 tapahtumaa päivässä.

Se oli monella tapaa bitcoin globaalina valuuttana.

Bitcoin Cash -kauppahakemistot, kuten Marco Coino, ilmestyivät, jotta käyttäjät tietäisivät, missä he voisivat viettää Bitcoin Cashinsa.

Bitcoin, luottokortti ja pos-terminaali

Keräämällä käyttäjien luomaa tietoa Marco Coino näyttää, missä voit käydä kauppaa BCH: lla, ja näytti jonkin aikaa lupaavalta yritykseltä.

BCH: n kannattajat tervehtivät tätä BCH: n väistämättömänä nousuna ja menestyksenä ympäri maailmaa.

Missä kaikki meni niin pieleen?

Marco Coinon ylätasanko

Alussa näytti siltä, ​​että Marco Coino voisi auttaa BCH: n laajaa hyväksymistä kansainvälisenä valuuttana.

Blockchain-tausta maailmankartalla

Bitcoin Cash -kauppiashakemisto näytti olevan valmis ja halukas olemaan keskeinen tiedon jakamisen keskus, ja numerot näyttivät lupaavilta.

Kulissien takana kaikki ei kuitenkaan mennyt hyvin.

Käyttäjät ilmoittivat odottaneensa yli kolme kuukautta nähdäksesi yrityksensä hyväksytyksi – jos ne olivat ollenkaan. Ja kun BCH oli lähdössä Japanissa ja Pohjois-Queenslandissa, muualla maailmassa oli paljon jäljessä.

Bitcoin-konseptin siluettiryhmä liikemiehiä maailmankartalla

Euroopassa Sloveniassa on eniten BCH: ta hyväksyviä kiinteistöjä yli 500: lla – mutta muualla Manner-Euroopassa ei ole edes 100 myyjää.

Nopeuden tarpeen epäonnistuminen

Sovelluksen päivitykset vievät useita päiviä, ja valmistuttuaan ne määritetään usein väärin tai heittävät tärkeitä tietoja.

Kryptovaluutta pörssi,

Yritysten innostus heikkenee, kun kuukausien jälkeen he eivät vieläkään näe itseään esillä hakemistossa.

Kun BCH otettiin käyttöön nopeammin vaihtoehtona Bitcoin, Marco Coino ei voi täyttää BCH: n varhaisia ​​lupauksia.

BCH-evankelistojen ulkopuolella ihmiset eivät todennäköisesti viettää aikaa ja vaivaa valuutan tukemiseksi.

Marco Coino Turvallisuuskysymykset

Vieläkin huolestuttavampia kuin viivästykset ovat Marco Coinoon liittyvät mahdolliset turvallisuus- ja turvallisuuskysymykset.

Mies koskettaa näyttöä, joka tuottaa tietoja

Yksi käyttäjä on ilmoittanut vastaanottaneensa varhain aamupuhelun joltakin, joka yrittää vahvistaa luetteloaan joku kirosi ja antoi outoja uhkia.

Vaikka tämä ei ehkä ole jokapäiväinen tapahtuma, se, että se tapahtui jopa kerran, riittää kyseenalaistamaan BCH: n legitiimiyden.

Marco Coino korostaa BCH: n ongelmia

Jotta BCH osoittaisi toimivan vaihtoehdon muille valuutat, sen on oltava saatavilla, luotettava ja turvallinen. Kaikista kolmesta syystä Marco Coino on epäonnistunut.

Bitcoin-lohkoketjun salausvaluutan digitaalinen salaus

Maailman parhaalla tahdolla ja kaikilla eduilla, jotka Marco Coino sai varhaisena Bitcoin Cash -kauppahakemistona, näyttää siltä, ​​että BCH-harrastajien ja muun maailman välillä on edelleen yhteys. Ja Marco Coino tuo esiin kaikki ongelmat.

Jotta BCH voidaan ottaa vakavasti muiden liiketapojen rinnalla, sen on mentävä paljon pidemmälle todistamaan laillisuutensa.

Jokainen viive, jokainen turvallisuusriski, ja jokainen laiton yritys alustalla vahingoittaa valtavasti koko BCH: n uskottavuutta.

Pohjimmiltaan, ja ehkä vähän kuin itse BCH, Marco Coino yritti juosta ennen kuin he pystyivät kävelemään. Ilman järjestelmiä ja prosesseja ei ollut käytännön tapaa Bitcoin Cash -kauppiashakemistolle skaalata.

Globaali bitcoin

Kansainvälisen operaation aloittaminen ilman tukikehystä on – ja on – aiheuttanut massiivista ja kestävää vahinkoa Bitcoin Cashin maineelle.

UKK

Mikä on Marco Coino?

Marco Coino on Bitcoin Cash -kauppiashakemisto ja se näyttää, missä voit käydä kauppaa BCH: lla.

Mitä BCH tarkoittaa?

BCH tarkoittaa Bitcoin Cashia, joka on altcoin-versio suosituimmasta kryptovaluutasta, Bitcoinista.

Onko Marco Coinoa käytetty Euroopassa?

Kyllä se on. Sloveniassa on eniten BCH-vastaanottokohteita yli 500: lla – mutta muualla Manner-Euroopassa ei ole edes 100 myyjää.

Mikä on ero BTC: n (Bitcoin) ja BCH: n (Bitcoin Cash) välillä?

Suurin ero niiden välillä on lohkon koko (BCH on kooltaan 8 Mt, kun taas BTC on rajoitettu 1 Mt).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me