Virtuaalitodellisuus, Blockchain ja ICO

Virtuaalitodellisuuden tai VR: n toimialue on vaikea pähkinä, riippumatta siitä, mistä puolelta tätä ongelmaa (ja mahdollisuutta) lähestytään. Kuten monet niistä, jotka ovat seuranneet tämän tekniikan maailmaa, tietävät todella hyvin, VR-tekniikka on ollut melkein kahden vuosikymmenen ajan lähellä läpimurtoa..

Samanaikaisesti on kehitetty vähintään kaksi erottuvaa tekniikkaa ja esitetty yleisölle kokonaisratkaisuna, joka lopulta korjaa kaikki ongelmalliset aukot. Jokainen näistä aukoista on aiheuttanut ongelmia ja vaikeuksia VR-kehitysyhteisölle riippumatta siitä, perustuuko ongelma joihinkin laitteistoasetusten, ohjelmistojen vai näiden kahden yhdistelmän elementteihin.

Nyt on kuitenkin uusi tekniikka, joka on jo muuttanut maailmaa ja se tulee lohkoketjun muodossa. Nykyään miljoonat käyttävät sitä pääsyyn kryptovaluuttoihin, kuten bitcoin, jota voidaan käyttää uhkapeli verkossa, ostaa tavaroita tai palveluita ja tehdä monia muita asioita, mutta sen sovelluksille on paljon muita vaihtoehtoja.

Luonnollisesti monet näistä sovelluksista sopivat hyvin muihin tekniikoihin ja teollisuudenaloihin, vakiintuneista uusiin markkinoihin. Tämä on syy, miksi monilta kehitysyhteisön tahoilta vaaditaan VR-tekniikan yhdistämistä johonkin lohkoketjuun, joka tuo sen lopulta kotiin lopullisen läpimurron kannalta..

VR-tekniikan kehitysjakso

Hieman historiaa tarvitaan virtuaalitodellisuustekniikkaan liittyvän kokonaiskehityksen prosessin ymmärtämiseksi. Pohjimmiltaan tekniikka edustaa pyrkimystä 3D-ympäristön visuaaliseen esitykseen, täydellisenä aito syvyyden havaitseminen.

Nykyään, vaikka tekniikka kuvien 3D-renderoimiseksi on ollut olemassa jo melkein neljä vuosikymmentä, todellinen 3D VR -asetus on edelleen melko vaikea. Tämä on outoa lähinnä siksi, että tekniikkayritykset ovat 1990-luvun alkupuolelta lähtien esittäneet laitteita, lähinnä kuulokkeita, jotka ovat väittäneet avaavansa VR-verkkotunnuksen yleisölle.

Joka kerta, huolimatta samojen yritysten esittelemistä tekniikkademoista, varsinainen ajotekniikka ei ole onnistunut muuttamaan itseään täysin määritellyksi lopputuotteeksi. Sen sijaan nämä laitteet viipyivät jonkin aikaa, lähinnä VR-yhteisön loputtoman innostuksen ja toiveen ansiosta, minkä jälkeen niistä tuli tekniikan historian kohtia.

Ärsyttävä ongelma

Avain 3D-kuvien todelliseen esittämiseen 2D-pinnalla on todella avattu useita vuosia sitten. Heijastamalla kuvan stereona, mikä tarkoittaa eri tavoin käyttäjän jokaiselle silmälle, tekniikka voi jäljitellä tapaa, jolla erotamme syvyyden yleensä ja tarjoamme avaruuden tunteen. Tämä toimii kaikille, jotka ovat koskaan kokeilleet minkäänlaisia ​​VR-kuulokkeita.

Kuitenkin ongelma, joka on valtava ongelma suurelle osalle käyttäjiä, on pahoinvointi tai liikesairaus. Sama tapahtuu, koska aivot ja keho ovat ristiriidassa meneillään olevista asioista – vaikka käyttäjän sisäkorva kertoo heille istuvan, heidän silmänsä sanovat liikkuvansa. Kaupallisesti tämä voi olla katastrofi jokaiselle, joka ostaa tällaisen laitteen ja pääsee sairastumaan siitä.

Uuden sukupolven VR-laitteet yrittävät aktiivisesti löytää ratkaisun ongelmaan, mutta toistaiseksi ei ole löytynyt hopeamallia. Mahdollisuudet ovat, että ratkaisu tulee sekoitukseksi pienistä parannuksista, ei suuresta ja radikaalisesta muutoksesta VR: n juuritekniikassa.

Mutta nykyäänkin useimmille sairaus häviää kokonaan laitteen käyttämiseen kuluneen ajan jälkeen, mutta sijoittajat näkevät tämän yleensä VR: n sopimuksentekijänä, jonka muuten pidetään riskialttiina aloina. Siksi rahoitus- ja sijoitusmahdollisuuksien löytäminen on aina ollut suuri haaste VR-kehittäjille. Mutta nyt näyttää siltä, ​​että blockchain-tekniikka, lähinnä sen ICO-menettelyt, voisi muuttaa tätä tavalla, joka voisi tehdä kehityksestä paljon helpomman mahdollisuuden.

Decentraland-tapaus

Decentraland on VR-projekti, joka on luotu käyttäen blockchain-tekniikkaa. Se onnistui äskettäin keräämään yli 26 miljoonaa dollaria käyttämällä ETH: tä ICO tai alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen. Projekti kuvaa itseään prosessiksi sellaisen virtuaalimaailman luomiseksi, jossa lohkoketjutekniikka on tottunut tonttien (tässä tapauksessa digitaalisten tonttien) rekisteriksi..

ICO toi yritykselle yli 86 000 ETH: ta ja saavutti ennalta asetetun kovan korkinsa noin 60 minuutissa. Nopeus, jolla tämä tapahtui, muistutti monia Brave-selaimen ICO: ta, mutta loppui alle minuutissa. Samalla ICO-prosessi on edelleen FinTech-yhteisön mahdollisten valitusten keskipiste, vaikka heinäkuussa 2017 kerättiin yli 500 miljoonaa dollaria tämän erityisen rahoitusmallin kautta.

Decentralandille tämä on loistava tilaisuus saada sekä rahoitusta että huomiota heidän hankkeeseensa, mikä varmasti edellyttää paljon julkista sitoutumista menestymiseen. Vaikka yrityksen ja projektin omaisuuksia ei missään nimessä aseteta tämän ICO: n kanssa, ne osoittavat, että alusta-ajattelu on tie eteenpäin VR-yhteisölle.

Muut VR-Blockchain-hankkeet

Lohkoketjutoimialue tarjoaa VR-kehittäjälle kaksi erilaista vaihtoehtoa. Ensimmäinen tulee FinTech-sovelluksen muodossa, jossa salausvaluutat voivat toimia rahoitus- ja / tai kaupallistamistapana. Digitaalisten valuuttojen luonne osoittaa käyttäjien olevan jo ystävällisiä uusille tekniikoille, joten on turvallista olettaa, että monet ottaisivat vastaan ​​myös VR-laitteet.

Kaikilla VR-projekteilla ei tietenkään ole keinoja tai tarpeita blockchain-tekniikalle. Suurin osa heistä voisi kuitenkin soveltaa sitä jotenkin ja hyvin menestyksekkäästi. Tänään, kun jälleen keskitytään VR: ään ilmeisesti ohi, mikään tämän alan yritys ei voi tarjota itselleen ylellisyyttä jättää huomiotta potentiaaliset apuvälineet pyrkiessään sekä tuomaan virtuaalitodellisuus yleisölle että ansaitsemaan sitä tekemällä voittoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me